Σελίδα 21 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 1116171819202122232425263171121 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Αντε ντε τελειονετε με αυτο το καφεδακι!!!

Οχι τπτ αλλο, να μαζεψετε ολες τις κουκλαρες μαζι, να βαλετε και real φωτο,
    να με τσιγλησετε και λιγο μπας και μπορεσω και την αποκτησω λιγο ποιο γρηγορα
    απο οτι εχω προγραμματισει...

Πω, πω, μονο με τη σκεψη οτι θα παρω τη μαυρη λησταρχινα και θα γυρναω
    τους δρομους... Με πιανει τρελλα λεεμμμεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!

Ξερω, ξερω, πρεπει να με δει επιγοντος γιατρος, αλλα δε νομιζω να υπαρχει γιατρεια!!!
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Οκ...τι λετεε για αυριο (Τεταρτη) βραδυ μετα τις 00:00 για ?

at VegasKitty : Και δεν εχουν πιασει και οι ζεστες ακομη θα βρασεις πανω στη μαυρη μαυριλα ...

Υ.Γ. Παω για δουλεια...αν ψηθει κανας και γι αποψε ακομη το τηλ μου ειναι 6944.632.852 χρεωση 1.00 ευρω / sec - Nikos
    Αντε γιατι με τουτη τη ζεστη καλα θα ηταν και μια

Παλαιό μέλος
    Αν είναι να πιείτε καφέ ελάτε κατά εδώ και μπουγάτσες κερασμένες από εμένα (που λέει ο λόγος...). Καλά να περάσετε... Τα λέμε...

Πλάκα θα έχει αυτό, είναι ο εφιάλτης της κοπέλας μου, κάγκουροι με το ίδιο μηχανάκι που θα μιλάνε για τη μοτοσικλέτα τους όλο το βράδι... Και μπορεί και να μην είναι trendy, LOL.

Λοιπόν, προτείνω... Τη μπυραρία ενός φίλου στο Κουκάκι, "Βύνη", Δράκου 10 (κάθετη στη Συγγρού, ξεκινάει από τα Goody's και ανεβαίνει). Είναι κεντρικά, οπότε και οι Νότιοι και οι Βόρειοι και οι Ανατολικοί και οι Δυτικοί δε θα έχουμε πολύ δρόμο... Και έχει καλό κλιματισμό!
    Αν υπάρχει και άλλη πρόταση, άντε ρίξτε τη! Πλάκα θα έχει το... 1ο Bandit meeting!!!

Παλαιό μέλος
    Εφ' όσον βρεθείτε οι νότιοι και τα βρείτε μεταξύ σας, θα μπορούσαμε να κανονίσουμε και μια συνάντηση κάπου στη μέση (βλ. Βόλος). Αυτό, βέβαια, αφήνει απ' έξω τον aman17-2 αλλά νομίζω ότι πρέπει να οργανωθούμε πολύ περισσότερο για να πάμε να τον βρούμε αν και κάποια στιγμή θα έπρεπε να την κάνουμε τη βόλτα προς τα εκεί. Καλά να περάσετε, τα λέμε...

Ε να πεταχτούμε μέχρι Νάπολη, τι είναι μωρέ... Καλή η ιδέα και της... Πανελλήνιας Bandit. Μη το πούμε πουθενά, θα μας κοροϊδεύουν για πάντα οι "σύγχρονοι".

Επειδη εγκο ντεν ξερει καλα τους ντρομους και γκια να μη ψαχνομαι θα ηταν καλο να βρισκομασταν και παμε οπουδηποτες...τι λετε συνεπως...για ραντεβου αυριο βραδυ (Τεταρτη) στις 00:30 εξω απο τα Goodys απεναντι απ το πολυτεχνειο????Αντες ψηθειτε

vasdekiss - > εσυ κατα που πεφτεις?

Θα φερω και φωτογραφικη να διακοσμησουμε το φορουμ

Κάτσε ρε, δε ξέρεις τη Συγγρού; Θα μου πεις, σιγά το πράγμα, εκείνη την ώρα, πανεπιστήμιο/κουκάκι είναι 2 λεπτά με το ζόρι. Άντε, αν μαζευτούμε 3-4 πάμε... Αν και ποιός ξυπνάει μετά για δουλειά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Κάτσε ρε, δε ξέρεις τη Συγγρού; Θα μου πεις, σιγά το πράγμα, εκείνη την ώρα, πανεπιστήμιο/κουκάκι είναι 2 λεπτά με το ζόρι. Άντε, αν μαζευτούμε 3-4 πάμε... Αν και ποιός ξυπνάει μετά για δουλειά...

Τη Συγγρου την ξερω..σε ποιο υψος αναφερομαστε δεν ξερω και σε ποιο ρευμα Οποιος ειναι να ερθει ας σηκωσει το χερι (το αριστερο ε?μην πεσουμε κιολαΣ )

Τα goodys στη Συγγρού είναι στο ρεύμα προς Πειραιά, ακριβώς στο σταθμό "fix" του μετρό. Κανείς άλλος; Είναι βάρβαρη η ώρα, αλλά...

Αντε symplekti ψησουυυυυ κ συ

Παλαιό μέλος
    Κύριοι όσο και αν θέλω να έρθω απο την Δευτέρα κοιμάμαι αργάμιση και ξυπνάω πρωί για την δουλειά οπότε το βλέπω λίγο χλωμό...

OK άντε να το αφήσουμε για μέρα που θα μπορούμε περισσότεροι!

Εγω απ το απογευμα και μετα ειμαι στο περιπτερο οποτε...πειτε εσεις

Παλαιό μέλος
    @ Band(age)it: όπως είπα και παραπάνω αν έρθετε για καφέ θα βάλω τις μπουγάτσες... Θεσσαλονίκη... Τα λέμε...

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •