Για ριξτε μια ματια, αξιζει?
LINK
Για ριξτε μια ματια, αξιζει?
LINK
Ρε φίλε,μετοχές στο πλαίσιο έχεις;Με το μπαρδόν κιόλας...αλλά το πρώτο σου post είναι.![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Δεν ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ρε φίλε,μετοχές στο πλαίσιο έχεις;Με το μπαρδόν κιόλας...αλλά το πρώτο σου post είναι.![]()
X_NR750![]()
Έχω χάσει επεισόδια...Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
Δεν ειναι
X_NR750![]()
![]()
Λοιπόν....καλώς μάς ξανάρθες!![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Καλως?Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Έχω χάσει επεισόδια...![]()
Λοιπόν....καλώς μάς ξανάρθες!![]()
![]()
![]()
![]()
thanks man
filaraki se lathos forum malon mpikes :P
Den koitaxa ti prosferei to ergaleio, mono h marka ftanei gia na sou pw na MIN to pareis. Ta acer einai apo tin mana tous problimatika, exoun megali perash giati prosferoun pola gia liga lefta, tha sou bgei omws akribotero stin telikh analush.
Des kati allo.
πρώιν banditakias νην V-STROMAKIAS
Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalisX
filaraki se lathos forum malon mpikes :P
Den koitaxa ti prosferei to ergaleio, mono h marka ftanei gia na sou pw na MIN to pareis. Ta acer einai apo tin mana tous problimatika, exoun megali perash giati prosferoun pola gia liga lefta, tha sou bgei omws akribotero stin telikh analush.
Des kati allo.
Κατσε ρε man ενας παλιοτερος Acer Aspire που ειχα δεν εβγαλε το παραμικρο προβλημα
ξερεις κατι?
gia na min sta lew egw tha afisw tous eidikous na sta poun kalutera. Mpes sto www.insomnia.gr kai kane ena post gia ton acer pou thes.
πρώιν banditakias νην V-STROMAKIAS
...appetite for destruction...
Ξεφευγω απο το επιθυμητο budgetΑρχικά δημιουργήθηκε από Davelis
Acer Aspire 5920G
τπτ αλλο σε τιμη γυρω στα 800?
Στα 800? το συγκεκριμένο τεμάχιο, απλά είναι κορυφή. Ίσως το μόνο αρνητικό, να είναι η κάρτα γραφικών που δεν θα σου επιτρέπει να παίζεις πολλά παιχνίδια...(αν παίζεις). Καλό θα ήταν επίσης να πας να το δεις από κοντά, μιας και οι τιμές στο site αργούν να ενημερωθούν, ενώ μπορεί να παίζουν και κομμάτια τα οποία δεν υπάρχουν στο site (π.χ περσινά) τα οποία παίζουν σε αστείες τιμές...
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Δεν με ενδιαφερουν καθολου τα παιχνιδιαΑρχικά δημιουργήθηκε από odt
Στα 800? το συγκεκριμένο τεμάχιο, απλά είναι κορυφή. Ίσως το μόνο αρνητικό, να είναι η κάρτα γραφικών που δεν θα σου επιτρέπει να παίζεις πολλά παιχνίδια...(αν παίζεις). Καλό θα ήταν επίσης να πας να το δεις από κοντά, μιας και οι τιμές στο site αργούν να ενημερωθούν, ενώ μπορεί να παίζουν και κομμάτια τα οποία δεν υπάρχουν στο site (π.χ περσινά) τα οποία παίζουν σε αστείες τιμές...
πληρης μου φαινεται, ικανοποιητικη ποσοτητα μνημης
αλλα εχω χασει την μπαλα με τις Cpu, ειναι η παλια γενια Core 2 mobile?
Κάτσε θα σου δώσω εγώ τη δικιά μου :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
αλλα εχω χασει την μπαλα με τις Cpu,
Όχι, δεν είναι η παλιά γενιά...απλά ο 5500, είναι ο πιο αργός της σειράς core 2 duo...Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
ειναι η παλια γενια Core 2 mobile?
Το λαπτοπάκι, αν δεν έχεις κόλλημα με το όνομα (acer) είναι κορυφή (για τα λεφτά του)
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Ειχα και πριν Acer και ηταν μια χαραΑρχικά δημιουργήθηκε από odt
Κάτσε θα σου δώσω εγώ τη δικιά μου :rotflmao:
Όχι, δεν είναι η παλιά γενιά...απλά ο 5500, είναι ο πιο αργός της σειράς core 2 duo...
Το λαπτοπάκι, αν δεν έχεις κόλλημα με το όνομα (acer) είναι κορυφή (για τα λεφτά του)
Χομπιστας η επαγγελματιας?
Thanks pal![]()