Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Καταπληκτική διαφήμιση της Greenpeace

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Σε μία φάση το παιδί της διαφήμισης λέει:

"You have to choose sides.Either you are for my future or you're against it. You are a friend or you are an enemy."

Μάλιστα...

Ρε τι μου θυμίζει,τι μου θυμίζει..

Μήπως την ομιλία που έδωσε ο George Bush Jr. το Φθινόπωρο του 2001, την πρώτη του δημόσια ομιλία μετα την 9/11 ?

"Those countries that are not with us, are against us"

Πιθανόν η μεγαλοδιαφημιστική εταιρεία που χρυσοπληρώθηκε από την Greenpeace θεώρησε πως πρέπει να δώσει ένα μήνυμα απολυτότητας.Γιατί?

-Για να σταθεί στο άλλο άκρο της πολιτικής που ακολουθούν οι αδηφάγες πλούσιες χώρες?
    -Για να δείξει ότι ήρθε το τέλος χωρίς γυρισμό?
    -Για να μας ταρακουνήσει από τους καναπέδες και τα γραφεία μας?

Δεν κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου,γνωρίζω πόσο κρίσιμη φάση περνάει το περιβάλλον από τις μαλακίες μας αλλά εγώ απόλυτα,ακραία,διχαστικά λογάκια δεν τα γουστάρω.

Τα οικολογικά κουστούμια δεν με έπεισαν.

Μου αρέσει ο πιτσιρικάς, μου θυμίζει εμένα στα νιάτα μου.

Από τους πιο αντιΑμερικάνους που έχω γνωρίσει από κοντά πάντως, είναι φίλοι που είναι και οι ίδιοι Αμερικάνοι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Από τους πιο αντιΑμερικάνους που έχω γνωρίσει από κοντά πάντως, είναι φίλοι που είναι και οι ίδιοι Αμερικάνοι...
    -Ποιός είναι αντιΑμερικάνος?
    -Ποιόν έχεις γνωρίσει από κοντά?
    -Ποιοί είναι φίλοι που είναι και οι ίδιοι Αμερικάνοι?

πολυ αγριεμενο μου φανηκε τι αμερικανακι τι οχι αμα ηταν αδερφακι μου δε θα εκλεινα ματι

για φαντασου να θυμωσει που εχασε στο ταυλι:smilea: :smilea:

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    αυτο το παιδακι ειναι πολυ ΚΑΚΟ ρε πουστη μου!!!!

σιγουρα εχει σπασει στο ξυλο ολους τους συμμαθητες του, εχει βαλει φωτια τη γατα της γειτονισας, δεστε βλεμα κ μορφασμους που κανει το στομα του οταν μιλαει!!!

μπρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!

οταν μεγαλωσει η νταβας θα γινει ή πλανηταρχης!!!!

Συμφωνω απολυτα
    για την παρατηρηση
    για το κακιασμενο
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Ενα ασχημο παιδι ενα κακο παιδι, ειναι οξυμωρο σχημα...αυτο ακριβως θελει να δειξει και για την φυση!

Την ασχημια της, τη κακια της, την εκδικητικοτητα της,την απειλη της...
    --''αφου αρνειστε να δειτε την καταστροφη, δειτε εμενα ποσο ασχημος σας φαινομαι σαν παιδι , ποσο κακος, για να καταλαβετε''

εμενα ενα τετοιο μνμ μου περναει...
    ...Soulful..

Kρανόμελος Το avatar του/της dio650gs
    Δυστυχώς η Greenpeace δεν ειναι αυτο που υποτιθεται ή φαίνεται οτι είναι...

Για ρωτήστε απο περιέργεια στα γραφεια τους ποια θα είναι η δράση σας ως μέλη της...

Γιατι απλά οι δήθεν ακτιβιστες της που αλυσοδενονται και αντιτασσονται σε καθε απειλή για τον πλανητη είναι υπαλληλοι που πληρώνονται.... και μονο αυτοι ειναι αρμοδιοι να συμμετεχουν σε τετοιου ειδους δραστηριοτητες..... τα υπολοιπα μελη αρκουνται στο να παρεχουν "εθελοντικα" το 8ωρο τους για τις γραφειακες αναγκες της "Οργανωσης-Εταιριας"

Greenpeace = Greens@#@t

... Ευχαριστω δεν θα παρω...
    www.kykeon.eu

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
    Σε μία φάση το παιδί της διαφήμισης λέει:

"You have to choose sides.Either you are for my future or you're against it. You are a friend or you are an enemy."

Μάλιστα...

Ρε τι μου θυμίζει,τι μου θυμίζει..

Μήπως την ομιλία που έδωσε ο George Bush Jr. το Φθινόπωρο του 2001, την πρώτη του δημόσια ομιλία μετα την 9/11 ?

"Those countries that are not with us, are against us"

Πιθανόν η μεγαλοδιαφημιστική εταιρεία που χρυσοπληρώθηκε από την Greenpeace θεώρησε πως πρέπει να δώσει ένα μήνυμα απολυτότητας.Γιατί?

-Για να σταθεί στο άλλο άκρο της πολιτικής που ακολουθούν οι αδηφάγες πλούσιες χώρες?
    -Για να δείξει ότι ήρθε το τέλος χωρίς γυρισμό?
    -Για να μας ταρακουνήσει από τους καναπέδες και τα γραφεία μας?

Δεν κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου,γνωρίζω πόσο κρίσιμη φάση περνάει το περιβάλλον από τις μαλακίες μας αλλά εγώ απόλυτα,ακραία,διχαστικά λογάκια δεν τα γουστάρω.

Τα οικολογικά κουστούμια δεν με έπεισαν.
    Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου
    και θα προσθέσω ότι αυτό που θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι ασφαλώς απαραίτητη μπορεί όμως να επιτευχθεί μόνο όταν Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ κάνει αυτό που πρέπει:
    π.χ.
    -Ανακύκλωση
    -Χρήση λαμπτήρων χαμηλής κατανάλωσης
    -Χρήση εναλλακτικών πηγών ενέργειας (ηλιακοί θερμοσίφως κλπ)
    κλπ κλπ

Και βέβαια είναι πολύ χρήσιμο κάποια οργάνωση να δίνει συμβουλές και οδηγίες.

Από το σημείο όμως αυτό μέχρι το να "κηρύττει" τον πόλεμο σε όσους δεν την ακολουθούν (γιατί μπορεί για παράδειγμα να έχουν άλλη άποψη για τον τρόπο επίτευξης του ίδιου αποτελέσματος) νομίζω ότι ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ τα όρια ...

και ένα τελευταίο:
    Αν υποθέσουμε ότι είμαι εναντίον της greenpeace (έστω και σε ορισμένα θέματα) ποια θα είναι η συνέπεια ;;;
    Υποτίθεται ότι σκοπός των ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων) όπως η greenpeace είναι ο "έλεγχος" και η κριτική στην εκάστοτε εξουσία, όπως πάει το πράγμα όμως μάλλον θέλει να ΓΙΝΕΙ εξουσία, οπότε απλά ΘΑ ΧΑΣΕΙ τον πραγματικό της σκοπό.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της grat
    Kύριοι,

όπως όλοι καταλαβέβετε την πίκρα που έχετε για το κάψιμο των δασών μας αλλά και για την έλλειψη νερού τα επόμενα χρόνια. Αυτό που όμως δεν έχουμε σκεφτεί σχετικά με το νερό, μήπως θα πρέπει εδώ στην Ελλάδα να δούμε ποιοί είναι ανεύθυνοι και ποιοί όχι π.χ. βλέπουμε μερικούς ανθρώπους να πλένουνε τα αυτοκίνητά τους ή ακόμη και εμείς που πλένουμε την μοτοσυκλέτα μας και το νερό ρέει άφθονο, βλέπουμε μερικούς να β]γαίνουν έξω με το λάστιχο και να πλένουν τους δρόμους λες και δεν θα έρθει πάλι η σκόνη από τα αμάξια. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ULTIMATE ΞΟΔΕΥΜΑ ΝΕΡΟΥ ΕΊΝΑΙ ΝΑΙ....

ΝΑΙ....

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.

ΟΙ ΠΙΣΙΝΕΣ!!!

Που εάν πας στα βόρεια προάστεια θα δεις πισίνες που εάν τις βάλεις όλες μαζί θα φτιάξουμε ακόμη έναν Μαραθώνα. Που οι νεόπλουτοι και οι πλούσιοι έχουν τις πισίνες τους με χιλιάδες τόνους νερού και εμείς συζητάμε για το λάστιχο....

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Ξεκίνα ότι έχεις ξεκινήσει και θα το πετύχεις...
    Ο Thomas Edison προσπάθησε 24.999 φορές για να κάνει την πρώτη εν λειτουργία μπαταρία, τι θα έλεγες λοιπόν εάν είχες για κάθε μπαταρία που υπάρχει από 0.1 Ευρώ?

George the Carbon Maniac.

---- www.carbon-aramid.com / carbonar@carbon-aramid.com ----
    Carbon & Aramid (Kevlar) Construction.

Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2011, 11:19
  2. Καταπληκτικη διαφημιση!!!
    από noe13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2009, 13:42