Σελίδα 3 από 20 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 286

Θέμα: Γυναίκες μηχανόβιοι

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Πάντως όταν πάμε βόλτα με την παρέα μου (που περιλαμβάνει και γυναίκες ) όταν μια κοπέλα πάει καλά ισα ισα που την γουστάρουμε. Και δεν κολλάμε αν είναι ποιο γρήγορη ή όχι .γιατί το πόσο καλός είναι ο καθένας καθορίζεται από τον ίδιο και όχι από το αν βρεθεί γρηγορότερη γυναίκα.

Άσε που δεν παίζει χιχιχιχι!!!!!!!!!
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Παλαιό μέλος

θυμαμαι προ 10ετιασ

στο ΖΩΓΡΑΦΟ,αθηνα στην ανηφορα ενα ΧΤ600 σουζα εφω τοτε ημουν με το παπακι και απο πισω,ακολουθω και τι βλεπω ενα ξανθο διμετρο μωρο να κατεβαινει ,πρωτα στενοχωρηθηκα γιατι ηταν γκομενα που οδηγουσε μετα το ξανασκεφτηκα και ειπα μπραβο!!!τωρα αν με ρωτησεισ αν θα ανεβαινα για βολτα....ε αστο καλυτερα η αληθεια ειναι οτι πιστευω οτι οι γυναικεσ δεν εχουν την ιδια αισθηση στο γκαζι -ταχυτητα και οτι δε φοβουνται ευκολα και αυτο με φοβιζει...το βλεπω απο τη δικη μου το αυτοκιν. αρχιζει να πεταει πωπω και αυτη δεν το εχει καταλαβει απλα νομιζει οτι μπαινει γρηγορα(το εχω συναντησει πολλεσ φορεσ!!!)παρατιμονιεσ στα 120+,κ.α.
    τωρα συμφωνω οτι η ιδιοτητα τησ γυναικασ οδηγου δε θα μου εκανε τιποτα απο μονο του ...η συζητηση μαζι τησ πολλα!!!
    μια φορα εκανα κοντρα με μια ,εφαγα πολυ ξυλο ,μετα εμαθα οτι κατεβαινει στα motard στο παννελληνιο!!!(καταραμμενο κτμ):rotflmao:

Re: θυμαμαι προ 10ετιασ

Αρχικά δημιουργήθηκε από bsari

μια φορα εκανα κοντρα με μια ,εφαγα πολυ ξυλο ,μετα εμαθα οτι κατεβαινει στα motard στο παννελληνιο!!!(καταραμμενο κτμ):rotflmao:

Kοιτα αν την ειδες με κανα τετοιο, τοτε επρεπε να σκεφτεις οτι μαλλον δεν το πηρε για να κατεβαινει στην Νομικη
    :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2006_husaberg_fs650e.jpg 
Προβολές:	350 
Μέγεθος:	34,1 KB 
ID:	98259

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
    Οχι, γνωστοι μου ηταν!!!! Μπορεις να πεις οτι θες!!! :rotflmao: :rotflmao:

Γιατι πολυ απλα, ατομα με τετοιες "αποψεις" δεν παιζει να ειναι φιλοι μου
    Και πολύ καλά κάνει και δεν παίζει

Θα σου πρότεινα να τους ξεχάσεις και από γνωστούς.

Κουβέντες με αυτά τα άτομα είναι χάσιμο χρόνου και σίελου.

Δεν νομίζω πάντως μοτοσικλετιστές/τριες με παιδία να έχουν τέτοια κολλήματα.-

θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Γυναικα που σε κερδιζει στο ταβλι, αποδεδειγμενα σε γουσταρει

Αχ και εσυ ρε συ, δεν τσιμπησες...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: (δεν χωραει αλλα emotions μαμωτω)

Πολυ πετυχημενο.......για κανε και μια αναλυση και τεκμηριωση να δω ποσο λακαμας ειμουνα και εγω....Παντως μπορω να πω οτι μου εφτιαξες την μερα.......thnx

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: (δεν χωραει αλλα emotions μαμωτω)

Πολυ πετυχημενο.......για κανε και μια αναλυση και τεκμηριωση να δω ποσο λακαμας ειμουνα και εγω....Παντως μπορω να πω οτι μου εφτιαξες την μερα.......thnx

Για να γινει δουλα σου μια γυναικα(κατ'επιλογειν), πρωτα πρεπει να σου αποδιξει οτι ''σε εχει'' οτι ωρα θελει

Αυτο τωρα το εβγαλα, πρεπει να ειμαι μεγαλος φιλοσοφος τελικα. εγω και ο Σωκρατης ενα πραμα....:rotflmao:

Αν υπολογισουμε λοιπον οτι οι περισσοτερες γυναικες δεν ειναι καλες στο ταβλι, οχι γιατι δεν ξερουν αλλα γιατι δεν τις ενδιαφερει να μαθουν, τοτε φαντασου τι προσπαθειες κανουν για να σε κερδισουν
    Ολη η γυναικεια αυρα του πλανητη, συνωμοτει με τα πνευματα ωστε να φερεις το ασσοδυο
    Αν δεν πετυχει τοτε η καποιος σεισμος θα γινει,ή καποια πυρκαγια θα πιασει σε κανα βουνο

Τωρα ξερετε.....

Για να γινει δουλα σου μια γυναικα(κατ'επιλογειν), πρωτα πρεπει να σου αποδιξει οτι ''σε εχει'' οτι ωρα θελει

Αυτο τωρα το εβγαλα, πρεπει να ειμαι μεγαλος φιλοσοφος τελικα. εγω και ο Σωκρατης ενα πραμα....:rotflmao:

Αν υπολογισουμε λοιπον οτι οι περισσοτερες γυναικες δεν ειναι καλες στο ταβλι, οχι γιατι δεν ξερουν αλλα γιατι δεν τις ενδιαφερει να μαθουν, τοτε φαντασου τι προσπαθειες κανουν για να σε κερδισουν
    Ολη η γυναικεια αυρα του πλανητη, συνωμοτει με τα πνευματα ωστε να φερεις το ασσοδυο
    Αν δεν πετυχει τοτε η καποιος σεισμος θα γινει,ή καποια πυρκαγια θα πιασει σε κανα βουνο

Τωρα ξερετε.....

Εχω λιγο μαυρο,παμε να κανουμε καμια τζουρα?

Αλλα ασε εσυ δεν χρειαζεσαι!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Τωρα ξερετε.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Xωρις προσβολη φιλε.....αλλα πιο ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΜΑΚΙΑ........δεν εχω ξαναδιαβασει....
    Να εισαι καλα.........μου εφτιαξες και την αυριανη μερα φαινεται......

Τωρα ξερετε.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μαρεσει που εχει δροσισει και εξω, και υποτιθετε οτι δε βλαπτει τοσο η ζεστη... :hypnotize

edit: και δω βεβαια κολαει το τι πινεις και δε μας δινεις....
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty

Μαρεσει που εχει δροσισει και εξω, και υποτιθετε οτι δε βλαπτει τοσο η ζεστη... :hypnotize

edit: και δω βεβαια κολαει το τι πινεις και δε μας δινεις....

Δεν σας λεω ρε, ετσι για να ζηλευετε :rotflmao:

αλλά αν κάποιοι άντρες μας βλέπουν και μας φαντασιώνονται μόνο με αυτό το μάτι πάνω στις μηχανές τους τότε έχουνε σοβαρό πρόβλημα... γιατί δεν είμαστε μόνο αντικείμενα για τις δικές σας μηχανές..στην τελική ξέρουμε και να τις καβαλάμε και κάποιες από εμάς ίσως λίγο καλύτερα από ότι εσείς!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	motorcycle.jpg 
Προβολές:	285 
Μέγεθος:	78,9 KB 
ID:	98281

Αρχικά δημιουργήθηκε από lacrimosa
    αλλά αν κάποιοι άντρες μας βλέπουν και μας φαντασιώνονται μόνο με αυτό το μάτι πάνω στις μηχανές τους τότε έχουνε σοβαρό πρόβλημα... γιατί δεν είμαστε μόνο αντικείμενα για τις δικές σας μηχανές..στην τελική ξέρουμε και να τις καβαλάμε και κάποιες από εμάς ίσως λίγο καλύτερα από ότι εσείς!!!

αντρας ή γυναικα ειναι αυτο που καβαλαει τη μοτο κ κραταει στο ενα χερι το στριγκακι κ στο αλλο τη μπυρα???

Dorsoduro 750 & Norton 16H

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    κουλαδια ολοι σας
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    εχουν φτιαξει τα πραγματα ! δεν ειναι οπως παλια (παλια βαλε μια 5ετια πισω οχι πολυ μακρυα) τωρα μας συνηθιζουν σιγα σιγα αντε μην τους πατησω με τα 230 κιλα +60 εμενα δηλ με τα 290κιλα του Ζ ''καταλαθος'' γιατι δε μπορω να εχω ελεγχό στο γκαζι ναουμ

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Σελίδα 3 από 20 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  2. Η 1η μοτό αποκλειστικά για γυναίκες
    από Wizard13 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 20:36
  3. μαθηματική απόδειξη για τις γυναίκες
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ