Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 125

Θέμα: ποια ηταν η ποιο αστεια εμπειρια σας

1η ή 2α Γυμνασίου και ο κολλητός Γιάννης έχει πάρει Honda CY 50 του οποίου του αλλάζει τα φώτα σε καθημερινή βάση και έχει μάθει να το σηκώνει σούζα και να το πηγαίνει ώρα με τα πόδια να κρέμονται.

Για όποιον δεν το θυμάται/ξέρει το CY, να αναφέρω ότι ήταν ένα υπέροχο μηχνάκι, χαμηλό με χοντρές ρόδες όπως το DAX, αλλά πιο μακρύ και με κανονικό σκελετό και κανονικό κιβώτιο τεσσάρι.
    Ένα πρόβλημα είχε, ήταν κλειστό όσο δεν έπαιρνε (1,5 ίππο -λένε- ότι έβγαζε). Τελική 40 στην ευθεία, 38 στην ανηφόρα και 42 σε ελεύθερη πτώση .

Για να κάνεις σούζα λοιπόν, καθώς προχωρούσες αργά (5χλμ) με 2α, αμπραγιάριζες, άνοιγες το γκάζι τέρμα, περίμενες κανά λεπτό να ανεβάσει όσες στροφές είχε και άφηνες συμπλέκτη....

Master λοιπόν ο Γιάννης, και σε ένα διάλειμμα, έχουμε στην απέναντι γωνία από το σχολείο και λαλακιζόμαστε. Κάτω από τα δέντρα σε ένα πεζούλι κάθονται και οι 'γκόμενες' από τις μεγαλύτερες τάξεις και λέω ευκαιρία να κάνω στα πουρά λίγη μόστρα....

Ακολουθώ λοιπόν την αποδεδειγμένη ρουτίνα.... πατινάρω ανοίγω τέρμα γκάζι, κτυπάω ένα φραπέ και μετά αφήνω συμπλέκτηηηηηηηηηη.....

....και το μαλακισμένο σηκώνεται τόσο απότομα που εγώ βρίσκομαι να το βαστάω από το τιμόνι και να το κηνυγάω τρέχοντας από πίσω....

Ευτυχώς (γιατί πλησίαζα σε διασταύρωση) έσβησε ο κινητήρας -γιατί αλλιώς ακόμα θα'τρεχα- όταν χτύπησε η πίσω ρόδα στο πεζοδρόμιο.......

....μπροστά από εκεί που καθόντουσαν οι 'γκόμενες'........

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Ακολουθώ λοιπόν την αποδεδειγμένη ρουτίνα.... πατινάρω ανοίγω τέρμα γκάζι, κτυπάω ένα φραπέ και μετά αφήνω συμπλέκτηηηηηηηηηη.....
    ....και το μαλακισμένο σηκώνεται τόσο απότομα που εγώ βρίσκομαι να το βαστάω από το τιμόνι και να το κηνυγάω τρέχοντας από πίσω....
    Ρε μπας του'κανες τίποτα απο'κείνα τα καλλι"τεχνικά" σου πριν κάτσεις πάνω και τού'βγαλες επιδόσεις ελεύθερης πτώσης ;

Πριν χρόνια με ένα χονδα tiger 200 της δουλειάς.

Το λεπόν, έχω δανειστεί το μηχανάκι και κάνω μια μετακόμιση από πατήσια - κυψέλη. Το έχω φορτώσει μέχρι εκεί που δεν πάει με κάτι τεράστιες σακκούλες με ρούχα, μπρος-πίσω.
    Πάω να σταματήσω έξω από το καινούργιο μου σπίτι...αμ δε με το που πάω να το βάλω στο σταντ πέφτω και το μηχανάκι με πλακώνει. Παρ' όλο που σαν μηχανάκι ήταν ελαφρύ,
    επειδή οι σακκούλες με είχαν σκεπάσει δε μπορούσα να σηκωθώ με τίποτα δεν μπορούσα ουτε το τιμόνι να δω :rotflmao:

...ε, τι να κάνω κι εγώ περίμενα κανα πεντάλεπτο κάτω μέχρι να περάσει κάποιος περαστικός να με σηκώσει

Φανταστικο thread!!

Μονο που εγω δεν εχω να διηγηθω αστεια περιστατικα....
    Οτι εχω παθει ηταν απο ψιλοαδιαφορο μεχρι ενοχλητικο.
    Νίκος
    Open Horizons

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Εγω απο ντιλιβερι δεν εχω ουτε ευχαριστα ουτε αστεια περιστατικα.
    Βεβαια κατεχω το παγκοσμιο ρεκορ ανθρωπου που σηκωσε αστραπιαια την μηχανη οταν επεσε μαζι της σαφως, διοτι αντι να πατησει στο πεζοδρομια πατησε στον δρομο με το δεξι.....εξω απο σινεμα...Σαββατο βραδυ φισκα...την ωρα που εβγαιναν ολοι εξω απο την αιθουσα....ακριβως μπροστα στην εισοδο.... ΚΑΙ μπροστα στην παρεα του...και σε κοπελα που γουσταρε...η οποια υστερα απο αυτο τα εφτιαξε με εναν ηλεκτρολογο

Οποτε το συμπερασμα ειναι.....

ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    άτιμη φάρα οι ηλεκτρολόγοι
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Χτύπημα κάτω από τη μέση λέγεται αυτό
    Απλα βρηκα ευκαιρια να ανταποδωσω
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Ημουν με το Καζεαρ και προσφερομαι να παω σπιτι μια φιλη η οποια ΤΡΕΜΕΙ τα μηχανακια...

Σταματαω σε καποια φαση..βαζω βενζινη και η φιλη μου παει να ανεβει....Εχει τη φαεινη ιδεα να πατησει πρωτα (ενω αρχικα καβαλησε κανονικα) χωρις να μου πει τιποτα..

Κι εκει που ημουν χαλαρη...νιω8ω τα χερια της στο λαιμο μου (ειπαμε...φοβοτανε...) και ολο το βαρος της να πεφτει πανω μου...

Εννοειται πως γυραμε και πεσαμε και εκεινη την ωρα ακουω την τσιριδα της Μαριας...κοιταω .. αυτη ηταν μια χαρα και αρχιζω να γελαω...

Ελα ομως που το παπουτσι μου ειχε πιαστει λιιιιγο στο μοτο χωρις ομως να εχει πιασει το ποδι μου απο μεσα ....

Παιδια...η Μαρια ειχε αρχισει να φωναζει υστερικα..΄΄το ποδι σου!!!αχ!!!Χριστε μου!!!Τι σου εκανα!!!!αααααααααααααααα!!!!!''

Εγω πλεον ειχα κοπει στα γελια και δεν μπορουσα να της μιλησω...φοραγα κρανος και δε με εβλεπε....!!!!!!

Ειχε μαζευτει κοσμος γυρω οταν επιτελους καταφερα να της πω ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ!!!

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

η πρώτη μου μοτο ήταν μια rebel250. Για την εποχή του, εκεί στο 1993, ήταν ένα τίμιο μηχανάκι, και μεσ' την μόδα των τσόπερ τότε (στο ηράκλειο το 1993 έβλεπες μονο τσόπερ). Βέβαια, η μοτο που ζαχάρωνα και τρελενόμουν ήταν η Shadow600 με το τερράστιο 180άρι πίσω λάστιχο (για τα δεδομένα της εποχής εκείνης, το 180αρι σε τσοπερ ήταν τεράστιο). Την αγοράζει ο κολητός ο στέλιος... Σε μια απο τις πρώτες βόλτες μου τη δίνει να οδηγήσω και αυτός κάθεται πίσω...
    Μικρό παιδί, τρελη χαρά, του δώσαν σοκολάτα... είχα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και κανένα μα κανένα ίχνος αυτοσυγκράτησης. Αφηρημένος λοιπόν σε φανάρι, ξεχνάω οτι το πράγμα απο κάτω μου έχει τα διπλάσια γκάζια και ροπές απο το ρεμπελάκι μου... Πράσινο και χουφτώνω το γκάζι... το χούφτωσα όμως κυριολεκτικά ...
    Τα πόδια του στέλιου βρέθηκαν στις μασχάλες μου, τα χέρια του τεντώθηκαν να κρατηθεί απο το κεφάλι μου, ο κώλος του πρέπει να πηγε όσο τέρμα πίσω μπορεί να πάει, πανω στο φτερό... "ρε μλκαααααααααα, είσαι τρελόςςςςς?" "δεν είναι ρέμπεεεεεεεεελ ρεεεεεεεε, κόψε γαμτ τα (()&*^(&%*$"...

Λίγο καιρό μετά, έχω πουλήσει τη ρεμπελ και εχω πάρει ... shadow600 (οχι θα τ' άφηνα ) ... Σε μια απο τις βόλτες μας με το στέλιο, βγαίνουμε εκτός ηρακλείου, και φτάνουμε σε μια διασταύρωση προς βουνό. Οι ηρακλειώτες του φόρουμ ίσως καταλάβουν... Προς Στρούμπουλα...Δεν ξέρω πως είναι ο δρόμος σήμερα, τότε όμως ήταν hard enduro!! και εμείς με δυο τσόπερ!
    Και τον ανεβήκαμε! με μεση ωριαία ~ 0,01 χαω, αλλά τον ανεβήκαμε!
    σε κάποια σημεία, το χαμηλό πλαίσιο της shadow σερνόταν στα χώματα, με τους τροχούς να είναι μέσα σε λούκια μπρος πισω... Όρθιος, τα πόδια κάτω, όχι
    στα μαρσπιε, να δίνω γκάζι και συμπλεκτάρισμα, να τσουλίσουν οι ρόδες και να συνεχίσουμε την ανάβαση... τρομάρα μας! Η περιγραφή δεν είναι αστεία, αλλά η ανάμνηση της στιγμής εκείνης ακόμα με κάνει και γελάω... Οταν φτάσαμε πάνω στο οροπέδιο του Στρούμπουλα, βρήκαμε τους αερομοντελιστές του ηρακλείου (τότε πετούσαν εκεί, μια παρέα). "Πως ήρθατε ρε εδω?" "Με αυτά" τους λέμε και δείχνουμε τα μηχανάκια... Οι τύποι χάζεψαν. Όλοι τους
    με 4χ4 και εμείς ... easy dirty dirty riders
    Το κατέβασμα ήταν άλλη ιστορία... και όχι αστεία.Τουλάχιστον στο ανέβασμα ρίχναμε και κανα παντιλίκι ... Στο κατέβασμα ριχναμε λεκτικά καντίλια!

πριν ενα μηνα οταν πηρα το GS1150 με παιρνουν 2 φιλοι να παμε για καφε.σκαω και εγω λοιπον σαν το γυφτικο σκερπανι στο καφε βγαζω κρανος κατεβαζω ολο χαρη το πλαινο.κατεβαινω.........................και ω!!εκ του θαυματος η μηχανη σκαει κατω!!!!!φυσικα για τα επομενα 10 λεπτα οι συζητησεις μεταξυ των θαμωνων πρεπει να ηταν καπως ετσι.."καλα να παθει ο μ@λ@κ@ς θελει και bmw.η καπως ετσι "κοιτα το νουμερο ουτε να την παρκαρει δεν ξερει".και επειδη το συγκεκριμενο καφε ειναι στεκι τωρα οποτε ξαναπαω, σκαω με ψευτικο μουστακι,καπελο,γυαλια ηλιου,καπαρντινα κλπ.αν και κατι τετοια δεν ξεχνιουνται και οι ανω διαλογοι τωρα θα ειναι καπως ετσι "α,να ο μ@λ@κ@ς που σου λεγα που το χει ριξει κατω......ΑΤΙΜΗ ΚΕΝΩΝΙΑ

Νέο μέλος

Καλώς σας βρήκα

Γεια χαρα σε όλους.
    Νεο μήνυμα για μένα , αν και παρακολουθώ το Forum για αρκετό καιρό.
    Καλώς σας βρήκα λοιπόν .

Πρίν από 5 χρόνια περίπου έφτιαχνα το Αχ-1 που έχω.
    Πήγαινα τακτικά για δίαφορες επιδιορθώσεις που δεν μπορούσα να κάνω σε ένα συνεργείο στις τρείς γέφυρες .
    Ο ιδιοκτήτης (δεν αναφέρω το όνομα για λόγους προσωπικών δεδομένων) ενας φοβερός τύπος και πολύ εξυπηρετικός , σε μια ερώτηση που του κάνω που λέει με το χαρακτηριστικό του στυλ.

"Φιλαράκι εχει πρόβλημα η πίπα ( Οντως είχε) . Να πάρεις μια Magic Life."
    Έλα ομως που δεν κατάλαβα το αστείο, και πάω τρέχοντας στον Τογελο (καταστημα με ανταλλακτικα) και του λέω.

"Θέλω μια πίπα για ΑΧ-1, Magic Life".

Καταλαβαίνετε τι εγινε ...

Υ.Γ Kirakost, την πλήρη συμπαράσταση μου στην αναδόμηση του ΑΧ . Εχω κάνει ακριβώς το ίδιο πριν μια 5ετια και ξέρω ακριβώς περι τίνος πρόκειται.. Κουράγιο :smilea:

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI

Re: Καλώς σας βρήκα

Αρχικά δημιουργήθηκε από owl

"Θέλω μια πίπα για ΑΧ-1, Magic Life".

Καταλαβαίνετε τι εγινε ...

[/B]

:rotflmao: :rotflmao: καλος ορισες!
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Τα πάντα ρει Το avatar του/της Sotirios
    Στο πολύ μικρό διάστημα που οδηγάω μηχανή μια φάση θυμάμαι που γελούσα σαν τρελός, Σε μια βόλτα που κάναμε στα κύθηρα 5 μηχανές ήμουν τέταρτη θέση μια και ήμουν τελείως ψάρι να μην έχω το άγχος που θα στρίψουμε που πάμε. Εκέι που είχαμε θέσει προορισμό μέσα από τα στενά φτάνουμε σε μια πλατέια. Χωρίς στάση και δεύτερη σκέψη.... ο πρώτος τραβάει ευθεία, ο δεύτερος αριστερά και ο τρίτος δεξιά δείχνωντας ο καθένας με το χέρι του την "σωστή" πορεία, εγώ σταματάω στο κέντρο, έχωντας δει από τέταρτη θέση όλη τη φάση είχε πολύ πλάκα και απλώς ξεκαρδίζομαι στο γέλιο, οι άλλοι δε κατάλαβαν και πολλά βέβαια, έπρεπε να είχα tank camera.
    Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
    μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net

Μέλος, σκέτο
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
    Στο πολύ μικρό διάστημα που οδηγάω μηχανή μια φάση θυμάμαι που γελούσα σαν τρελός, Σε μια βόλτα που κάναμε στα κύθηρα 5 μηχανές ήμουν τέταρτη θέση μια και ήμουν τελείως ψάρι να μην έχω το άγχος που θα στρίψουμε που πάμε. Εκέι που είχαμε θέσει προορισμό μέσα από τα στενά φτάνουμε σε μια πλατέια. Χωρίς στάση και δεύτερη σκέψη.... ο πρώτος τραβάει ευθεία, ο δεύτερος αριστερά και ο τρίτος δεξιά δείχνωντας ο καθένας με το χέρι του την "σωστή" πορεία, εγώ σταματάω στο κέντρο, έχωντας δει από τέταρτη θέση όλη τη φάση είχε πολύ πλάκα και απλώς ξεκαρδίζομαι στο γέλιο, οι άλλοι δε κατάλαβαν και πολλά βέβαια, έπρεπε να είχα tank camera.
    Τι λες τώρα!
    :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
    Σε μια βόλτα που κάναμε στα κύθηρα 5 μηχανές...
    ...ήμουν τέταρτη θέση...
    ...ο πρώτος τραβάει ευθεία...
    ...ο δεύτερος αριστερά...
    ...και ο τρίτος δεξιά...
    ...εγώ σταματάω στο κέντρο, έχωντας δει από τέταρτη θέση όλη τη φάση....

Ο πέμπτος που ήτανε ρε Σώτο ;

:rotflmao:

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2009, 14:31
  2. Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2009, 10:30
  3. Απαντήσεις: 140
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2007, 08:29
  4. Ποιά ήταν η ταινία μωρέ...;
    από DirtRider στο forum Off topic