...αλλα τελικα δεν επεσε....![]()
Κατηφοριζαμε για Βουλιαγμενη μες στην τρελλη χαρα .... οταν ξαφνικα γινεται το εξης σκηνικο...
Κουλαδιον #1... ξεκιναει χαριλικι πηγαινοντας με 10...
Κουλαδιον #2 ... το περνει πρεφα τελευταια στιγμη πλακωνεται στα φρεναρισματα και ΚΟΒΕΙ τερμα αριστερα..(εκει βρισκοταν ο γνωστος και μη εξαιρεταιος Georgepap...)
Πλακωνεται που λετε κι ο Παπ αλλα βλεποντας το βοδι να τον κλεινει απο τα αριστερα το κοβει απο δεξια....ΕΛΑ ΟΜΩΣ που εκει καιροφυλακτει το κουλαδι #1 (χωρις φωτα...και γι'αυτο δεν το ειδε και κανεις) με αποτελεσμα να βλεπω ενα Παπ να πηγαινει βαρκα γυαλο για μερικα δευτερα...να παταει ποδι κατω να ανασηκωνεται ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΣΩΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
Σας ορκιζομαι οτι τον ειχα χαλαρα....ω ναι αγαπητοι μου συμφορουμητες ετσι κι επεφτε τον ειχα γαζωσει λεμε ...![]()
και γενικως 8α ειχαμε γινει μαλλια κουβαρια...
:hypnotize :hypnotize
Μετα απο λιγο (και κατι σουζες του Παπ για να φυγει η ενταση) του λεω να παμε λιγο δεξια...
Εγω ειχα χ@στει πανω μου και ακομα δεν ειχα πιστεψει τι ειχε γινει...Ρε σεις...η μηχανη ''χορευε'' σαν τρελλη!!!!!!!!Εγω δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα!!!
Μας βρηκε και το ζωον και ειπε πως Η εν λογω οδηγος πρωτη φορα βγαινει σε δρομο γιατι σημερα ειχε παρει το διπλωμα ...!!!!![]()
Παλι καλα ηταν ευγενεστατος και ΠΟΛΥ χεσμ@νος αλλα στην τελικη αυτο του ελειπε κιολας!!!!
Τεσπα...τουλαχιστο την επομενη μερα 8α ελεγα οτι τον ΠΑΤΗΣΑ στ'αλη8εια!!!![]()
:rotflmao:
Για τυχον λα8η στην περιγραφη αναμεινατε τον πρωταγωνιστη του σκηνικου αλλα οπως το προλαβα και το ειδα ...ετσι εγινε μου φαινεται...![]()
Α! και να μην ξεχασω....χτυπησε ελαφρα το ποδι και λιιιιγο το χερακι...αλλα 8εωρειστε το αμελητεο εφοσον συνεχιζει τα εντο και τις σουζες...![]()
![]()