Σελίδα 10 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 272

Θέμα: Hayabusa 2008

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BILL VUZAS
    Πικρια Η"απομυθοποιηση?
    Ολοι μας το νιωθουμε.
    Ειδικα τον βαρυ χειμωνα και το πολυ καυτο καλοκαιρι.
    Υπομονη,θα περασει το κολοκαλοκαιρο και θα ερθουν οι καλες μερες για γρηγορες βολτες.
    Δεν ειναι σκεψεις αυτες....εχουμε το καλλιτερο-γρηγοροτερο-ξανθοτερο εργαλιο!!
    :a44: :a44: :a44:

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ.............

Αρχικά δημιουργήθηκε από BILL VUZAS
    Πικρια Η"απομυθοποιηση?
    Ολοι μας το νιωθουμε.
    Ειδικα τον βαρυ χειμωνα και το πολυ καυτο καλοκαιρι.
    Υπομονη,θα περασει το κολοκαλοκαιρο και θα ερθουν οι καλες μερες για γρηγορες βολτες.
    Δεν ειναι σκεψεις αυτες....εχουμε το καλλιτερο-γρηγοροτερο-ξανθοτερο εργαλιο!!
    :a44: :a44: :a44:
    Α, δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα ο αναβάτης ή η busa στο βαρύ χειμώνα ή στο καυτό καλοκαίρι, εγώ με τη KAWLA μου ΔΕΝ έχω.
    Είναι πραγματικά πίκρα να μην μπορείς να κυκλοφορήσεις με τη μοτό σου και να την έχεις μόνο για φιγούρα τις ωραίες μέρες....

Αρχικά δημιουργήθηκε από ZZR1400
    NA ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ.....????????

Άκου λοιπόν .......
    Αρχηγέ μου ωραία την είπες την γεωγραφία, αλλά δεν ξέρεις καλή αριθμητική!
    Το ZZR1400 που μετρήσανε Αμερική είναι το ίδιο ακριβώς που έχει έρθει Ευρώπη και κατ' επέκταση και Ελλάδα.
    Όταν παίρνεις την μέγιστη υποδύναμη που έχει μετρηθεί σε κάποιο όχημα συγκρίνεις με κάποιο άλλο την μέγιστη τιμή και όχι την χαμηλότερη του ένα με τη μέγιστη του άλλου! Τουτέστιν 169 του ZZR1400 μείον 159 του ZX12R μας κάνει 10 άλογα και όχι 5 ΔΙΑΦΟΡΑ!
    Το ZZR1400 στα χαρτιά λέει 190 άλογα και όχι 200 και λένε ότι με το ram-air φτάνει 10 άλογα παραπάνω, δηλαδή 200.
    Τι περίμενες δηλαδή; ή δεν σου φτάνουν και είναι λίγα; Λες ότι μετά από τόσα χρόνια το ZZR1400 έπρεπε να βγάλει πολλά περισσότερα...
    Πόσα άραγε περισσότερα θα βγάλει η καινούργια busa μετά από τόσα χρόνια που ήταν ίδια σχεδόν;;; Λένε για 195, λες να βγάζει καμμιά 180ριά στον τροχό για να έχει μια αξιοπρεπές διαφορά; και να "δείξει" σαν καινούργιο μοντέλο πιο δυνατή; ΔΕΝ νομίζω.
    Δηλαδή αν βγάλει 170 στο τροχό τη στιγμή που λένε 195 στο στρόφαλο, θα είναι λίγα για σένα ή θα είναι παραμυθάκι τα 195 που πρωτουποσχέθηκε;;;
    Να μην λέμε τα ίδια πράγματα και γινόμαστε γραφικοί...
    Τώρα δεν θέλω να αναλύσουμε εδώ την "υπεροχή" της BMW και πόσο "καλή" είναι ιδικότερα σε τελικές κάποια μοντέλα...
    Σε πληροφορώ πάντως ότι με 300km/h το ZZR1400 μου που το έχω πάει, είναι βράχος και δεν καταλάβαινε τίποτα νομίζοντας ότι πηγαίνεις με 200km/h!!!
    ΑΥΤΗ είναι υποδομή για τελικές σε μοτοσυκλέτα πιο σταθερά με 300km/h παρά με 200km/h με κάποιο άλλο όχημα και να κουνάει έτοιμο να σε στείλει στα ραδίκια...
    Υ.Γ. Και επειδή μίλησες για "υψηλές ταχύτητες" σε στροφή, δεν ξέρω αν έχεις δει το video με το ZZR1400 σε πίστα στην Ιαπωνία που το δοκιμάζουν και πλαγιάζει σε ανοικτή στροφή με 300km/h!!!
    Α, και αυτό που είχα πει για την καινούργια Μ3 με τα 250km/h τελικής, τα άλογα είναι 420!!! και όχι μόνο 400!

Καλα με τοσα αλογα πως τα συντηρειτε???ξερετε ποσο εχει παει το σανο???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εδω ο κοσμος καιγεται.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Καλα με τοσα αλογα πως τα συντηρειτε???ξερετε ποσο εχει παει το σανο???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εδω ο κοσμος καιγεται.....
    Καίει πολύ το μοτόρι σου;
    Το ZZR1400 μου καίει όσο το DT200 που έχω για την πόλη, μην σου πω με το λάδι που καταναλώνει το DT καίει περισσότερα...

Καίει πολύ το μοτόρι σου;
    Το ZZR1400 μου καίει όσο το DT200 που έχω για την πόλη, μην σου πω με το λάδι που καταναλώνει το DT καίει περισσότερα...

Τοτε πουλα το DT και παρε δευτερο ζουζουρα για την πολη.....

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΤΟΣΑΚΟ Το avatar του/της BILL VUZAS
    Α, δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα ο αναβάτης ή η busa στο βαρύ χειμώνα ή στο καυτό καλοκαίρι, εγώ με τη KAWLA μου ΔΕΝ έχω.
    Είναι πραγματικά πίκρα να μην μπορείς να κυκλοφορήσεις με τη μοτό σου και να την έχεις μόνο για φιγούρα τις ωραίες μέρες....
    φιγουρατζης δεν ειμαι!!
    ο βουζας δεν εχει ποτε προβλημα!!
    ουτε και το αφεντικο του!!!

ΑΠΛΑ εξεφρασα την συμπαθεια μου γιατι σε ειδα λιγο "πεσμενο"

...εχθες βεβαια τα βρηκα λιγο σκουρα (καυτερα) στην εξωτερικη περιφεριακη Θεσ/νικης το μεσημερι τρεις η ωρα,καιγονταν τα ποδια μου γιατι ,ο μοντερνος,δεν φορουσα καλτσες,και το προσωπο, γιατι ειχα τζετ κρανος.Τελικα σταματησα και εβαλα τις χοντρες βαμβακερες καλτσες του τζοκινγκ και ησυχασα!

το 2006 πουληθηκαν στο αμερικα 10000 hayabusa και 5000 ZX-14...
    δηλαδη το μηχανακι του 98 πουλησε πιο πολυ απο το 2006...:rotflmao:

αυτο για; να καταλαβετε την εκτιμηση που τρεφει η μεγαλυτερη αγορα του κοσμου στα kawa...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    το 2006 πουληθηκαν στο αμερικα 10000 hayabusa και 5000 ZX-14...
    δηλαδη το μηχανακι του 98 πουλησε πιο πολυ απο το 2006...:rotflmao:

αυτο για; να καταλαβετε την εκτιμηση που τρεφει η μεγαλυτερη αγορα του κοσμου στα kawa...

Στα @@ μας

Τα kawasaki ειναι για λιγους :a019:

Εγώ πάντως μηχανάκι που παίρνουν rappers, δεν παίρνω...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Στα @@ μας

Τα kawasaki ειναι για λιγους :a019:
    a life full of kawa problems?no thanks...προτιμω την απροβληματιστη με μπουσα....:rotflmao:

Ρε ξεκολλατε...................Ως παλιος ιδιοκτητης ZZR1100 και τωρινος μιας Busa,μπορω να πω οτι και τα δυο με εχουν βγαλει ασπροπροσωπο.......ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ.......ο καθενας παιρνει και εχει οτι γουσταρει...

a life full of kawa problems?no thanks...προτιμω την απροβληματιστη με μπουσα....:rotflmao:
    Μηπως εχεις βαλει κανενα φτερο στο ρεζερβουαρ του busa?

Ρε ξεκολλατε...................Ως παλιος ιδιοκτητης ZZR1100 και τωρινος μιας Busa,μπορω να πω οτι και τα δυο με εχουν βγαλει ασπροπροσωπο.......ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ.......ο καθενας παιρνει και εχει οτι γουσταρει...

εγω παντως το απολαμβανω...

Νέο μέλος

Να δεις αυτους που ηταν πισω απο το ΖΖR σου τι "ασπροπροσωποι" με ενα τονο γαλαζιο που ηταν...:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος

ΣΠΙΝΑΡΙΖΕ ΣΤΑ 170 ΤΟ ZZR-1100 ΜΕ 5η...?????

Τρελλό γκάζι καί ό Θεός βοηθός.....
    Τέσσερα χρόνια 90-94.....μόνο γκάζι όμως τίποτε άλλο κοντά στά 290
    πραγματικά χιλιόμετρα.....!!!!!!!!!!!

Μέ τό haya είναι πολύ πιό εύκολα τά πράμματα......!!!!!!!!!

Σελίδα 10 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Hayabusa 2008 released in Las Vegas
    από Kostas NL στο forum Suzuki Hayabusa
    Απαντήσεις: 247
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2008, 21:07
  2. ZZR 1400 Vs GSX-R 1300 Hayabusa (2008)
    από menos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2008, 10:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF