Σελίδα 60 από 82 ΠρώτοΠρώτο ... 1050555657585960616263646570 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 886 έως 900 από 1221

Θέμα: K7 vs R1-07 pioeinai pio dinato?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Πχ στις σερρες αυτοι που κανουν 1.27-1.30... δεν ειναι πιλοτοι πανε 2 χρονια και κανουν 1.27... σιγα. Ενταξει αυτοι που κανουν 1.23 και παρακατω ειναι πιλοταρες.... αλλα οι αλλοι το παιζουν και μαγκες... και οταν πρωτομπηκαν στη πιστα κανανε 2.30 και τωρα εγιναν πιλοτοι...
    1.27 κανουν πολλοι αγωνιζομενοι ρε δν ειναι ευκολος χρονος. δν μπορει να κατεβει κ πολυ παρακατω. αλλωστε τα μηχανακια κ αυτων που κανουν τα 1.24 πχ κ κατω πρεπει να ναι λιγο πιο τουμπανα.. αλλωστε οι περισσοτεροι αγωνιζομενοι το κανουν για την καυλα τους.. δν πρεπει να χουν το χρονο κ το χρημα των πρωτων για προπονησεις κ βελτιωσεις κλπ.. ετσι πιστευω τωρα.. αν τωρα παει κανεις κ κανει 1.30 την πρωτη του φορα τοτε ειναι ταλεντο κ θα το κατεβασει κ αλλο ακομα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
    Οταν περασεις καποια χρονια πανω στη σελα θα καταλαβεις καποια πραγματα,

Οτι κανουμε το κανουμε για τη παρτη μας και μονο.Γνωμη μου ειναι οτι στην πιστα πηγαινεις για να πιεσεις λιγο παραπανω το δικυκλο που καβαλας και τον εαυτο σου μιας και εισαι σε "ελεγχομενο" περιβαλλον....και ολα αυτα με γνωμονα την ασφαλεια τη δικη σου και των υπολοιπων που βρισκοντε μεσα!

Ακουγοντε ολα αυτα σαν γονικες συμβουλες και συγχωρεσε με για το υφος, αλλα αυτα που γραφουμε τα διαβαζουν και τριτοι και πρεπει να προσεχουμε καποια πραγματα......

φιλικα παντα

Τεσπα... για να το λες... κατι παραπανω θα ξες απο μενα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    1.27 κανουν πολλοι αγωνιζομενοι ρε δν ειναι ευκολος χρονος. δν μπορει να κατεβει κ πολυ παρακατω. αλλωστε τα μηχανακια κ αυτων που κανουν τα 1.24 πχ κ κατω πρεπει να ναι λιγο πιο τουμπανα.. αλλωστε οι περισσοτεροι αγωνιζομενοι το κανουν για την καυλα τους.. δν πρεπει να χουν το χρονο κ το χρημα των πρωτων για προπονησεις κ βελτιωσεις κλπ.. ετσι πιστευω τωρα.. αν τωρα παει κανεις κ κανει 1.30 την πρωτη του φορα τοτε ειναι ταλεντο κ θα το κατεβασει κ αλλο ακομα..

Ενταξει δε λεω... απλα μου τι σπανε μερικοι που το παιζουν μαγκες... και εγω κανω ετσι και αλλως... ολο μαγκια οπως μου ειπε ενας αγωνιζομενος και καλα εκεινη τι μερα στι σερρες... re c με εκληνες το δρομο δε μπορουσα να σε περασω... 600αρι αυτος και στην ευθεια καταλαβαινεις τον εκανα ακομα πιο μεγαλη διαφορα... του λεω σωπα ρε φιλε... τι θα κανω εγω δλδ να σου αναψω και τα αλαρμ να περασεις?? τι εδωσα 45 ευρω για να κανω στην ακρη... αμα εισαι πιο γρηγορος απο μενα περνα με.. ετσι δεν ειναι? εντομεταξυ εγω δεν εκανα καμια κινηση να τον κλεινω κανονικα στις γραμμες μου πηγαινα...

Αυτος δλδ τωρα ειναι μλκς η οχι...?

Οταν περασεις καποια χρονια πανω στη σελα θα καταλαβεις καποια πραγματα,

Οτι κανουμε το κανουμε για τη παρτη μας και μονο.Γνωμη μου ειναι οτι στην πιστα πηγαινεις για να πιεσεις λιγο παραπανω το δικυκλο που καβαλας και τον εαυτο σου μιας και εισαι σε "ελεγχομενο" περιβαλλον....και ολα αυτα με γνωμονα την ασφαλεια τη δικη σου και των υπολοιπων που βρισκοντε μεσα!

Ακουγοντε ολα αυτα σαν γονικες συμβουλες και συγχωρεσε με για το υφος, αλλα αυτα που γραφουμε τα διαβαζουν και τριτοι και πρεπει να προσεχουμε καποια πραγματα......

φιλικα παντα
    +46 @ Meni0s o Gomenios!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    +46 @ Meni0s o Gomenios!
    Σιμφωνεις και εσυ με τον μενιο....

Γιατι δε πηρες το σωστο μηχανακι τοτε? :rotflmao:

Ενταξει δε λεω... απλα μου τι σπανε μερικοι που το παιζουν μαγκες... και εγω κανω ετσι και αλλως... ολο μαγκια οπως μου ειπε ενας αγωνιζομενος και καλα εκεινη τι μερα στι σερρες... re c με εκληνες το δρομο δε μπορουσα να σε περασω... 600αρι αυτος και στην ευθεια καταλαβαινεις τον εκανα ακομα πιο μεγαλη διαφορα... του λεω σωπα ρε φιλε... τι θα κανω εγω δλδ να σου αναψω και τα αλαρμ να περασεις?? τι εδωσα 45 ευρω για να κανω στην ακρη... αμα εισαι πιο γρηγορος απο μενα περνα με.. ετσι δεν ειναι? εντομεταξυ εγω δεν εκανα καμια κινηση να τον κλεινω κανονικα στις γραμμες μου πηγαινα...

Αυτος δλδ τωρα ειναι μλκς η οχι...?
    Aυτό το πρόβλημα το έχουν πολύ με 600άρια και δεν ξέρω αν έχουν άδικο...

Πας σα τη κουλομαρία στις στροφές και τους κόβεις απο πίσω πάνε να σε περάσουν χαλάς τη γραμμή σου και τους κλείνεις και μόλις φτάσεις στην ευθεία τα σκάς και άντε να σε περάσουν ή και να σε έχουν περάσει τους ξαναπερνάς πάλι και πάλι απο την αρχή!

Και μπορείς βέβαια να βγεί για 15-30 δευτερόλεπτα στα πιτς για να ανακετευτεί η τράπουλα που λέμε και να φύγει ο κουλέας αλλά πάλι μπορεί να πετύχεις έναν άλλο κουλάντζα...

Εδώ παίζουν το ρόλο τους τα γκρούπ...
    Αρχάριοι
    Μετριοι
    προχωρημένοι
    Αγωνιζόμενοι

Βέβαια και εδώ πάλι πολλοί νομίζουν οτι είναι γρήγοροι αλλά είναι κουλάντζες και μπαίνουν στο γρήγορο γκρούπ και θέτουν σε κίνδυνο και αυτούς αλλά κυρίως τους άλλους!

Σιμφωνεις και εσυ με τον μενιο....

Γιατι δε πηρες το σωστο μηχανακι τοτε? :rotflmao:
    Δε ξέρω αυτός γιατί πήρε το λάθος δε καταλαβαίνω...!

Aυτό το πρόβλημα το έχουν πολύ με 600άρια και δεν ξέρω αν έχουν άδικο...

Πας σα τη κουλομαρία στις στροφές και τους κόβεις απο πίσω πάνε να σε περάσουν χαλάς τη γραμμή σου και τους κλείνεις και μόλις φτάσεις στην ευθεία τα σκάς και άντε να σε περάσουν ή και να σε έχουν περάσει τους ξαναπερνάς πάλι και πάλι απο την αρχή!

Και μπορείς βέβαια να βγεί για 15-30 δευτερόλεπτα στα πιτς για να ανακετευτεί η τράπουλα που λέμε και να φύγει ο κουλέας αλλά πάλι μπορεί να πετύχεις έναν άλλο κουλάντζα...

Εδώ παίζουν το ρόλο τους τα γκρούπ...
    Αρχάριοι
    Μετριοι
    προχωρημένοι
    Αγωνιζόμενοι

Βέβαια και εδώ πάλι πολλοί νομίζουν οτι είναι γρήγοροι αλλά είναι κουλάντζες και μπαίνουν στο γρήγορο γκρούπ και θέτουν σε κίνδυνο και αυτούς αλλά κυρίως τους άλλους!

λαθος κανεις... ουτε στις στροφες δε με ειχε... ο αλλος δλδ με το 600αρι.. γιατι μας περνουσε και τους 2 για τι πλακα του?

ο αλλος δλδ με το 600αρι.. γιατι μας περνουσε και τους 2 για τι πλακα του?

Eνα 600ρι στις Σερρες εχει μεγαλυτερη ταχυτητα μεσα στη στροφη απο τα μεγαλα αδερφακια του..

Δε ξέρω αυτός γιατί πήρε το λάθος δε καταλαβαίνω...!

Λαθος - Σωστο ειναι κατι το υποκειμενικο...

Με τα δικα μου κριτηρια ειναι σωστη επιλογη,

Δεν ετυχε να καβαλησω Ρο ποτε,ισως να μου αρεσε.

Απο αυτα που διαβασα και ακουσα απο "γηραιοτερους" με ενθουσιασε το gixxeraki τελικα.

edit Βεβαια αν εκανα ξανα την αγορα θα διαλεγα το 750

Eνα 600ρι στις Σερρες εχει μεγαλυτερη ταχυτητα μεσα στη στροφη απο τα μεγαλα αδερφακια του..
    Ναι οντως μπαινει με πιο πολα χλμ... αλλα χανει στις εξοδους...

Λοιπον 8 λεπτα εμειναν ..... αντε τα λεμε αυριο το πρωι παλι

Λοιπον 8 λεπτα εμειναν ..... αντε τα λεμε αυριο το πρωι παλι

τυχερε εγω μεχρι τις 9 θα ειμαι

Με ποιον θα μαλωνω τωρα... εφυγε και ο τιταν

τυχερε εγω μεχρι τις 9 θα ειμαι

Με ποιον θα μαλωνω τωρα... εφυγε και ο τιταν

Μπορεις να πας στο γειτονικο thread

Μπορεις να πας στο γειτονικο thread
    Εκει δεν εχει διαμαχες... ολο μαλακιες λενε δεν εχει ενδιαφερον