Και 'συ ρε Ηλία τι ασχολείσαι... μ' αρέσει που του απαντάς![]()
Αλλά σε δικαιολογώ γιατί είσαι νέος στο forum.
ΥΓ Για κάτι τέτοιους σαν και σένα φίλε AFTER δεν πάω καν να κάνω test ride το Versys.
Μου πέφτει πολύ κομπλεξική η "οικογένεια" της Kawasaki![]()
ΥΓ Για κάτι τέτοιους σαν και σένα φίλε AFTER δεν πάω καν να κάνω test ride το Versys.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Σωπα ρε Λεων. σιγα...
Ασε το παιδι να εκφραστει ελευθερα...δεν εχω εγω προβλημα,ξερω τι καβαλαω και για τι σκοπο το
πηρα,απο κει και περα για τον καθε after και τον καθε before...![]()
Απλως σπαω πλακα και τπτ παραπανω....
Τα πραγματα ειναι απλα παιδια
Υπαρχουν 2 κατηγοριες αναβατων
Οσοι εχουν KAWASAKI, και οσοι ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ να εχουν KAWASAKI
Δυστυχως εχετε μολυνθει απο την ασθενεια της οξειας Σαρακακητιδας
Μια δοση ελιξηριου του Akashi θα σας φερει στο σωστο δρομο
Ποτε δεν ειναι αργα
![]()
ΝΑΙ ΝΑΙ γιατρε μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Τα πραγματα ειναι απλα παιδια
Υπαρχουν 2 κατηγοριες αναβατων
Οσοι εχουν KAWASAKI, και οσοι ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ να εχουν KAWASAKI
Δυστυχως εχετε μολυνθει απο την ασθενεια της οξειας Σαρακακητιδας
Μια δοση ελιξηριου του Akashi θα σας φερει στο σωστο δρομο
Ποτε δεν ειναι αργα
![]()
Ακριβως αυτο ειναι το προβλημα μου...
Παντα μια kawasaki ηθελα(ειδικα μια σαν αυτες στην τσαντα ροδα και κοπανα και στις ταινιες του ψαλτη)
αααχ...ατιμη σαρακακιτηδα και varaderiτιδα...
Αλλα οπως λες και συ δεν ειναι ποτε αργα...
Ετσι κι αλλιως οι τοτε kawasaki απο τις τωρινες δεν εχουν καμμια διαφορα τεχνολογικα κυριως...
Αρα οσο ζω ελπιζω...μονο που πρεπει να αφησω χετη και να βρω μπλουζακι αμανικο(i love creta,greek kamaki...),τσοκαρα και σκισμενο τζιν σε σορτσακι(να κανει και κροσια κατω κατω),αλλαζω το nick και απο liakaros το κανω ''ΚΑΠΟΤΑΣ''
Για κρανος δεν το συζηταω,θα με προστατευει το αφρο μαλι και η χετη που ειπα πιο πανω
Τοτε ΝΑΙ θα ειμαι και εγω ενας γνησιος kawasakisti ....πιου-ιιιιπ (το πιου-ιιιπ αντιπροσωπευει την γνωστη χανιωτικη ζαρπα,και οποιος καταλαβε καταλαβε)
τελικα εδωσα το gs για το varadero 1000 του 07 σε ανθρακι μαυρο χρωμα,ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος και δεν μετανιωνω καθολου που εκανα τετοια κινηση.
Καλοριζικο και καλοτάξιδο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25
τελικα εδωσα το gs για το varadero 1000 του 07 σε ανθρακι μαυρο χρωμα,ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος και δεν μετανιωνω καθολου που εκανα τετοια κινηση.![]()
georgE
http://www.moto.gr/arthra/00034.php
Καλοταξιδο κ Ατσαλενιο!! σιγουρα θα ευχαριστηθεις πολυ τα ξεκουραστα ταξιδιαΑρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25
τελικα εδωσα το gs για το varadero 1000 του 07 σε ανθρακι μαυρο χρωμα,ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος και δεν μετανιωνω καθολου που εκανα τετοια κινηση.![]()
![]()
Iron Horse / Born to Lose
Απο χτες ειμαι κατοχος μιας XLV 1000 του 07 σε μαυρο ανθρακι χρωμα!Εχω παθει τη πλακα μου!!!Απιστευτη αισθηση στο δρομο,ο ορισμος της μηχανης,σε ταξιδευει ψυχη και σωμα με ενα μοναδικο τροπο.
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλοτάξιδος κ σιδερένιος κ εσύ λοιπόν!!!![]()
georgE
http://www.moto.gr/arthra/00034.php
παιδια να στε καλα![]()
να σαι καλα φιλε μου![]()