Σελίδα 156 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 56106146151152153154155156157158159160161166 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.326 έως 2.340 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Επιδή ούτε εμένα ξέρεις, ούτε το γκαράζ μου, καλυτερα να περιοριστείς σε αναφορές καγκουριών που πράττεις με την πλαστική κουδουνήστα σου, που τη λές μηχανάκι, και να αφήσεις κατα μέρους τις κρίσεις επι προσωπικού που αφορούν οικονομικά και συναφεί.... Στην καλύτερη μπορεί να βρεθείς εκτεθημένος...
    +1
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Harley Davidson...τι προσφέρουνε άραγες...για να δούμε.

Πρώτα απο όλα οι επιδόσεις.
    Πάρε την πιο ψόφια Harley που υπάρχει. Την 883. Έχει τους κόφτες στις 5.400 στροφές και παρόλα αυτά τελικιάζει στα 180. Και λέω 180 εκ του ασφαλούς. Για πάρε την hornet και βαλε τον κόφτη στις 5.400 να δούμε αν θα αγγίξει τα 150. Και εγώ άμα σου βγάλω κινητήρα που λειτουργεί στις 14 χιλιάδες στροφές θα σου βγάλω τα ίδια άλογα...big deal μεγάλε.

Έναν κινητήρα που δεν του πίνεις το αίμα για να νιώσεις το τράβηγμα, αλλά το τράβηγμα είναι εκεί όποτε και σε όποιες στροφές και αν ανοίξεις το γκάζι. Στην μηχανή μου ιδίως και στις 2 στροφές το πιο απαλό τράβηγμα του γκαζιού συνεπάγεται παστέλι στο κούτελο.

Εγώ σου λέω να οδηγήσεις μία 883 και δεν θα το πιστέψεις πως πάει η μηχανή αυτή. Πραγματκά θα είναι έκπληξη και μετά θα θες σίγουρα να τεστάρεις μία μεγαλύτερου κυβισμού.

δεν ξέρει.
    Φιλαράκι κάνουνε πολλά πράγματα εκτός απο το να ξεχωρίζουνε τα έχω γράψει όλα εκεί.
    Aλλά μάλλον δεν διάβασες το κομμάτι που λέει ότι ο κινητήρας μου βγάζει 127hp@8000στροφές μαμά στα 1130 κυβικά. Παρόλαυτα μερικοί είναι τόσο κολλημένοι που επιμένουν ότι το μόνο που να κάνει η Harley είναι να ξεχωρίζει.
    Γαμώ τους κινητήρες βγάζει η Harley.

Απλά Μέλος Το avatar του/της ntinlanden
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
    καμια μπαλα δεν εχω χασει.

λοιπον εχουμε και λεμε:οι πλευστοι δισκοι(full float)που κατασκευαζει η brembo (και που βαζει η ducati)κανουν εναν ηχο οταν φρεναρεις.η honda που βαζει ημιπλευστο(float) δεν κανει αυτον τον χαρακτηριστικο ηχο[βλ.cbr600f(κανει ενα μικρο τικ)]οπτικα ΔΕΝ εχουν διαφορα πρακτικα οι full float εχουν!

ΛΙΓΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΗΧΟ ΤΑ MΠΡΟΣΤΙΝΑ ΦΡΕΝΑ, ΟΧΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΑΠΛΑ ΕΝΑΝ ΗΧΟ (ΨΙΛΟΚ@ΥΛ@ ΕΙΝΑΙ)

Τι αλλο θα ακουσουμε ρε γμτ harley πιο γρηγορο απο SS ενταξει οτι πεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    οκ λογω ν2 εχουν τραβηγμα κ καλυτερη αισθηση αλλα το αποτελεσμα μετραει.

δλδ οτι πας γρηγοροτερα με κατι αλλο..

παντως οντως για τη δουλεια που φτιαχνονται ειναι οι καλυτερες.. αλλα αυτο δν ειναι να πηγαινουν γρηγορα..

ο κινητηρας του vrod btw προοριζοταν για sbk v2 1000 που ομως δν εβγαζε την απαραιτητη ιπποδυναμη κ ετσι εγινε το προτζεκτακι απο vr1000 vrod as fas as i know..

Αυριο παω να παρω τσοπερ θα ειμαι και κυριλε και το πιο γρηγορο εργαλειο :rotflmao: αλλα θελω μετα καινουριο κρανος αυτα τα καπελακια που φορανε οι χαρλεαδες

Πρώτα απο όλα οι επιδόσεις.
    Πάρε την πιο ψόφια Harley που υπάρχει. Την 883. Έχει τους κόφτες στις 5.400 στροφές και παρόλα αυτά τελικιάζει στα 180. Και λέω 180 εκ του ασφαλούς. Για πάρε την hornet και βαλε τον κόφτη στις 5.400 να δούμε αν θα αγγίξει τα 150. Και εγώ άμα σου βγάλω κινητήρα που λειτουργεί στις 14 χιλιάδες στροφές θα σου βγάλω τα ίδια άλογα...big deal μεγάλε.
    Ξέρω σκούτερ 500άρια και 400άρια που βγάζουν 200...
    Και άμα δεί η Χαρ-Χαρλεϊ ποτέ 14000 στροφές θα το κάψω το κ7...

H μηχανή μου εμένα βγάζει 127 άλογα στις 8000 στροφές, έχει 0-100 σε 3, 0-160 σε 8, πιο πολύ σίδερο και απο το σπίτι σου, brembo φρένα, 240 λάστιχο και άμα σου κάνω ένα βρουτ θα τρέξεις σπίτι σου να κλάψεις...και θα κλείσεις και τα πατζούρια. Τελικιάζει στα 230km/h και με ελάχιστα χρήματα στήνεται σαν dragster γράφωντας 7 δευτερόλεπτα στο τετρακοσάρι.
    Για την ακρίβεια...για ψάξε να δεις ποιά είναι η ποιό γρήγορη μηχανή παραγωγής στο τετρακοσάρι. Παραγωγής έτσι?
    0-100 σε 3.... Τρέμε R1 και λοιπά SS...

Ρε άμα κάνει κάποιος ένα 1000 SS να βγάζει 230 τελική... θα κάνει το 0-200 σε 3 όχι το 0-100..

Μιλάνε και οι Χαρ-Χάρλεϊ για επιδόσεις? Ε-Λ-Ε-Ο-Σ !!!

Απο εκεί και έπειτα...οι μηχανές αυτές δεν είναι κάτι που το παίρνεις για να το πουλήσεις προτού πέσει η αξία του σε 5 χρόνια. Είναι κάτι που μέσω customising αποκτά την ιδιότητα του ιδιοκτήτη του. Είναι κάτι που το παντρεύεσαι αλλά με την καλή έννοια. Για κάποιον που έχει μεγάλο πάθος γουστάρει μία μηχανή να γράφει το όνομα του.
    Και άμα τυχόν πουληθεί, που ΔΕΝ πουλιέται...θα πουληθεί ανάλογα με το design ίσως και πιο ακριβά. Γενικά τους Harleάδες που έχουνε πειράξει την μηχανή τους, τους σταματάει κόσμος και τους κάνει τρελές προσφορές.
    Φαντάσου αυτό. Είσαι σταματημένος στο φανάρι. περνάει πεζός κοιτάζωντας...σου λέει
    -"ωραία είναι αυτή...τι κινητήρα έχει?"
    -"S&S 2.300..."
    -"wow....είναι 2300 κυβικά ε?"
    -"αχμ....ναι...είναι"
    "την πουλάς?"
    -"αμμμ....εεμμμμ....βασικά....η αλήθεια είναι πως..."
    -"20 χιλιάρικα..."
    -"Βασικά κοίτα φίλε...η μηχ..."
    -"45...."
    :hypnotize
    Σώπενε ...2300? Και γιατί πάει σαν σκούτερ?
    Εγώ σου δίνω 85... ευρώ!
    Έλα ρε αυτά που λες για άλλη μία δεν ισχύουν!
    Απο 20 επόμενη προσφορά 45... και στη κάνει πεζός... :rotflmao:

"Δεν είναι μούρικη η μηχανή σου...΄κανείς δεν προφέρθηκε να την αγοράσει."
    Δε πέρασε απο το δαφνί γι'αυτό... θα άκουγε κανένα απο μέσα να λέει

- τη πουλάς...?
    - εχμ ξέρεις...
    - 20,000 ευρώ...
    - Μα...
    - 176,523 ευρώ...
    - Κοίταξε...
    - Τελευταία προσφορά 1,200 ευρώ...
    -

Και το είπες και μόνος σου...
    "Δεν είναι μούρικη η μηχανή σου...΄κανείς δεν προφέρθηκε να την αγοράσει."
    Όλο το κόνσεπτ είναι για μούρη και τίποτα άλλο...
    πρίν λίγο καιρό πέσαν καμία 20αριά χαρλεάδες που πηγαίναν με 60...

πώς?

Αφού κανένας δε κοιτάει μπροστά του...
    όλοι κοιτάγαν αν τους κοιτάει κάποιος...
    πέφτει ο πρώτος και ντόμινο οι υπόλοιποι...

Και το group της Harley είναι πραγματικά το πιο οργανωμένο και μεγαλύτερο group της γης.Κάθε χρονιά γίνονται τουλάχιστον 3 meetings σε διαφορετικές γωνιές του κόσμου, σου δίνεται η ευκαιρία να οδηγήσεις σε μέρη που δεν είχες φανταστεί ποτέ ότι θα πας. Δεν μιλάω για Ισπανία, Ολλανδία, Ιταλία και τα γνωστά. Μιλάω για Φινλανδία, Δανία, Σουηδία. Γίνονται τα rallies γενικότερα που μαζεύονται 13 χιλιάδες μηχανές το λιγότερο, καμμία δεν είναι ίδια με την άλλη, με συναυλίες, μαγαζιά...τρελά πράγματα.
    Αφού είστε όλοι ψωνάρες ρε....

13 χιλιάδες r1 όλες ίδιες μεταξύ τους θα μου προκαλούσανε κατάθλιψη. θα ένιωθα σαν να μπήκα σε ένα τεράστιο δωμάτιο καθρέφτες.

Όλες καλές είναι. Και οι R1. Αλλά όποιος πιστεύει ότι η Harley είναι μάπα μηχανές πραγματικά δεν ξέρει.
    Δεν είναι έτσι...
    Αυτό είναι στον άνθρωπο...
    Βρές ίδια με τη δικιά μου... Δε πρόκειται...
    Και έτσι και αλλοιώς τα R1 κάνουν κεφάλια να γυρίζουν και μαμά να είναι...
    Έχω δεί κάτι τσόπερ hosoyong που δε μπορείς να καταλάβεις αν είναι χάρλεϊ ή όχι...
    Μερικοί έχουν βάλει και λογότυπο Χάρλεϊ και μπουφάν με κρόσια HD και βάζεις στοίχημα οτι είναι Χάρλεϊ...
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Ολοι καθονται και κοροιδευουν τα japan... το μελλον ειναι τα 4κιλινδρα και παντα θα ειναι... τι να το κανω το 2κιλινδρο..? 24.000 η ducati και δε περναει ενα cbr παλιο με 8.000-9.000 ευρω αντε γεια ρε...

Αμα θελουμε μηχανακι για ροπες και παιχνιδια περνεις ενα super moto και τελοιοσε... Οχι πως δε γινονται παιχνιδιαρικα τα 1000αρια 4κιλινδρα... 2 γραναζια θελει και μετα να δεις πως γινετε ενα 4κιλινδρο πιο ροπατο απο 2κιλινδρο

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Καλά...είσαστε κολλημένοι ρατσιστές εδώ πέρα. Aκούς εκεί όλοι οι Harleάδες είναι ψωνάρες. Φίλε με άτομα σαν και εσένα όχι δεν θέλω να συζητήσω. Ούτε και με χαζά άτομα
    Τι πάει να πει μόνος σου το είπες
    "Δεν είναι μούρικη η μηχανή σου, κανείς δεν προσφέρθηκε να την αγοράσει?"

Αυτό ήτανε ένα αστειάκι βγαλμένο απο την καθημερινότητα των Harleάδων που έχουνε σπρώξει λίγα χρήματα στην μηχανή τους και τα παίζουνε όταν βλέπουνε κάτι τρελές προσφορές.

Όσο για το ψωνάρες...μεγάλε...εγώ δεν αναφέρθηκα σε γύρισμα κεφαλής. Εσύ το έκανες.

Εγώ δεν μείωσα τις supersport. Και μπορώ έυκολα να καταλάβω γιατί κάποιος θέλει μία.
    Εσείς δεν μπορείτε να καταλάβετε το στήσιμο του κινητήρα της Harley γιατί νομίζετε ότι πρέπει ντε και καλά μία μηχανή για να είναι δυνατή να τριακοσαρίζει κιόλας. Πρόβλημα σας...εσείς χάνετε που ήσαστε κολλημένοι. Δεν θα προσπαθήσω να σας κάνω κλύσμα.

Πριν απο λίγο καιρό πέσανε 8 Harleάδες γιατί επιστρέφοντας convoy (γύρω στους 45 σύνολο)απο κάποια εκδρομή μία γυναίκα αποφάσησε να κοκαλώσει το αυτοκίνητο της στη δεξιά λωρίδα, ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΗΤΙΚΉ γιατί έμαθε μέσω κινητού ότι αρκετά πιο πίσω βρισκώτανε κάποια φιλενάδα της και απόφάσησε να περιμένει. Το αστειάκι που έκανες ήτανε ιδιαίτερα κακόγουστο για το συγκεκριμένο περιστάτικο και χωρίς spam και μαλακίες τώρα, μία συγγνώμη εκ μέρους σου θα ήτανε πολύ σωστή τώρα.

Απορία:Ρε παιδιά? Ίσως κάνω και λάθος διορθώστε με...αλλά θεωρείτε καλό να βγαίνουνε τα άλογα στις 14 χιλιάδες?

Άμα εσύ μπερδέυεις Hyosung με Harley τότε πρόσεχε μην μπερδευτείς και σκαρφαλώσεις σε καμμία Fazer κατά λάθος.
    Δεν μπορείς με την καμμία να αρνηθείς ότι απο όλα τα οχήματα του πλανήτη...Ferrari, Aston Martin, BMW, Impreza, Porsche, Yamaha, Harley...ο ήχος της Harley είναι κάμποσα επίπεδα παραπάνω.

Οι διάλογοι σου είναι πολύ αστείοι...πάω να αλλάξω μποξεράκι γιατί κατουρήθηκα πάνω μου.

Όσο για την V Rod.Η Harley είχε κυκλοφορήσει ένα προτότυπο που λεγότανε VR1000. Το concept δεν προχώρησε ποτέ αλλά στείλανε τον κινητήρα στην Porsche για να κάνει τα κουμάντα της και επέστρεψε ο 1130cc της V Rod (VR). To design επίσης είναι της Porsche και φοράει επίσης το χαρακτηριστικό φανάρι της Porsche, όχι η δικιά μου όμως.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto

Πρώτα απο όλα οι επιδόσεις....

Όλες καλές είναι. Και οι R1. Αλλά όποιος πιστεύει ότι η Harley είναι μάπα μηχανές πραγματικά δεν ξέρει.
    Με αυτά που γράφεις φίλε Nikker, εγώ ο φανατικός γιαπωνέζος έχω αρχίσει να αναθεωρώ για τα ευρωπαϊκα. Εντάξει έχουν για μένα κάποια μειονεκτήματα αλλά τουλάχιστον πρόκειται για

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

και όχι για 2 τόνους σίδερο με τεχνολογία τριακονταετίας πάνω σε 2 ρόδες όπως η Harley.

Δεν διαφωνώ οι Harley έχουν το δικό τους στυλ και αντιλαμβάνομαι τους λόγους για τους οποίους θα τις αγοράσει κάποιος. Αλλά να μιλάμε και για επιδόσεις τώρα είναι τραγικό.
    Γενικά οι αμερικάνοι έχουν χάσει το παιχνίδι στις μηχανές και τα αυτοκίνητα. Το μόνο μόνο που μπορούν να κάνουν είναι φτίαχνουν τερατώδη οχήματα που κάνουν θόρυβο και καίνε όσο ένα φορτηγό.

Τεχνολογικά έχουν μείνει πίσω καθώς το μόνο που τους ενδιέφερε πάντα ήταν η δική τους αγορά που εκει μετράει το μέγεθος. Αλλά ακόμα και στην δική τους αγορά έχουν υποστεί τεράστια ήττα από τον διεθνή αναγωνισμό.

Πιστεψέ με επειδή σαν έθνος η Αμερική έχει μεγάλα αποθέματα (πατριωτισμού-εθνικισμού) αν οι Harley ήταν σοβαρα μηχανάκια ο Nicky Hayden θα έτρεχε με Harley.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Με αυτά που γράφεις φίλε Nikker, εγώ ο φανατικός γιαπωνέζος έχω αρχίσει να αναθεωρώ για τα ευρωπαϊκα. Εντάξει έχουν για μένα κάποια μειονεκτήματα αλλά τουλάχιστον πρόκειται για

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

και όχι για 2 τόνους σίδερο με τεχνολογία τριακονταετίας πάνω σε 2 ρόδες όπως η Harley.

Δεν διαφωνώ οι Harley έχουν το δικό τους στυλ και αντιλαμβάνομαι τους λόγους για τους οποίους θα τις αγοράσει κάποιος. Αλλά να μιλάμε και για επιδόσεις τώρα είναι τραγικό.
    Γενικά οι αμερικάνοι έχουν χάσει το παιχνίδι στις μηχανές και τα αυτοκίνητα. Το μόνο μόνο που μπορούν να κάνουν είναι φτίαχνουν τερατώδη οχήματα που κάνουν θόρυβο και καίνε όσο ένα φορτηγό.

Τεχνολογικά έχουν μείνει πίσω καθώς το μόνο που τους ενδιέφερε πάντα ήταν η δική τους αγορά που εκει μετράει το μέγεθος. Αλλά ακόμα και στην δική τους αγορά έχουν υποστεί τεράστια ήττα από τον διεθνή αναγωνισμό.

Πιστεψέ με επειδή σαν έθνος η Αμερική έχει μεγάλα αποθέματα (πατριωτισμού-εθνικισμού) αν οι Harley ήταν σοβαρα μηχανάκια ο Nicky Hayden θα έτρεχε με Harley.
    Δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου στο οτι οι Αμερικάνοι είναι η πιο Η Λ Ι Θ Ι Α φυλή που αυτό το μάταιο σύμπαν έφτιαξε...

Αλλά...

Παρακαλώ να αναθεωρήσεις μερικές απόψεις, γιατί κάτι κάνουν...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	viper_1.jpg 
Προβολές:	55 
Μέγεθος:	32,7 KB 
ID:	98113

Banned
    ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	060724_buell.jpg 
Προβολές:	56 
Μέγεθος:	72,1 KB 
ID:	98114

...

Εδω διπλα που δουλευω εχει ενας ενα τετοιο buel meul πως λεγεται.. το μονο ομορφο που εχει πανω ειναι το δισκοφρενο το μπροστα.. αλλα το υπολοιπο μηχανακι δε βλεπεται και κανει εναν θοριβο τελειος αθλιο..

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Εδω διπλα που δουλευω εχει ενας ενα τετοιο buel meul πως λεγεται.. το μονο ομορφο που εχει πανω ειναι το δισκοφρενο το μπροστα.. αλλα το υπολοιπο μηχανακι δε βλεπεται και κανει εναν θοριβο τελειος αθλιο..
    Συγνώμη ρε Γρηγόρη που χαλάμε τα ματάκια σου και τα αυτάκια σου με αηδίες, την επόμενη φορά που θα βγάλει μοντέλο η εν λόγω εταιρία, θα ρωτήσουμε τη Sutzuki για σχέδιο ( ) και ήχο ( ) ...

Συγνώμη ρε Γρηγόρη που χαλάμε τα ματάκια σου και τα αυτάκια σου με αηδίες, την επόμενη φορά που θα βγάλει μοντέλο η εν λόγω εταιρία, θα ρωτήσουμε τη Sutzuki για σχέδιο ( ) και ήχο ( ) ...

Ρε παπαρα εγω το εχω παρει και βολτα... τι μιλας εσυ ουτε το εχεις δει....

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε