Σελίδα 159 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 59109149154155156157158159160161162163164169 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.371 έως 2.385 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Aσε ρε φίλε μη μιλήσουμε για κανένα τιμόνι μονόζυγο...
    Πλακα πλακα βλεπω ωρες ωρες κατι τρελα harley με το τιμονι 2 μετρα ψηλα.. τους βλεπω και σκαω στα γελια να πεδευονται να στριψουν.. να πατισουν φρενο εχει πολι γλειο

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Φίλε Titan όταν θα φτιάξουνε πίστα στην Ελλάδα που θα μπορώ πραγματικά να ξεδιπλώσω τις χάρες μίας supersport θα το σκεφτώ πολύ έντονα να πάρω μία.

Για την ώρα για ταξίδι θα προτιμήσω την Harley μου. Πηγαίνει πολύ όμορφα. Καταπίνει τα χιλιόμετρα ο κινητήρας και γουστάρει. Στην Harley δεν ισχύει ότι όσο πιο πολλά χιλιόμετρα τόσο πιο παλιά.Ισχύει όσο πιο πολλά χιλιόμετρα τόσο πιο καλή.

Άμα εσύ μπορείς και cruisάρεις στην Ευρώπη με την R1 σου αποτελείς μονάχα μία εξαίρεση.
    Οι Supersport γενικά δεν ανταποκρίνονται στο Ευρωπαϊκό σωματότυπο. Είναι για τους γιάπωνες που είναι πιο μικροί γενικότερα. Αργά η γρήγορα όντως μπαίνεις στο καλούπι της μηχανής σου...εγώ για να αντέξω περισσότερο απο 1 ώρα εκεί πάνω χρειάζομαι μαθήματα γιόγκα.
    Ούτε οι πιο ήπιες εκδόσεις των supersport, οι street διαφέρουνε και πολύ.
    Έγώ πάντως δεν γουστάρω να κάθομαι στα αρχίδια μου.

Για βόλτα μέσα στην πόλη, την νύχτα και πάλι θα προτιμήσω την Harley μου.Έχει περισσότερο γκάζι απο ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω μέσα στην πόλη. Kαι κάνει και το παιχνίδι της.
    240 λάστιχο σε συνδιασμό με τα 127 άλογα στις 8000 στροφές, συν τα τις ροπές που παρέχει ένας κινητήρας Harley...είναι αρκετά για να σου παρέξουνε έντονες συγκηνήσεις. Όσο για το ανάμεσα απο τα αυτοκίνητα δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Αφού περνάει το τιμόνι περνάει η μηχανή, και μία γυμνή γενικά δίνει περισσότερες πληροφορίες για το τι γίνεται μπροστά σου απο ότι μία ντυμένη.Έχω τζάμι αλλά όχι παρμπρίζ.

Για δουλειές...πήρα ένα DRZ400 τσάμπα. Πριν απο αυτό είχα το 200άρι που πήρε ο πατέρας μου, πέρασε στον αδερφό μου, και τέλος σε εμένα. Μετατρέπει το μποτιλιάρισμα σε παιχνίδι και είναι μοναδικό στην κατηγορία του. Ελαφρύ 400άρι όχι όμως καθαρόαιμο. Χρηστικό με service που πάνε ανά χιλιόμετρα και όχι με τις ώρες. Είμαι ακόμα στην διαδικασία του στρωσίματος του και θα το στρώνω για πολύ ώρα ακόμα γιατί σκοπεύω να το έχω για 20 χρονάκια ακόμα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Πλακα πλακα βλεπω ωρες ωρες κατι τρελα harley με το τιμονι 2 μετρα ψηλα.. τους βλεπω και σκαω στα γελια να πεδευονται να στριψουν.. να πατισουν φρενο εχει πολι γλειο

Άσε ρε που γελάς...γιατί εσύ με την μπλούζα να ανεμίζει και την κωλοχαράδρα σε κοινή θέα νομίζεις ότι είσαι καλύτερος.

Με τα πόδια πραγματικά 20 εκατοστά κάτω απο την σέλα, τα γόνατα πάνω απο το κεφάλι και καθισμένος στα αρχίδια σου...

παιδια δεν θελει και πολυ φιλοσοφια το πραμα, τα Κορεατ... Κινεζικ... τα γιαπωνεζικα ηθελα να πω τελος παντων, ειναι ΜΑΠΑ... δεν χρειαζεται να το ψαχνετε και κουραζοσαστε, το λεω εγω και ειναι εγγυηση τα λεγομενα μου...
    και με το πιο απλο και παναρχαιο Ducati παραγωγης 15ετιας, μην πω παραπανω, παιρνεις διασκεδαση και αισθηση στις στροφες οσο ο Hopkins με γιαπωνεζικο GP εν ετη 2007 :rotflmao: ...
    Ι4 μοτερ φορανε και τα Χιουντα'ι΄τα καρα με τις με 4 ροδες... :rotflmao: ... αυτος δεν ειναι κινητηρας για μοτοσυκλετα, για Ταξι ειναι, για κανα dragster και ευθεια καλα παει... :rotflmao: ...
    αντε γεια... αντε γεια...

FORZA DUCATI...

Forza MONSTER'S...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	runner1.jpg 
Προβολές:	70 
Μέγεθος:	93,8 KB 
ID:	98125

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Άσε ρε που γελάς...γιατί εσύ με την μπλούζα να ανεμίζει και την κωλοχαράδρα σε κοινή θέα νομίζεις ότι είσαι καλύτερος.

Με τα πόδια πραγματικά 20 εκατοστά κάτω απο την σέλα, τα γόνατα πάνω απο το κεφάλι και καθισμένος στα αρχίδια σου...

Τα παραλες.... τα ss στην αρχη σου φαινονται κουραστικα αλλα μετα το συνηθιζεις

Ενταξει σιμφωνουμε απολυτα.. εμεις λεμε μαπα τα δικας σας και εσεις λετε μαπα τα δικας μας.. μονο που εμεις ειμαστε χιλιαδες και εσεις 2-3 ατομα

Τα παραλες.... τα ss στην αρχη σου φαινονται κουραστικα αλλα μετα το συνηθιζεις
    Κι εσύ τα παραείπες Γρηγόρη !

Το ίδιο κάνουν και οι Χαρλεάδες, στην αρχή ζορίζονται να στρίψουν και μετά.. πάνε μόνο απ'τις ευθείες :rotflmao:

Με διάθεση για χιούμορ και σεβασμό για όλα τα μηχανάκια

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Κι εσύ τα παραείπες Γρηγόρη !

Το ίδιο κάνουν και οι Χαρλεάδες, στην αρχή ζορίζονται να στρίψουν και μετά.. πάνε μόνο απ'τις ευθείες :rotflmao:

Με διάθεση για χιούμορ και σεβασμό για όλα τα μηχανάκια

Ενταξει σιμφωνουμε απολυτα.. εμεις λεμε μαπα τα δικας σας και εσεις λετε μαπα τα δικας μας.. μονο που εμεις ειμαστε χιλιαδες και εσεις 2-3 ατομα
    Μονο εγω εχω αναλαβει το 80% των σχιστοματηδων ιδιωτων αναβατων εν Ελλαδι με 69 αλογα τροχο, αδιαφορω για την ιπποδυναμη και τεχνολογια των αντιπαλων... :rotflmao:

2-3 ακομα χρειαζομαι...

χεχεχε τους βρηκα... :rotflmao:

Γ.Μ αναλαμβανει ΟΛΟΥΣ τους σχιστοματηδες εν Ελλαδι ανεξαιρετως...

C.S αναλαμβανει το παγκοσμιο στερεωμα μιας και διαθετει την αρτιοτερη, ταχυτερη (και επιταχυνσεις και τελικες) και πιο εξελιγμενη τεχνολογικα μοτοσυκλετα της ιστοριας...

:rotflmao:

μωρε τρισμπουρδελα με εγγυηση λεμε... :rotflmao:

αντε γεια ... :rotflmao:

Όνομα:	b_170954.jpg 
Προβολές:	58 
Μέγεθος:	86,1 KB 
ID:	98128

μην τα βαζεται με την 1098S και τον Γ.Μ

Όνομα:	boustas18mar07.jpg 
Προβολές:	55 
Μέγεθος:	74,2 KB 
ID:	98129

Μπορειτε να αυτοκτονηστε η με πνιγμο στο λιμανι της OSAKA στην Ιαπωνια μαζι με τους σχιστοματηδες, ειναι ακριβα τα αεροπορικα εισιτηρια μεχρι εκει...

η να αγοραστε ενα σπαθι χαμουρα'ι΄να καντε χαρακιρι σε εθνικο επιπεδο...

:rotflmao:

Όνομα:	desmo1800ok5.jpg 
Προβολές:	57 
Μέγεθος:	66,4 KB 
ID:	98130

o γαμιας με την μεγαλη φουτσα (Desmosedici) των μικροτσουτσουνων... (σχοστοματηδες)...

(εχει και γυναικα το παλικαρι, οχι με το Φουτσιο συνεχεια...)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όνομα:	stonerbikelogosjn5.jpg 
Προβολές:	54 
Μέγεθος:	79,4 KB 
ID:	98131

Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    μην τα βαζεται με την 1098S και τον Γ.Μ

Αυτον και cbr600 να του δωσεις παλι γρηγορα θα πηγαινει....

Αυτον και cbr600 να του δωσεις παλι γρηγορα θα πηγαινει....
    Μπορει... αλλα τους χρονους που κανει με το 1098S δεν τους εχει κανει ουτε με GSXR1000 racing και 20 αλογα παραπανω...

υγ: τα ιδια ελεγαν και για τον Ροσσι, και Blata λεει να οδηγαει, αυτος παντα πρωτος θα βγαινει, δεν παιζει ρολο η μοτοσυκλετα...

ΝΑ ΜΙΑ ΦΟΥΤΣΑ ΙΣΑ με το ΤΟΚΥΟ τωρα... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Στην πραγματικότητα δεν είναι θέμα κατασκευαστή ούτε θέμα καταγωγής. Είναι θέμα μοντέλου. Δεν λέω ότι μία 1600 Harley είναι πιο γρήγορη απο μία R1 (μέχρι τα 230 τουλάχιστον...γιατί μετράει η r1 τρώει ψώλιασμα )

Καταλήξαμε να κοντράρουμε Chopper με Supersport...

Απλά ισχύουνε ορισμένοι μύθοι σχετικά με τα Ευρωπαϊκά και Αμερικάνικα. Περί αξιοπιστίας, επιδόσεων, τιμής, ποιότητας και σε αυτά αντιτίθομαι εγώ.
    Δεν ήθελα να ταχθώ ενάντια στα Γιαπωνέζικα γιατί και πολλά απο αυτά τα μοντέλα έχουνε τον σεβασμό μου.

Και όταν με το καλό γίνω αηδιαστικά πλούσιος και θα έχω μία τρομαχτικά μεγάλη συλλογή απο μηχανές θα έχω και γιαπωνέζικες...

...να τις χρησιμοποιώ σαν σωσίβια στην θάλλασα που επιπλέουνε οι πλαστικούρες...

...και θα χτίσω και μία πίστα MotoGP προδιαγραφών στην πίσω αυλή μου και θα σας προσκαλώ κουλάδια να σας ψωλιάζω με έναν V2 κινητήρα...κατά προτίμηση Rotax.

Και μίας και είπα και Rotax...και μίας και την γυρίσαμε την συζήτηση προς Δύση πλευρά...

Oρίστε...
    Buell 1125R
    170kg υδρόψυκτο, 146άλογα στις 9800rpm, 11.3kgm@9000rpm

Όνομα:	buell 1125r 01.jpg 
Προβολές:	49 
Μέγεθος:	27,1 KB 
ID:	98132

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43