Τετριμμένο μάλλον ζήτημα (δεν πιστεύω να μην έχει συμβεί σε κάποιον)....
Βγάζω το πρωϊ το μηχανάκι για επείγουσα δουλειά (γενικά δεν το κυκλοφορώ στον δρόμο, αλλά με είχε κλείσει ένα μ@λ@κας με το αμάξι, η πάπια δεν έχει φρένα και αν δεν έπαιρνα το ΚΤΜ θα έπρεπε να βάλω μπροστά το LAVERDA:rotflmao:
), δεν προλαβαίνω να κάνω ούτε 100 μέτρα και μια "μαντάμ" με SUBARU Forester βγαίνει με όπισθεν από την πυλωτή της πολυκατοικίας της, πιάνοντας ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ρεύματα κάθετα !!!!:hypnotize :hypnotize
Ο συνδυασμός 1 καφές+Brembo+πρόσφατη εξαέρωση+Καινούριο Bridgestone+Ζεστό (ακόμη) χέρι έχει σαν αποτέλεσμα ένα ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ endo σε λιγότερο από μισό μέτρο από την πόρτα της "μαντάμ".![]()
![]()
![]()
Η εν λόγω κυρία, ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ και εμφανώς ταραγμένη, μου χαρίζει θελκτικότατο χαμόγελο (μην αρχίσουν ερωτήσεις του γνωστού τύπου - ΔΕΝ την είδα ολόσωμη!!!) και την ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ απάντηση-εξήγηση : " ΜΑ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑ " !!!
(Δεν με σκότωσε η ίδια - με σκότωσε ο πλυθηντικός !!!)
Επειδή και από άλλες παρόμοιες περιπτώσεις έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΔΑΝ (αν και για να μην δεις έναν μαντράχαλο 1.85 με παρδαλό κράνος και πορτοκαλί μηχανή με αναμένα φώτα σίγουρα χρειάζεσαι οφθαλμίατρο) έχω να προτείνω την τροποποίηση του Κ.Ο.Κ. με προσθήκη Άρθρου όπου να δίνεται η δυνατότητα στους οδηγούς που ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ, να τοποθετούν φωτεινή και εμφανή σήμανση επί του οχήματός τους ώστε να τους παραχωρείται ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ άσχετα με την τρέχουσα σήμανση (κάτι σαν ασθενοφόρα κ.λ.π.).
Υ.Γ.
Ο σοφός Νομοθέτης θα πρέπει να προβλέψει το ενδεχόμενο συνάντησης δύο οχημάτων φερόντων την ιδίαν σήμανσην, αλλά στο φινάλε, αυτό είναι πρόβλημά του.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()