Ωχ ο Σπύρος!!!!! Αμάαααν καλά λέει ο bbkos μάλλον παντούφλα παίζει!
![]()
Ωχ ο Σπύρος!!!!! Αμάαααν καλά λέει ο bbkos μάλλον παντούφλα παίζει!
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
ρε συ περικλη τι κανεις όλο σε ασχετεσ φασεις σε συναντάω.
ρε παιδες σας ειπα ειμαι ψιλοπιγμενος αλλα κανονιζουμε ενα μεετινγκ καφε μπυρας...
ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑΑΑΑΑΑ....
είδα και τον snippeρ εχθες στον Πειραιά να κρατάει το cbr του σταματημένος. Χαιρέτησα αλλα μάλλον δεν καταλαβε. Εχω βαψει και τον Μακη μαύρο.
ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑΑΑΑΑΑ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από SpyrosTDM
είδα και τον snippeρ εχθες στον Πειραιά να κρατάει το cbr του σταματημένος. Χαιρέτησα αλλα μάλλον δεν καταλαβε. Εχω βαψει και τον Μακη μαύρο.
Μαύρο μπλέ TDM; τι να δώ με τον κ@λ@αέρα εκεί κάτω.....
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Καλά είμαι... Άντε να τα πούμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από SpyrosTDM
ρε συ περικλη τι κανεις όλο σε ασχετεσ φασεις σε συναντάω.
ρε παιδες σας ειπα ειμαι ψιλοπιγμενος αλλα κανονιζουμε ενα μεετινγκ καφε μπυρας...
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
koykli to moraki leme...Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Σταύρος............ Suzuki GSXR 600 K4..............![]()
![]()
![]()
![]()
Η φωτο ειναι λιγο παλια, τωρα του εχω βαλει και μανιταρακια......![]()
![]()
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
Να'σαι καλα για τα καλα λογια!Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
koykli to moraki leme...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ερωτας μεγαλος, εχω χασει το μυαλο μου κανονικοτατα!
Φυσικα επερχονται βελτιωσεις, εχω ηδη παραγγειλει απειρως μικρη βαση πινακιδας και στο σχεδιο ειναι ολοσωμη Yoshimura και hugger προς το παρον και..........βλεπουμε........!![]()
οπα!
να τα μας και το kx.
ομορφο ομορφο!
κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
γειαααααααααααααααααααααα εγω δεν είμαι καθόλου καλά............................!!!!!!!
πειράζει?????:hypnotize
![]()
εγώ καβαλάω ένα ζούζουρα.......δε θέλω γέλια........400 του 94, τουλάχιστον είναι 4κύλινδρο!!!
που θα μεταμορφωθεί σε λίγο σε κάποιο άλλο παιδί της μαμάς kawasaki................αααααααα να μην ξεχάσω και τον ταρζάν...ένα glx 50cc....ο απόλυτος κυρίαρχος!!!υπεραιωνόβιος..........καίει και ΄πορτοκαλάδα!!!!!:rotflmao::rotflmao:
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!