Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 157

Θέμα: Είναι όντως για πέταμα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    έκατσα πάνω σε Triumph Rocket κι έχασα τη μπάλα λέμε :rotflmao:

Χωρίς πλάκα, τους παραδέχομαι γιατί επιμένουν στα πιστεύω τους, μπορεί κάποιοι να ακούγονται μαλάκες (τα λέμε σε τρεις μέρες ) σε κάποιους άλλους, είναι όμως απ'αυτούς που μένουν σταθεροί στις απόψεις τους και μάχονται γι'αυτές.

Να πω και κάτι που θ'ακουστεί βαρύ ;

Αν είμασταν όλοι οι μοτοσυκλετιστές τόσο επίμονοι σ'αυτά που νιώθουμε ότι μας αδικούν στην καθημερινότητά μας στο δρόμο, ίσως σήμερα ο μοτοσυκλετιστής να αντιμετωπιζόταν εντελώς διαφορετικά από το γύρω γύρω όλοι και θα ήμασταν όλοι χαρούμενοι.

Και τώρα που το θυμήθηκα κάποιος μου χρωστάει μια φωτοσοπιά το CBF με μακρύ πιρούνι και sissy bar ! :rotflmao:

Εντάξει αυτά που λες αλλά ποιός ο λόγος να έχεις Harley όταν μένεις στην Ελλάδα ? Τι νόημα έχει να κινήσαι με μια τέτοια μηχανή που σε δυσκολεύει τόσο πολύ?
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

KΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ... ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ... ΚΑΠΟΙΟΣ!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Μιας κι έκανα το ψυχικό, να τι απαντώ όταν με ρωτάνε (ΙΧήδες) "αν είναι καλές οι χάρλεη":

Είναι κάτι πράγματα που έχουν τα μειονεκτήματα της μηχανής και τα μειονεκτήματα του αυτοκινήτου!
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Για να καβαλάς τώρα την υπερεξελιγμένη γιαπωνέζικη μ@λ@κία σου μήπως;;;

Thirty(One) Dirty Το avatar του/της motaba
    Εγώ είμαι σε κατάσταση διχασμένης προσωπικότητας με τα Harley...

Αν δω κανένα μαμά με εξατμήσεις fishtail πως τα λένε.. δε γουστάρω μια!

Συνήθως οι ιδιοκτήτες είναι κουστουμαρισμένοι και καλά EasyRider με Laptop στη μπαγκαζιέρα

Αν δώ κανένα full μετατροπή που σέρνει πτώματα ποντικών από πίσω με αλυσίδες και ο ιδιοκτήτης είναι Elvis style γουστάρω

:rotflmao:

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Η εταιρεία είναι παλιά. Ξεκινά από τις αρχές του (προηγούμενου) αιώνα. Από τότε μέχρι και σήμερα, φτιάχνει μοτοσυκλέτες βάσει αναγκών και φιλοσοφίας που δεν έχει καμία σχέση όχι μόνο με την Ελλάδα, αλλά με τη Μεσόγειο γενικότερα. Πράγματι είναι αστείο από μια άποψη να κυκλοφορείς σε ελληνική πόλη με χέρλευ, αλλά περί ορέξεως... Άλλωστε όλα τα 4Χ4 και τεράστια ΙΧ που κυκλοφορούν στην πόλη είναι λιγότερο παράξενο θέαμα;
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Εντάξει αυτά που λες αλλά ποιός ο λόγος να έχεις Harley όταν μένεις στην Ελλάδα ? Τι νόημα έχει να κινήσαι με μια τέτοια μηχανή που σε δυσκολεύει τόσο πολύ?
    Και γιατί να έχεις ss στην Ελλάδα, που μ'αυτές τις συνθήκες κινδυνεύεις ακόμα περισσότερο?

Μα είναι ερώτηση αυτή ρε toto ?
    Γιατί γουστάρεις αυτό το εργαλείο κι όχι το αυτοκίνητο.
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    [SIZE=1]

Και τώρα που το θυμήθηκα κάποιος μου χρωστάει μια φωτοσοπιά το CBF με μακρύ πιρούνι και sissy bar ! :rotflmao:

Αν και δεν την χρωστούσα εγώ .................
    ΤΑ ΗΘΕΛΕ Ο Κ.......... ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1011.jpg 
Προβολές:	148 
Μέγεθος:	90,0 KB 
ID:	98198

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
    Και γιατί να έχεις ss στην Ελλάδα, που μ'αυτές τις συνθήκες κινδυνεύεις ακόμα περισσότερο?

Μα είναι ερώτηση αυτή ρε toto ?
    Γιατί γουστάρεις αυτό το εργαλείο κι όχι το αυτοκίνητο.
    Γιατί με το ss τουλάχιστον μπορείς να κινηθείς μέσα στην πόλη πολύ άνετα. Σίγουρα το ss σου προσφέρει 10 πράγματα και μπορείς να χαρείς τα 6 με τις συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα. Η harley σου προσφέρει 2 πράγματα και μπορείς να χαρείς τα 0.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Η εταιρεία είναι παλιά. Ξεκινά από τις αρχές του (προηγούμενου) αιώνα. Από τότε μέχρι και σήμερα, φτιάχνει μοτοσυκλέτες βάσει αναγκών και φιλοσοφίας που δεν έχει καμία σχέση όχι μόνο με την Ελλάδα, αλλά με τη Μεσόγειο γενικότερα. Πράγματι είναι αστείο από μια άποψη να κυκλοφορείς σε ελληνική πόλη με χέρλευ, αλλά περί ορέξεως... Άλλωστε όλα τα 4Χ4 και τεράστια ΙΧ που κυκλοφορούν στην πόλη είναι λιγότερο παράξενο θέαμα;
    1903

Γιατί είναι παράξενο?
    Το 1200 GS Adv με το τριβάλιτσο είναι εντελώς διαφορετικό θέαμα?

Αν δεν πήρες το τσοπερ-custom για την μούρη και μόνο, αλλά γιατί το γουστάρεις και την βρίσκεις, ποιός θα σου πει ότι θα οδηγούσες καλύτερα μ'ένα street?
    Πιθανότατα να ήσουν χειρότερος οδηγός, και πιο επικίνδυνος γιατί δεν θα απολάμβανες την οδήγηση.
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Γιατί με το ss τουλάχιστον μπορείς να κινηθείς μέσα στην πόλη πολύ άνετα. Σίγουρα το ss σου προσφέρει 10 πράγματα και μπορείς να χαρείς τα 6 με τις συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα. Η harley σου προσφέρει 2 πράγματα και μπορείς να χαρείς τα 0.
    Επειδή είχα μερικά μηχανάκια, πάντα παραλληλα το virago 750 υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα το πουλήσω ποτέ, κι ένα απ'αυτά ήταν ss, να σου πω ότι ειδικά μέσα στην πόλη, ποτέ δεν το έπαιρνα, και προτιμούσα το custom.
    Από τα 10 του ss, μου έδινε 4.
    Από τα 6 του custom, μου έδινε 3. Απόλαυση, χαλαρότητα,άνεση.
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Ενα από τα πρώτα μηχανάκια που καβάλησα ήταν ένα Bonnville του 76. Τότε κοντά είχα πρωτοκαβαλήσει ένα GS550 και ενα Boldor. Ο κραδασμός λοιπόν μου έμεινε απωθημένο.

Πέραν της πλάκας. Κάποια πράγματα είναι φτιαγμένα για να πηγαίνουν χαλαρά. Harley, Guzzi, Enfield, KTM κλπ. Δεν είμαστε όλοι στην φάση να πηγαίνουμε τάπα, τουλάχιστον όχι πιά. Και αυτό το κενό καλύπτουν. Και το καλύπτουν με πολύ απλή τεχνολογία, με φτηνό service που μπορείς να το κάνεις μόνος σου στην μέση του δρόμου, με οικονομία στις βενζίνες κλπ κλπ κλπ.

Τώρα για Electra και Fat Boy στο κέντρο της Αθήνας, είναι εξίσου ευκολοδήγητα, με Busa και ψιλόβροχο στην Πανεπιστημίου.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο κραδασμός κάνει καλό και στις πέτρες των νεφρών.

Οσο για το κοινό αυτών των μηχανών στην Ελλάδα, no comment easy riders νεόπλουτοι η πλεινοότητα. Οκ so what. Τα BMW συνήθως ποιοί τα καβαλάμε δηλαδή? (Δεν αναφέρομε σε όλους τους κατόχους BMW)
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    το θέμα είναι πάντα το ίδιο και η απάντηση πάντα η ίδια...

Περί ορέξεως , κολοκυθόπιτα ή οτι άλλη πίτα θέλει ο καθένας.

Όσον αφορά τα Harley συγκεκριμένα.

Δεν είναι θέμα μηχανής.. είναι θέμα αναβάτη. Όπως ειπώθηκε αρκετά υπάρχουν οι "Χαρλεάδες"... υπάρχουν και οι "Harleymen"

Οι πρώτοι είναι εκείνοι που θα αγοράσουν μηχανή, μπουφάν, κράνος, γάντια, σκουφους, σώβρακο, κωλόχαρτο με το σηματάκι ... επειδή έχει το σηματάκι και δείχνει status. Στο πρώτο μακρινό ταξίδι θα τις φορτώσουν στο τραίνο ή στο πλοίο και μετά θα πάνε για καφέ στην κοντινότερη πλατεία.

Οι δεύτεροι είναι εκείνοι που θα τις πάρουν μεταχειρισμένες , θα τις λύσουν σε βίδες και ελατήρια και θα τις ξαναφτιάξουν όπως γουστάρουν αυτοί αποδυκνείοντας τι σημαίνει η λέξη "custom". Αυτοι διατηρούν τρόπο και φιλοσοφία ζωής που έχει σαν κομμάτι την μηχανή τους και τους ανοιχτούς δρόμους. Γουστάρουν βόλτες αλλά χωρίς να σκίζονται κτλ...

Στην Ελλάδα το πρώτο ευδοκιμεί... το δεύτερο απαριθμεί το πολύ 100 μέλη (πολλά λέω!)

Το πρώτο είδος όμως , πέρα απο το τμήμα Harley, μπορείς να το δείς όμως και σε άλλα μηχανάκια που δηλώνουν status (βλ BMW,Varadero,κτλ.) λόγω κόστους απόκτησης.

Οπότε όπως καταλαβαίνει κάποιος δεν έχει να κάνει με το όχημα... αλλά με το τι μυαλό και νοοτροπία κουβαλάει ο καθένας μας. Ο δρόμος είναι δρόμος... για όλες τις μηχανές.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

εγω παντως ενα night rod special το επαιρνα ευχαριστως........
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
    Επειδή είχα μερικά μηχανάκια, πάντα παραλληλα το virago 750 υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα το πουλήσω ποτέ, κι ένα απ'αυτά ήταν ss, να σου πω ότι ειδικά μέσα στην πόλη, ποτέ δεν το έπαιρνα, και προτιμούσα το custom.
    Από τα 10 του ss, μου έδινε 0.
    Από τα 6 του custom, μου έδινε 3. Απόλαυση, χαλαρότητα,άνεση.
    Για ποιά πόλη μιλάς?....

Την Στοκχόλμη?

You BETA believe...

Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ειναι Κανενασ Για Μικρη Βολτιτσα
    από x-rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2008, 10:27
  2. Οδός Θηβών.Δεν είναι πίστα για rally
    από PsyCost στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 19