Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
μπράβο ρε mairoulaZX...εχεις διαίσθηση....![]()
βρωμάει βαρβατίλα ο άτιμος !!!1:rotflmao:
![]()
mairoulaZX να τον ακους τον ντοντοκα .......
εχει γνωρισει το "μυστρί" απο πρωτο χερι!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
μπράβο ρε mairoulaZX...εχεις διαίσθηση....![]()
βρωμάει βαρβατίλα ο άτιμος !!!1:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Ζάχη τώρα (πια) συμφωνώ οτι είσαι μλκ αμα δε σέβεσαι τον εαυτό σου κι' ας βλέπεις οτι ο αλλος έχει 1000% άδικο σε μια σχέση.Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Μιλησα γενικευμενα με τη λογικη του οτι ειμαστε πρωτα απ'ολα αν8ρωποι και ολοι εχουμε ισα δικαιωματα και (οπως και υποχρεωσεις..)
Τωρα στο 8εμα σχεσεων στην περιπτωση που εσυ γινεσαι χαλί για τον αλλο και δεν υπαρχει ανταποκριση ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ...(ειτε εισαι αντρας ειτε γυναικα..)
Παντα καταλαβαινεις αν ο αλλος ΟΝΤΩΣ ''δινει'' η οχι...το αν το παραδεχεσαι οπως και το να βλεπεις τα ''μεταφραζεις'' τα πραγματα οπως 8α Η8ΕΛΕΣ ειναι αλλο 8εμα ....
Στην τελικη ο/η αλλος/η μπορει να ειναι μλκς και απλα να κανει το κεφι του και να μην ασχολειται καν με το πως νιω8εις εσυ ...(μεγαλη κακια ... και ντροπη του/της) ...Αυτο τι σημαινει...οτι 8α κατσεις να τα λουστεις???Οχι βεβαια ...
Τελικα..αμα εισαι συνειδητοποιημενος και σεβεσαι τον εαυτο σου...ειτε αντρας εισαι ειτε γυναικα ΠΑΝΤΑ εχεις τη 8εση ισχυος , το 8εμα ειναι να το καταλαβεις αυτο και να πραξεις αναλογα..
:smilea:![]()
@ fantacid
Τρισμεγιστε!!! εγω ειμαι κοντουλα..(1.79) ... αλλα μεχρι στιγμης ισχυει το προχτεσινο τριποντο...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...αλλα μα τον/την αγαπάς;![]()
Εκεί είναι που τα δίνεις ολα για ολα, το 100% του εαυτού σου για να πάρεις έστω και λίγη απ' την αγάπη που δίνεις, όποιο και να ναι το τίμημα. Προσπαθείς ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ για να σώσεις τη σχέση. Έτσι κάνουν οσοι αγαπάνε, μοιραία κι' ας χάσουν την ψυχή τους μετά.![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
Geia sas, eimai h Irina kai eimai kainourgia sto forum....
Twra pou metakomisa oristika sthn Ellada 8elw na parw mhxanh. Osa xronia zousa sth Ukrania den mporousa na parw mhxanh giati oi kairikes syn8ikes htan xalia![]()
8a h8ela mia elafria mhxanh giati eimai mono 58 kila Mou aresoun kati sm
Koitaza to KTM 640 SM....Lete na ftanw na pataw katw (eimai 1,85)
Epishs, to portokali lete na paei me ta ksan8a mallia mou? h na parw to mayro
efxaristw....
Άντε τώρα να μην απαντήσεις...![]()
:rotflmao:
Αυτός ο "πλούσιος εσωτερικός κόσμος" ΠΑΝΤΑ υπάρχει τελικά!
:rotflmao::rotflmao:
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Ναι όντος, το μάμησα τελείως, sorry Λεω.![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
δεν ήταν σπόντα ρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Ναι όντος, το μάμησα τελείως, sorry Λεω.![]()
απλά αφού το 'χουμε ξεχειλώσει το θέμα είπα να βοηθήσω![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
27/04/2007 15:16:20
ANAΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
PITSOUF : 2 θεματα ασχετα μεταξυ τους που μου κανουν τη ζωη δυσκολη...!!!Ειμαι απιστευτα αναποφασιστη σε σημειο βλακειας...σχετικα με τα παντα!!!ενα παραδειγμα?? Θελω ας πουμε να φτιαξω μια μακαροναδα...μπορει να κανω και μια ωρα να αποφασισω αν θα τα κανω με κοκκινη η ασπρη σαλτσα και μετα αλλη μια ωρα να αποφασισω αν θα την κανω με σπαγγετι η ριγγατονι πχ...και ειμαι στα παντα ετσι και συνεχεια!! Για τα πιο απλα θεματα.. πραγμα που κατανταει πολυ σπαστικο...Μπορει ας πουμε να καθομαι απο το πρωι να σκεφτομαι αν το βραδυ θα παω σινεμα η για ποτο!!! Ολη μερα ομως!!! Καμια ιδεα πως να το αντιμετωπισω?
http://www.cosmopolitan.gr/cosmo/cos...d?fthid=492214...με ενα περίστροφο στο κεφάλι...ΤΕΛΛΛΟΟΣΣΣ!
![]()
(αντε γιατί αυτές οι καργιόλες είναι που έχουν χαλάσει την πιάτσα) :a015:
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
δεν ήταν σπόντα ρε...
απλά αφού το 'χουμε ξεχειλώσει το θέμα είπα να βοηθήσω![]()
Εγω εδω διαφωνω...δεν ηταν και τοοοοοσο χαλια το 8ρεντ ωστε να αρχισετε να ποσταρετε πραγματικα ηλι8ιες συζητησεις απο το Κοσμο...![]()
Εριξα τρελλο γελιο παντως!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τεσπα..![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Δεν πιστεύω να νομίζεις πως τα κορίτσια αυτού εδω του φόρουμ.. (δεν ξέρω για τα υπόλοιπαΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
pame na graftoume? exei kai chat!![]()
egw lew na graftw ws oldman. esy ti 8a dialexeis?![]()
) διαβάζουν 'η γράφουν σε τέτοιου τύπου λινκς!!!!:a011:
υγ.: μας προσβάλλεις δηλαδή..
"Και νάν' σάν κάτι νά μού λές, κάτι ωραίο κοντά
γι' άστρα, τή ζώνη πού πηδάν των νύχτιων φόντων,
κι αύτός ο άνεμος τρελά-τρελά νά μάς σκουντά
όλο πρός τή γραμμή των οριζόντων."
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φίλος.. Ξεκινάει Σάββατο απόγευμα για κηδεία με Dominator πλήρει εξάρτήσει, γλιστράει σε στροφή αρκετά χαμηλά στη λεωφόρο, πέφτει και σέρνεται μαζί με τη μηχανή και σφηνώνει κάτω από σταυθμευμενο φορτηγό, και μετά από λίγο και ο ίδιος, . Κάπως καταφέρνει μόνος του να βγεί, τραβάει, σηκώνει τη μηχανή, ξεσκονίζεται και συνεχίζει το δρόμο του κανονικά.. για την κηδεία.![]()
Ότι λάστιχο και να βάλεις 4άδα στο αμάξι σου το ζ(Υ)γάρι για το δικό μου είναι ακριβότερο...Αρχικά δημιουργήθηκε από mairoulaZX
Οκ.. αλλά.. με μια συμφωνία.. θα στα αγοράζω εγώ.. και κάθε φορά που θα φέρνεις αντίρρηση, θα μου αγοράζεις μια τετράδα..(προς το παρόν)![]()
p.s.:"ζυγάρι"??![]()
εε.. μμμ.. σε ποιο χωριό το λένε έτσι να δεις..??
![]()
Άρα σε ρίχνω!![]()
Στο χωριό μ' το λένε έτς... Κάτω Κωλοπετινίτσα.. την ξέρεις? Αμ πώς?![]()
Aφού τη γλίτωσε ο κακομοίρης και δεν την κάνανε dublex τη κηδεία πάλι καλά!Αρχικά δημιουργήθηκε από mairoulaZX
Φίλος.. Ξεκινάει Σάββατο απόγευμα για κηδεία με Dominator πλήρει εξάρτήσει, γλιστράει σε στροφή αρκετά χαμηλά στη λεωφόρο, πέφτει και σέρνεται μαζί με τη μηχανή και σφηνώνει κάτω από σταυθμευμενο φορτηγό, και μετά από λίγο και ο ίδιος, . Κάπως καταφέρνει μόνος του να βγεί, τραβάει, σηκώνει τη μηχανή, ξεσκονίζεται και συνεχίζει το δρόμο του κανονικά.. για την κηδεία.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Ζάχη τώρα (πια) συμφωνώ οτι είσαι μλκ αμα δε σέβεσαι τον εαυτό σου κι' ας βλέπεις οτι ο αλλος έχει 1000% άδικο σε μια σχέση.
...αλλα μα τον/την αγαπάς;![]()
Εκεί είναι που τα δίνεις ολα για ολα, το 100% του εαυτού σου για να πάρεις έστω και λίγη απ' την αγάπη που δίνεις, όποιο και να ναι το τίμημα. Προσπαθείς ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ για να σώσεις τη σχέση. Έτσι κάνουν οσοι αγαπάνε, μοιραία κι' ας χάσουν την ψυχή τους μετά.![]()
Γνώμη μου:
Ετσι.. δυστυχώς.. Θα πρέπει όμως να είσαι αρκετά συναισθηματικός-αγνός για να δοθείς έτσι.. Αυτά όμως συνήθως μέχρι την πρώτη απογοήτευση μετά.. σκληραίνεις, αμύνεσαι..
Το παν είναι όταν έρθει η απογοήτευση να είσαι τόσο δυνατός όσο χρειάζεται για να κάνεις έναν απολογισμό και να κοιτάξεις πλέον μπροστά. Η ζωή προχωράει..Αρχικά δημιουργήθηκε από mairoulaZX
Γνώμη μου:
Ετσι.. δυστυχώς.. Θα πρέπει όμως να είσαι αρκετά συναισθηματικός-αγνός για να δοθείς έτσι.. Αυτά όμως συνήθως μέχρι την πρώτη απογοήτευση μετά.. σκληραίνεις, αμύνεσαι..![]()