Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 64

Θέμα: O Κοσμοσ ΕΧει Ξεφυγει Λεμε~~~

μμμμμμμμμμμμμμ!!!!! Το avatar του/της petridist

??

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    Εγω μια φορά συμφωνώ μαζί του.
    Ως προς την χρήση του μέσα στην πόλη πάντα που είναι μικρές οι ταχύτητες.

Τώρα αν καταφέρω και πέσω και το κεφάλι χτυπήσει πεζοδρόμιο(!!) το οποίο απέχει 1-2 μετρα απο μένα τι να πω μετά!!!

Όσο αφορά την ορατότητα μέσα στην πόλη την στέλνει περίπατο πράγματι.

Για την ζέστη το καλοκαίρι δεν το συζητάμε...πηγαίνω του σκοτωμού πάντα γιατι δεν το αντέχω και βιάζομαι να το βγάλω.Και ξέρους πολλούς που κάνουν το ίδιο
    πριν τις γιορτές έπεσα με 30χμ ταχύτητα μετά απο τράκα με μια ηλίθια γκόμενα που έκοψε΄απότομα αριστερά... το αποτέλεσμα ήταν αφού χτήπησα με τη μοτο στο αυτοκίνητο της, έφυγα στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησα σε ένα αλλο αυτοκίνητο... δεν κατάλαβα τίποτα και ούτε γρατζουνια ούτε σπασμένο νύχι...

η λεπτομέρεια που λείπει είναι ότι φορούσα μπουφαν - γάντια - ΚΡΑΝΟΣ... το κράνος μου χτύπησε στο δεύτερο αυτοκίνητο και γδάρθηκε... το κεφάλι μου δεν έπαθε τίποτα!

ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ

Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????

FZ6 RULEZ!!!

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    .....................
    ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΗ

Ριξε και μια ματια στο X-Lite του Sniper ...

Μιλαμε ΠΑΝΤΑ για μεσα στην ΠΟΛΗ ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Το είδα.Καινούργιο το έκανε,ευτυχώς δεν χτύπησε πάντως.
    Αλλά είδα ότι έπεσε με 150 km/h οπότε μάλλον δεν μιλάμε για ταχύτητες πόλης.

Όπως είπα ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΑ κράνος,ναι και μέσα στην πόλη,είμαι υπέρ του κράνους εννοείται ΑΛΛΑ είμαι κατά της υποχρεωτικής χρήσης του μέσα στην πόλη.
    Και εννοείται ότι χωρίς κράνος προσέχεις πολύ περισσότερο .
    Συνήθεια είναι αλλά με πιάνουν στιγμές που δεν το θέλω το άτιμο.

Πάντως αυτό περί ανωνυμίας και τρομοκρατίας που είπε έγραψε ο ποιητης.
    Απλώς σε κάποια σημεία του έχω την ίδια άποψη,όσον αφορά τον εαυτό μου πάντα.Όχι οτι εγω δεν θα την πάθω ποτε και ότι μόνο στους άλλους συμβαίνει,δεν έχω τέτοιες ψευδαισθήσεις απλώς ...!

Αν ήμουν στρουμφ και έβλεπα καγκουριές σε πόλη χωρίς κράνος θα έκοβα κ΄#@ς.Με κράνος αν ήταν ωραίες και δεν έθετε σε κίνδυνο άλλους ανθρώπους ...

Αμαν

Banned
    An kavalas xwris kranos, ok, einai diko sou to kefali, alla ama fugeis ektos poreias kai skaseis panw se kana pezo?

skepsou oti opws den einai dynaton na odhgas ama3i xwris parmpriz, etsi den einai dynaton na kavalas mhxanh xwris kranos.

de 3erw, alla einai 8ema sunh8eias. xwris kranos mia fora anebhka sth mhxanh gia na dw pws einai kai paraligo na pesw.

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
    καλα κανεις .......μαγκα μου μεσα στη πολη συνηθως η ασφαλτος ειναι απο αφρολεξ :ZZZ:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

............
    ρε το ξαναείπα...

μάλλον έφαγε καμιά κλήση για κράνος το άτομο και στράβωσε άσχημα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    και η ζωή συνεχίζεται...

Να προσθέσω και εγω κάτι?
    Το κράνος από μέσα έχει μόνωση (φελιζολ)
    Το καλοκαίρι έχουμε, σε σταθερή βάση πιά, 35-40 βαθμούς.
    Αν κάτσεις χωρίς κράνος ένα τέταρτο στον ήλιο κουδούνισες.
    Άρα το καλοκαίρι το κράνος σε προστατεύει ΚΑΙ από ηλίαση, και η μόνωση μειώνει τους βαθμούς που δέχεται η καρκάλα σου από τον ήλιο.

I'm a Stallion baby!!!
    Πολη?Ρε παιδια μονο εγω φοβαμαι περισσοτερο μεσα στην πολη?
    Μονο εγω παω μαξ 80χλμ?(αντε κανα 0-100 τα βραδυα πριν τον υπνο για χαλαρωση)Μονο εγω κοιταω επιμονα τους καθρεπτες καθε φορα που σταματαω στα φαναρια και δεν εχει κινηση μηπως ερθει κανας απο πισω καρφωτος,μην μιλησω για τα βραδυα με τους τοσους σουρωμενους?Μονο εγω με το που αναψει πρασινο φευγω λιγο σβελτα για να εχω ελεγχο των πισω στους καθρεφτες απο καποια αποσταση?
    Ορατοτητα?Δεν εχω κανενα προβλημα με το κρανος!Γιαυτο εχουμε και τους καθρεπτες να βλεπουμε και γερνουμε η γυρναμε λιιιιιγο το λαιμουδακι μας για να σιγουρευτουμε!
    Φοραω ΠΑΝΤΑ την καποτα στο κεφαλι...Αν ομως μου ελεγαν να διαλεξω στα 80 χλμ εντος και στα 80 εκτος χωρις κρανος θα διαλεγα τα 80 εκτος πολεως...

ΠΑΝΤΑ κρανος παιδια...ΠΑΝΤΑ
    CBF600S

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zan_Prizol

Μονο εγω με το που αναψει πρασινο φευγω λιγο σβελτα για να εχω ελεγχο των πισω στους καθρεφτες απο καποια αποσταση?

ΠΑΝΤΑ κρανος παιδια...ΠΑΝΤΑ
    Μην το κάνεις αυτό. Άλλαξε τακτική και
    μην ξεκινάς πρώτος απο τα φανάρια.
    Εγώ άλλαξα!

ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ
    ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ.

Τι έχω πατήσει έτσι, άλλα ευτυχώς είμαι ακόμα εδώ!!!!
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber
    Η μεγαλύτερη μαλακία του και καλά "διδάκτορα της εφαρμοσμένης και θεωρητικής φυσικής" (που επειδή φυσικός είμαι, πιστέψτε με, τέτοια ειδικότητα δεν υπάρχει):

"- Τα άτομα που μένουν ισοβίως ανάπηρα ή φυτά λόγω κράνους κοστίζουν στην πολιτεία και συγγενείς."

Κοινώς ψοφάτε να μην μας κοστίζετε και την περίθαλψη!

:hypnotize :hypnotize :hypnotize

I'm a Stallion baby!!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
    Μην το κάνεις αυτό. Άλλαξε τακτική και
    μην ξεκινάς πρώτος απο τα φανάρια.
    Εγώ άλλαξα!

ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ
    ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ.

Τι έχω πατήσει έτσι, άλλα ευτυχώς είμαι ακόμα εδώ!!!!
    Πολυ καλα εκανες και το παρατηρησες αυτο και σε ευχαριστω!
    Διευκρινιζω λοιπον : δεν εννοω οτι ειμαι σαν σε pole position και αντε ναναψει το πρασινο να την κανουμε!ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ ελεγχω την κινηση και τα υπολοιπα φαναρια!Απλως μιας και συνηθως με την μηχανη βρισκομαι πρωτος στα φαναρια,οταν ξεκινησω(ελεγχοντας πρωτα,ακομα και με πρασινο)ξεκιναω λιιιγο γρηγορα,λιγο,ισα να εχω αποσταση ασφαλειας και ελεγχο απο καθρεπτες!
    CBF600S

Του χάροντα παράγγειλα Το avatar του/της angels_gr
    Ένα καλοκαίρι με καύσωνα στην Αθήνα οδηγούσα με την ζελατίνα ανοικτή στην Γ’ Σεπτεμβρίου. Από το πουθενά έρχεται μια σφίγγα και μου την καρφώνει μέσα στο μάτι. Φρένα πανικού με κλειστά τα μάτια, κόρνες και βρισιές από τους πίσω, και ψάχνω να βγάλω την ηλίθια την σφίγγα. Μόλις την έβγαλα παρατήρησα ότι η σφίγγα δεν φορούσε κράνος και έτσι σκοτώθηκε.

Πέρα από την πλάκα, λόγου ζέστης δεν είχα την ζελατίνα κλειστή, αλλά σίγουρα χωρίς κράνος γίνεται πιο επικίνδυνη η ζωή μας. Τις ελάχιστες φορές που οδήγησα χωρίς κράνος ένιωθα πάντα ανασφάλεια. Μέχρι στιγμής το κράνος με έχει γλιτώσει από αρκετές άσχημες καταστάσεις.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
    ...............
    Από το πουθενά έρχεται μια σφίγγα και μου την καρφώνει μέσα στο μάτι.
    ...............
    Αυτα που μας πετυχαινουν "κατ' ευθειαν", θα μας πετυχαιναν και χωρις κρανος ...

Το κρανος "ευθυνεται" μονο για αυτα που "παγιδευει" μεσα του, συνηθως κατα αυτι μερια.
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Αυτα που μας πετυχαινουν "κατ' ευθειαν", θα μας πετυχαιναν και χωρις κρανος ...

Το κρανος "ευθυνεται" μονο για αυτα που "παγιδευει" μεσα του, συνηθως κατα αυτι μερια.

Όχι, όχι, παρεξήγησες τα λόγια μου. Δεν ήθελα να πω ότι έφταιγε το κράνος. Φυσικά και δεν έφταιγε. Απλώς διάβασα αρκετές αναφορές σε έντομα και ανέφερα και εγώ μια δική μου περίπτωση. :smilea:

Ας αναφέρω και μια άλλη περίπτωση στην οποία πήγαινα ταξίδι με την μηχανή, με περίπου 100 – 120 χλμ, στην εθνική επάνω, και από ένα προπορευόμενο όχημα εκτινάζεται μια πέτρα και με χτυπάει στο κράνος. Πήγε να μου φύγει το κεφάλι. Μου έκανε και ένα ωραίο σημάδι στο κράνος. Αν με πετύχαινε στην ζελατίνα μπορεί και να την έσπαγε!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
    Ας αναφέρω και μια άλλη περίπτωση στην οποία πήγαινα ταξίδι με την μηχανή, με περίπου 100 – 120 χλμ, στην εθνική επάνω, και από ένα προπορευόμενο όχημα εκτινάζεται μια πέτρα και με χτυπάει στο κράνος. Πήγε να μου φύγει το κεφάλι. Μου έκανε και ένα ωραίο σημάδι στο κράνος. Αν με πετύχαινε στην ζελατίνα μπορεί και να την έσπαγε!!!
    Γι αυτό το λόγο προσπαθούμε να μην είμαστε ακρίβώς από πίσω από κουτιά....

Εμένα μου έχει τύχει να είμαι με κουτί πίσω από φορτηγό στην
    εθνική Αλεξ/λεως-Διδυ/τείχου και έρχεται πέτρα μεγέθους καρυδιού, σπάει το παρμπρίζ του κουτιού (το οποίο έγινε άσπρο σαν γάλα) και με χτύπησε στον αριστερό ώμο..... αν ήμουν με μηχανή.... :hypnotize
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Η Corbin???
    από blueangel στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2009, 13:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •