Ρε Πατέρα, ΕΣΥ τα λες αυτά τα πράγματα ???
![]()
Ρε Πατέρα, ΕΣΥ τα λες αυτά τα πράγματα ???
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
τρεις λάμπες επί 7,5 ώρες λογικό δεν ειναι να αδιάσει η μπαταρία?
![]()
Απο οσο γνωριζω δεν πρεπει να την σπρωξεις εαν εχει δουλεψει πριν, το ιδιο ειναι και για τα αυτοκινητα , νομιζω........
λογικοτατο ειναι να αδειάσει η μπαταρία.....πήγαινε φόρτησέ την, δικιο έχουν, θέλει πολλά χλμ για να γεμίσει...την έχω πάθει και ξέρω...:smilea:
The golden light above you show me where you're from
The magic in your eye bewitches all you gaze upon
You stand upon your hill and behop all around you
They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
Aμμουλιανη, διακοπές 2007
Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης
λογικότατο είναι να αδειάσει η μπαταρία.....πήγαινε φόρτησέ την, δικιο έχουν, θέλει πολλά χλμ για να γεμίσει...την έχω πάθει και ξέρω...:smilea:
The golden light above you show me where you're from
The magic in your eye bewitches all you gaze upon
You stand upon your hill and behop all around you
They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
Aμμουλιανη, διακοπές 2007
Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης
Pantws emena mexri twra mia xara douleuei
Επειδή και εμένα μου έχει συμβεί και μάλιστα 2 φορές να σας δώσω και ένα tip
Τραβήξτε κ βγάλτε τα φις των προβολέων. Αυτοί είναι που καταναλώνουν τη περισσότερη μπαταρία. Έτσι η μπαταρία θα φορτίζει συνεχώς ακόμη κ στο ρελαντί...
Είναι εύκολο βάλτε τα χέρια σας στο κενό εκεί που είναι οι μπουκάλες. Βγαίνουν και μπαίνουν ευκολα.
Αυτό αν μείνετε από μπαταρία για να φορτίσει καλύτερα μετά.
2 ώρες είναι αρκετές για να την τελειώσουν τα φώτα parking....
Και αναρωτιέμαι ποιος έξυπνος σκέφτηκε να τα βάλει εκεί που τα έβαλε στον διακόπτη...Αλήθεια που χρησιμεύουν;;;;;
Εγώ πάντως δεν κατάφερα να την βάλω μπροστά με ταχύτητα...να'ναι καλα η οδική βοήθεια...
Μου τρακάρανε το Z και με αναγκάσανε να αγοράσω V-Strom
Εγώ έβαλα ένα διακοπτάκι που σβήνει τα φώτα και αφήνει μόνο τις ψείρες γιατί με άφησε 2 φορές πέρσυ το χειμώνα.Έτσι,τ' άναβω κατ'επιλογήν όπως τον παλιό καλό καιρό...Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmavros
Επειδή και εμένα μου έχει συμβεί και μάλιστα 2 φορές να σας δώσω και ένα tip
Τραβήξτε κ βγάλτε τα φις των προβολέων. Αυτοί είναι που καταναλώνουν τη περισσότερη μπαταρία. Έτσι η μπαταρία θα φορτίζει συνεχώς ακόμη κ στο ρελαντί...
Είναι εύκολο βάλτε τα χέρια σας στο κενό εκεί που είναι οι μπουκάλες. Βγαίνουν και μπαίνουν ευκολα.
Αυτό αν μείνετε από μπαταρία για να φορτίσει καλύτερα μετά.
2 ώρες είναι αρκετές για να την τελειώσουν τα φώτα parking....
Και αναρωτιέμαι ποιος έξυπνος σκέφτηκε να τα βάλει εκεί που τα έβαλε στον διακόπτη...Αλήθεια που χρησιμεύουν;;;;;
Εγώ πάντως δεν κατάφερα να την βάλω μπροστά με ταχύτητα...να'ναι καλα η οδική βοήθεια...
Μη μιλάς ποτέ για τον εαυτό σου.
Άσε τους άλλους να χτίζουν το μύθο σου.
Αριστοτέλης Ωνάσης
Αρχικά δημιουργήθηκε από steliosioa
Εγώ έβαλα ένα διακοπτάκι που σβήνει τα φώτα και αφήνει μόνο τις ψείρες γιατί με άφησε 2 φορές πέρσυ το χειμώνα.Έτσι,τ' άναβω κατ'επιλογήν όπως τον παλιό καλό καιρό...
Σωστός ο παίχτης![]()
αν η μπαταρια σας ειναι πεσμενη κατα το ανοιγμα του διακοπτη κρατηστε πατημενο το κουμπι της μιζας. Έτσι μένουν τα φώτα κλειστα που τραβανε αρκετο ρευμα και με το που θα πατησετε το συμπλεκτη θα παρει μπροστα!
Καλό είναι αυτό να το κάνετε όσο πιο συχνά μπορείτε μιας και βοηθάτε στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας!
Ξέρει κανείς αν είναι εύκολο να απενεργοποιήσουμε τα "πολύ χρήσιμα" φώτα παρκινγ;
Χωρίς να πέσει κόψιμο ράψιμο στα καλώδια...
Μου τρακάρανε το Z και με αναγκάσανε να αγοράσω V-Strom
Διαιρέστε τα συνολικά Watts (και των 3 λαμπτήρων) διά 12 και πολλαπλασιάστε το επί 7,5.Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
τρεις λάμπες επί 7,5 ώρες λογικό δεν ειναι να αδιάσει η μπαταρία?
![]()
Αν το αποτέλεσμα πλησιάζει την ονομαστική χωρητικότητα της μπαταρίας (Ah) μάλλον είναι λογικό να αδειάσει!!
(υποθέτοντας πάντα ότι η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Διαιρέστε τα συνολικά Watts (και των 3 λαμπτήρων) διά 12 και πολλαπλασιάστε το επί 7,5.
Αν το αποτέλεσμα πλησιάζει την ονομαστική χωρητικότητα της μπαταρίας (Ah) μάλλον είναι λογικό να αδειάσει!!
(υποθέτοντας πάντα ότι η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη...)![]()
ΣΩΣΤΟΣ 12,5 ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΟΤΕ ΠΑΠΑΛΑ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ.
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8
ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
http://agrinion-moto-team.blogspot.com/
----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----
4 λαμπες ειναι (2Χ W 5W θέσεως και 2Χ 21/5W stop (δε θυμαμαι αν ειναι και της πινακίδας το W5W δλδ 5τεμαχια) Χ5 watt η καθε μια.
Αρα 10Ah της (πληρως φορτισμένης) μπαταρίας θα τελειωσουν σε 6 ώρες αν μιλάμε για 4 λαμπες ή σε 5 ώρες αν μιλάμε για 5 λαμπες...
Με αλλα λογια, προσέχουμε πάρα πολυ οταν κλειδωνουμε το τιμονι ωστε να μη γυρισει το κλειδι στη θεση parking![]()
(ερώτηση-ψυρρα: στη θεωρια παντα, ετσι για trivia γνωσεις, με σβηστο μοτερ, το 12 στις πραξεις δε θα έπρεπε να ειναι 11,κατι ;)