Σελίδα 22 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 121718192021222324 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 354

Θέμα: s.o.s θέλω τη γνώμη σας!!

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Και το οχτάρι με το σώμα το κάνεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από mairoulaZX

Και για βόλτες στο βουνό συντονίσου με τον crs-k που θα σε κάνει εξπέρ και είναι και καλό παιδί και δεν θα σε ζορίσει πάνω από τα 2000 m.

Υ.Γ. Της δεύτερες τις κερνάς με την αγορά της μηχανής
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Και το οχτάρι με το σώμα το κάνεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    γιώργο γιατί ειναι αφύσικο? σε αρκετά άτομα εμφανίζεται αυτό, το να έχουν "πρόβλημα" απο την μια ή την άλλη. Άλλες φορές είναι θέμα εμπειρίας, άλλες θέμα ψυχολογίας (μετά από πτώση πχ)
    Έ όχι αφύσικο αλλά ασυνήθιστο...

Γιατί οι περισσότεροι στρίβουν καλύτερα δεξιά! το 80% ίσως!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Και το οχτάρι με το σώμα το κάνεις?

τι θέλεις να μάθεις?
    Nα βλέπεις αν ήσουν άντρας τώρα... σε αυτό το φόρουμ θα έπαιρνες απάντηση του τύπου:

Πες μου είσαι άτριχος?

Αλλά επειδή είσαι κοριτσάκι θα σου πούν :

είχες κάποια πτώση με μοτοσυκλέτα παλαιότερα απο την δεξιά μεριά?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Και το οχτάρι με το σώμα το κάνεις?

τι θέλεις να μάθεις?
    βρήκα το δάσκαλο μου! να σου πω εσένα, το πέγκασο θα το πάρεις τελικά? θα το πουλήσω σε λίγο καιρό...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Και το οχτάρι με το σώμα το κάνεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Nα βλέπεις αν ήσουν άντρας τώρα... σε αυτό το φόρουμ θα έπαιρνες απάντηση του τύπου:

Πες μου είσαι άτριχος?

Ναι.. κι εσυ αν ήσουν σε φόρουμ που συζητάει πλειοψηφία γυναικών δε θα σου απαντούσαν όπως απαντάνε μεταξύ τους :smilea: .Λογικό δεν είναι??
    "Και νάν' σάν κάτι νά μού λές, κάτι ωραίο κοντά
    γι' άστρα, τή ζώνη πού πηδάν των νύχτιων φόντων,
    κι αύτός ο άνεμος τρελά-τρελά νά μάς σκουντά
    όλο πρός τή γραμμή των οριζόντων."

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Και το οχτάρι με το σώμα το κάνεις?

Ναι.. κι εσυ αν ήσουν σε φόρουμ που συζητάει πλειοψηφία γυναικών δε θα σου απαντούσαν όπως απαντάνε μεταξύ τους :smilea: .Λογικό δεν είναι??
    Όχι γιατι εγώ δε πάω σε φόρουμ που ειναι η πλειοψηφία γυναίκες!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Και το οχτάρι με το σώμα το κάνεις?

βρήκα το δάσκαλο μου! να σου πω εσένα, το πέγκασο θα το πάρεις τελικά? θα το πουλήσω σε λίγο καιρό...
    Φίλε μου..
    Δε θα πάρω. Ευχαριστώ..
    Κράτα την Απρίλια σου, ή δώσε τη κάπου αλλού γιατί.. σε πρώτη φάση, δεν ψάχνω για φιγούρα, αλλα ένα σωστό δίκυκλο, που να μην παθαίνει βλάβες, ελαφρύ, εύχρηστο, καλοζυγισμένο, με καλές αναρτήσεις, φρένα, φτηνά ανταλλακτικά +σέρβις και το κυριότερο.. με επιδόσεις..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Και το οχτάρι με το σ

dld thes na mas peis oti de mpaineis cosmopolitan.gr???

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Πες μου είσαι άτριχος?

δλδ το είπα επειδή ειναι κοριτσάκι ρε συ τιταν?
    απο προσωπική εμπειρία ήταν, εχω φάει γερή στούκα/αγορα οικοπέδου σε αριστερή και απο τότε δυσκολεύομαι στις αριστερες...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Και το οχτάρι με το σώμα το κάνεις?

Φίλε μου..
    Δε θα πάρω. Ευχαριστώ..
    Κράτα την Απρίλια σου, ή δώσε τη κάπου αλλού γιατί.. σε πρώτη φάση, δεν ψάχνω για φιγούρα, αλλα ένα σωστό δίκυκλο, που να μην παθαίνει βλάβες, ελαφρύ, εύχρηστο, καλοζυγισμένο, με καλές αναρτήσεις, φρένα, φτηνά ανταλλακτικά +σέρβις και το κυριότερο.. με επιδόσεις..
    Τώρα ειρωνεύεσαι, κάνεις χιούμορ, ή μιλάς σοβαρά? για να ακολουθήσω ή όχι ανάλογα τη συζήτηση....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Και το οχτάρι με το σώμα το κάνεις?

Ε ναι... Αλλωστε έχεις και τραύματα.. σε καταλαβαίνω..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Και το οχτάρι με το σώμα το κάνεις?

Τώρα ειρωνεύεσαι, κάνεις χιούμορ, ή μιλάς σοβαρά? για να ακολουθήσω ή όχι ανάλογα τη συζήτηση....
    Ηρέμησε βρε.. τη γνώμη μου λέω.. αμαν πια.. Καχυποψία εδωμέσα!

δλδ το είπα επειδή ειναι κοριτσάκι ρε συ τιταν?
    απο προσωπική εμπειρία ήταν, εχω φάει γερή στούκα/αγορα οικοπέδου σε αριστερή και απο τότε δυσκολεύομαι στις αριστερες...
    SPAM ARERT

Εγώ που πέφτω συνέχεια και απ’ τις δυο μεριές δεν έχω κανένα πρόβλημα
    Ίσως να είναι μια λύση και αυτή ας ρωτήσω όμως και τον Φρο’ι’ντ να δούμε τι θα πει και αυτός. Ίσως φταίει κάποια σεξουαλική απογοήτευση που είχα με τι Βασουλα στο δημοτικό.

Πλάκα πλάκα , τα πάω καλύτερα με τις αριστερές , τις από κει που θα έλεγε και ένας φίλος

θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Και το οχτάρι με το σώμα το κάνε

Ηρέμησε βρε.. τη γνώμη μου λέω.. αμαν πια.. Καχυποψία εδωμέσα!
    ΣΙΓΑ θα τον γκρεμίσεις τον τοίχο.

Ασε που θα εχεις πονοκαιφαλο μετα.

θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    πω-πω μια κανονια!!!!

Νομίζω ότι το αρχικό ερώτημα έχει απαντηθεί.... (θεωρώ τις 22+ σελίδες περιττές και υπερβολικές. Αναρωτιέμαι αν το sos που θα εξέπεμπε κάποιος φίλος που είχε πραγματικά την ανάγκη βοήθειας θα είχε τέτοια ανταπόκριση......? Θέλω να πιστεύω ότι θα συνέβαινε το ίδιο.)
    Η πλειοψηφία προτείνει ΧΤ και θα συμφωνήσω σ' αυτό. (Αν ήμασταν μια δεκαετία πίσω ίσως να σου πρότεινα και το ΑΧ). Μπορείς να το βρεις μεταχειρισμένο και σε τιμή κοντά στο ποσό που διαθέτεις, αργότερα μπορείς να το πουλήσεις σχετικά εύκολα, είναι ένα μηχανάκι που συγχωρεί αρκετά λάθη και το κόστος μιας πτώσης είναι σαφέστατα χαμηλότερο.
    Η ταπεινή μου συμβουλή - γνώμη - άποψη (και αν θέλεις την κρατάς), χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον, είναι να προσγειωθούμε λίγο. Μέχρι να αποκτήσεις αρκετή εμπειρία όχι μόνο του ''πως οδηγείται μια μοτοσικλέτα'' αλλά και του πως κινούνται οι άλλοι οδηγοί στο δρόμο (και πίστεψέ με θα δεις πολλά κουλά) μην επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε επιδόσεις μηχανής, οδήγηση στο χώμα κ.λ.π. - αν και το ΧΤ είναι ένα καθόλου ευκαταφρόνητο μηχανάκι, ίσα ίσα...-
    Το να οδηγεί κάποιος μηχανή εκτός από ευκολία είναι για τους περισσότερους τρόπος ζωής, ιδεολογία και πολλά άλλα. Και βεβαίως δεν επηρεάζει τη θηλυκότητα (γιατί το ακούσαμε κι αυτό....) Αν λοιπόν αυτός ο τρόπος ζωής, μετακίνησης ή ότι άλλο θες σου ταιριάζει και τον αποδέχεσαι θα το δεις στην πορεία.
    Σου εύχομαι προκαταβολικά καλοτάξιδο ότι κι αν αποφασίσεις να πάρεις, καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθια.

Μ.

Παρόμοια θέματα

1. Παίδες, θέλω τη γνώμη σας.. (125 ή 250)
    από kogiaka στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2010, 10:55
  2. Θελω τη Γνώμη Σας...
    από lionick στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2008, 19:19
  3. θελω τη γνωμη σας!!
    από dimdil στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2008, 00:27
  4. Θέλω τη γνωμη σας
    από dimperd7 στο forum Off topic