Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 64

Θέμα: O Κοσμοσ ΕΧει Ξεφυγει Λεμε~~~

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

...
    Μπορεις να φανταστεις π.χ. τι θα γινει το γονατο σου, οταν σε "στριμωξει" καποιος σε ενα κολωνακι ή σε καποιο διπλανο αυτοκινητο με 20 ΜΟΝΟ χιλιομετρα την ωρα?
    ...
    Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο προχθές αγόρασα ένα καλοφτιαγμένο ζεύγος επιγονατίδες/επικαλαμίδες, για μόλις 35Ε. Χωράνε και στη βαλίτσα με το κράνος και τα γάντια και όλα ΟΚ.

Είμαι βέβαιος πως πολλοί που θα με δούν στο δρόμο θα κρυφογελάσουν και θα το θεωρήσουν δείγμα υποχονδριασμού, αλλά δε μασάω. Είχα εξάλλου ένα κάταγμα ποδιού το καλοκαίρι και την είδα τη γλύκα.

Απόλυτη ασφάλεια στο δίτροχο ούτε υπάρχει ούτε θα υπάρξει, αλλά ρε μητροπολίτη μου, μπορεί κανείς να πάρει τα μέτρα του και να μειώσει τον κίνδυνο. Ο τύπος στο μαγαζί μου είπε πως φορώντας τα είχε σκάσει στην άσφαλτο με το γόνατο με πολύ λίγα χιλιόμετρα και μακάριζε την ώρα που αποφάσισε να τα χρησιμοποιήσει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    εγω πιστευω οτι σε καποια πραγματα εχει δικιο!!!

για μενα:

δεν θα επρεπε οντως να ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ......αν θες το φορας αν παλι οχι μαγκια σου....(δεν νομιζω οτι το κρατος μπορει να στηριξει καπου την υποχρεωτικοτητα, εκτος αν αναφερουμε την υπογεννητικοτητα και οτι θα χαθουμε σαν λαος)

οντως μειωνει την ακοη και την οραση......

ζεστη...............

και το τελευταιο με την σφιγγα (οπου ειναι απιθανο) αλλα μπορει πραγματικα να συμβει και να δουμε τοτε ψυχραιμη αντιδραση......ειδικα αν πηγαινεις και με "καμποσα"

καλους δρομους........

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ............

και το τελευταιο με την σφιγγα (οπου ειναι απιθανο) αλλα μπορει πραγματικα να συμβει και να δουμε τοτε ψυχραιμη αντιδραση......ειδικα αν πηγαινεις και με "καμποσα"

καλους δρομους........
    Αρχηγέ;

Αν πηγαίνεις με κάμποσα να κλείνεις την ζελατίνα... τώρα αν στην τρυπίσει και περάσει.... τι να πω....

The Killer Wasp

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Αρχηγέ;

Αν πηγαίνεις με κάμποσα να κλείνεις την ζελατίνα... τώρα αν στην τρυπίσει και περάσει.... τι να πω....

The Killer Wasp

BOSS?? HUGO BOSS???

λεγοντας αρκετα εννοουσα γυρω στα 80-100 μες στην πολη.....οπου το καλοκαιρακι με τις παχιες τις μυγες και τις σφιγγες η ζελατινα ειναι ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΝΟΙΧΤΗ!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ΜΗ ΦΟΡΑΤΕ ΚΡΑΝΟΣ ΘΑ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ!!!!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	haha.gif 
Προβολές:	87 
Μέγεθος:	7,0 KB 
ID:	8904

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    EYΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    BOSS?? HUGO BOSS???

λεγοντας αρκετα εννοουσα γυρω στα 80-100 μες στην πολη.....οπου το καλοκαιρακι με τις παχιες τις μυγες και τις σφιγγες η ζελατινα ειναι ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΝΟΙΧΤΗ!

Οι ζελατίνες είναι για να τις έχεις κλειστές όταν κινείς την μηχανή...

Εκτός από τα ζωύφια υπάρχουν και οι πετρούλες, γυαλάκια κι άλλα αντικείμενα που μπορεί να σε τυφλώσουν....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    εγω πιστευω οτι σε καποια πραγματα εχει δικιο!!!
    ......................
    ....................

Οπως ειπε κι Sniper πιο πανω, στα καμποσα ΔΕΝ νοειται ανοικτη ζελατινα!
    Στο αερα γυριζουν χωματα, κλαδακια, φυλαρακια τα οποια τρεφουν μια τεραστια κακια για τα ματια, οπου και συνηθως σημαδευουν ...

Σε λιγοτερα (π.χ. σε ενα ορεινο επαρχιακο) μπορει να συμβει ...
    Εμενα μου εχει τυχει 4 φορες.
    Ολες αντεδρασα με τον ιδιο τροπο. Κοιταξα πρωτα να εξασφαλιστω, σταματωντας προσεκτικα στην ακρη και μετα ΟΛΑ τ' αλλα.
    Εεεε ... Την μια απο αυτες με τσιμπησε ...
    Και τι εγινε?
    Με λιγο αμμωνια (που κουβαλαω παντα μαζι μου για τετοια ενδεχομενα), εμεινε μονο μια φαγουρα.
    Θα ηταν προτιμοτερο να χασω το κεφαλι μου?

Αλλα επειδη ΟΛΑ αυτα τα "καλα" του να ΜΗΝ φορας κρανος, ειναι ζητημα αν αντιπροσωπευουν ενα 5% των περιπτωσεων που συναντας οδηγοντας (οπως εγραψα και σε προηγουμενο ποστ)!

Σαν αντιπαραδειγμα να σε ρωτησω αν σου εχει τυχει (μενα πολλες φορες) να φας καμμια χρυσομυγα εστω και με τα "λιγα" 80 χλμ που γραφει στο site του ο μαγκας ...

Εχω φαει πανω στο κρανος (2-3 απ, τις πολλες) και μου κουνηθηκε το μυαλο! Ναι απο τοτε μου 'μεινε!

Φανταζεσαι να τον φας (δεν λεω σε κανα ματι) στο κουτελο χωρις κρανος ?
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Κουφάλογες Γριές!!!! Το avatar του/της kapeos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ΜΗ ΦΟΡΑΤΕ ΚΡΑΝΟΣ ΘΑ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ!!!!!!!

www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Εγώ λενα έχω να πω:

ΟΧΙ ρε φούστη μου!!!
    350 ευρά έδωσα για το γ@μηδι!! ΑΧΡΗΣΤΟ!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε τι πίνουν όλοι και εμείς δεν έχουμε!

Πάντος, γνωστός μου έπεσε με (κυριολεκτικά) 20 Χλμ και έμεινε 6 μήνες σε κώμα....

Άσε να λένε ότι παπαριά τους κατέβει...
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Οι ζελατίνες είναι για να τις έχεις κλειστές όταν κινείς την μηχανή...

Εκτός από τα ζωύφια υπάρχουν και οι πετρούλες, γυαλάκια κι άλλα αντικείμενα που μπορεί να σε τυφλώσουν....

ενταξει εχε την εσυ κλειστη..........με 40+ και θα τα πουμε στην σαουνα...... :rotflmao:

περα απο την πλακα.........δεν νομιζω το καλοκαιρι να υπαρχουν πολλοι με τις ζελατινες κατεβασμενες (δεν μιλαω για εθνικη ή ταχυτητες ανω των 100)
    ...........αλλωστε τα ενδεχομενα που ειπες πρεπει πρωτα να σου κατσει το τζοκερ με τζακποτ και μετα να ερθει η σφιγγα......τα πετραδακια.......τα γυαλακια.....και ολα τα συναφη!!!

RIDE SAFE.....

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk

...........αλλωστε τα ενδεχομενα που ειπες πρεπει πρωτα να σου κατσει το τζοκερ με τζακποτ και μετα να ερθει η σφιγγα......τα πετραδακια.......τα γυαλακια.....και ολα τα συναφη!!!

RIDE SAFE.....
    νομίζεις..... μάλλον οδηγάς πολύ λίγο καιρό
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

[i]

Σαν αντιπαραδειγμα να σε ρωτησω αν σου εχει τυχει (μενα πολλες φορες) να φας καμμια χρυσομυγα εστω και με τα "λιγα" 80 χλμ που γραφει στο site του ο μαγκας ...

Εχω φαει πανω στο κρανος (2-3 απ, τις πολλες) και μου κουνηθηκε το μυαλο! Ναι απο τοτε μου 'μεινε!

Φανταζεσαι να τον φας (δεν λεω σε κανα ματι) στο κουτελο χωρις κρανος ? [/B]

χρυσομηγα δεν εχει τυχει να φαω αλλα κατι μαμουνια, μυγες, σφιγγες...(δεν τα πολυβλεπω κιολας,μπορει οι μυγες να "μην παιζουν" γιατι ειναι γρηγορες) εχει τυχει να φαω ........

οντως ετσουξαν αλλα οχι τιποτα παραπανω.........

μπραβο παντως με την σφιγγα που αντεδρασες ετσι........

Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
    νομίζεις..... μάλλον οδηγάς πολύ λίγο καιρό

οδηγαω απο τα 15.........τωρα ειμαι 23.........και οχι σε εθνικη (σε κατι βουνα παντως με στροφιλικια εχω παει πολλες φορες-με παπι- )

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    .....................

RIDE SAFE.....

Ειναι φανερο οτι ΔΕΝ εχεις εμπειρια ...

Ελπιζω μονο να ΜΗΝ την αποκτησεις με "ασχημο" τροπο ...

Στις μικρες ταχυτητες και για να μειωσεις το φαινομαινο της "σαουνας" την αφηνεις ανοικτη 1-2 ποντους, οποτε και να μπει καποιο αντικειμενο μεσα να σε κτυπησει στην περιοχη του στοματος και στα μαγουλα κι οχι να σε στραβωσει!

Οσο για το ποσο πιθανο ειναι ...
    Ειναι παρα πολυ περισσοτερο απ' οσο φανταζεσαι μιας και τα αυτοκινητα που κινουνται μπροστα σου σηκωνουν συνεχεια διαφορα σκουπιδακια απο τον δρομο.

Να σου πω μονο οτι ενα καλοκαιριατικο βραδυ και μαλιστα ξεκινωντας απο φαναρι (χωρις να εχω δηλαδη αυτοκινητα μπροστα μου) στην Βεϊκου με χτυπησαν ταυτοχρονα (με διαφορα μισου δευτερολεπτου) και στα δυο ματια σκουπιδια. Το ενα ηταν μια μυγα και το αλλο ο μισχος απο ενα γαρυφαλλο (ποτε δεν καταλαβα πως πεταει το γαρυφαλλο) και εψαχνα την ακρη του δρομου στα τυφλα με το ποδι.

Αλλα αν δεν φορουσα κρανος (με ανοιχτη ζελατινα ημουνα τοτε) αληθεια, θα τα απευφεγα ?
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Η Corbin???
    από blueangel στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2009, 13:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας