Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ....

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ....

Τετοια αντιδραση.....
    και εξηγουμαι

εχτες το απογευμα σχολαω απο την δουλεια και πηγαινω προς factory outlet Πειραιως.

Εξω απο το praktiker λοιπον ενας μλκ διασχιζει απο απεναντι καθετα τις δυο λωριδες(ανοδου και καθοδου) βγαινωντας απο στενο...αδιαφορωντας αν περναει κανεις η οχι.

Βγαινει λοιπον στη καθοδο που ειμασταν εμεις, και καθεται και μεσα στην μεση.
    Αν τρεχαμε οσοι πηγαιναμε προς τα κατω , σιγουρα θα ειχαμε καρφωθει πανω του.

Κορναρω λοιπον παω διπλα του και του λεω...πας καλα ρε καραγκιοζη ;

Αυτος κυριολεκτικα στα αρ@@@@ του λοιπον και μου παραθετει καποια ¨επιχειρηματα ¨μεσα στην τρελη αδιαφορια.
    Εκει δεν ξερω αλλα βιδωθηκα.....τον ακολουθω γυρνωντας προς τα πισω στο παρκινγ του πρακτικερ και τον αρχιζω στα γαλλικα.
    Μην θελωντας να δωσω και μεγαλη εκταση, εφυγε μονο με δυο τρεις κλωτσιες.
    Το σκεφτομουνα μετα και ενοιωθα πολυ ηλιθιος, δεν ξερω...μονο και μονο που καθισα και ασχοληθηκα....λες και θα κερδιζα κατι......

Re: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    Τετοια αντιδραση.....
    και εξηγουμαι

εχτες το απογευμα σχολαω απο την δουλεια και πηγαινω προς factory outlet Πειραιως.

Εξω απο το praktiker λοιπον ενας μλκ διασχιζει απο απεναντι καθετα τις δυο λωριδες(ανοδου και καθοδου) βγαινωντας απο στενο...αδιαφορωντας αν περναει κανεις η οχι.

Αυτος κυριολεκτικα στα αρ@@@@ του λοιπον και μου παραθετει καποια ¨επιχειρηματα ¨μεσα στην τρελη αδιαφορια.
    Εκει δεν ξερω αλλα βιδωθηκα.....τον ακολουθω γυρνωντας προς τα πισω στο παρκινγ του πρακτικερ και τον αρχιζω στα γαλλικα.
    Το σκεφτομουνα μετα και ενοιωθα πολυ ηλιθιος, δεν ξερω...μονο και μονο που καθισα και ασχοληθηκα....λες και θα κερδιζα κατι......

Εμενα μοθ φαινεται οτι ειχες μαζεψει αρκετα και ξαφνικα εσκασες.Ok σιγα τα ωα...Ειναι και η ζεστα...
    Μην χαλιεσαι!

Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Τετοια αντιδραση.....
    και εξηγουμαι

πάλι καλά που έφαγε αυτός τις κλωτσιές,μήπως και την γλιτώσουμε εμείς αύριο στην μπάλα

ε και?

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Κι εμένα με φορτώνουνε πολύ άσχημα μερικοί ώρες ώρες, ευτυχώς όμως κρατιέμαι στα γαλλικά κι απέχω πολύ απ'το να το φτάσω στα αργεντίνικα..

Κι εγώ θα ξενέρωνα με τον εαυτό μου αν τό'χα προχωρήσει τόσο, φαντάζομαι το φόρτωμά σου όμως Γιώργη.. ότι έγινε έγινε, τελείωσε..

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    αμα ειναι για δυο -τρεις κλωτσιες οκ .... τα χειροτερα να φοβασαι

σιγουρα σε κατασταση ηρεμιας τα σκεφτεσαι και λες μαλακια και μπλα-μπλα κτλ....

αλλα επειδη κανενας μας δεν ειναι σε κατασταση νιρβανα, ουτε και εχουμε το ζεν σαολιν μοναχου τετοιες καταστασεις συμβαινουν...

πως το λεγαν οι Guns n Roses?...Welcome To The Jungle...

Τετοια αντιδραση.....
    και εξηγουμαι
    ....
    Δεν νοιώθεις αναζωογονημένος μετά απο τις κλωτσιές που του κόλλησες?

Εγώ νοιώθω άλλος άνθρωπος μετά απο κάτι τέτοιο και κάθε φορά που γίναται είναι το ίδιο ωραίο με τη πρώτη φορά!

Έλα ρε μετά το βίντεο που είδα που ο άλλος κάνει αναστροφή στην εθνική μέσα στο ρεύμα του γιατί έχασε για 20 μέτρα την έξοδο όλα τα περιμένω...
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Οταν σου συμβαίνουν συνέχεια μ@μ@κιες και φορτώνεις, φορτώνεις, φορτώνεις

κάποια στιγμή πρέπει και να ξεφορτώσεις.

Δεν είναι ότι καλύτερο αλλά -το βλέπω από τον εαυτό μου- κάποιες φορές έχω

φτάσει στα όρια μου... και τα γαλλικά δυστηχώς δεν φτάνουν...

re zubite mi fovasai tha se parw me tin omada mou xaxxxxaxaxaaxaxxaxa

ontws isws itan o tuxeros pou apla perimena kapoion na xespasw gia olous

to thema einai oti xenerwsa me to olo skiniko, alla isws etsi na to xanaskeftei na kanei mlk tin epomeni fora

an kai den to nomizw

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Εγω επειδη οποτε εχω κανει την μαλακια και κατεβαινω παντα μετα χαλιεμαι ειτε φταιω ειτε δεν φταιω, ξερεις τι κανω τωρα?

Του λεω αμα εχεις τα @@ κατεβα κατω μωρη κοτα........................ μολις κατεβει φευγω σαν κοτα γελωντας μεσα απο το κρανος.

Μην ασχολεισαι, ριξε κανα μπινελικι και λοσπου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Εγω επειδη οποτε εχω κανει την μαλακια και κατεβαινω παντα μετα χαλιεμαι ειτε φταιω ειτε δεν φταιω, ξερεις τι κανω τωρα?

Του λεω αμα εχεις τα @@ κατεβα κατω μωρη κοτα........................ μολις κατεβει φευγω σαν κοτα γελωντας μεσα απο το κρανος.

Μην ασχολεισαι, ριξε κανα μπινελικι και λοσπου.

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    καλα εκανες...

οσο για τις βραδυνες κλοτσιες που θα φας ...εγω παντως δεν θα χαλαστω καθολου...

Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

σε βαρεσε η ζεστη ρε????

γιατι να μην ειμαι μαζι....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παρόμοια θέματα

1. ερωτησεις για πρωτη φορα
    από spyroszx στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2008, 21:12
  2. Πρώτη φορά στο E-bay...
    από jen στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2008, 23:22
  3. Απαντήσεις: 58
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2007, 10:51
  4. Απαντήσεις: 15