Σελίδα 9 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 286

Θέμα: Γυναίκες μηχανόβιοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Καλέ δεν είμαστε ψυχολόγοι!!!!

Υπάρχουν πολλές φορές που δε μπορούμε να καταλάβουμε τι θέλετε! Σας αρέσει ο τσαμπουκάς που έχουμε πάνω στη μηχανή αλλά σε μια σχέση πρέπει να είμαστε κυρίες? Σας αρέσει γενικά ο τσαμπουκάς? Νοιώθετε μειωνεκτικά όταν σε μια παρέα βάζουμε κάποιον στη θέση του μόνες μας ή πρέπει να σας αφήνουμε να το παίζετε ιππότες για να μη χάσετε τον αντρισμό σας κτλ, κτλ, κτλ......

Τι γίνεται τελικά????? Για μια γυναίκα που έχει αυτόν τον "τσαμπουκα" , είναι δύσκολο να δείξει την άλλη της πλευρά γιατί δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό που ερωτεύτικε ο σύντροφός της!!!!! και δεν της δείχνει ή δεν της λέει πέντε πράγματα μπας και μπορέσουν να συνενοηθούν!!!! Θεωρεί ότι εκείνη τα καταλαβαίνει όλα!!!!!

Μηπως απλα το να εισαι ο εαυτος σου?

Τρέχω και δεν φτάνω... Το avatar του/της Nefos
    Καλέ δεν είμαστε ψυχολόγοι!!!!

Υπάρχουν πολλές φορές που δε μπορούμε να καταλάβουμε τι θέλετε! Σας αρέσει ο τσαμπουκάς που έχουμε πάνω στη μηχανή αλλά σε μια σχέση πρέπει να είμαστε κυρίες? Σας αρέσει γενικά ο τσαμπουκάς? Νοιώθετε μειωνεκτικά όταν σε μια παρέα βάζουμε κάποιον στη θέση του μόνες μας ή πρέπει να σας αφήνουμε να το παίζετε ιππότες για να μη χάσετε τον αντρισμό σας κτλ, κτλ, κτλ......

Τι γίνεται τελικά????? Για μια γυναίκα που έχει αυτόν τον "τσαμπουκα" , είναι δύσκολο να δείξει την άλλη της πλευρά γιατί δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό που ερωτεύτικε ο σύντροφός της!!!!! και δεν της δείχνει ή δεν της λέει πέντε πράγματα μπας και μπορέσουν να συνενοηθούν!!!! Θεωρεί ότι εκείνη τα καταλαβαίνει όλα!!!!!
    Εμένα μου αρέσει ο τσαμπουκάς εκεί που χρειάζεται...Σαφώς και προτιμώ να καθαρίζει μόνη της η κοπελιά...
    Ας μην είμαστε όμως των άκρων...δεν είναι ανάγκη από τη μια να είναι tough guy και μετά γατούλα...Μπορεί να δείξει την θηλυκότητα της με έναν γλυκό τσαμπουκά -σε βουτάει και έτσι-(αν όντως είναι έτσι)...Αλλά αυτό είναι σπάνιο είδος....

Ν.
    Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
    Δείξτε μου τις λύσεις

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    τι εγινε ρε παιδια ποιο ειναι το προβλημα ακριβως? δεν εχω καταλαβει οτι καμμια φορα μας μιλανε σαν να ειμαστε οι κολλητοι του? ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? για μενα (δε ξερω αν ειναι λαθος η σωστο για αλλους) το καλυτερο πραγμα στο κοσμο ειναι ο γκομενος-αντρας σου να ειναι πανω απο ολα ΦΙΛΟΣ. να μπορεις να πεις οτι θες οπωτε το θες να εισαι ανετη με αυτον και να μην προσποιησε

αν θελω να μιλησω για μηχανες-μπαλα-ταινειες-μουσικη-τι νυφικο θα φορεσω (λεμε τωρα) θα το κανω. αν θελω να του πω τι τελικο να φορεσω στην μηχανη και στα καπακια αν του αρεσει το λαστιχακι για τα μαλλια με το ροζ λουλουδακι θα το πω

αν ειναι τωρα να παιζουμε και να παιρνουμε ρολους στο τελος εκνευριζομαστε βαριομαστε τα παραταμε τσακωνομαστε νιωθουμε καταπιεση νευρα κλπ κλπ και αντε γεια! τι καταλαβαμε?

αααααα

και

4cylinders rulZ

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Με τον κολλητο μου πχ,αν εχουμε μια κουβεντα και μου πεταξει μια βλακεια,θα τον πω λακαμα θα του πω αντε βαμησου κλπ.
    Τωρα αν κανω μια κουβεντα με την κοπελα μου και παλι αυτο που θα μου πει κατα την αποψη μου δεν ειναι σωστο πως θα ηταν καλυτερα να αντιδρασω??Οπως με τον κολλητο μου με με ωραιο τροπο?Εγω κανω το 2ο!Δεν μπορω να της μιλισω ετσι!
    Παιδια εχω την εντυπωση οτι εχω δωσει λαθος εντυπωση (εντυπωσιαστηκα ) και δεν το θελω!
    Σε καμια περιπτωση μια γυναικα που καβαλαει μηχανη θα την αντιμετωπισω σαν αντρα!

Άρα συμφωνείς με αυτά που λέμε!!!!

ότι δεν πρέπει να μπερδεύονται οι δύο έννοιες "γυναίκα" και "οδηγός μηχανής" αλλά να συνυπάρχουν!!!!! Να γίνονται αποδεκτά και τα δυο!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    δεν μπορουμε να αρεσουμε σε οολους..

αλλοι θελουν μια γυναικα ( γενικοτεραοχι μονο η κοπελα τους ) γατουλα

αλλοι πιο δυναμικη κ τσαμπουκαλου..

κα

δεν μπορεις να τα εχεις ΟΛΑ..ο καθενας κανει αυτο που θεωρει σωστο..

εδιτ : οτι ειπε κ ο καλτζωρτζ δηλαδη

Αυτό προσπαθώ να πω! ότι επειδή μια γυναίκα είναι δυναμική δεν πάει να πει ότι δεν είναι "γατούλα"!!!

Άρα συμφωνείς με αυτά που λέμε!!!!

ότι δεν πρέπει να μπερδεύονται οι δύο έννοιες "γυναίκα" και "οδηγός μηχανής" αλλά να συνυπάρχουν!!!!! Να γίνονται αποδεκτά και τα δυο!!!!

Ειχα δικιο τελικα οτι τα ειπα με τετοιο τροπο που δεν εγινα κατανοητος ε???

Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant

Κι αν ο εαυτός κάποιας είναι να είναι δυναμική και τσαμπουκαλού από τη μία και από την άλλη ένα ήρεμο πλασματάκι??????

Μπορεί ένας άντρας να δεχτεί δύο πράγματα σε ένα ή μπορεί να τα κατανοήσει? Ή έλει μόνο το ένα ή μόνο το άλλο????

εδιτ : οτι ειπε κ ο καλτζωρτζ δηλαδη

πςςςςςς πως τα λεω ετσι παλι ο ατιμος
    μαλλον πρεπει να παιρνω αδεια συχνοτερα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    τι εγινε ρε παιδια ποιο ειναι το προβλημα ακριβως? δεν εχω καταλαβει οτι καμμια φορα μας μιλανε σαν να ειμαστε οι κολλητοι του? ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? για μενα (δε ξερω αν ειναι λαθος η σωστο για αλλους) το καλυτερο πραγμα στο κοσμο ειναι ο γκομενος-αντρας σου να ειναι πανω απο ολα ΦΙΛΟΣ. να μπορεις να πεις οτι θες οπωτε το θες να εισαι ανετη με αυτον και να μην προσποιησε

αν θελω να μιλησω για μηχανες-μπαλα-ταινειες-μουσικη-τι νυφικο θα φορεσω (λεμε τωρα) θα το κανω. αν θελω να του πω τι τελικο να φορεσω στην μηχανη και στα καπακια αν του αρεσει το λαστιχακι για τα μαλλια με το ροζ λουλουδακι θα το πω

αν ειναι τωρα να παιζουμε και να παιρνουμε ρολους στο τελος εκνευριζομαστε βαριομαστε τα παραταμε τσακωνομαστε νιωθουμε καταπιεση νευρα κλπ κλπ και αντε γεια! τι καταλαβαμε?

αααααα

και

4cylinders rulZ

Το πρόβλημα είναι ότι δυστυχώς δεν είναι πολλοί που καταλαβαίνουν την πολυδιάστατη σχέση!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Κι αν ο εαυτός κάποιας είναι να είναι δυναμική και τσαμπουκαλού από τη μία και από την άλλη ένα ήρεμο πλασματάκι??????

Μπορεί ένας άντρας να δεχτεί δύο πράγματα σε ένα ή μπορεί να τα κατανοήσει? Ή έλει μόνο το ένα ή μόνο το άλλο????

μαιρα..

αυτο που εισαι , (οχι εσυ συγκεκριμενα αλλα και εσυ ) ο συνδιασμος ολων αυτων που κανουν εναν ανθρωπο , ειναι σπανιο κ μοναδικο. δενειναι λοιπον για να αρεσει κ να "εγκριθει" απο πολλους.

οι δοσεις που εχεις σαν τσαμπουκαλου κ σαν θυληκο , θα προσεγγισει το ατομο που θα θελει τις ιδιες δοσεις !!!

μεχρι να βρεθει , απλα κανουμε δοκιμες ...
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

μαιρα..

αυτο που εισαι , (οχι εσυ συγκεκριμενα αλλα και εσυ ) ο συνδιασμος ολων αυτων που κανουν εναν ανθρωπο , ειναι σπανιο κ μοναδικο. δενειναι λοιπον για να αρεσει κ να "εγκριθει" απο πολλους.

οι δοσεις που εχεις σαν τσαμπουκαλου κ σαν θυληκο , θα προσεγγισει το ατομο που θα θελει τις ιδιες δοσεις !!!

ευγε νεα μου

μαιρα..

Χμμμμμμ, και εκεί ακού πολλές κοπέλες που λένε "μα γιατι δεν μπορεί να με δεχτεί έτσι όπως είμαι? Αυτή ήμουν και στην αρχή δεν άλλαξα!!!!"

όχι δεν άλλαξε! Απλά είδε ο άλλος και πέντε πράγματα παραπάνω και τον χάλασαν. Αλλά και πάλι εκτός θέματος είμαστε!!!

Όταν επιλέγει κάποιος να είναι με μια του είδους μας ( ) , συνήθως και λέω συνήθως γιατί όπως είδαμε υπάρχουν και εξεραίσεις (που επιβεβαιώνουν τον κανόνα) ξεχνάνε την ιδιότητα γυναίκα. Και όταν θυμούνται αυτήν ξεχνάνε την ιδιότητα οδηγός μηχανής.

Χμμμμμμ, και εκεί ακού πολλές κοπέλες που λένε "μα γιατι δεν μπορεί να με δεχτεί έτσι όπως είμαι? Αυτή ήμουν και στην αρχή δεν άλλαξα!!!!"

όχι δεν άλλαξε! Απλά είδε ο άλλος και πέντε πράγματα παραπάνω και τον χάλασαν. Αλλά και πάλι εκτός θέματος είμαστε!!!

Όταν επιλέγει κάποιος να είναι με μια του είδους μας ( ) , συνήθως και λέω συνήθως γιατί όπως είδαμε υπάρχουν και εξεραίσεις (που επιβεβαιώνουν τον κανόνα) ξεχνάνε την ιδιότητα γυναίκα. Και όταν θυμούνται αυτήν ξεχνάνε την ιδιότητα οδηγός μηχανής.

MAΙΡΑ τα πραγματα ειναι απλα ....

εσυ ( για παραδειγμα) εχεις καποιο συγκεκριμενο στυλ

αυτη εισαι λοιπον,
    οταν βλεπεις αλλαγες στην συμπεριφορα απλα ΡΩΤΑΣ

αυτη ειμαι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ;;;; αν ναι συνεχιζουμε
    αν οχι , τι να κανεις ετσι ειναι αυτα

ουτε θα καθεσαι να σκεφτεσαι ¨μα γιατι δεν με θελει ετσι;; μηπως πρεπει να μαλακωσω λιγο;;
    μηπως να εχω περισσοτερο τσαμπουκα;;χχμμ.....

δεν προκειται ποτε να αλλαξεις καποιον, και ειανι και μλκ να προσπαθησεις να αλλαξεις εσυ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant

Αυτο ειναι το προβλημα....

Ο ευατος μας ειμαστε...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    MAΙΡΑ τα πραγματα ειναι απλα ....

εσυ ( για παραδειγμα) εχεις καποιο συγκεκριμενο στυλ

αυτη εισαι λοιπον,
    οταν βλεπεις αλλαγες στην συμπεριφορα απλα ΡΩΤΑΣ

αυτη ειμαι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ;;;; αν ναι συνεχιζουμε
    αν οχι , τι να κανεις ετσι ειναι αυτα

ουτε θα καθεσαι να σκεφτεσαι ¨μα γιατι δεν με θελει ετσι;; μηπως πρεπει να μαλακωσω λιγο;;
    μηπως να εχω περισσοτερο τσαμπουκα;;χχμμ.....

δεν προκειται ποτε να αλλαξεις καποιον, και ειανι και μλκ να προσπαθησεις να αλλαξεις εσυ

Story of my life!!!!

Το πρόβλημα όμως δεν εστιάζεται στο δικό μου στυλ, αλλά στην συμπεριφορά του άλλου! Και πάμε πάλι από την αρχή: ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΑΔΙ!!!!!!!

Κατάλαβες τι λεει το πρώτο post????

Σελίδα 9 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  2. Η 1η μοτό αποκλειστικά για γυναίκες
    από Wizard13 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 20:36
  3. μαθηματική απόδειξη για τις γυναίκες
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ