Σελίδα 165 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 65115155160161162163164165166167168169170175 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.461 έως 2.475 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Ρε παίδες, επειδή ευρώπη δεν είναι μόνον τα Ducati..... έχει παίξει ή αν ξέρει κανένας τι παίζει με ιταλό Tuono 06 και έναν γερμανο Κ1200R στην κόντρα?
    Ολοι κωλοτριβονται με τα Ντουκατι, Ντουκατιστες και μη... :rotflmao:

τα αλλα ειναι μπασκλας...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Ρε παίδες, επειδή ευρώπη δεν είναι μόνον τα Ducati..... έχει παίξει ή αν ξέρει κανένας τι παίζει με ιταλό Tuono 06 και έναν γερμανο Κ1200R στην κόντρα?

εγω επισεις θα ηθελα να μαθω και για αλλες μηχανες που γνωριζω ελαχιστα! οπως τα μπενελι ας πουμε το tnt με ενα αντιστοιχο γυμνο ειτε ευρωπαικο ειτε ιαπωνεζικο! η με αγκουστα κλπ κλπ

:wacko:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    γιατι μονο το δεξι ματι βουλωμενο? ...

θες και ενα αριστερο κροσε? ...

:rotflmao: :rotflmao:

κανενα δεν ειναι βουλομενο. απλως δε σε πιανω αν κανεις πλακα η αν τα εννοεις αυτα τα περι <<ειμαι παγκοσμιας φημης κλπ κλπ>>
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    αποψη εχε... σε απαγορεψε κανεις? ...

αλλα και η κατοχη ενος DUCATI δεν σε κανει αυτοματα και DUCATISTA παντοτε, ουτε σημαινει οτι η αποψη ειναι σωστη... εχεις χρημα και μπορει να τα εχει απλα για ΜΟΥΡΗ... μπορει να σαρεσει να τα κοιτας στο σαλονι...

το θεμα ειναι εαν τα ΟΔΗΓΑΣ και τα απολαμβανεις εκει που πρεπει, ΠΙΣΤΑ δηλαδη, εαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ "ΛΙΩΝΕΙΣ" οδηγικα στο περιβαλον που φτιαχτηκαν... και ρουφας ολη την μαγεια που εχουν να σου δωσουν... οχι γιαλατζι ΝΤΟΥΚΑΤΙΣΤΑΣ... εαν εχεις παρει αρκετα απο τις ικανοτητες τους και συνεχιζεις να το κανεις...

δεν ξερω... κανεις τιποτα απο ολα αυτα?... εαν ναι να σε παραδεχτω φυσικα...

εγω παντως ειμαι παγκοσμιου φημης MONSTERISTAS και DUCATISTAS και οχι μονο για να ψαρωνω τα πιτσιρικια στην καφετερια (δεν λεω οτι εισαι εσυ, που να ξερω)...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

http://www.ducati.com/ducatiworld/fu...y+you&start=19
    http://www.ducati.com/submitted/1401...equestid=64092

http://www.sportbikez.net/member/14000

videos

http://videos.streetfire.net/uploade...Baylisstic.htm

Εγω μεγαλε περαστικος ειμαι....Ειδα φως και μπηκα
    διοτι ημουν και ειμαι παγκοσμιας φημης βοσκος και ως εκ τουτου...εβοσκα τα προβατα εδω επαραπερα.......
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Ρε παιδιά...μιλάμε για το πιο γρήγορο?
    Ε άμα μιλάμε για το πιο γρήγορο πάρτε μία Desmocedici και βουλώστε το...
    Ετσι... ετσι λεμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27

διοτι ημουν και ειμαι παγκοσμιας φημης βοσκος και ως εκ τουτου...εβοσκα τα προβατα εδω επαραπερα.......
    και γω που εγινα ναυτικος τι καταλαβα? δεν βγαινει οικονομικα, με ενα παλιοΜονστερ ειμαι...

αμα ειχα καμια στανη ομως τα λεγαμε μετα μεγαλε χρημα...

Desmosedici χαλαρα θαχα...

:rotflmao:

και γω που εγινα ναυτικος τι καταλαβα? δεν βγαινει οικονομικα, με ενα παλιοΜονστερ ειμαι...

αμα ειχα καμια στανη ομως τα λεγαμε μετα μεγαλε χρημα...

Desmosedici χαλαρα θαχα...

:rotflmao:

μακαρι καποτε να παρεις να το ευχαριστηθείς

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Σε ποιές κατηγορίες μηχανής, είναι βασιλιάς κάποιος Γιάπωνας?

Φίλε με το περίεργο όνομα που δεν θυμάμαι...που ρώταγες για το Tuono και το K1200S
    Για το BMW δεν ξέρω... 167HP@ 10.250RPM, 13.2KGM@8000RPM. Δεν βγάζει ούτε τα άλογα ούτε της ροπές της Busha και είναι λιγότερο αεροδυναμική. Παίζει σε αυτή την κατηγορία.

Το Tuono φοράει έναν απο τους ωραιότερους κινητήρες που μπορείς να βρεις. Απο του χρόνου που θα συνδιαστεί με την τεχνολογία της Buell θα είναι ένα φοβερό πάντρεμα και ένα πολύ δυνατό σύνολο. Πάντα είχα ένα κόλλημα με αυτόν τον κινητήρα οπότε όταν πρόσφατα είδα ότι θα τον υιοθετήσει και η Buell τρελάθηκα γιατί...είχα κόλλημα και με την τεχνολογία της Buell.
    Να περιμένετε μία μηχανή που θα κουβαλάει πολλά κιλά ψωλιάσματος μαζί της...για να το μοιράσει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Ρε παιδιά...μιλάμε για το πιο γρήγορο?
    Ε άμα μιλάμε για το πιο γρήγορο πάρτε μία Desmocedici και βουλώστε το...replica motogp στα 240 άλογα.
    Αλλά άμα είναι πιο γρήγορο...τότε είναι ακριβό.
    Αλλά άμα δεν ΕΊΝΑΙ πιο γρήγορο...τότε δεν είναι αξιόπιστο.

Ορίστε λοιπόν σε ποιές κατηγορίες ΔΕΝ είναι κορυφαία η Γιαπωνία.Και όποιος μπορεί να διαφωνήσει ας μου πει ποιά μοντέλα είναι καλύτερα ΚΑΙ όχι ο Κυριάκος Μπαλεντίδης έγραψε χρόνο 0.02 ταχύτερο...

Μεγάλο ON-off παίζει το Tiger και το 1200GS.

Supermotards...παίζουν τα Huskvarna, Husaberg, KTM.
    XR650 και το ΚΤΜ 690. Πολύ καλά. Το XR απο ότι φαίνεται, υπήρξε τόσο κορυφαίο που δεν χρειάστηκε ανανέωση για 10 χρόνια!!!Πόσο καιρό ειναι ίδιο. 8 χρόνια τώρα δεν έχει δεχτεί την παραμικρή αλλαγή? Δεν μπορώ να αρνηθώ την ανωτερότητα της μηχανής αυτής...αλλά όσο ο βασιλιάς κοιμότανε του κλέψανε το σκήπτρο του. (Όπως συνέβη άλλωστε για όλα τα μοντέλα της Honda, η Hayabusha έφαγε το 1100xx, το ZZR14 επίσης, η V Strom το Transalp, η BMW και το Βαρκαντέρο)

Μικρότερα καθαρόαιμα πολύ καλά είναι τα CRF και το καινούριο της Kawasaki το KLX.
    Αλλά τα καθαρόαιμα αυτά...ούτε τα ίδια δεν ξέρουνε πόσα άλογα βγάζουνε και τι επιδόσεις έχουνε. Αλλά SXV δεν είναι κανένα. Όποιος διαφωνεί μαζί μου, μπορεί κάλλιστα να πάρει ένα SXV για μία βόλτα. Και μετά να τρέχει τρία χρόνια για ψυχοθεραπείες που καβάλησε τον δαίμονα.

Ψευτοεντούρο...
    Να ορίσω ψευτοεντούρο δεν μπορώ...πάντως μπορώ να πω ότι το ΧΤ660 δεν τα πάει και άσχημα απο πωλήσεις.
    ΧΤ με τον Ιταλικό Minarreli κινητήρα που βρίσκεις σε ποιό όμορφο και στην ίδια τιμή στο Strada.
    Ιταλικό κινητήρα...που φαίνεται πως εντυπωσίασε αρκετά τους Γιάπωνες ώστε να τον φορέσουνε και σε ένα street μονοκύλινδρο.

Κορυφή σε αυτή την κατηγορία παρεπιπτόντως είναι ο Δούκας και απο ότι φαίνεται θα είναι για καιρό ακόμα, ιδίως μόλις φορέσει τον κινητήρα του 690.

Supersport.
    Ναι εδώ παίζουνε τα υψηλόστροφα γιαπωνέζικα. Άμα το πάμε απο άποψη επιδόσεων δεν είναι ούτε MV Augusta, ούτε Ducati. Το στήσιμο τους και οι κινητήρες τους είναι απλά κορυφή.
    Τα Γιαπωνέζικα supersport είναι απλά πιο φτηνά και πλησιάζουνε τις επιδόσεις τους.
    Ποιό φτηνά? Για κοιτάξτε πόσο στοιχίζει ένα Tuono που ο κινητήρας του είναι πολύ πιο μπροστά. Ποιό φτηνά!!!Με 145 άλογα στις...άντε ας μην πούμε 9+ ας πούμε στις 10.
    Και σίγουρα δεν συγκρίνεται με τίποτα η ζωηράδα ενός σουπερδούκα.
    Την 1098 που έχετε όλοι φαγωθεί εδώ πέρα να την φάτε...για να μαθαίνετε που την συγκρίνεται με τα υπόλοιπα θνητά μηχανάκια...είναι η μηχανή με το καλύτερο Power to Weight Ratio και συν τις άλλοις φοράει και τα κορυφαιότερα ανταλλακτικά επάνω της. Monoblock φρένα κτλ...
    Δάνεισε την σε έναν Γιάπωνα και θα βγάλει το μπλοκάκι να αρχήσει να κρατάει σημειώσεις.
    Όσο και να θες να ρίξεις μία μηχανή αξίας 20 χιλιάδων ευρώ...δεν μπορείς...σταμάτα να προσπαθείς θα ρεζιλέψεις τον εαυτό σου. Κάντην κρεμαστάρι και άστηνα..

Μικρού κυβισμού οικονομικά Street Bikes.
    Παίζουνε τα Hornet, Fazer, GSR, Monster...
    Καλά όμορφα, ζωηρά δεν λέω. Ιδίως το GSR το θεωρώ πιο όμορφο και έχω ακούσει πως είναι πιο γρήγορο απο τα λοιπά γιαπωνέζικα.
    Το στυλ και τον ήχο και τον V2 του monster τους θεωρώ πολύ ωραίους αλλά...
    ας αφήσουμε το Monster απέξω γιατί δεν έχω καμμία όρεξη να πείσω τον κόσμο ότι δεν είμαι ελέφαντας, και πιάνω το Shiver...
    Aprilia Shiver750. Ηλεκτρονικό γκάζι, monoblock ακτινικά brembo φρένα, USD πιρούνι, 95 άλογα που έρχονται αρκετά χαμηλότερα απο τα 98 άλογα του ανταγωνισμού, αλουμινένιο-ατσάλινο πλαίσιο.Kαι όλα αυτά...στα 8 χιλιάρικα.

Hypermotards.
    Εδώ δεν παίζει η Γιαπωνία, παίζει το Ducati Hypermotard και το BMW HP...οπότε τι να συζητάμε.

Τι άλλο μας μένει?
    Α ναι...βρήκα και μία κατηγορία στην οποία η κορυφαία μηχανή είναι γιαπωνέζικη.
    Η κατηγορία του TDM. Δεν ξέρω τι είναι...αλλά υπάρχει και αυτό. Και εφόσον είναι το μόνο σε αυτή την κατηγορία κατατάσεται ως το κορυφαίο.

Δεν θα ήτανε σωστό εκ μέρους μου ωστόσο να μην αναφερθώ στην ZZR14. Αυτή η μηχανή έχει τον σεβασμό μου.Όμορφη, κακιά λες και βγήκε απο βιντεοπαιχνίδι, άλογα πολλά.
    Αυτά τα καταραμένα Kawasakίσια φρένα να μην είχε...τόσο πολύ αρέσουνε οι μαργαρίτες δηλαδή ρε παιδιά?

Εγω μεγαλε περαστικος ειμαι....Ειδα φως και μπηκα
    ξεχασα, ειδες φως γιατι εχω βαλει λαμπα απο ΚΤΜ στο Μονστερ, δεν καιγεται με τιποτα, ειναι για πολλους κραδασμους...

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    κανενα δεν ειναι βουλομενο. απλως δε σε πιανω αν κανεις πλακα η αν τα εννοεις αυτα τα περι <<ειμαι παγκοσμιας φημης κλπ κλπ>>
    εεε παρε δυο κροσε και στα δυο ματια τοτε...

:a029:

εεε παρε δυο κροσε και στα δυο ματια τοτε...

:a029:

ζηλευεις γιατι ειμαι πιο ομορφη απο εσενα :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	916sp2.jpg 
Προβολές:	79 
Μέγεθος:	63,3 KB 
ID:	98160

ζηλευεις γιατι ειμαι πιο ομορφη απο εσενα :rotflmao: :rotflmao:

Εκτος απο τις Αποκριες ομως...

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Τα benelli γαμάτα ακούγονται. Επίσης βγάζουνε πολύ άλογο χαμηλά.
    Αλλά δεν ξέρω για το στήσιμο τρικύλνδρου κινητήρα.
    Πάντως πιστεύω ότι θα συνδιάζει τα πλεονεκτήματα ενός V2 (χαμηλή δύναμη) χωρίς τα μειονεκτήματα του (φρενάρισμα όταν δεν δίνεις γκάζι) με λιγότερο ακόμα κραδασμό.
    Πάντως στην δικιά μου μηχανή δεν περνάει κανένας κραδασμός αλλά ούτε και στις καινούριες Harley γενικότερα.

Τρεις κύλινδροι όμως...δεν σου κάθονται καλά στο αυτί.
    Και με συγχωρείς φίλε με το περίεργο όνομα και την προτίμηση στους Ι4 αλλά...

V2 4 ever!!!

Πάντως άμα μιλάμε για φρενάρισμα κινητήρα, το DRZ400 δεν υφίσταται να μην δίνεις συμπλέκτη όταν δεν δίνεις γκάζι...ούτε να μην δίνεις λίγο γκάζι προτού αποσυμπλέξεις πάλι.
    Το ΚΤΜ 690 δεν τα έχει αυτά. Και δεν περνάει κανένας κραδασμός απο τον μονοκύλινδρο του.
    Ανετότατα κάνεις ταξιδάκι. Αλλά ξέφυγα...

για το 620 μιλας? φυσικα και δε μπορω να διαβαζω ατελειωτα σεντονια τι κανεις και τι οχι σε πιστες (δεν με ενδοιαφερει κιολας)

ΑΝ λεω ΑΝ μιλας για το 620 τι να πω.................δεν υπαρχει λογος να μιλαμε.
    τα πιο πεταμενα λεφτα του κοσμου ειναι ! με τα ιδια λεφτα περνεις ΠΟΛΥ καλυτερη και ΠΟΛΥ (αν σε ενδοιαφερει αυτο) δυνατοτερη μοτοσυκλετα.

Προσωπικα αναφερομαι στο Μονστερ 800 "S" ...

αλλα... επειδη γνωριζω καλα το 620, πληροφοριακα, εαν μπορουσα να ειχα ενα καινουριο Monster 620 "S" θα εδινα το 800 για αυτο...

μια απο τις καλυτερες οδηγικα μοτοσυκλετες της κατηγοριας παντα, EVER...

τα ρασα δεν κανουν τον παπα, ετσι και τα αλογα... και ενα Husqarna 610 εχει 48 αλογα τροχο αλλα ενα συνταντηθει με μια οποιαδηποτε γυμνη μοτοσυκλετα παραγωγης της σειρας, και ας εχει και 150 αλογα, σε ενα σφιχτο στροφιλικι θα την κανει να μην ξερει που να κρυφτει... εννοειται με καλους αναβατες...

φαντασου το 620 "S" με 60+ αλογακια και κατι μεταξυ street και ολιγον supermoto, ειναι απιστευτα ικανη μοτοσυκλετα, εκπληκτικη θεση οδηγησης, απιθανος ηχος, πανεμορφη και αλλα, απλα ως συνηθως η θα την εχουν νεοι αναβατες, η παλιοι πουλμουρ και αγιος ο θεος... εξαιρεσεις υπαρχουν αλλα δεν φαινοναι ευκολα... ειναι και εξαιρετικα οικονομικη και αξιοπιστη μοτοσυκλετα...

ο Μιχαλης Μιμικος κερδισε το πρωταθλημα Νεων Αναβατων με ενα Ducati Monster 620 με 60 και κατι αλογακια αναμεσα στα νεα και παλια Fazer και οχι μονο που μερικα ειχα φτασει σε επιπεδα R6 το μοτερ, και με πολλες αλλαγες σε αναρτησεις, φρενα κλπ...

πληροφοριακα αυτο το μικρο Μονστερακι στις Σερρες γυρισε 1.29,χχχ

τις εξατμισεις που εχω στο 800 μου τις αγορασα 100 και κατι ευρω απο τον πρωταθλητη Νεων Μ.Μ απο αυτο το Μονστερακι...

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε