Γυναικα ειναι αλλα εχει μειονεκτημα....... :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
αντρας ή γυναικα ειναι αυτο που καβαλαει τη μοτο κ κραταει στο ενα χερι το στριγκακι κ στο αλλο τη μπυρα???
![]()
( Δεν εχει ταπα βενζινης στην πλατη ...... )![]()
Γυναικα ειναι αλλα εχει μειονεκτημα....... :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
αντρας ή γυναικα ειναι αυτο που καβαλαει τη μοτο κ κραταει στο ενα χερι το στριγκακι κ στο αλλο τη μπυρα???
![]()
( Δεν εχει ταπα βενζινης στην πλατη ...... )![]()
Δυστυχώς οι κολλημένοι μένουν για πάντα κολλημένοιΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εχουν φτιαξει τα πραγματα !δεν ειναι οπως παλια (παλια βαλε μια 5ετια πισω οχι πολυ μακρυα) τωρα μας συνηθιζουν σιγα σιγα
αντε μην τους πατησω με τα 230 κιλα +60 εμενα δηλ με τα 290κιλα του Ζ ''καταλαθος'' γιατι δε μπορω να εχω ελεγχό στο γκαζι ναουμ
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Και οι φευγάτοι ήταν πάντα φευγάτοι και πριν 5 χρόνια .![]()
Το μόνο που αλλάζει προς το καλύτερο είναι η νέα γενιά
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
προτιμω να με πηγαινει αυτος βολτα παρα να την οδηγω εγω.....
ειδικα στη street... (το παπακι και το 125 το παιρνω κι εγω)
καποια πραγματα ανηκουν σ αυτους...
![]()
...Soulful..
βασικα χεστηκα.
αυριο χαραματα φευγω για πανοραμα Πελοποννησιακων βουνων.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Δυστυχώς οι κολλημένοι μένουν για πάντα κολλημένοι![]()
Και οι φευγάτοι ήταν πάντα φευγάτοι και πριν 5 χρόνια .![]()
Το μόνο που αλλάζει προς το καλύτερο είναι η νέα γενιά
![]()
Δυστυχώς έτσι είναι....
Συμφωνω απόλυτα σε όλα όσα έγραψες αρχικά Maira.
Δεν νομίζω όμως κατα βάθος να προτιμάει κανείς από εσάς το κοριτσάκι με τα ροζ φιογκάκια που πατάει στο πατάκι για να ανεβεί στη μηχανή σας, που ακουμπάει το τακούνι στην εξάτμιση με αποτέλεσμα αυτό να λιώνει και γίνεται @@@@ η εξατμησούλα, να γκρινιάζει για το κράνος που θα χαλάσει τα μαλλάκια της κ.λ.π.......
Και επίσης σίγουρα θα προτιμούσατε να βρίσκατε στο δρόμο σας γυναίκες με μηχανές παρά παπούδες με αυτοκίνητα, ταξιτζίδες, θείτσες, βλάκες που οδηγούν και στέλνουν μηνύματα στο κινητό, χαζογκομενίτσες που αντί να κοιτάνε μπροστά τους φτιάχνουν το μαλλί στον καθρέφτη του κουτιού τους, κινέζους και πακιστανούς με σκούτερ φορτωμένα όσο δεν πάει άλλο και γενικότερα άλλους τέτοιους συνοδοιπόρους μας.
@ ΜΑΡΙΑ ΓΣΑ
τα πάντα ειναι σχετικά ,,, όπως και τα γούστα του καθενός είναι μοναδικά και σπανία δικαιολογούνται και φαίνονται λογικά σε τρίτους .
:smilea:
Modenas Kriss 125
Δεν έχεις άδικο.
Ας μην κρεμάμε λοιπόν ταμπέλες. (π.χ. γυναίκες με μηχανές = κατι άλλο και όχι γυναίκες.)
Γυναίκα...
έχεις παράπονο???
![]()
![]()
![]()
![]()
Lov U girl :a19:Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
είμαστε και δεν το κρύβουμε!!!!
Αλλά είμαστε και τα δύο!!!!
δυστυχώς παρατηρώ κάποιο μπέρδεμα σε σχέση με την αντιμετώπιση των γυναικών που οδηγούν μηχανή, που αγαπάνε τη μηχανή, που λατρεύουν το δίτροχό τους.
Ναι, μπορεί να είμαστε διαφορετικές από τις άλλες. Να μην φοράμε τακούνια γιατί δεν μπορούμε να οδηγήσουμε, δεν βαφόμαστε γιατί έτσι κι αλλιώς φεύγει όλο από τον αέρα επάνω στη μηχανή. Μπορεί να ντυνόμστε με παντελόνια και δερμάτινα και να μην μακρένουμε τα νύχια μας το χειμώνα γιατί δεν παλεύεται με τα χειμωνιάτικα γάντια.
Όχι δεν είμαστε όλη μέρα μπροστά σε έναν καθρέφτη και όταν γίνεται μ@λ@κία στο δρόμο να βρίζουμε σαν νταλικέριδες. Δεν θα κάτσουμε κυρίες σε μια καφετέρεια και θα έχουμε αντίλογο αν κάτι δε μας αρέσει. Κάποιοι μας φωνάζουν αγοροκόριτσα ή αντράκια ή μαγκάκια. Δεν έχουν κι άδικο! Έχουμε κάποια μαγκιά. Δεν κολλάμε εκεί που θα κόλλαγε μια συνηθισμένη γυναίκα!
όμως ο τίτλος λέει "ΓΥΝΑΙΚΕΣ μηχανόβιοι". Ναι παραμένουμε γυναίκες! Θέλουμε να μας πηγαίνουν βόλτα και να μας περιπιούνται. Μπορεί να μην χρειαζόμαστε την προστασία τους αλλά έχουμε ανάγκη το χάδι τους! Δεν είμαστε αναίσθητες. Έχουμε την ανάγκη να γίνουμε όμορφες για κάποιον αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να οδηγάει εκείνος! Μας πονάει η συμπεριφορά ου άλλου όσο κι αν μπορούμε να κρύβουμε τα δάκριά μας.
Γυναίκα μηχανόβιος δεν σημαίνει ότι γίναμε άντρες. Σημαίνει ίσως ότι δεν μοιάζομαι στην μεγάλη πληοψοιφία των γυναικών. Κάποιες ανάγκες μας όμως παραμένουν! Όπως και οι άντρες δεν είναι όλο ίδιοι σε χαρακτήρα και συμπεριφορά! Μη μας κατατάσετε σε μία κατηγορία με 5-10 δεδομένα!!!!
Ναι, γουστάρω τη μηχανή, γουστάρω να πηγαίνω σαν αγρίμι πάνω στο δίτροχό μου,αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν γουστάρω να "νιαουρίζω" που και που. Επειδή ξέρουμε να οδηγούμε μηχανη δε σημαίνει ότι δεν θέλουμε να μας πηγαίνουν βόλτες! Ίσως επειδή έχουμε τόσο έντονο το "αντρικό στοιχείο" να χρειαζόμαστε κάποιον άλλο να μας θυμίζει ότι είμαστε γυναίκες (γιατί υπάρχουν φορές που ξεχνιόμαστε!!!)
(προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, απλά διαπίστωση είναι! Δεν αναφέρεται σε υπαρκτά πρόσωπα!!!)
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Εμενα θα μου αρεσε η κοπελα μου να οδηγει μοτοσυκλετα
Το μονο οτι θα φοβομουν μην μου την πατησει κανεις![]()
Ομοιοπαθής.
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
νιαρρρρΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ακούς Κρούκη (μου?)![]()
![]()
Παει καραπουστεψε το θρεντ:rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Εμένα πάντως μια φορά που με πέρασε πανω σε στροφή νεαρή καλίγραμμη κοπέλαΑρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Εχεις σκεφτει οτι την βλεπουν ανταγωνιστικα?
Ξερεις ποσοι κομπλεξαρισμενοι υπαρχουν που θελουν την γυναικα κατωτερη, και θα ενοχληθουν αν οδηγανε καλυτερα απο αυτους?
![]()
πάνω σ' ενα κόκκινο Kaze-R...
...ωωωω...μάλλον πως την ερωτεύτηκα προς στιγμην.
Να τρέχω και να μη μπορώ να τη φτάσω να δω το πρόσωπο της! Κόντεψα ν' αγοράσω παραθαλάσιο εκείνο το μεσημέρι για πάρτη της.
:a07:
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από Maria GSA
Δυστυχώς έτσι είναι....
Συμφωνω απόλυτα σε όλα όσα έγραψες αρχικά Maira.
Δεν νομίζω όμως κατα βάθος να προτιμάει κανείς από εσάς το κοριτσάκι με τα ροζ φιογκάκια που πατάει στο πατάκι για να ανεβεί στη μηχανή σας, που ακουμπάει το τακούνι στην εξάτμιση με αποτέλεσμα αυτό να λιώνει και γίνεται @@@@ η εξατμησούλα, να γκρινιάζει για το κράνος που θα χαλάσει τα μαλλάκια της κ.λ.π.......
Και επίσης σίγουρα θα προτιμούσατε να βρίσκατε στο δρόμο σας γυναίκες με μηχανές παρά παπούδες με αυτοκίνητα, ταξιτζίδες, θείτσες, βλάκες που οδηγούν και στέλνουν μηνύματα στο κινητό, χαζογκομενίτσες που αντί να κοιτάνε μπροστά τους φτιάχνουν το μαλλί στον καθρέφτη του κουτιού τους, κινέζους και πακιστανούς με σκούτερ φορτωμένα όσο δεν πάει άλλο και γενικότερα άλλους τέτοιους συνοδοιπόρους μας.
![]()
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΡΕΕΕΕ!!!!!!
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
νιαρρρρ![]()
Παει καραπουστεψε το θρεντ:rotflmao:
μλκ έλειωσα!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Aυτο με το τακουνι και την εξατμιση ειναι μεγαλη μαλακια...Δεν φτανει που σου κανει την εξατμιση μ@@νι,δεν φτανει που μετα κουτσαινει επειδη ελιωσε το τακουνι... :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Maria GSA
... μετα αρχιζει και την γκρινια και σου'ρχεται να την παρατησεις εκει στην μεση του πουθενα...
![]()
![]()