....και ενω γυριζοντας στην Αθηνα(απο Ελαφονησο),υστερα και με τοοοοοοοση κινηση επρεπε να σταματησω στα Goody's πριν την Ελευσινα για να ξεκουρασω την κορμαρα μου.....και κλασικα να καπνισω ενα τσιγαρακι...
Και ενω καθομουν διπλα απο Fazer-γαιδουρι,μου ερχεται η μυρωδια απο μπυρα,τρελη μυρωδια:hypnotize
Γυριζω και βλεπω 2 παλικαρια διπλα σε ενα Suzuki V-strom να κρατουν μπυρες!!!!!(λεω απο μεσα μου...πως δεν ειναι δυνατον να ανεβουν πανω στην μηχανη και να φυγουν..)..κι ομως..
Αφου ειχαν μια μικρη συζητηση για το αν θα κρατησουν τις μπυρες για το ταξιδι(!!!!!!!!!!!!!!)αποφασισαν να κραταει ο πισω και τις 2 μπυρες...και φυσικα ουτε εξοπλισμο δεν ειχαν αλλα ουτε και κρανη...(τι λεω τωρα..μεσα στην υπερβολη..)Ετσι οπως ειχα χαζεψει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ,γυριζει ο ενας,με βλεπει και με ρωταει αν ολα αυτα που ειχα εκει(κρανος,μπουφαν,γαντια) προκειται να τα φορεσω..Εγω φυσικα,ξεροντας οτι μιλαω με 2 πιωμενους εξωγιηνουςπερι μηχανων και οδηγησεως,τους κανω ολοκληρη διαλεξη(οσο πιο απλα μπορουσα) περι ασφαλειας και τους προετρεψα να μην καβαλησουν την μηχανη και να την πεσουν διπλα στο γρασιδι..
Και φυσικα...αφου με ακουσαν με προσοχη τα 2 παλικαρια,τσουγκρισαν τις μπυρες τους(οσο και αν σας φαινεται περιεργο),αρχισαν να με κοροιδευουν και να με βριζουν,ανεβηκαν επανω στην μηχανη και την εκαναν προς Αθηνα..
Περιττο πιστευω να σας πω πως εμεινα τελειως μ@λ@κ@ς...
Και αναρωτιεμαι μεσα μου..μηπως απο την αρχη θα επρεπε να τα αρχισω στις φαπες και στις κλοτσιες..Τα λογια ειναι περιττα σε αυτες τις καταστασεις..Τσογλανια..