Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 157

Θέμα: Είναι όντως για πέταμα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Φίλε τι θέλεις να μου πεις?
    Την μηχανή αυτή την έχω δει απο κοντά.
    Που θα μου πεις και πόσα ξέρω για την μηχανή...απλά δεν καταλαβαίνω εσύ τι θέλεις να πεις με το "Πάμε στοίχημα ότι απο πίσω είναι μαύρη"
    Διάβαζε προσεκτικότερα....
    Πάμε στοίχημα ότ'αμα βάλεις φωτό από την άλλη πλευρά της VR1000... θα είναι μαύρη?
    Και άντε να στο κάνω λιανά....
    Ήταν δίχρωμη... κατά τον δια-μήκη (μάους) άξονα, πορτοκαλί από την μία, μαύρη από την άλλη, προφανώς δεν το πρόσεξες ή είδες άλλη εκδοχή βαψίματος από την αρχική...

Μην περιμένεις να διαβάσω το υπόλοιπο (πρωινιάτικα)

α....και κάτι άλλο....

είμαστε στις διαμάχες

You BETA believe...

Εγώ νομίζω ότι το ποζεριλίκη (ο ποζεράκιας,του ποζεράκια ) ισχύει για όλες τις κατηγορίες μηχανών.
    Το θέμα είναι,όταν κάποιος αγοράζει μηχανή,να την αγοράζει επειδή του αρέσει και επειδή την γουστάρει ΑΥΤΟΣ.Όχι επειδή είναι στην μόδα ή επειδή αρέσει σε όλους τους άλλους.
    Όλοι αυτοί που αγοράζουν στρήτ ή μεγάλα εντούρο,στην αρχή του καλοκαιρίου και τα πουλάνε όταν χειμωνίασει,απλά για να τα παρκάρουν έξω απο τα καφέ και να το παίζουν και καλά μηχανόβιοι,είναι ακριβώς το ίδιο όπως τους χαρλεάδες που αναφέρονται σε ποιό πάνω πόστ.
    Παρεπιμπτόντως,αν όλοι οι τσοπεράδες ακούνε Ρόκ,τότε όλοι οι Κινέζοι ξέρουν καράτε και όλοι οι Βραζιλίανοι ποδόσφαιρο
    Στο κάτω,κάτω είναι η ιδέα της μοτοσυκλέτας,όχι η μηχανή η ίδια που έχει σημασία.
    Όλες οι μηχανές είναι ωραίες,μακάρι να είχαμε λεφτά να αγοράζαμε απο όλα τα είδη μία και να τις οδηγάμε ανάλογα με την διάθεση
    Παράδειγμα..
    Ο μάστρος μας (γίαπης που απέκτησε πολλά λεφτά απότομα,γύρω στα 40),αποφάσισε να πάρει μηχανή.Ακούμπησε 20000 λίρες (περίπου 35000 Ευρά) και πήρε το ποιό ακριβό μοντέλο Χάρλευ, με όλα τα κομφόρ (βαλίτσες,κρόσια,σακάκια,παντελόνια,καπελάκια,μπρελόκ ,γυαλί ηλίου,κάθισμα τουαλέτας,χαρτομάντηλα,πετσέτες της θάλασσας κλπ).
    Πρώτη μέρα στο γραφείο,μπαίνει μέσα με ύφος Τζείμς Ντήν και μου λέει:
    "Πότε θα δώσεις μέσα την παλιοχόντα, να πάρεις τζιε εσύ καμία πραγματική μηχανή"
    Οι απαντήσεις που πέρασαν απο το νού μου ήταν ποικίλες και χρωματιστές.Σκέφτηκα την δουλεία μου όμως και του είπα απλά χαμογελώντας "Ότι μπορεί ο καθένας"
    Είναι φανερό ότι ο άνθρωπος είναι μαλάκας.Φταίει η Χάρλευ για αυτό; Όχι βέβαια!
    Στο τέλος της ημέρας και εγώ γουστάρω τις τσόπερ.
    Είχα 3 χρόνια ένα Drag Star και ήταν απο τις ποιό ωραίες μηχανές που είχα ποτέ.
    Το έδωσα όμως για το BMW F650GS
    Άμαν πεθάνω βάρτε με,
    μες το νεκροταφείο.
    Τζιε δίπλα την μότορα μου,
    να σηκωθώ να φύω.

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joshoua
    ........
    Κύπρος βλέπω, έ?

Υ.Γ. Καλορίζικο και το site σας
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Mην ανησυχείς...

....δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Δεν περιμένω να δω τι χρόνους έγραψε για να καταλάβω αν μου αρέσει η οδήγηση της ή όχι.
    Φίλε Νικκερ είσαι μάγκας. Απλά γιατί μπορείς να κάνεις και σοβαρή κουβέντα αλλά και να αντέχεις τον χαβαλε απαντώντας χωρίς να γίνεσαι προσβλητικός και χωρίς να παρεκτρέπεσαι.

Παρόλο που διαφωνώ μαζί σου σε πολλά και παρόλο που κάποια πράγματα από όσα λες είναι εμφανώς επιρρεασμένα από την εμπάθειά σου για τα τζαπαν, το έχεις ψάξει το θέμα και είσαι αυθεντικός.

Τσάκο μια
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    Όμως, αυτό που ενοχλεί με τούτο το θρεντάκι είναι ότι έτσι όπως παει, ο nikker - και ο χ,ψ nikker - μπορεί και να την κάνει για αλλού...
    ωραίαααααα, είμαστε ενα φόρουμ "κλειστό" που δεν δέχεται παρά μόνο ομοιδεάτες? γιατι ενας χαρλεάς ή ένας χαρλευμαν να μην έχει θέση και λόγο εδω μέσα χωρίς να του την πέφτουν όλοι και απο παντού? και από που και ως που θα κρίνουμε χωρίς να τον ξέρουμε αν είναι λιγότερο ή
    περισσότερο μοτοσικλετιστής? :a24:
    Ρε Γιάννη εδώ δε τον κράζουμε γιατί είναι Χαρλεάς...

Αλλά γιατί προσπαθεί να θεοποιήσει τις Χάρλευ σε όλους τους τομείς!

Εγώ πρώτα απ'όλους όταν πρωτομπήκε του είπα οτι η Χάρλευ όχι απλά είναι κορυφή αλλά μονοπώλειο στο είδος του...

Αλλά στο είδος του...

Δε μπορείς να μιλάς για Χάρλευ και επιδόσεις ή για χάρλευ και στρίψιμο και να τα συγκρίνεις άμεσα με ένα Supersport!

Μετά δε μπορείς να πείς σε κάποιον που έχει μπεί 10 φορές πίστα και έχει γράψει τους απίστευτους χρόνους οτι είναι λάθος ο τρόπος που στρίβει και να οδηγείς Χάρλευ..!

Και πραγματικός Χαρλεάς στην ελλάδα μάλλον δεν υπάρχει!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
    Λοιπόν σε αυτό το φόρουμ αν δεν οδηγείς Κ7 ή R1 είσαι κουλός, βλάκας, κορόϊδο, είσαι για τις καφετέριες, ευθειάκιας κλπ. κοινώς ένα βδέλυγμα του μοτοσυκλετισμού.....

Εάν δε έχεις υποπέσει στο μέγα λάθος να συμπαθείς ή να οδηγείς μηχανή που δεν γράφει στο ντεπόζιτο Yamaha, Suzuki ή τουλάχιστον ένα Kawasaki άντε και Honda είσαι για το πυρ το εξώτερον.
    Tί χαζομάρες λες μωρέ επειδή κάνουμε χαβαλέ στις διαμάχες!

Εμένα το μηχανάκι σου έχει τον απόλυτο σεβασμό μου πιστεύω πως είναι ίσως το καλύτερο SS στα 600...

όπως και το Τιger 1050 στα on-off

Φίλε μπόρεσε...και έβγαλε 127 στις 8000 με 1130 κυβικά.
    Αυτά τα άλογα τα βγάζουν Γιαπωνέζικα παραγωγής με τα μισά κυβικά! (600)

Και μιας και πιάσαμε τους χάλια κινητήρες της Harley και την Buell ας συγκρίνουμε Buell Lightning (με τον 883 κινητήρα της Harley) με TDM 900:

Lightning XB9SX 177kg 17Liters 92hp/7500rpm 0,519774011 9.68kgm/5500rpm

TDM 900 ABS 193kg 20Liters 86.2hp/7500rpm 0,446632124

Για δες εδώ...ωπ...τι γίνεται? Ο πιο ψόφιος κινητήρας μίας εταιρίας η οποία η τελευταία φορά που έβγαλε καινούριο κινητήρα ήτανε -ήντα κάτι χρόνια πριν... ψωλιάζει ένα καινούριο τζαμπονέζικο μοντέλο που έχει χεστεί σε πωλήσεις...
    Μάλλον -ήντα κάτι χρόνια πριν οι κινητήρες που έβγαζε η Harley ήτανε τόσο μπροστά ώστε οι Γιάπωνες ακόμα να τους φτάσουνε...
    Ρε συνεχίζεις να βάζεις ότι πιό χαζά παραδείγματα υπάρχουν όπως σε συμφέρουν!

Βάλε και τιμές και μετά μίλα! Δεν είναι καν στην ίδια κατηγορία!

Μή μπερδεύπυμε τις π#Τ$Ε$ με τις βούρτες πιά
    Η κατηγορία του TDM με συμφωνίες που γίνονται μέσω εταιρειών πρέπει να βγάζει γύρω στα 90 το GS 1200 λές να μπορεί να βγάζει μόνο 90κάτι άλογα ενώ σε άλλα μοντέλα ο όδιος κινητήρας βγάζει 120 ή 130βάλε!? ή το VSTROM 1000?

Το μόνο που Ξέφυγε απο τη κατηγορία είναι ο Τίγρης 1050 με 130 και καλά έκανε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Νταλικέρηδες που θέλαν να πάρουν μια μηχανή με λάστιχο που να φέρνει σε αυτοκίνητο, το στροφόμετρο κολλημένο στις 2.000σ.α.λ και μια πολυθρόνα για να μην πιέζεται η κοιλάρα τους (είπαμε για νταλημέρηδες μιλάμε) πάνω στο ντεπόζιτο.

Σε κάλυψα;

Aπόλυτα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Γιατι ολοι οι Χαρλεαδες που ξερω εγω φορανε Γερμανικα κρανη και το μονο δερματινο που εχουν ειναι γιλεκο και λουστρο-παντελονι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Και γιατι οταν εχουν συναντηση στην Αλεξανδρουπολη φορτωνουνε τις μηχανες απο Αθηνα στο πλοιο και δεν πανε οδηγωντας?οεο?
    Γιατί :

1ον) Στην εθνική δεν υπάρχει κόσμος για να τους κοιτάει!

2ον) Γιατί με την ιλλιγκιώδη ταχύτητα των 70 χαω που πάνε στην εθνική σαν κομβόι θέλουν 3 διανυκτερεύσεις μέχρι Θεσ/κη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Νταλικέρηδες που θέλαν να πάρουν μια μηχανή με λάστιχο που να φέρνει σε αυτοκίνητο, το στροφόμετρο κολλημένο στις 2.000σ.α.λ και μια πολυθρόνα για να μην πιέζεται η κοιλάρα τους (είπαμε για νταλημέρηδες μιλάμε) πάνω στο ντεπόζιτο.

Σε κάλυψα;

χΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑ η καλύτερη απάντηση που έχει γραφτεί μπράβο kazer

και μπράβο τιτανα που το επανεφερες

....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ειναι Κανενασ Για Μικρη Βολτιτσα
    από x-rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2008, 10:27
  2. Οδός Θηβών.Δεν είναι πίστα για rally
    από PsyCost στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2006, 22:01
  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
    από nimbus στο forum Αντιπαραθέσεις