Στην εποχη που ζουμε,η εκφραση ''εδωσα τον ΛΟΓΟ μου'' δεν εχει και μεγαλη αξια οπως το φιλοτιμο και η λεξη συγγνωμη.Αλλα μετα απο αυτο αυτη η κινηση,ο καθενας μπορει να το ερμηνευση οπως θελει.......εγω το ερμηνευω με τον τιτλο μου για καποιες εκφρασεις για
ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑ,ΤΣΙΦΟΥΤΗ,ΑΧΑΡΙΣΤΟ που ακουστηκαν απο ανεπισημες (επισημες για μενα) δηλωσεις της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ......τα λογια περιττευουν......
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Ρίμπο"... ο άνθρωπος
Το’πε και το’κανε. Ο Ριβάλντο έκανε πράξη τη δημόσια δέσμευσή του πως θα πρόσφερε τα οφειλόμενα από τον Ολυμπιακό σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ο Βραζιλιάνος άσος της ΑΕΚ-πλέον-πέρασε το πρωί της Δευτέρας μαζί με τη σύζυγό του από το Ίδρυμα Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» και παρέδωσε στην πρόεδρό του, κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, μία επιταγή 195.000 ευρώ (τα υπόλοιπα είχε δεσμευτεί πως θα προσφέρει σε ίδρυμα στην πατρίδα του).
«Ευχαριστούμε πολύ τον Ριβάλντο για την προσφορά του, αποδεικνύει πως πέρα από μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι και μεγάλος άνθρωπος», δήλωσε η κα. Βαρδινογιάννη, η οποία μάλιστα τόνισε πως στο νέο ογκολογικό νοσοκομείο, το οποίο θα κτιστεί με χρήματα που συγκεντρώνει ο σύλλογος, μία πτέρυγα θα πάρει το όνομα του 35χρονου σούπερ σταρ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο «Ρίμπο» είχε ζητήσει να μην υπάρχουν κάμερες και τηλεοπτικά συνεργεία στην επίσκεψή του στο συγκεκριμένο ίδρυμα, ωστόσο η διοίκησή του έκρινε πως τέτοιες χειρονομίες πρέπει να τυγχάνουν ανάλογης προβολής.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πηγη.....sport-fm