Σελίδα 1 από 10 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 139

Θέμα: Παπαδες

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer

Παπαδες

Τι εγινε ρε παιδια.
    Τοσο μεγαλο θεμα και ουτε μισο σχολιο σε ολο το φορουμ για ενα γεγονος το οποιο
    περιλαμβανει θεματα τα οποια εχουν απασχολησει κατα κορον ολους μας εδω μεσα.

ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΣΕΞ - ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ - ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ - ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΛΙΚΙ

Αλλα θα μου πειτε απο που να το πρωτοπιασεις.
    Λερωνεσαι απο παντου.

Θελω να πω ομως κατι.

Η κυβερνηση να σταματησει να κανει την ΠΑΠΙΑ επιτελους.
    Και δεν εννοω να ταχθει υπερ του Χριστοδουλου οπως φωναζουν αρκετοι.
    Εννοω να μπει ο εισαγγελεας και να δει πως θησαυρισανε μερικοι Παντελεημωνες κλπ.
    Γιατι καθαρση απο τη Σουζι τη Νταιζη και την Ντοροθι μην περιμενετε.

Αν και τα ροζ σκανδαλα δεν με πολυαφορουν.Αυτα αφορουν τους πιστους.
    Ως φορολογουμενος ομως με ενοχλει να τα κονομανε καποιοι με καθαρη ΑΠΑΤΗ.
    Αυτα για αρχη
    Keep on rocking in a free world !!!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator

Re: Παπαδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Γιατι καθαρση απο τη Σουζι τη Νταιζη και την Ντοροθι μην περιμενετε.
    Γιατί, δεν είναι καθαρά τα κορίτσια ????

Crs-k, λες να την πατήσαμε ???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Re: Re: Παπαδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Γιατί, δεν είναι καθαρά τα κορίτσια ????

Crs-k, λες να την πατήσαμε ???

:hypnotize

Μη μου λετε τετοια και μου κοβετε το αιμα ...

:rotflmao:

Ρε 'σεις, σοβαρα τωρα (αν τα καταφερω) ...

Τα πραγματα ειναι πολυ απλα.
    Η κυβερνηση οφειλει να συνεχισει αυτο που (ακαιρα οπως φανηκε) ξεκινησε ο μακαριτης ο Τριτσης.

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ Εκκλησιας και Κρατους !!!

Το Κρατος ειναι για ΟΛΟΥΣ και οχι μονο για το (μεγαλο, δεν λεω) ποσοστο των Χ.Ο.

Εχεις περιουσια κυρα Εκκλησια ?
    Ωραια !
    ΠΛΗΡΩΝΕ τους Παπαδες σου και τα Εξοδα σου!

Αλλιως, θα συνεχισω εγω (το Κρατος) να τους πληρωνω, αλλα ΟΛΗ η περιουσια σου και ΟΤΙ μελλοντικα περιελθει απο Δωρεες σε σενα, θα ειναι ΚΡΑΤΙΚΟ!

Ενω η Εκκλησια θελει και την αμυθητη περιουσια της να κρατησει, αλλα και να πληρωνει το Κρατος τα εξοδα της ...

Που το εχουν ακουσει αυτο τα σουργελα ???
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Moderator

Re: Re: Re: Παπαδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    :Η κυβερνηση οφειλει να συνεχισει αυτο που (ακαιρα οπως φανηκε) ξεκινησε ο μακαριτης ο Τριτσης.
    Μετά παρεξηγιέσαι που σε λένε Παππού....

Υ.Γ.

Ο Σάκης ο Πεπονής δεν είχε ξεκινήσει μια τέτοια ιστορία, γύρω στο '92-'93 ??? (Βαμημένο γκούντα ......)

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    και το χειρότερο είναι οτι δεν πληρώνει φόρους...

εμένα τον αρχιμα@@@κα γιατι να με ξεσκίζει η εφοροία???

τόοοσα και τόοοσα χρόνια αφορολόγητα...

γιατί????
    και η ζωή συνεχίζεται...

Por donde saldra el sol? Το avatar του/της antares

Re: Re: Re: Παπαδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

Η κυβερνηση οφειλει να συνεχισει αυτο που (ακαιρα οπως φανηκε) ξεκινησε ο μακαριτης ο Τριτσης.

Ναι!!
    Σωστό, ολόσωστο, μόνο που...
    Σήμερα βγήκε ο γκαντέμης βρυκόλακας και κατέστησε σαφές, ότι δεν πρέπει να ονειρευόμαστε κάτι τέτοιο στο άμεσο μέλλον (και άμα ένας βρυκόλακας μιλάει για μέλλον, εννοεί 3-4 αιώνες και πάνω )

Γενικά η παπαδοκρατία καλά κρατεί σ'αυτόν τον τόπο. Μπορεί ο Χριστόδουλος να είναι λίγο στα down του αυτόν τον καιρό, αλλά είναι παροδικό, είμαι σίγουρος. Σε κάνα εξάμηνο που θα έχει (τάχα μου- τάχα μου) ολοκληρώσει την αυτοκάθαρση, θα επανέλθει δρυμίτερος, μαζί με τη στρατιά των νεοορθόδοξων φονταμενταλιστών, τις αγάμητες θεούσες και τα βλαμένα που γελάνε με τα ανέκδοτά του, αντί να του ρίξουν κανένα γιαούτι...

Πρός τι τόσο μένος;
    Ο διαχωρισμός κράτους -εκκλησίας είναι απ΄τις δημοκρατικότερες κατακτήσεις της Ευρώπης. Τα θεμέλια έθεσε η γαλλική επανάσταση, δύομισι αιώνες πρίν. Όχι ότι αποδυναμώθηκε η εκκλησία, κάθε άλλο. Αλλά πουθενά στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν υπάρχει πχ. αυτό το φρούτο που έχουμε εδώ: υπουργείο παιδείας και θρησκευμάτων.
    Έχει το κράτος τα εκπαιδευτικά του ιδρύματα, έχει και η εκκλησία τα δικά της, και διαλέγει ο πολίτης που θα στείλει το παιδί του.
    Δημοκρατικά και ελεύθερα πράγματα.
    Παράδειγμα ήταν το παραπάνω, του τι σημαίνει διαχωρισμός σε θεσμικό επίπεδο.
    Γιατί διαχωρισμός σε πολιτικό επίπεδο ξέρετε τι σημαίνει;
    Σημαίνει αυτό που έγινε στην Ισπανία πριν70 χρόνια. Συντάχτηκαν οι παπάδες με τους Φρανκικούς και τους έφαγε το μαύρο φίδι, τους ξετρυπώνανε οι δημοκρατικοί απο τις εκκλησίες και τους εκτελούσαν χωρίς πολλά πολλά. Για να μαθαίνουν να μην ανακατεύουν το θεό τους σε υποθέσεις που δεν πρέπει.
    Θα φανταζόμασταν ποτέ κάτι ανάλογο εδώ; όχι΄και ίσως και καλύτερα έτσι.
    Αλλά αφού δεν θα τολμούσαμε εμείς, και απ' την άλλη το κράτος δεν μπορεί να στραφεί κατα του εαυτού του (εκκλησία)...
    ...ποιός επιτέλους...

...θα μας προστατέψει...

...απ' τους παπάδες;;

Θ' αποθάνω θ'αποθάνω
    στο τιμόνι μου απάνω

Ο Πεφωτισμένος Το avatar του/της illuminatios
    Sex Drugs & Rock n Roll

Μια χαρά μου φαίνεται!

Κάτω τα χέρια απ τα party animals Αντίχριστοι Παλιάνθρωποι
    Always made to mean nothing

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
    Sex Drugs & Rock n Roll
    Ακούνε και Jerry Lee Lewis ??

εμενα πρωσοπικα μου κανει εντυπωση πως ολοι κανουν οτι ειναι ξαφνιασμενοι, λες και δεν ξεραμε οτι οι παπαδες ειναι λουγκρες, οτι κλεβουν τα κερακια που αναβουν οι πιστοι, οτι ειναι πιο βρωμικοι και απο τα σκατα, αλλα οσο υπαρχουν ανθρωποι που θα πηγαινουν σε αυτους τους λεχρητες και θα τους φιλουν τα χερια, θα τους αφηνουν τα λεφτακια τους, θα τους εχουν ως επι γης θεους, θα μας μαμανε κανονικα. Η πιστη και ο θεος ειναι στην καρδια μας αδελφια, μονο εκει.
    O πλουτος δεν ειναι αποτελεσμα εργασιας διοτι ολοι οι εργαζομενοι θα ηταν πλουσιοι!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Καλυτερα να μην τα ισοπεδωνουμε ολα!
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από 955i
    εμενα πρωσοπικα μου κανει εντυπωση πως ολοι κανουν οτι ειναι ξαφνιασμενοι, λες και δεν ξεραμε οτι οι παπαδες ειναι λουγκρες, οτι κλεβουν τα κερακια που αναβουν οι πιστοι, οτι ειναι πιο βρωμικοι και απο τα σκατα, αλλα οσο υπαρχουν ανθρωποι που θα πηγαινουν σε αυτους τους λεχρητες και θα τους φιλουν τα χερια, θα τους αφηνουν τα λεφτακια τους, θα τους εχουν ως επι γης θεους, θα μας μαμανε κανονικα. Η πιστη και ο θεος ειναι στην καρδια μας αδελφια, μονο εκει.
    Καμία αντίρρηση,

Αλλά είναι διαφορετικό να έχεις υπόνοιες για κάποιο θέμα και άλλο να ξεφτιλίζονται και να επισημοποιείται το γεγονός.
    Διαφορετικά αντιδρά ο μέσος άνθρωπος λέγοντας ότι ναι μεν γνωρίζω ή υποψιάζομαι την αλήθεια και διαφορετικά όταν η αλήθεια έρχεται αντιμέτωπη μπροστά του τσακίζοντας κάθε ελπίδα απόκρυψης της πραγματικότητας και άρα εφησυχασμού.
    Αν πραγματικά φτάνει κάποιος σε αυτό το σημείο μπορεί εύκολα να καταρρίπτει και άλλους θεσμούς της Ελληνικής κοινωνίας..
    και η ζωή συνεχίζεται...

θεσμοι? της ελληνικης κοινωνιας? γιατι να μην τους καταρριπτουμε? ολα αμφισβιτουντε πλεον στην σημερινη μας πραγματικοτητα αδελφε, και τουλαχιστον εμενα μου αρεση.
    πιστευε και μην, ερευνα. προσεξε το κομα
    O πλουτος δεν ειναι αποτελεσμα εργασιας διοτι ολοι οι εργαζομενοι θα ηταν πλουσιοι!!

Por donde saldra el sol? Το avatar του/της antares
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Καλυτερα να μην τα ισοπεδωνουμε ολα!
    Εντάξι, να μην τα ισοπεδώνουμε....
    Αλλά πρέπει να τα κριτικάρουμε. Τίποτα να μην διαφεύγει.
    Η εκκλησία στη χώρα μας ήταν πάντα στο απυρόβλητο. Δεν διανοούνταν ποτέ κανείς να σκαλίσει τα οικονομικά-περιουσιακά της εκκλησίας, γιατί εξ' όρισμού ήταν υπεράνω στενών συμφερόντων (εμένα μου λές; ) Κάτι σαν το κουταλάκι της μετάληψης δηλαδή, που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να να κολλήσεις τίποτα, ακόμα και αν ο προηγούμενος που μετάλαβε είχε φυματίωση, χολέρα και ευλογιά μαζί! Μόνο κανένας γραφικός πασόκος έβαζε που και που κανένα θέμα για την περιουσία, για να τον φάει η μαρμάγκα μετά. Για τους δεξιότερους, δε συζητάμε καν...
    Το πράγμα ζέχνει όμως...
    Και δεν είναι τόσο το θέμα των προτιμήσεων (σεξουαλικών). Αυτό είναι θέμα ηθικής, ας βρούνε τρόπο να δικαιολογηθούν στο ποιμνιο τους.
    Αλλά... όταν εμπλέκονται και επηρρεάζουν και τους δικαστικούς αλλάζει το πράγμα!! Εκεί αντιδράς σαν πολίτης πλέον!! Όταν παρεμβαίνεις στην απονομή δικαιοσύνης, δεν έχει καμία διαφορά αν φοράς κουστούμι και λέγεαι Κόκαλης, ή αν φοράς ράσα και λέγεσαι Γιοσάκης.
    Θ' αποθάνω θ'αποθάνω
    στο τιμόνι μου απάνω

Αρχικά δημιουργήθηκε από 955i
    θεσμοι? της ελληνικης κοινωνιας? γιατι να μην τους καταρριπτουμε? ολα αμφισβιτουντε πλεον στην σημερινη μας πραγματικοτητα αδελφε, και τουλαχιστον εμενα μου αρεση.
    πιστευε και μην, ερευνα. προσεξε το κομα
    Η γενική αρχή της αμφισβήτησης είναι πάντα σημαντική για την εξέλιξη των ατόμων, και κοινωνιών.
    Όμως κάθε περίοδος γεγονότων ιστορικής αμφισβήτησης του εκάστοτε κατεστημένου υποθάλπει τον κίνδυνο της ανατροπής που δεν είναι κακό αλλά της αντικατάστασης του ήδη υπάρχοντος με κάποιο που απλά βρίσκει συγκυριακά την ευκαιρία…..αν με εννοείς είτε μιλάμε για πολιτειακές αλλαγές είτε για κοινωνικές κάπως έτσι έχουν τα πράγματα..
    Ο προβληματισμός μου βρίσκεται στην σκέψη …εντάξει η εκκλησία έχει παρακμάσει οι κοινωνικοί θεσμοί δικαιοσύνης έχουν διαφθαρεί …αποδεικνύεται πια καθημερινά…

Μετά όμως τι??

Το μετά με προβληματίζει…

Και οι αγωνιώδεις προσπάθειες με καρδιοτονωτικές ενέσεις να σωθούν αυτά που δεν είναι δυνατόν ..ποιος πιστεύεις ότι θα αποκτήσει ξανά την εμπιστοσύνη του προς την δικαιοσύνη?

Είμαστε σε περίοδο κοινωνικών αλλαγών και αυτό με προβληματίζει…
    και η ζωή συνεχίζεται...

Σελίδα 1 από 10 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οι τρεις παπάδες
    από Cpt. Haddock στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 14:30
  2. παπαδες αγιαζουν...αμαξια!
    από Rezeguet στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 28/10/2005, 16:27
  3. Παπαδες οδηγοι