Ασε και οταν εμαθα και τι θα παρεις μου δημιουργηθηκε μεγαλο προβλημα!Εδω δεν σε ειχα με την cbfia ,για φαντασου τωρα με το καινουριο!Τι θα κανω????Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ότι σε περνάει εσένα είναι εργαλείο![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εχω χασει τον υπνο μου ρε φιλε σου λεω!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
όταν μίλαγα με τον κολλητό σου (λέγε με ρουφ) δεν είχα καταλήξει... οπότε λίγο υπομονήΑρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Ασε και οταν εμαθα και τι θα παρεις μου δημιουργηθηκε μεγαλο προβλημα!Εδω δεν σε ειχα με την cbfia ,για φαντασου τωρα με το καινουριο!Τι θα κανω????
Εχω χασει τον υπνο μου ρε φιλε σου λεω!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
όσο για τα "σε πατάω με πατάς" είμαστε της ίδιας φιλοσοφίας : χαλαρά και να απολαύσουμε τη διαδρομή και τον προορισμό (βλ. ταβέρνα)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πιες και κατι εσυ βρε κοπελα μου!!!!Στεγνα τα κατεβαζεις????Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
![]()
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
Εννοειτε ρε φιλαρακο!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
όταν μίλαγα με τον κολλητό σου (λέγε με ρουφ) δεν είχα καταλήξει... οπότε λίγο υπομονή![]()
όσο για τα "σε πατάω με πατάς" είμαστε της ίδιας φιλοσοφίας : χαλαρά και να απολαύσουμε τη διαδρομή και τον προορισμό (βλ. ταβέρνα)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
περιμένει να 'τσακωθούμε'Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Πιες και κατι εσυ βρε κοπελα μου!!!!Στεγνα τα κατεβαζεις????
πού να 'ξερε![]()