Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 54

Θέμα: Πόσα βγάζει το Vstrom 1000 σας τελική;

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Εντύπωση μου κάνει...είχα και το φέιζερ και το στρώμα και έχω άποψη από 1ο χέρι...

Σε ταυτόχρονα ανοίγματα εν κινήσει με 2ες και 40-50χιλιόμετρα περίπου, το Στρώμα ξεκόλαγε ΑΝΕΤΑ από το ψηλόροπο FZ6, κέρδιζε μια διαφορά ασφαλείας, και μόνο μετά τα 180-190 που ο περιοριστής του άρχιζε να το φρενάρει πλησίαζε το Φειζερ για να περάσει τελικά μπροστά γύρω στα 200+....
    1ον, αυτός με είπε από πρώτες (1ες), και
    2ον, το ανέφερα από πρώτες (1ες).
    3ον, την άλλη φορά πές στο παλικάρι με το Fazer600 να ανοίξει τέρμα το γκάζι και να μην φοβηθεί δεν δαγκώνει.
    4ον, έχουμε ίδιο σωματότυπο, 190cm κι εγώ κι αυτός κοντά στα 100κιλά ο καθένας.
    5ον, εμένα μου κάνει τεράστια εντύπωση όμως που δεν το πιστεύεις και μάλιστα που δεν κατάλαβες τη διαφορά ενώ είχες και τις 2 μηχανές.

Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

και γω εχω οδηγησει και τα δυο μηχανακια!

συμφωνω με τον theod!

ειδικα απο σταση η με δευτερες...το στρωμα φευγει μπρστά

αν τωρα ρολαρεται και οι δυο με πρώτες και εσυ εισαι μεσα στην ροπη σου και το στρωμα παει για κοφτες ενοειται οτι θα φυγεις αλλα οχι ρε συ και να κλεινεις γκαζι και να το περιμενεις και να του ξαναφευγεις!

το παρακανες λιγο...

(μιλαμε παντα για το 1000)

Αρχικά δημιουργήθηκε από ekpaglos
    Με περιοριστή και φίλτρο ΚΝ βλέπω ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ (ακόμα και με πλήρη φόρτο) τα 220.

2 φορές σε διαδρομή από διόδια Ελευσίνας προς Αττική Οδό είδα 235+ (με 8.100 - 8.200 στροφές στην τελευταία σχέση).

Με όλο το σεβασμό στο φίλο Respect (ταυτολογία, οι απαντήσεις έχουν αμιγώς θεωρητικό ενδιαφέρον μια και το πλαίσιο / αναρτήσεις του stromατος είναι σχεδιασμένες για να πηγαίνει ασφαλώς ΜΕΧΡΙ τα 200 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χιλιόμετρα.

Όπως έχει ειπωθεί πολλάκις εδώ μέσα, όποιος θέλει κάτι παραπάνω, απλώς παίρνει κάτι άλλο...
    (καλή ώρα ο Theod)
    Δε το συζητώ όσον αφορά το θεωρητικό ενδιαφέρον ούτε η προθεσή μου είναι να βάλω αντιπεριοριστή.
    Θέλω να συγκρίνω τη συμπεριφορά της μοτοσικλέτας μου με άλλες ίδιες.

Η αλήθεια είναι πως πραγματικά έχω αρχίσει να συνηθίζω το v-strom χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχω πάψει να συγκινούμαι από αυτό ή ακόμα καλύτερα πως ξέχασα πως είναι η πρώτη μου μοτοσικλέτα!!.. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Eξάλλου έχω ήδη δηλώσει το ενδιαφέρον μου για το FJR 1300.

Στο δια ταύτα τώρα. Τελευταία σχέση υποθέτω πως ασφαλώς εννοείς την 6η. Εμένα η δική μου 6η δεν φτάνει πάνω από 7.100-7.200 στροφές. Η 5η φτάνει μέχρι 8.000-8.100.
    Είσαι σίγουρος ότι λειτουργεί ο περιοριστής στο motore σου; Και στην περίπτωση που λειτουργεί κανονικά υπάρχει το ενδεχόμενο οι περιοριστές να ποικίλουν και κατα συνέπεια να διαφέρει η συμπεριφορά από μοτοσικλέτα σε μοτοσικλέτα; (μιλάμε πάντα για μοτοσικλέτες επίσημης εισαγωγής).
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    ΔΕΝ είναι κόφτης....

Περιοριστής είναι που στις 2 τελευταίες ταχύτητες πάνω από τις 6.000 στροφές σταδιακά μέσω του αβάνσ μειώνει την ιπποδύναμη ώστε η μοτοσυκλέτα να μην περνάει τα 210 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ (γύρω στα 225 κοντερίσια) που είναι το όριο ταχύτητας των μαμίσιων ελαστικών...

Γενικά η λειτουργία του περιοριστή και η πτώση στην ιπποδύναμη αρχίζει να γίνεται αισθητή από τα 190-200 έτσι το μηχανάκι "ιδρώνει" πολύ να ανεβάσει πάνω από τα 205-210 - κοντερίσια πάντα...

Θυμάμαι τα περιοδικά να γράφουν όταν πρωτοκυκλοφόρησε το 1000 ότι η Suzuki έβαλε αυτόν τον περιοριστή , μόνο και μόνο γιατί βρήκε σε πολύ χαμηλή τιμή μια μεγάλη παρτιδα ελαστικών με χαμηλό δείκτη ταχύτητας.
    Από τότε έχουν περάσει 3-4 χρόνια. Ακόμα τα ίδια λάστιχα και τον ίδιο περιοριστή φοράνε;

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
    Θυμάμαι τα περιοδικά να γράφουν όταν πρωτοκυκλοφόρησε το 1000 ότι η Suzuki έβαλε αυτόν τον περιοριστή , μόνο και μόνο γιατί βρήκε σε πολύ χαμηλή τιμή μια μεγάλη παρτιδα ελαστικών με χαμηλό δείκτη ταχύτητας.
    Από τότε έχουν περάσει 3-4 χρόνια. Ακόμα τα ίδια λάστιχα και τον ίδιο περιοριστή φοράνε;
    Αυτό δεν έχει τύχει να το διαβάσω. Το δικό μου κ4 είναι πάντως.

Από τότε έχουν περάσει 3-4 χρόνια. Ακόμα τα ίδια λάστιχα και τον ίδιο περιοριστή φοράνε

αυτο ειναι φτωχια
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

http://www.nea-peramos.gr/

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian

το ότι το διάβασες κάπου δεν πάει να πει ότι είναι αλήθεια κι όλας!

Το στρωμα και η αεροδυναμικη του δεν ειναι για παραπανω χιλιομετρα!
    Ειναι θεμα ασφαλειας και οχι κοστους!

Τεχνητό μέλος Το avatar του/της ekpaglos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    [Είσαι σίγουρος ότι λειτουργεί ο περιοριστής στο motore σου; Και στην περίπτωση που λειτουργεί κανονικά υπάρχει το ενδεχόμενο οι περιοριστές να ποικίλουν και κατα συνέπεια να διαφέρει η συμπεριφορά από μοτοσικλέτα σε μοτοσικλέτα; (μιλάμε πάντα για μοτοσικλέτες επίσημης εισαγωγής). [/B]
    Γράψε λάθος εκ μέρους μου!!! Έχω αντι-περιοριστή, αυτόν της G-Pack, εξού και η διαφορά στην 6η...
    Motorcycle Emptiness

Γράψε λάθος εκ μέρους μου!!! Έχω αντι-περιοριστή, αυτόν της G-Pack, εξού και η διαφορά στην 6η...
    Νο problem!
    Απ'ό,τι μπορώ να καταλάβω από τις απαντήσεις που διαβάζω, η μηχανή μου δουλεύει μέσα στα σωστά πλαίσια.
    Επί τη ευκαιρία να σε ρωτήσω ορισμένα πράγματα μια και άνθρωποι είμαστε και ανά πάσα στιγμή αλλάζουμε γνώμη..
    Το G- Pack εσύ το αγόρασες; Και αν ναι, από ποιο κατάστημα; Σου ζήτησαν αριθμό πλαισίου;

Και ένα τελευταίο, συμφωνείς σε αυτό που λέει ο H.A.Balafoutre σχετικά με τη κατανάλωση;

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Εκτός από τις παραπάνω ερωτήσεις, με το Gpack η ένδειξη O/D ανάβει στο καντράν ?
    I had a dream ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
    Εκτός από τις παραπάνω ερωτήσεις, με το Gpack η ένδειξη O/D ανάβει στο καντράν ?
    Απ'ό,τι λέει ο THEOD όχι.

Aν το καταλαβαίνω σωστά το 2ο με τα 199€ είναι για 5η - 6η.

http://www.nikkoracing.com/gpack_tarifsuz.htm

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Aν το καταλαβαίνω σωστά το 2ο με τα 199€ είναι για 5η - 6η.

http://www.nikkoracing.com/gpack_tarifsuz.htm

Ναι,σωστα καταλαβες,οπως επισης καταργει και το οριο των 200χλμ.
    Μαλλον θα το παραγγειλω..

Και για το 1000 και για το 650 αναφέρει οτι είναι μέχρι και Κ6.....για το Κ7 κάνει αυτό το μαραφέτι?

Ώπα...μόλις είδα οτι για το Κ7 είναι στα "προσεχώς"...!!!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τι λεει το vstrom 1000;
    από reinmeister στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2007, 15:11
  2. Ποσα αλογα βγαζει το LC4 SM 2005???
    από ktm640lc4 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2005, 10:22
  3. Μου το στειλανε με μελι......και το μοιραζομαι μαζι σας!!
    από almalibera στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2004, 18:32
  4. Πόσα βγάζει το Mons....
    από superfour στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2004, 14:11
  5. Εντυπώσεις απο το VTR 1000 Firestorm
    από asmar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 11:00

Κανόνες δημοσιεύσεων