Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: ΚΑΙ ΤΟ ''ΕΓΚΛΗΜΑ'' ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400

ΚΑΙ ΤΟ ''ΕΓΚΛΗΜΑ'' ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ

''ΜΗΤΡΟΠΩΛΗΤΙΚΟ'' ΠΑΡΚΟ

και σχετκό αποσπασμα απο το δελτιο ειδήσεων του ΣΚΑΙ

και δικαιως θα αναρωτιεστε γιατι ''εγκλημα''...?

πέρα απο την καταστροφή υποδομής (παλαιος αερολιμενας) που εχει κοστίσει ΔΙΣ στον ελληνικο λαο για να κατασκευαστει και να αχρηστευτει στη συνεχεια.....
    η ενσταση μου ειναι κυριως η ΛΑΜΠΡΟΤΑΤΗ προιστορία που εχουμε στη ''κατασκευη'' και διατηρηση ''ΕΘΝΙΚΩΝ'' (και καθε αλλου ειδους) παρκων και κυπων...

τα ποσα στρεματα τελικα θα δοθουν για δομηση και ποσα για μπαζα και σκουπιδια θα το δουμε......μακαρι να βγω ψευτης....μακαρι

edit: απο ΕΔΩ μπορειτε να κατεβάσετε την επισημη ανακοινωση/ συνεντευξη τυπου του ΥΠΕΧΩΔΕ για το παρκο.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Ε όταν φτιαχτεί θα έχουν καινούργιο στέκι τα πρεζάκια!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    ας μην είμαστε μηδενιστές.

Πάντως ότι και να γίνει καλύτερο θα είναι από τη τωρινή φάση.

Άμα φτιάχνανε και καμιά πίστα ακόμα καλύτερα αλλά τεσπά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
    ας μην είμαστε μηδενιστές.

Πάντως ότι και να γίνει καλύτερο θα είναι από τη τωρινή φάση.

Άμα φτιάχνανε και καμιά πίστα ακόμα καλύτερα αλλά τεσπά...
    Χμμ προεκλογικά κόλπα .......

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Α! ρε μάνα... δε μ' έκανες εργολάβο...
    Καλή χώνεψη...

Όπως έχω πει και σε άλλο φόρουμ.

Καλώς ή κακώς η νότια Αθήνα ειναι μάλλον προνομιούχος σε σχέση με το κέντρο και τις δυτικές συνοικίες.

Εκεί (Ελαιώνα, Ακαδημία Πλάτωνος, Ρέντης, κλπ) ειναι που χρειάζεται πραγματικά μια τέτοια έκταση πρασίνου που είναι περιοχές κακοδομημένες και τίγκα στη βιομηχανία.
    Όντας στο κέντρο ένα τόσο μεγάλο πάρκο θα επηρεάσει θετικά το κλίμα όλων των όμορων δήμων, ενώ το Ελληνικό θα βελτιώσει την ήδη καλή κατάσταση της Γλυφάδας...

Το αεροδρόμιο (το μισό - τα 1200 μέτρα διαδρόμου) θα μπορούσε άνετα να μείνει σαν γενική αεροπορία* αλλά και διάφοροι "Αστεγοι" σήμερα φορείς: ΕΛΑΣ, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ κλπ κλπ...

Απο την άλλη, με τόση ανάγκη ανοιχτών χώρων πρασίνου, ας γίνει και το ελληνικο πάρκο - δεν έχουμε πολλές επιλογές...

*λέω γενική αεροπορία γιατί η σύμβαση με το Ελ.Βεν. απαγορεύει την εμπορική δραστηριότητα αεροδρομίου σε κάποια ακτίνα (δε θυμάμαι πόσο) γύρω απο αυτό.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Καλώς ή κακώς η νότια Αθήνα ειναι μάλλον προνομιούχος σε σχέση με το κέντρο και τις δυτικές συνοικίες.
    Εκεί (Ελαιώνα, Ακαδημία Πλάτωνος, Ρέντης, κλπ) ειναι που χρειάζεται πραγματικά μια τέτοια έκταση πρασίνου που είναι περιοχές κακοδομημένες και τίγκα στη βιομηχανία.
    Όντας στο κέντρο ένα τόσο μεγάλο πάρκο θα επηρεάσει θετικά το κλίμα όλων των όμορων δήμων, ενώ το Ελληνικό θα βελτιώσει την ήδη καλή κατάσταση της Γλυφάδας...
    Το αεροδρόμιο (το μισό - τα 1200 μέτρα διαδρόμου) θα μπορούσε άνετα να μείνει σαν γενική αεροπορία* αλλά και διάφοροι "Αστεγοι" σήμερα φορείς: ΕΛΑΣ, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ κλπ κλπ...
    Απο την άλλη, με τόση ανάγκη ανοιχτών χώρων πρασίνου, ας γίνει και το ελληνικο πάρκο - δεν έχουμε πολλές επιλογές...

*λέω γενική αεροπορία γιατί η σύμβαση με το Ελ.Βεν. απαγορεύει την εμπορική δραστηριότητα αεροδρομίου σε κάποια ακτίνα (δε θυμάμαι πόσο) γύρω απο αυτό.
    ''ξεχνάς'' και την προστηθέμενη αξία που δίνει το πάρκο στα μελλοντικά (και ήδη υπάρχοντα) ακινητα......!!!

ένας αερολιμένας* που θα εξυπηρετούσε τους κρατικούς φορείς μαλλον δεν θα έιχε το ίδιο αποτέλεσμα.....

τ'εσπα ο ενδιασμός μου ειναι στο κατα πόσο θα γίνει και αν γίνει τελικά κατα πόσο θα διατηρηθεί καθαρό ενα πάρκο εκεί.....

υγ: σε περιπτωση που το Ελ.Βενιζέλος πρεπει να κλείσει (πχ. ατυχημα, τρομοκρατικη απειλη) ΔΕΝ υπάρχει εναλλακτικό αεροδρομιο να υποδεχθει έστω ενα μέρος την εναεριας κυκλοφορίας. τα ενναλλακτικά ειναι της θεσ/νίκης και της του ηρακλείου.....τα οποια δεν πλησιάζουν καν την δυναμικότητα που έιχε το παλιο αεροδρόμιο...

Tι ωραια που φαινονται ολα στην μακετα και στο βιντεο

Λες και δεν ξερουμε οτι ΑΝ γινει, σε 5 χρονια θα εχει γινει ενας απεραντος σκουπιδοτοπος, και αυτο γιατι θα το παρατησουν οπως το φτιαξανε

Δειτε τι λεει απο το 1:22 και μετα

Ρε αντε φυγετε απο εδω ΚΑΘΙΚΙΑ ε καθικια

Στο Ελληνικό που είναι έτοιμο για πίστα φτιάχνουμε πάρκο.

Και πίστα θα φτιάξουμε σε μερος που έχει πράσινο και θα το καταστρέψουμε.

Βέβαια ενα τμήμα της έκτασης του ελληνικού θα πωληθεί για να βγάλουν τα έξοδα δημιουργίας του πάρκου.Αυτό πως σας φαίνεται???Ποιος άραγε θα πάρει το συγκεκριμένο τμήμα και σε τι τιμούλα??.....

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    Στο Ελληνικό που είναι έτοιμο για πίστα φτιάχνουμε πάρκο.

Και πίστα θα φτιάξουμε σε μερος που έχει πράσινο και θα το καταστρέψουμε.

βρε κολλημα που τρβαμε με την πιστα....

ΟΧΙ πιστα μεσα στην αθηνα...... φτανουν πια τα εργα υποδομής στο λεκανοπεδιο.....

υπάρχει ΕΛΛΑΔΑ και πέρα απο την παρνηθα και τον υμηττο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Βέβαια ενα τμήμα της έκτασης του ελληνικού θα πωληθεί για να βγάλουν τα έξοδα δημιουργίας του πάρκου.Αυτό πως σας φαίνεται???Ποιος άραγε θα πάρει το συγκεκριμένο τμήμα και σε τι τιμούλα??.....
    Ενα τμήμα είναι ήδη παραχωρημενο στην εταιρία Ολυμπιακά Ακίνητα. Δε με χαλάει που θα δοθεί αντιπαροχή (γιατί αυτό είναι στην ουσία) κάποιο κομματι για να χρηματοδοτηθεί και το υπόλοιπο.

Με χαλάει το οτι εκεί που ΠΡΕΠΕΙ να γίνει πάρκο (κεντρική & δυτική Αθήνα) παραμένουν βιομηχανίες....

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

....
    Εκεί (Ελαιώνα, Ακαδημία Πλάτωνος, Ρέντης, κλπ) ειναι που χρειάζεται πραγματικά μια τέτοια έκταση πρασίνου ....
    μα θα γίνει ΕΚΤΑΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ εκει......

:rotflmao: :rotflmao:

Ενα τμήμα είναι ήδη παραχωρημενο στην εταιρία Ολυμπιακά Ακίνητα. Δε με χαλάει που θα δοθεί αντιπαροχή (γιατί αυτό είναι στην ουσία) κάποιο κομματι για να χρηματοδοτηθεί και το υπόλοιπο.

Με χαλάει το οτι εκεί που ΠΡΕΠΕΙ να γίνει πάρκο (κεντρική & δυτική Αθήνα) παραμένουν βιομηχανίες....

Εμένα με χαλάει γιατί δεν γίνεται σωστή αξιοποιήση..... Και πάντα βγαίνουν κερδισμένοι διάφοροι μέσα από fake διαγωνισμούς... .
    Όσον αφορά το 2ο η αθήνα είναι καταδικασμένη.... δεν βλέπω βελτίωση πουθενά....

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    μα θα γίνει ΕΚΤΑΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ εκει......

:rotflmao: :rotflmao:
    Σίγουρα πάντως καλύτερα γήπεδο.... από το μπαχαλο που είναι τώρα........ και τη βρώμα....

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο ΟΗΕ και το θέμα μπαν(ΑΝΑΝ)οφλούδα....
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2004, 13:41
  2. και μιας και το πρώτο μου...
    από frapes στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2004, 15:33
  3. Μου το στειλανε με μελι......και το μοιραζομαι μαζι σας!!
    από almalibera στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2004, 18:32
  4. O Osama και το συγκρότημά του
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 11:30
  5. η πριγκίπισσα και το βατράχι
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2004, 15:17

Κανόνες δημοσιεύσεων