Σελίδα 8 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 286

Θέμα: Γυναίκες μηχανόβιοι

Τρέχω και δεν φτάνω... Το avatar του/της Nefos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Δε στα ειπανε καλα....ισα ισα που αμα βγαζει παντου αυτον τον ΄΄τσαμπουκα΄΄ (που σιγα μην ειναι τσαμπουκας το απλα να εχεις το 8αρρος της γνωμης σου... ) τοτε ειναι που αρχιζετε να στραβωνετε και να ξενερωνετε...
    Ίσα ίσα που εγώ το εκτιμάω να μου μιλάει στα ίσα η κοπέλα μου...

Ασε που οι περισσοτεροι 8εωρειτε οτι τη μοτο την εχουμε μονο για μοστρα κι οταν βλεπετε οτι ασχολουμαστε και μας αρεσει πραγματικα αρχιζετε αλλο τροπαρι...
    Εμ...και σε αυτό διαφωνώ....Η δικιά μου καβαλάει 12 χρόνια....ασχολείται πιο πολύ από μένα..αυτό με πριζώνει να ασχοληθώ περισσότερο και σε καμμία περίπτωση δεν με στραβώνει...

Ξαφνικα δεν ειμαστε τοοοοσο 8υληκες...ξαφνικα νομιζετε οτι μας φυτρωσανε @@ ... οτι το να μας γραφετε το 8εωρουμε φυσικη εξελιξη και αντιμετωπιση ...και αλλα τετοια ''ωραια''...

Για το τρίτο δεν ξέρω δεν απαντώ....δεν μου λέει κάτι αυτό...και δεν έχει να κάνει με το αν είναι μηχανόβια ή όχι....αλλά με το πως αντιμετωπίζει η ίδια τον εαυτό της.....

Συμφωνώ μαζί σας όσον αφορά τη λέξη "Παντού".....οκ...

Ν.
    Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
    Δείξτε μου τις λύσεις

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Δε στα ειπανε καλα....ισα ισα που αμα βγαζει παντου αυτον τον ΄΄τσαμπουκα΄΄ (που σιγα μην ειναι τσαμπουκας το απλα να εχεις το 8αρρος της γνωμης σου... ) τοτε ειναι που αρχιζετε να στραβωνετε και να ξενερωνετε...

Ασε που οι περισσοτεροι 8εωρειτε οτι τη μοτο την εχουμε μονο για μοστρα κι οταν βλεπετε οτι ασχολουμαστε και μας αρεσει πραγματικα αρχιζετε αλλο τροπαρι...

Ξαφνικα δεν ειμαστε τοοοοσο 8υληκες...ξαφνικα νομιζετε οτι μας φυτρωσανε @@ ... οτι το να μας γραφετε το 8εωρουμε φυσικη εξελιξη και αντιμετωπιση ...και αλλα τετοια ''ωραια''...

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefos
    Ίσα ίσα που εγώ το εκτιμάω να μου μιλάει στα ίσα η κοπέλα μου...

Εμ...και σε αυτό διαφωνώ....Η δικιά μου καβαλάει 12 χρόνια....ασχολείται πιο πολύ από μένα..αυτό με πριζώνει να ασχοληθώ περισσότερο και σε καμμία περίπτωση δεν με στραβώνει...

Για το τρίτο δεν ξέρω δεν απαντώ....δεν μου λέει κάτι αυτό...και δεν έχει να κάνει με το αν είναι μηχανόβια ή όχι....αλλά με το πως αντιμετωπίζει η ίδια τον εαυτό της.....

Συμφωνώ μαζί σας όσον αφορά τη λέξη "Παντού".....οκ...

Ν.

Σκέφτικες μήπως αποτελείς εξαίρεση του κανόνα???????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    @ Νεφος..

οκ..

@Γιωργο 19 και Καλγιωργο..

Το τι στυλ εχει ο κα8ενας δεν το αλλαζει η το επηρεαζει η μηχανη...Και για οσους 8εωρουν οτι επειδη καβαλανε ξαφνικα γιναν ''καποιοι'' ειναι τουλαχιστο κομπλεξικοι/ες και χρειαζονται μια μοτο να τους λυσει τα υπαρξιακα τους...

Γιατι μιλατε διαφορετικα στον κολλητο και τη συντροφο σας ???????? Μεγα λα8ος....αλλωστε αμα πχ ειστε καφροι ή οχι ..(απλο παραδειγμα και σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ)..αυτο 8α φανει ουτως η αλλως ... δε γινεται να κρυβεστε συνεχεια ...

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Τρέχω και δεν φτάνω... Το avatar του/της Nefos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira

Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ....Νομίζω πως οι γυναίκες μπορούν και μας ψυχολογούν στο δευτερόλεπτο και μας αφήνουν να κάνουμε τους μάγκες λόγω πιθανής καψούρας....Με το να αντιδρούμε λάθος σε κάτι που είναι καλές νομίζω πως μειώνει εμάς και όχι τις γυναίκες....

Ν.
    Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
    Δείξτε μου τις λύσεις

@ Νεφος..

οκ..

Το τι στυλ εχει ο κα8ενας δεν το αλλαζει η το επηρεαζει η μηχανη...Και για οσους 8εωρουν οτι επειδη καβαλανε ξαφνικα γιναν ''καποιοι'' ειναι τουλαχιστο κομπλεξικοι/ες και χρειαζονται μια μοτο να τους λυσει τα υπαρξιακα τους...

Γιατι μιλατε διαφορετικα στον κολλητο και τη συντροφο σας ???????? Μεγα λα8ος....αλλωστε αμα πχ ειστε καφροι ή οχι ..(απλο παραδειγμα και σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ)..αυτο 8α φανει ουτως η αλλως ... δε γινεται να κρυβεστε συνεχεια ...

den diafwnw zaxi ,
    to ti stul vgazoun kapoioi otankavalane mixani den exei na kanei me auto pou lew

anaferthika sto gegonos oti kai oi gunaikes exoun polles fores meridio euthinis giauto pou ginetai
    kai auto giati uiothetoun kai autes ena sugekrimeno stulaki otan kavalane (pou gai mena einai kalodexoumeno kai dekto) alla den tairiazei kai se oles tis peristaseis
    gia paradeigma eixa mia koliti i opoia milage kai ferotan san antras
    stin arxi eixe gelio tin kaname poly parea, tin peirazame, alla argotera to mono pou katafere itan na tin vlepoun oloi san ton KOLITO tous pou eipe i Maira

@ Νεφος..

οκ..

Με τον κολλητο μου πχ,αν εχουμε μια κουβεντα και μου πεταξει μια βλακεια,θα τον πω λακαμα θα του πω αντε βαμησου κλπ.
    Τωρα αν κανω μια κουβεντα με την κοπελα μου και παλι αυτο που θα μου πει κατα την αποψη μου δεν ειναι σωστο πως θα ηταν καλυτερα να αντιδρασω??Οπως με τον κολλητο μου με με ωραιο τροπο?Εγω κανω το 2ο!Δεν μπορω να της μιλισω ετσι!
    Παιδια εχω την εντυπωση οτι εχω δωσει λαθος εντυπωση (εντυπωσιαστηκα ) και δεν το θελω!
    Σε καμια περιπτωση μια γυναικα που καβαλαει μηχανη θα την αντιμετωπισω σαν αντρα!
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefos
    Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ....Νομίζω πως οι γυναίκες μπορούν και μας ψυχολογούν στο δευτερόλεπτο και μας αφήνουν να κάνουμε τους μάγκες λόγω πιθανής καψούρας....Με το να αντιδρούμε λάθος σε κάτι που είναι καλές νομίζω πως μειώνει εμάς και όχι τις γυναίκες....

Ν.

Καλέ δεν είμαστε ψυχολόγοι!!!!

Υπάρχουν πολλές φορές που δε μπορούμε να καταλάβουμε τι θέλετε! Σας αρέσει ο τσαμπουκάς που έχουμε πάνω στη μηχανή αλλά σε μια σχέση πρέπει να είμαστε κυρίες? Σας αρέσει γενικά ο τσαμπουκάς? Νοιώθετε μειωνεκτικά όταν σε μια παρέα βάζουμε κάποιον στη θέση του μόνες μας ή πρέπει να σας αφήνουμε να το παίζετε ιππότες για να μη χάσετε τον αντρισμό σας κτλ, κτλ, κτλ......

Τι γίνεται τελικά????? Για μια γυναίκα που έχει αυτόν τον "τσαμπουκα" , είναι δύσκολο να δείξει την άλλη της πλευρά γιατί δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό που ερωτεύτικε ο σύντροφός της!!!!! και δεν της δείχνει ή δεν της λέει πέντε πράγματα μπας και μπορέσουν να συνενοηθούν!!!! Θεωρεί ότι εκείνη τα καταλαβαίνει όλα!!!!!

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Nefos:a19:
    road spirit:a19:
    Όπα υπερβάλεις. Υπάρχουν πολλές εξαιρέσεις όμως νομίζω έχεις χαθεί σε λάθος μονοπάτια με λάθος παρέες.
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Τι γίνεται τελικά????? Για μια γυναίκα που έχει αυτόν τον "τσαμπουκα" , είναι δύσκολο να δείξει την άλλη της πλευρά γιατί δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό που ερωτεύτικε ο σύντροφός της!!!!! και δεν της δείχνει ή δεν της λέει πέντε πράγματα μπας και μπορέσουν να συνενοηθούν!!!! Θεωρεί ότι εκείνη τα καταλαβαίνει όλα!!!!!

Η λυση σε αυτο ειναι μια και πολυ ευκολη...Συζητηση!!!!

Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Υπάρχουν πολλές φορές που δε μπορούμε να καταλάβουμε τι θέλετε! Σας αρέσει ο τσαμπουκάς που έχουμε πάνω στη μηχανή αλλά σε μια σχέση πρέπει να είμαστε κυρίες? Σας αρέσει γενικά ο τσαμπουκάς? Νοιώθετε μειωνεκτικά όταν σε μια παρέα βάζουμε κάποιον στη θέση του μόνες μας ή πρέπει να σας αφήνουμε να το παίζετε ιππότες για να μη χάσετε τον αντρισμό σας κτλ, κτλ, κτλ......

Μαιρα τιποτα απο ολα αυτα που ειπες
    ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ

μας αρεσει ο τσαμπουκας σας ναι, αλλα οπως ειπαμε οχι παντα και παντου
    φυσικα μας αρεσει να εχουμε διπλα μας μια κυρια οπως ειπες.
    φυσικα και δεν εχουμε προβλημα να τον βαλετε στην θεση του μονες σας

και στην τελικη, ΘΑ ΦΕΡΕΣΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΣ, ΚΑΙ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ
    ΑΝ ΟΧΙ , ΠΡΟΧΩΡΑΣ
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΛΑ ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag

δεν μπορουμε να αρεσουμε σε οολους..

αλλοι θελουν μια γυναικα ( γενικοτεραοχι μονο η κοπελα τους ) γατουλα

αλλοι πιο δυναμικη κ τσαμπουκαλου..

κα

δεν μπορεις να τα εχεις ΟΛΑ..ο καθενας κανει αυτο που θεωρει σωστο..

εδιτ : οτι ειπε κ ο καλτζωρτζ δηλαδη
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober

Ελα ντε!!ελα ντε!!ελα ντε!!!

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Υπάρχουν πολλές φορές που δε μπορούμε να καταλάβουμε τι θέλετε!
    [spam on]
    quote απο καφετζόπουλο : "τη μηχανή* μου γρήγορη, τη γυναίκα μου καφτή, και τη μπύρα παγωμένη"

* το αυτοκίνητο είχε πει αυτός, αλλά το παραφράζουμε

[spam off]

Σελίδα 8 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  2. Η 1η μοτό αποκλειστικά για γυναίκες
    από Wizard13 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 20:36