Σελίδα 162 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 62112152157158159160161162163164165166167172 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.416 έως 2.430 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    Οσο γυρνανε τα japania τομπανα με 180+ αλογα racing και στημενα για το Ελληνικο πρωταθλημα και κοστος καμια 25.000-30.000 ευρα... γυρναει η 1098S στοκ...

(βλεπε Μεγαρα πρωτον αγωνα με μονο τα πλαστικα αλλαγη... εραψε κοστουμια... )
    Μηπως εχεις μπερδεψει λιγο τα πραγματα???? η ....συμβαινει κατι αλλο???

Υ.Γ το 1.19.... του Μπουστα ηταν με λαστιχα 2 γυρων.... ψαξτο!!!!!
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Ενω η κατοχη ενος Κ6 ας πουμε, η ενος οποιουδηποτε ιαπωνικου SS1000, εχει περισσοτερο νοημα (ακομα και για συζητηση σε διαξιφισμο) απο την κατοχη ενος Ducati, Aprilia, Husqvarna, ΚΤΜ, η ακομα και Χαρχαλευ κλπ ε? ...

:rotflmao:

Σας ποναει poy ta japan me 13.500 σας πατανε απο πανω... και κανουν και ιδιους χρονους στι πιστα? αντιθετα με 24.000 τον ντουκατι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Πάντως χαίρομαι που μετά την παρένθεση της αμερικανικής εισβολής στο thread και αφού συμφωνήσαμε όλοι ότι οι Harley είναι ένα βουνό παλιοσίδερα

και επιστρέψαμε στο σωστό δρόμο να τσακωνόμαστε πάλι υπό τον τίτλο JAPAN VS EUROPE

....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Πάντως χαίρομαι που μετά την παρένθεση της αμερικανικής εισβολής στο thread και αφού συμφωνήσαμε όλοι ότι οι Harley είναι ένα βουνό παλιοσίδερα

και επιστρέψαμε στο σωστό δρόμο να τσακωνόμαστε πάλι υπό τον τίτλο JAPAN VS EUROPE

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Στην πραγματικότητα δεν είναι θέμα κατασκευαστή ούτε θέμα καταγωγής. Είναι θέμα μοντέλου. Δεν λέω ότι μία 1600 Harley είναι πιο γρήγορη απο μία R1 (μέχρι τα 230 τουλάχιστον...γιατί μετράει η r1 τρώει ψώλιασμα )

Καταλήξαμε να κοντράρουμε Chopper με Supersport...

Απλά ισχύουνε ορισμένοι μύθοι σχετικά με τα Ευρωπαϊκά και Αμερικάνικα. Περί αξιοπιστίας, επιδόσεων, τιμής, ποιότητας και σε αυτά αντιτίθομαι εγώ.
    Δεν ήθελα να ταχθώ ενάντια στα Γιαπωνέζικα γιατί και πολλά απο αυτά τα μοντέλα έχουνε τον σεβασμό μου.

Και όταν με το καλό γίνω αηδιαστικά πλούσιος και θα έχω μία τρομαχτικά μεγάλη συλλογή απο μηχανές θα έχω και γιαπωνέζικες...

...να τις χρησιμοποιώ σαν σωσίβια στην θάλλασα που επιπλέουνε οι πλαστικούρες...

...και θα χτίσω και μία πίστα MotoGP προδιαγραφών στην πίσω αυλή μου και θα σας προσκαλώ κουλάδια να σας ψωλιάζω με έναν V2 κινητήρα...κατά προτίμηση Rotax.

Και μίας και είπα και Rotax...και μίας και την γυρίσαμε την συζήτηση προς Δύση πλευρά...

Oρίστε...
    Buell 1125R
    170kg υδρόψυκτο, 146άλογα στις 9800rpm, 11.3kgm@9000rpm

buell 1125r 01.jpg

Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
    Μηπως εχεις μπερδεψει λιγο τα πραγματα???? η ....συμβαινει κατι αλλο???

Υ.Γ το 1.19.... του Μπουστα ηταν με λαστιχα 2 γυρων.... ψαξτο!!!!!
    για να στο πω αλλιως, μερικα Ι4 ετρεχαν με 20 εως 30 αλογα περισσοτερα ειτε αγωνα (190 τροχο εχει δυναμομετρηθει καποιο) ειτε χρονομετρημενα, και ΙΔΙΟΥ τυπου ελαστικα για χρονομετρημενα και αγωνα, και με κοστος ισαξιο η μεγαλυτερο της 1098S...

επισης τα slick ελαστικα στο Ελληνικο πρωταθλημα δεν εχουν βγαλει καλυτερους χρονους απο τα racing οπως Pirelli supercorsa PRO στους μεχρι τωρα αγωνες, χρονομετρημενα κλπ με καμια μοτοσυκλετα... μιας και ΟΛΟΙ οι υπολοιποι δεν βελτιωσαν τους χρονους τους απο παλιοτερες χρονιες με τα σημερινα τουμπανα και ελαστικα 2 γυρων οπως θελεις να λες...

βασικα οσο εγραψε η 1098S, οχι στον αγωνα, αλλα στην πρωτη επαφη με Σερρες στοκ απο την βιτρινα, γραφουν τα αλλα ρε'ι'σονια με ενα σκασμο αλογα και μετατροπες και χρημα...

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Επιδή ούτε εμένα ξέρεις, ούτε το γκαράζ μου, καλυτερα να περιοριστείς σε αναφορές καγκουριών που πράττεις με την πλαστική κουδουνήστα σου, που τη λές μηχανάκι, και να αφήσεις κατα μέρους τις κρίσεις επι προσωπικού που αφορούν οικονομικά και συναφεί.... Στην καλύτερη μπορεί να βρεθείς εκτεθημένος...

Πρόσεχε φίλε μην βρεθείς εσύ τελικά εκτεθειμένος γιατί ούτε και εσύ ξέρεις τi έχω εγώ στο γκαραζ

αλλά πάλι ακόμα δεν ξέρω τι πίκρα έχεις φάει από τα κ7 και τα λες μια μάπα και μια κουδουνηστα η ότι κόβουν πλαίσια χορεις καν να τα έχεις δοκιμάσει

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00777.jpg 
Προβολές:	75 
Μέγεθος:	99,0 KB 
ID:	98148
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Σας ποναει poy ta japan me 13.500 σας πατανε απο πανω... και κανουν και ιδιους χρονους στι πιστα? αντιθετα με 24.000 τον ντουκατι
    Καραρχας δεν κανουν τους ιδιους χρονους... βλεπε Γ.Μ

Μας ποναει? ... ποσο γυρνας ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με το κορυφαιο τουμπανο απο αλογα της κορυφαιας Ιαπωνικης τεχνολογιας των 13.500 ευρω πισταδορικο superbike σε Μεγαρα και Σερρες για να εχομεν μια αποψη περι χρονων...

για πε... σε ακουω...

για να δω ποσο χανω εγω με το αρχαιο 20ετιας αεροψυκτο μοτερ των σχεδον 70 ιππων της Ντουκατι, 14ετιας σχεδιαση της μοτοσυκλετας, και τον 9000 ευρω μοτοσυκλετας New (7000 την πηρα used)...

για πε, περιμενω...

για να στο πω αλλιως, μερικα Ι4 ετρεχαν με 20 εως 30 αλογα περισσοτερα ειτε αγωνα (190 τροχο εχει δυναμομετρηθει καποιο) ειτε χρονομετρημενα, και ΙΔΙΟΥ τυπου ελαστικα για χρονομετρημενα και αγωνα, και με κοστος ισαξιο η μεγαλυτερο της 1098S...

επισης τα slick ελαστικα στο Ελληνικο πρωταθλημα δεν εχουν βγαλει καλυτερους χρονους απο τα racing οπως Pirelli supercorsa PRO στους μεχρι τωρα αγωνες, χρονομετρημενα κλπ με καμια μοτοσυκλετα... μιας και ΟΛΟΙ οι υπολοιποι δεν βελτιωσαν τους χρονους τους απο παλιοτερες χρονιες με τα σημερινα τουμπανα και ελαστικα 2 γυρων οπως θελεις να λες...

βασικα οσο εγραψε η 1098S, οχι στον αγωνα, αλλα στην πρωτη επαφη με Σερρες στοκ απο την βιτρινα, γραφουν τα αλλα ρε'ι'σονια με ενα σκασμο αλογα και μετατροπες και χρημα...

Εγω απλα σου ειπα να το ψαξεις λιγο....και απαντησε μου με στοιχεια του συγκεκριμενου αγωνα.....
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
    Εγω απλα σου ειπα να το ψαξεις λιγο....και απαντησε μου με στοιχεια του συγκεκριμενου αγωνα.....
    Φοραγαν ολοι τα λαστιχα που ελεγε ο κανονισμος... οτι καλυτερο επιτρεπεται...

οι αλλοi φοραγαν καλυτερα, ενος γυρου μαλιστα...

Παλαιό μέλος
    Nikker δεν μας ειπες ποσο κανει αυτο το υδροψυκτο buell.

ουτε πως με λιγα χρηματα η χαρλευ σου κανει 0-400 μετρα σε 7 δευτερα

μηπως με ενα μοτερ χαγια τουρμπο?

ο H.A.Balafoutre τα ειπε καλα μπραβο!!!

Ωραιες και οι χαρλευ στο ειδος τους αλλα δεν εχω δει ενα αυθεντικο χαρλεα στην Ελλαδα...

μονο κατι τυπους που ειναι δουλεια-γυμναστηριο-σπιτι και εχουν την μηχανη για να αραζουν εξω απ το πριβιλετζ το Σαββατο μπας και ψαρωσει κανενα τοπ μοντελ...

Respect μονο στους αυθεντικους χαρλεαδες που η μηχανη ειναι το σπιτι τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000

Ωραιες και οι χαρλευ στο ειδος τους αλλα δεν εχω δει ενα αυθεντικο χαρλεα στην Ελλαδα...

εδω λιγο θα συμφωνησω... (χωρις να σημαινει οτι δεν θα υπαρχει κανεις)

Καραρχας δεν κανουν τους ιδιους χρονους... βλεπε Γ.Μ

Μας ποναει? ... ποσο γυρνας ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με το κορυφαιο τουμπανο απο αλογα της κορυφαιας Ιαπωνικης τεχνολογιας των 13.500 ευρω πισταδορικο superbike σε Μεγαρα και Σερρες για να εχομεν μια αποψη περι χρονων...

για πε... σε ακουω...

για να δω ποσο χανω εγω με το αρχαιο 20ετιας μοτερ της Ντουκατι, 14ετιας σχεδιαση της μοτοσυκλετας, και τον 9000 ευρω μοτοσυκλετας New (7000 την πηρα used)...

για πε, περιμενω...

Εγω προσωπικα.. δεν ιμουνα ποτε τις πιστας... 2 φορες εχω παει ολο και ολο χρονους κτλ δε μετρησα ακομα τι πιστα δε μαθαμε χρονους θα κοιταω... εσυ μπορει να ασχολησαι χρονια με τισ πιστες και να ξερεις καλυτερα... οπως παραδηγμα... αμα σου πω εγω να παμε να τρεξουμε σε καποια διαδρομη που τιν ξερω απο εξω... θα με χασεις κατευθειαν... παντως αλλα ατομα με στοκ Κ7 γυρνανε στο 1.23-1.24 απο οσο ξερω..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Ρε παιδιά δεν συμφωνήσαμε όλοι ότι οι Harley είναι η καλύτερη πρώτη ύλη για σχάρες υπονπόμων???
    Γιατί ασχολήστε?

Ο τιτλος του therad ειναι JAPAN VS EUROPE
    δεν είναι

JAPAN VS EUROPE VS SXARES YPONOMON
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Φοραγαν ολοι τα λαστιχα που ελεγε ο κανονισμος... οτι καλυτερο επιτρεπεται...

οι αλλοi φοραγαν καλυτερα, ενος γυρου μαλιστα...
    τετοια δηλαδη?????

Α και το γυρολογιο του αγωνα....η καλυτερος γυρος μηπως??????

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	01-08-07_1716.jpg 
Προβολές:	60 
Μέγεθος:	85,6 KB 
ID:	98149
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις