Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Κουβέντα-απορίες απο ήδη φορεμένες απο εμάς αναρτήσεις...

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades
    --->Τροπεα πχ wilbers χωρις αποσβ.συμπ 500$->400ευρω με τα μεταφορικα ΑΝ δεν το ανοιξουν στο τελωνειο. Με αποσβ.συμπιεσης 1300$->1000 ευρω χωρις τελωνεια κτλ. Ή τα elka, βαλε 750 ευρω με μεταφορικα.
    Βαλε και τοποθετηση πχ 50ευρω παμε σε ελαχιστο 800?.
    όταν θα καταλήξεις και είσαι αποφασισμένος ποιο θα πάρεις, και πόσα μαξ θες να διαθέσεις...
    θα μου πεις! απλά δεν θα το βιαστείς!

Αμελές μέλος Το avatar του/της Alki_Viades
    ok, αν μου βρεις με τοποθετηση μεχρι 500 ευρωπουλα το κανω κι αυριο!

(η τελος παντων απο τριτη να εχω πληρωθει )

(η καλυτερα τεταρτη να εχω γυρισει απο μυκονο :a47: )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Άμα τάχουμε τα κιλάκια μας ...

Αφπυ ειχαν ελατηριο στα κιλα μου τι να κανω :lol

ΚΑΙ της μηχανής !!!

Αναγκαστικα :beer

Ενώ αυτό που ενδιαφέρει πρακτικά είναι το δυναμικό sag, η διαφορά του στατικού και δυναμικού μας λέει αν το ελατήριο είναι κατάλληλο για τις διατροφικές μας συνήθειες !!!
    (πράγμα που πολύς κόσμος το γράφει στα @@ του, με αποτέλεσμα να αναρωτιέται γιατί το μηχανάκι του πάει σαν γκαστρωμένη νύφη ενώ έχει "άψογο" sag !!).
    Παντως νομιζω οτι για το στατικο sag υπαρχουν συγκεκριμενα νουμερα για συγκεκριενες κατηγοριες μοτο.
    Χωρις να ειναι απολυτο αυτο.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Παντως νομιζω οτι για το στατικο sag υπαρχουν συγκεκριμενα νουμερα για συγκεκριενες κατηγοριες μοτο.
    Χωρις να ειναι απολυτο αυτο.
    Θέλεις πάλι να με νευριάσεις, νομίζω ...

Ο κατασκευαστής δίνει την βύθιση με αναβάτη και χωρίς, καθώς και την επιτρεπόμενη διαφορά τους, 'νταξ' ??

Όταν η διαφορά αυτή είναι μεγαλύτερη της επιτρεπόμενης, το ελατήριο είναι μαλακό για τα κιλά μας, 'νταξ' ??

Όταν η διαφορά είναι μικρότερη της επιτρεπόμενης, το ελατήριο είναι σκληρό για τα κιλά μας, 'νταξ' ??

(μην βιαστείς να απαντήσεις, αν δεν τσεκάρεις αν τα έγραψα σωστά ή ανάποδα, 'νταξ' ??)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αμελές μέλος Το avatar του/της Alki_Viades
    Μιας κι ο καλος αντμιν ανοιξε αυτο το θρεντ, πιστευω θα βοηθουσε να εβαζε οποιος εχει κανει αλλαγες στις αναρτησεις του, τι ακριβως εκανε μαζι με καποια σημαντικα σχολια

πχ

SV1000S K4
    μπρoστα ελατηρια wp, part no. 43433455 / λαδι μπλαμπλαμπλα
    πισω αμορτισερ+ελατηριο απο GSXR 750 K2, κοπηκε η θηκη κατω απο τη μπαταρια για να μπει

Ξερω πως υπαρχουν σχετικες πληροφοριες διασκορπισμενες σε διαφορα ποστ αλλα αν εβαζε ο καθενας εδω ΕΝΑ ποστ και το ανανεωνε οποτε εκανε αλλαγες θα βοηθουσε τους ενδιαφερομενους.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Μιας κι ο καλος αντμιν ανοιξε αυτο το θρεντ, πιστευω θα βοηθουσε να εβαζε οποιος εχει κανει αλλαγες στις αναρτησεις του, τι ακριβως εκανε μαζι με καποια σημαντικα σχολια

πχ

SV1000S K4
    πισω αμορτισερ+ελατηριο απο GSXR 750 K2, κοπηκε η θηκη κατω απο τη μπαταρια για να μπει

Ξερω πως υπαρχουν σχετικες πληροφοριες διασκορπισμενες σε διαφορα ποστ αλλα αν εβαζε ο καθενας εδω ΕΝΑ ποστ και το ανανεωνε οποτε εκανε αλλαγες θα βοηθουσε τους ενδιαφερομενους.
    οτι μπορώ να κάνω και βρω σχετικό, να είσαι σίγουρος θα το κάνω... αρκεί να έχω χρόνο....

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400

πχ

SV1000S K4

Και γιατί να μην ανοιχτεί ενα καινούργιο θρεντ όπου ο καθένας θα ποστάρει τις μετροπές του?
    και κάθε φορά που θα προσθέτει/βελτιώνει/αλλάζει κάτι στο μηχανάκι του απλά θα ανανεώνει το αρχικό του πόστ. με αυτόν τον τρόπο ( αν τηρηθεί απο όλους) θα μείνει και αρκέτα καθαρό το θρέντ....

το αφεντικό τι λέει?
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Ο κατασκευαστής δίνει την βύθιση με αναβάτη και χωρίς, καθώς και την επιτρεπόμενη διαφορά τους, 'νταξ' ??

Όταν η διαφορά αυτή είναι μεγαλύτερη της επιτρεπόμενης, το ελατήριο είναι μαλακό για τα κιλά μας, 'νταξ' ??

Όταν η διαφορά είναι μικρότερη της επιτρεπόμενης, το ελατήριο είναι σκληρό για τα κιλά μας, 'νταξ' ??

(μην βιαστείς να απαντήσεις, αν δεν τσεκάρεις αν τα έγραψα σωστά ή ανάποδα, 'νταξ' ??)
    οταν προκειται για τεχνικα θεματα και εν γένει κατσαβιδιασματα και γερμανοπολυγωνιδιασματα ο γερανρωπας ειναι ΣΩΣΤΟΣΤ.

γιαυτο να την ακους την πιπεριτσα σου 'νταξ crooki ?!

Σωστα το εγραψες πορδουλινι μου :a07:
    Αν μου βρεις και κατασκευαστη που να δινει οντως καπου, αυτη την διαφορα....
    -..Not Yet!

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    Και γιατί να μην ανοιχτεί ενα καινούργιο θρεντ όπου ο καθένας θα ποστάρει τις μετροπές του?
    και κάθε φορά που θα προσθέτει/βελτιώνει/αλλάζει κάτι στο μηχανάκι του απλά θα ανανεώνει το αρχικό του πόστ. με αυτόν τον τρόπο ( αν τηρηθεί απο όλους) θα μείνει και αρκέτα καθαρό το θρέντ....
    Ρε Μητσο αμα ειναι εται...
    Εγω θα πρεπει να φτιαξω μια δικη μου υποκατηγορια, οπου θα παραθεσω ενα καρο σκαναρισμενα τιμολογια, ενα καρο μοντιφες (και μαιμουδιες) ,και απο Σεπτεμβρη θα κλαταρει η database γιατι εμαθα οτι τα φραγκα θα ειναι καλα, και μαλλον παω κατευθειαν για να παραγγειλω τον μισο καταλογο Yoshimura....
    -..Not Yet!

Σωστα το εγραψες πορδουλινι μου :a07:
    Αν μου βρεις και κατασκευαστη που να δινει οντως καπου, αυτη την διαφορα....
    λοιπον gay sv rider...

ο ''χρυσος κανονας'' ειναι οτι το το δυναμικό sag να μην υπερβαινει το 1/3 της διαδρομης της αναρτησης (δηλ. να μην βυθιζεται περισσοτερο απο το 1/3 της διαδρομής της)

αλλα αφου τα ξερεις ρε γιωργο γιατι πεδευεις τον oldmanius piperatus

Ρε Μητσο αμα ειναι εται...
    Εγω θα πρεπει να φτιαξω μια δικη μου υποκατηγορια, οπου θα παραθεσω ενα καρο σκαναρισμενα τιμολογια, ενα καρο μοντιφες (και μαιμουδιες) ,και απο Σεπτεμβρη θα κλαταρει η database γιατι εμαθα οτι τα φραγκα θα ειναι καλα, και μαλλον παω κατευθειαν για να παραγγειλω τον μισο καταλογο Yoshimura....
    κατι ΤΕΤΟΙΟ σκεφτομουν...χωρις το spam......

οκ μια ιδεα πεταξα....

λοιπον gay sv rider...

ο ''χρυσος κανονας'' ειναι οτι το το δυναμικό sag να μην υπερβαινει το 1/3 της διαδρομης της αναρτησης (δηλ. να μην βυθιζεται περισσοτερο απο το 1/3 της διαδρομής της)

αλλα αφου τα ξερεις ρε γιωργο γιατι πεδευεις τον oldmanius piperatus

Για το στατικο sag μιλαγα γιατι στο ιντερνετ αν διαβασεις παρα πολλοι αυθαιρετα προτεινουν σε ολα τα street/ss μηχανακι αυθαιρετα 1 ποντο στατικο sag.
    Και απλα μου εκανε εντυπωση.
    -..Not Yet!

κατι ΤΕΤΟΙΟ σκεφτομουν...χωρις το spam......

οκ μια ιδεα πεταξα....
    ταχωσιδης ταχωσιδης;
    -..Not Yet!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Τέλος οι απορίες... ήρθε το φως απο το Cosmopolitan:
    από vaska στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2010, 23:58
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2006, 17:41
  3. από μικρό κι από τρελό...
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2005, 21:04
  4. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2005, 15:22
  5. απο μεθυσμενο και απο τρελω μαθενεις τη αληθεια!!
    από wolfman13 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2004, 15:48

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF