Σελίδα 5 από 20 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 286

Θέμα: Γυναίκες μηχανόβιοι

words, words, words......
    Δεν ξέρω εσείς τί λετε...... πάντως εγώ το μόνο που θέλω από την ζωή μου είναι μια γυναίκα που να μπορεί να αντέχει απανωτά 12ωρα πάνω στη σέλα...... και να έχει όνειρο ζωής να γυρίσει όλο τον πλανήτη καβάλα σε μια μηχανή.........

πολλά ζητάω???

και on topic: Υπάρχει κάτι πιο sexy από μια γυναίκα, με πλήρη εξάρτηση (δερμάτινα), πάνω σε street ή ss μηχανάκι???

Η ώρα είναι περασμένες 1 και είμαι ακόμα στη δουλειά , οπότε δικαιολογούμαι να γράφω ό,τι να 'ναι

I've always thought
    that I would love to live by the sea
    To travel the world alone
    and live my life more simply
    I have no idea what's happened to that dream
    Cos there's really nothing left here to stop me

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Εχεις σκεφτει οτι την βλεπουν ανταγωνιστικα?

Ξερεις ποσοι κομπλεξαρισμενοι υπαρχουν που θελουν την γυναικα κατωτερη, και θα ενοχληθουν αν οδηγανε καλυτερα απο αυτους?

Δεν είναι μόνο αυτό. Θεωρούν ότι χάνει την "θηλικότητά" της και αυτόματα παύουν να την βλέπουν σαν γυναίκα. Μπαίνουν μόνοι τους σε αυτό το τριπάκι και μετά (όπως είπε η vegaskitty) ξεχνάναι το "γυναίκα"

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Ρε κορίτσια ...

Ποιος σας τα είπε αυτά τα πράγματα ???

Τα εννοείτε ή κάνουμε μουχαμπέτι για να περνάει η ώρα ??

Υ.Γ.
    Για το "πολλοί" δεν είπα τίποτε, 'νταξ' ??

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο είναι πολλοί που σκέφτονται έτσι, ή μαλλον δεν σκέφτονται έτσι. Γιατί εδώ μιλάμε για τους άντρες που δεν σκέφτονται πως και αυτές που οδηγάνε μηχανή είναι και γυναίκες και έχουν ανάγκη κάποια πράγματα που τα έχουν ανάγκη και οι υπόλοιπες, όπως και από την άλλη μπορεί να είναι στην προσωπική τους ζωή όπως η πλειοψηφία των γυναικών.

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Μάλλον συχνάζετε σε περίεργα μέρη, όπου το "πρόβλημα" είναι η ΜΗΧΑΝΗ (ασχέτως φύλου αναβάτη...)

Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos 900
    Κάποτε με είχε νικήσει κάποια στο τάβλι και είχα στραβώσει!Μετά όμως ηρέμησα γιατί σκέφτηκα ότι ήταν απλά τυχερή! Όχι εντάξει,άν με έπαιρνε γυναίκα σε κόντρα θα τσιμπούσα ακόμη περισσότερο! Έξαλα πράγματα,έξαλα

Δεν συχνάζουμε καθόλου σε περίεργα μέρη! Ισα ίσα που η αγάπη μας για τη μηχανή μας προδιαθέτει να συναναστρεφόμαστε με άντρες που αγαπάνε και αυτοί τις μηχανές.

όσο για το δεύτερο δε μιλάμε για το αν θα τσιμπούσε ένας άντρας ή όχι, αλλά πως θα συμπεριφερόταν ή τι θα τον χάλαγε Δε μιλάμε για "να περάασει καλά" αλλά σε μία σχέση αρχίζουν οι απαιτήσεις και τα θέλω. Εκεί χαλάει το παιχνίδι. Μη ζητάς από μια τέτοια γυναίκα να βαφτεί όταν δεν της συμπεριφέρεσαι σα να είναι γυναίκα αλλά σα να είναι απλά μηχανόβια!!!

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotispapa
    [B].....
    και on topic: Υπάρχει κάτι πιο sexy από μια γυναίκα, με πλήρη εξάρτηση (δερμάτινα), πάνω σε street ή ss μηχανάκι???
    ...

ΝΑΙ, η εν λογο γυναικα χωρις τα δερματινα!!!!!

:rotflmao:

εχμμ μαλλον κατι σαν το παραπανω κατακρινουμε στο παρον θρεντ ε?
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    εχουν φτιαξει τα πραγματα ! δεν ειναι οπως παλια (παλια βαλε μια 5ετια πισω οχι πολυ μακρυα) τωρα μας συνηθιζουν σιγα σιγα αντε μην τους πατησω με τα 230 κιλα +60 εμενα δηλ με τα 290κιλα του Ζ ''καταλαθος'' γιατι δε μπορω να εχω ελεγχό στο γκαζι ναουμ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Το μόνο κακό είναι ότι έχουν πάψει να μας βλέπουν σαν γυναίκες! Απλά σαν οδηγούς μηχανής! Και άμα μας δουν σαν γυναίκες, ξεχνάνε ότι είμαστε οδηγοί μηχανής. Δεν μπορούν να τα συνδιάσουν και τα δύο!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maria GSA
    Δεν έχεις άδικο.

Ας μην κρεμάμε λοιπόν ταμπέλες. (π.χ. γυναίκες με μηχανές = κατι άλλο και όχι γυναίκες.)

Μα αυτό λέω κι εγώ!!!!

Μη ξεχνάμε ούτε τη μία αλλά ούτε και την άλλη λέξη!!!!

Είναι : γυναίκες οδηγοί μηχανών=οδηγοί μηχανών γυναίκες

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    Γυναίκα...
    έχεις παράπονο???

Ούτε μια βόλτα δε με έχεις πάει!!!!!

Γάϊδαρε!!!!

:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira

Το μόνο κακό είναι ότι έχουν πάψει να μας βλέπουν σαν γυναίκες! Απλά σαν οδηγούς μηχανής! Και άμα μας δουν σαν γυναίκες, ξεχνάνε ότι είμαστε οδηγοί μηχανής. Δεν μπορούν να τα συνδιάσουν και τα δύο!!!!
    Δλδ για να καταλαβω,καποιος που οδηγει μοτοσυκλετα δεν μπορει να εχει σχεση με καποια "μηχανοβια"???

Κατι λαθος καταλαβαινω μαλλον,ειναι και αργα...τεσπα...:o :o

Και το αλλο το καλο πως το ειπες?? Οι αντρες ζητανε απ'τις γυναικες να βαφτουν? Χαααααχαχαχα...καλο :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Δλδ για να καταλαβω,καποιος που οδηγει μοτοσυκλετα δεν μπορει να εχει σχεση με καποια "μηχανοβια"???

Και το αλλο το καλο πως το ειπες?? Οι αντρες ζητανε απ'τις γυναικες να βαφτουν? Χαααααχαχαχα...καλο :rotflmao: :rotflmao:

Χμμμμμ, όχι δεν είπα ότι κάποιος που οδηγάει μηχανή δε μπορεί να τα έχει με γυναίκα που οδηγεί κι αυτή μηχανή. Απλά λέω ότι σαν κανόνας (πάντα υπάρχουν οι εξεραίσεις που τον επιβεβαιώνουν) είναι πως ο άντρας θα θυμάται ή το ότι είναι γύναίκα ή το ότι είναι οδηγός μηχανής. Δεν μπορεί να τα συνδιάσει εύκολα.

Και πίστεψέ με υπάρχουν πολλοί άντρες που χαλιούνται που η κοπέλα τους δεν βάφεται όταν βγαίνουν!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dodos 900
    Δέν βλέπω τον λόγο να χαλιέται ο άλλος άν είναι η γυναίκα άβαφτη.Εκτός άν την έχει δεί''κοιτάξτε τι κυκλοφορεί μαζί μου/super-γκόμενα''και τέτοια!Και όμορφες υπάρχετε πολλές,η πραγματική ομορφιά είναι στο τί άνθρωπος είσαι,που δέν θα δειχθεί απο τα σοβαντίσματα ή αν κάποιος κρίνει έτσι,ισχύουνε τα παραπάνω.

Όσο για τις πλειοψηφίες,δεν πάνε να γα@@@@ η πλειοψηφία με αηδιάζει σε αυτήν την ζωή!

ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα

Μακάρι να έλεγαν όλοι το ίδιο........................

στην αρχή μιας σχέσης........................

και στο τέλος της!!!!!

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    οσοι θελουν τα ευκολα και τα ''καθως πρεπει'' θα βρουν ενα ωραιοτατο κοριτσι 09,00-17,00* και θα ''βολευτουν''...το αυτο οσοι θελουν μια ''χαζοbibmo''

για οσουν βλέπουν κατω απο την επιφάνεια και αναζητουν των ανθρωπο που βρισκεται μεσα στη γυναικα, απλα θα τους ειναι ''αδιαφορο'' αν καβαλαει μηχανη η κοπελα...

υγ:*=πρεπει να το βρω αυτο το ποστ.....
    υγ: ολες οι γυναικες εχουν θυληκοτητα, αλλες το ξερουν, αλλες οχι και αλλες την θεωρουν αχρηστη ιδιοτητα στην μοντερνα κοινωνια....
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Μακάρι να έλεγαν όλοι το ίδιο........................

στην αρχή μιας σχέσης........................

και στο τέλος της!!!!!

Στην αρχή και κατα τη διάρκεια μόνο.

(στο τέλος να μην υπάρχει ο 2ος)
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Χμμμμμ, όχι δεν είπα ότι κάποιος που οδηγάει μηχανή δε μπορεί να τα έχει με γυναίκα που οδηγεί κι αυτή μηχανή. Απλά λέω ότι σαν κανόνας (πάντα υπάρχουν οι εξεραίσεις που τον επιβεβαιώνουν) είναι πως ο άντρας θα θυμάται ή το ότι είναι γύναίκα ή το ότι είναι οδηγός μηχανής. Δεν μπορεί να τα συνδιάσει εύκολα.

Α ρε γαμωτ ειχα μια καλη φωτογραφια που ταιριαζε με την περισταση,αλλλ δεν την βρισκω.. Βασικα δεν καταλαβαινω πως τον εννοεις τον συνδυασμο γυναικα-οδηγος μηχανης ολη την ωρα,και επισης πως καποιος μπορει να δεχεται το ενα η το αλλο...

Σκεψου κατι ομως που ειπες πιο πανω,οτι οι γυναικες που οδηγουν μηχανη,μηχανη ε,με κρανος δερματινο κτλ και οχι σκουτερακι με παντοφλιτσα κτλ εχουν ενα συγκεκριμενο στυλακι το οποιο ειναι ιδιαιτερο (προσωπικα το βρισκω γαματο) και πρεπει να δεχτουν οτι δεν αρεσει σε ολους εκει εξω,αντιθετα με το τι μπορεις να ακουσεις στο μοτο που οι πολλοι ειναι συμβιβασμενοι ή γουσταρουν αυτο το στυλακι...

ΥΓ: Αυτο το κοριτσι με το CBR 1000 το ξερει κανενας? Κατσε γιατι χωρις εμοτικον δεν μπορειτε να καταλαβετε το υφος της ερωτηξης...
    Αυτο το κοριτσι με το CBR 1000 το ξερει κανενας?

Εεεεε,συγγγγνωμη κιολας,αλλα να ξερετε δεν με χαλαει καθολου που θα ειναι αβαφτη,που θα πετανε τουφες απ'τα μαλλια και θα εχει τσαλακωμενη μπλουζα,νταξ'με χαλάει λιγο που εχει πιο γρηγορη μηχανη απ'την δικια μου αλλα θα κανω μια υποχωρηση...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	poia na\'nai.jpg 
Προβολές:	215 
Μέγεθος:	44,6 KB 
ID:	98327

Σελίδα 5 από 20 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  2. Η 1η μοτό αποκλειστικά για γυναίκες
    από Wizard13 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ