Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 99

Θέμα: ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dynogix
    Καλά τι λέμε τώρα? Η αστυνομία τι κάνει ? Μόνο να κρύβονται πίσω από θάμνους και κάδους και να κόβουν κλήσεις...τι να λέμε τώρα τα (γ)ίδια και τα (γ)ίδια...:a31: :a31: :a31:

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ 2#$%#%. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟΥ!!!!
    ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ!!!

:a24: :a31:

A ωραια...

Αρχιζουμε λοιπον να κινουμαστε βαση του νομου της ζουγκλας...

Α να δουμε ποιος εχει μεγαλυτερα @@@

Αλλα πως θα γινει τωρα πισω απο το πληκτρολογιο δεν ξερω...

Τελος παντων καποια στιγμη καπου καποτε...ποτε δεν ξερεις...ο κοσμος ειναι μικρος...

παρακαλώ τους mods να δουν το τιπικ και να δουν και την αντίδραση ορισμένων, καλό θα είναι τέτοιες απόψεις να μην υπάρχουν στο forum (σαν αυτή του div400)

Από κει και στο εξής, απ όσο ξέρω η πετρούθπολη είναι ακόμα αυτό που λεμε "γειτονιά"

Το θέμα είναι ότι αυτό το έχουν τοιχοκολλήσει και εκεί κοντά

Σε πληροφορώ όμως ότι επειδή έχω δει αυτά τα πιτσιρικάκια, μία δεν πιάνουν σε ανθρώπους που απλά θέλουν να προστέψουν την οικογένεια τους...

Και επαναλαμβάνω...το αναδημοσιεύω... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΔΩ, ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ
    Με εκτίμηση

Αρχικά δημιουργήθηκε από avenger_x
    παρακαλώ τους mods να δουν το τιπικ και να δουν και την αντίδραση ορισμένων, καλό θα είναι τέτοιες απόψεις να μην υπάρχουν στο forum (σαν αυτή του div400)

Από κει και στο εξής, απ όσο ξέρω η πετρούθπολη είναι ακόμα αυτό που λεμε "γειτονιά"

Σε πληροφορώ όμως ότι επειδή έχω δει αυτά τα πιτσιρικάκια, μία δεν πιάνουν σε ανθρώπους που απλά θέλουν να προστέψουν την οικογένεια τους...

Και επαναλαμβάνω...το αναδημοσιεύω...
    Με εκτίμηση
    Φιλε μη δινεις σημασια στο τι λεει η καθε τσουτσου εδω μεσα...

Πατωντας κουμπια και εγω τους μαμαω ολους εδω μεσα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Captain δεν συμφωνώ με το να πάνε να τους πλακώσουν στις μάπες...
    Αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται κάθε βράδυ εκει πάνω ... 10 αμάξια στη σειρά πλαι πλαι τέρμα λαικουρα beat-mainstream r n b....
    Φαντάσου να μένεις στα 50 μέτρα.... παρακάτω ... Πως θα κοιμηθείς???
    Ούτε εγώ συμφωνώ

Και μπορω να καταλάβω τι γίνεται

Απο το σπίτι μου περνάνε το καλοκαίρι αυτοκίνητα με ανοιχτά παράθυρα και σκυλάδικα αλλα και κωλοπιτσιρικαρία με τρύπια εξάτμιση στο ΧΡΕΠΙ που ακούγεται απο τα 500 μέτρα καθώς πασχίζεινα ανέβει τηξ ανηφόρα με 20 χλμ

ειδικά για τους τελευταίους θα ήθελα πολύ να στηθώ στο μπαλκόνι με σφαίρες απο αλάτι για να σφίξουν οι κώλοι

αλλα σε καμία περίπτωση η βία δεν είναι λύση
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Εγω δεν καταλαβαίνω πως θα γίνει η φάση. Δηλαδή θα μαζευτείτε 20 άτομα , θα προχωράτε στο δρόμο και όπου δείτε αυτοκίνητο να βαράει θα το σπάτε. Οι ιδιοκτήτες τι λετε να κάνουν? Θα χυθεί αίμα φίλε μου αν το κάνετε. Ειδικά αυτα τα ανθρωπωειδή που έχουν 4 subwoofer στο αμάξι τους αν τους αγγίξεις τον κουβά τους είναι ικανοί για φόνο.
    βρε μιλαμε για την αιωνια και υπερτατη βλακια του νεο ελληνα (και για τους μεν και για τους δε)

δεν γουσταρω μια κατασταση....μου την δινει....θα παρω τον νομο στα χερια μου...εξαλλου εγω ειμαι ο νομος!!! πολλα εργα με τον bronson ειδαν οι τυποι!!!
    καταλάβαινω απολυτα την αγανακτηση τους, εξαλλου και εμεις ως μοτοσυκλετηστες βελπουμε και μας συμβαινουν πολλα στο δρομο καθε μερα. τι θα κανουμε δηλ? θα κουβαλαμε κουμπουρια μαζι μας δηλ?!?!?!?!?

ασε το διοξιδιο του ανθρακα απο πυρκαγιες εχει κανει μεγαλη ζημια....
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Εμείς είμαστε φασίστες;... αυτοί είναι που βάζουν τα DB τους να βαράνε δυνατά.... και δεν μπορούμε να έχουμε ησυχία για να γαυγίζει ο κοπρίτης απο δίπλα, να ουρλιάζει το μωρό κατά τις 4 το πρωί, να τσακώνεται ο γείτονας και να γίνεται show, κτλ.

Ορίστε μας... και αν δεν κάνουν οτι λέμε, εμείς θα τους τιμωρήσουμε κιόλας με τον δικό μας τρόπο αλά farwest... Πίσσα , πούπουλα και δημόσια διαπόμπευση αφού τους γδύσουμε θα τους δώσουμε ενα βαρέλι (χωρίς πάτο) να μπουν μέσα και να τρέχουν.

χαχαχαχαχα.... η έννοια της γραφικότητας σε όλο το μεγαλείο της.

Κύριοι αν δεν σας αρέσει αυτό που γίνεται (και δεν έχετε άδικο) καλέστε την ΕΛΑΣ ...ειδικά τώρα νομίζω είναι κάπου στα 100-150? το πρόστιμο και 3 ποντάκια στο σύστημα. Τρέχοντας θα έρθουν μιας και είναι και περίοδος διακοπών και θέλουν να "μαζέψουν" χρήματα.

Επίσης κάντε το ίδιο και για τον παπάρα που βάζει το stereo στις 12.00 το βράδυ , για τον τύπο που στριγγλιζει ενώ τσακώνεται στο τηλέφωνο ή με την σύζυγο κτλ...

Και αφού τα κάνετε όλα αυτά και δεν θα γίνει τίποτα, πάρτε τον οματιό σας και αποκεντρωθείτε... γιατί αν θέλετε πραγματικά ησυχία .. .μόνο έτσι θα την βρείτε. Αλλιώς ακόμα και αν καθαρίσετε την μισή Πετρούπολη και το Περιστέρι , πάλι φασαρία θα έχετε απο τους περαστικούς με τα δικά τους οχήματα ή απο τις παραπάνω περιπτώσεις που ανέφερα.

Ζούμε σε μια πόλη που ο ένας είναι πάνω στον άλλον , ειδικά σε Δ.Συνοικίες και Κυψέλη. Τι περιμένετε απο ησυχία δηλαδή;... στην εξοχή είσαστε;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    το οτι το εχουν δει το τοπικ ..ειναι σιγουρο..

το οτι προστατευετε τις οικογενειες σας παιζεται..
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Και επαναλαμβάνω...το αναδημοσιεύω... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΔΩ, ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ
    Με εκτίμηση

:rotflmao:

το ατομο ειναι οντως φορτωμενο..τα εχει παρει στο κρανιο....

HELLOOOOOO εισαι σε φορουμ με μοτοσυκλετες!!!! ποσους τετοιυς πιστευεις οτι θα βρεις εδω μεσα??????
    και ποσους που θα ερθουν να σε υποστηριξουν σε μια ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΒΙΑΙ πραξη ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΣ?!?!?!?!!?

και πιστευεις ειλικρινα οτι θα βαλει τελεος στο προβλημα σου με αυτη την πραξη?
    βεντεντετα θα ανοιξεις και τπτ αλλο. εδω ειμαστε και θα το δεις.

αλλα δεν καταλαβαινω..ειναι δημοτικο αναψυξτηριο-->στο δημο πηγατε να παραπονεθειτε??? ΕΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΞΑΤΕ βρε παιδια!!!!

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon

Με εκτίμηση
    Ποιες αποψεις ρε φιλε? Δηλαδη το "παμε να σπασουμε τα αυτ/τα που εχουν δυνατα τη μουσικη" ειναι καλυτερη? Ενταξει, και'μενα με ενοχλουνε και τους βριζω οποτε τους βλεπω/ακουω αλλα οχι και να παρω καννα ροπαλο και να τα σπασω.. Ομως και'μενα καμια φορα μ'αρεσει να την βαλω λιγο δυνατα τη μουσικη.. θα μου πεις εσυ αν ειναι πολυ δυνατα η οχι? Θα με μετρησεις με κατι? Θα ακουμπισεις το αμαξι? Θα σε παρει και θα σε σηκωσει..

Εχουμε ξεφυγει τελειως μου φαινεται..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    Φιλε μη δινεις σημασια στο τι λεει η καθε τσουτσου εδω μεσα...

Πατωντας κουμπια και εγω τους μαμαω ολους εδω μεσα...
    α) το ειπα ειρωνικα για να σατηρισω την πραξη που πανε να κανουν οι ''φιλησυχοι'' κατοικοι..
    β) δεν ειμαι τσουτσου....ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΡΑ ειμαι.....

Εξαρτάται πόσο δυνατά θα την έχεις τι ώρα της ημέρας
    σοβαρά τώρα, βεβαίως και αν με ενοχλήσεις ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ τότε θα χειροδικήσω, την οικογένεια μου προστατεύω...εσύ τι προστατεύεις? το δικαίωμά σου στην Καγκουριά? (δεν μιλώ προσωπικά για σενα να εξηγούμαστε)
    Και γώ ακούω μουσική, αλλά αν θέλω να ακούσω δυνατά βάζω αιρκοντισιον και παράθυρα.
    Επίσης δεν "κωλοφτιάχνω" το παπί μου να με προσέξουν.
    Διαφωνώ με μέλος που είπε "λάδια στον δρόμο" θα την πληρώσει και κόσμος που δεν φταίει

Τα αυγά απ το μπαλκόνι δεν είναι και άσχημη ιδέα πάντως!!!!

Re: ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΣΠΑΣ ΞΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ Μ@Λ@ΚΙΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ (ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΕΩ)!!!!! ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ!!! ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ!!!

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis

Re: ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ

Πλάκα κάνεις έτσι??

Συγγνώμη αλλά έχεις σκεφτεί τι άνθρωπος είναι ο άλλος που θα πας να του σπάσεις την περιουσία?? Αν σου σκάσει μενα όπλο και στο κολλήσει στο κρόταφο τι θα κάνεις? Θα κινδυνεύσεις να χάσεις τη ζωή σου για να πεις στον άλλον ότι σ' ενοχλεί?
    Είναι ενοχλητικό το καταλαβαίνω και το έχω ζήσει, αλλά η λύση δεν είναι η Βία γιατί Βία θα φέρει.! Στο τέλος δεν θα βρεις το δίκιο σου γιατί θα σου τραβήξει και μια μηνυση!

Να ενοχλείς ανα 10 λεπτά την αστυνομία, ώστε να τους αναγκάσεις να έρθουν, πάρε τα στοιχεία των αυτοκινήτων και κάνε καταγγελία, πάρε κάποιο κανάλι, βρες άλλον τρόπο....

Επικίνδυνος είναι κάποιος που βάζει δυνατά μουσική??

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    α) το ειπα ειρωνικα για να σατηρισω την πραξη που πανε να κανουν οι ''φιλησυχοι'' κατοικοι..
    β) δεν ειμαι τσουτσου....ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΡΑ ειμαι.....

α)Δεν ειπα ''μην δινεις σημασια τι λεει ο div400 η τσουτσου''

ειπα γενικα ''τι λεει η καθε τσουτσου'' τωρα...αν εσυ εχεις την μυγα...

β) Και εγω πισω απο το πλκτρολογιο ειμαι ο Rossi

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2004, 10:15
  2. Η ΨυΧολογια Των Χρωματων
    από KAS77 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2004, 09:30
  3. Ο ΑρΧοντασ Των ΔαΧτυλιδιων
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 11:19
  4. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2003, 16:05
  5. Καποιος καλος γνωστης των διχρονων scooter?
    από ioannou_b στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2003, 16:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF