Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 71

Θέμα: μπουνίδια και Airoh

Απο οτι μου ειπαν χθες βραδι τωρα το παιζει φοβισμενος και θυμα και ετσι, απο την μια εκανε τον μαγκα με πουστια και οταν εφαγε τις μαπες την ειδε ξαφνικα και καλα κακομοιρης,απο την μια πλευρα του προσωπου απο οτι μου ειπε δικο μου ατομο τον εχω κανει χαλια,πολυ το χαρηκα οταν μου το ειπε ενας φιλος μου.
    Οσο για καποιον που ειπε οτι να προσεχω μη τυχω σε κανεναν που εχει μαχαιρι σε πληροφορω οτι εχω πολυ καλυτερα "πραγματα" απο μαχαιρι.

ΥΓ: Προχθες πριν τον πιασω εγω απειλουσε ενα φιλο μου οτι θα τον χτυπησει με φτυάρι,μιλαμε για μεγαλο τσογλανι (και δεν ειναι μικρος σε ηλικια).

Τελος πάντων φίλε ... εδώ είναι φόρουμ !! με χιλιάδες άτομα ως συμφορουμίτες , και ίσως ακόμα , και παιδιά που ανήκουν σε σώματα του κρατικού τομέα !!!!!! ( Με πιάνεις ?? )

Οκ, σε ακούσαμε , τα είπες , ξεθύμανες , τώρα τα υπόλοιπα είναι προσωπικό σου θέμα .
    Και καλό θα ήταν , πλέων να σιωπήσεις .

Σου εύχομαι από καρδιάς , στην όποια μάχη του δρόμου να βγεις νικητής !!

Σου εύχομαι από καρδιάς , να μην βρεθείς πρόσωπο με εισαγγελέα ,
    για να δικαιολογήσεις την νίκη σου .... Εκεί !! , και του Ράμπο το πουλί να έχεις , θα βγεις ηττημένος .

Ελπίζω να κατάλαβες , πόσο σοβαρές είναι οι ανεπιθύμητες συνέπειες , όταν κάνουμε τον ταρζάν ,
    έτσι ώστε να δράς με σύνεση , γενικότερα στην ζωή σου .

Το 1940 , οι Έλληνες έπαιρναν τα όπλα των Γερμανων , και τους καθαρίζανε !!
    1000 φορές να είσαι άοπλος , σε μανούρες .. αυτό είναι το μάθημα , από το παραπάνω .

Δεν ξαναγράφω τίποτα σε αυτό το θέμα , όποιος κατάλαβε !! ΚΑΤΑΛΑΒΕ ! .

Ετσι! ωραιος!
    thanx!

ΥΓ: εγω αοπλος ειμαι στους τσακωμους, ξερεις πολυ καλα ομως οτι η μισή Ελλαδα στο αυτοκινητο κουβαλαει απο λοστους,κατσαβιδια μισου μετρου,μαχαιρια και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις για αυτοαμυνα.

Gia na soy skasei ksafnika klwtsia sta arx... to ekane gia na se aifnidiasei epidi mallon ton eixes,pantos de nomizo na stin ksana pi giati fantasoy na xtipas kapoion se ekeino to simeio kai ksafnika anti na ligisi kai na pesei kato na sou arxizei sunexomenes mpounies sta moutra,

de nomizo na se ksanapiraksi meta apo aytp. afoy den se erikse kato me klotsia sta tetoia tha leei aujtos de katalabeni tipota eimai xamenos apo xeri
    www.motoDevils.gr

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmboy
    Gia na soy skasei ksafnika klwtsia sta arx... to ekane gia na se aifnidiasei epidi mallon ton eixes,pantos de nomizo na stin ksana pi giati fantasoy na xtipas kapoion se ekeino to simeio kai ksafnika anti na ligisi kai na pesei kato na sou arxizei sunexomenes mpounies sta moutra,

de nomizo na se ksanapiraksi meta apo aytp. afoy den se erikse kato me klotsia sta tetoia tha leei aujtos de katalabeni tipota eimai xamenos apo xeri
    Ναι ετσι, δινε του και συ αερα να παει να τον αρχισει ξανα...

Σχεδόν Αρτιμελής Το avatar του/της xtrm600
    Orestis στον επόμενο γύρο δοκίμασε και κλωτσίδια με Sidi και πες μας ρε φίλε plz γιατί νομίζω οτι μου ξεκολλάει το Velcro στις δεξιές στροφες
    Είμαστε μπίλιες στη ρουλέττα του καπιταλισμού
    ZZZZZzzzzZZZZZ

Να υποθέσω ότι .. this topic λόγο εξαντλήσεως του θέματος .

Άιντε , πάμε για άλλα ..

Μέλος Το avatar του/της DAIMOND
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    φτου !!....με προβληματισες τωρα....

παω να αρχισω στα μπινελικια κανα περαστικο φορωντας το κρανος για να διαπιστωσω κατα ποσο ειναι μπουνιδι-proof...

υγ. θα βαλω και υποσιαγωνο για τα απερκατ...
    ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ:rotflmao:
    το πουλάω λέμε ....

looooooooooool !

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Οι πιθανότητες να παίξεις φάπες είναι τριπλάσιες απο τις πιθανότητες να φας τούμπα.

Εσύ δεν θέλεις...κράνος, σιδερογροθιές θέλεις.

Σοβαρά τώρα, θέλει να είναι αρκετά σφιχτό το κράνος. Σε περίπτωση τούμπας μπορεί να βγαίνει. Άμα το είχες δέσει καλύτερα δεν θα είχε βγει.

Πάλι καλά που του πρόλαβες 5-6 γιατί ο πόνος στα @@ μετά απο λίγο έρχεται και σου κόβεται η ανάσα.

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker

Πάλι καλά που του πρόλαβες 5-6 γιατί ο πόνος στα @@ μετά απο λίγο έρχεται και σου κόβεται η ανάσα.
    Δε μου λες ρε συ...

Τα ματια γιατι σου πεταγοντε εξω απο τον πονο η απο την ασφυξια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Ρε καλά του έκανες του πουσταρά..Σκίστονε λέμε..τον ξέρω κ γω τι @@δι είναι..

Αλλά είδες να μην έχεις κράνος με double ring κούμπωμα..;
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xtrm600
    Orestis στον επόμενο γύρο δοκίμασε και κλωτσίδια με Sidi και πες μας ρε φίλε plz γιατί νομίζω οτι μου ξεκολλάει το Velcro στις δεξιές στροφες
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Αλλά είδες να μην έχεις κράνος με double ring κούμπωμα..;
    Βασικά.. η απορία μου απο την αρχή αυτή είναι.. (αν και τώρα αναφέρθηκε)
    Τελικά το κούμπωμα στο κράνος είναι με κουμπάκι? (ξέρετε.. κλικ-κλακ το άνοιξες..)
    ή με double ring, χωρίς κανένα μηχανισμό? (απο αυτό που περνάς το λουρί μέσα απο τους 2 κρίκους?

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

καλα

εγω το airoh που το χω δοκίμάσει στο σούνιο με τούμπα και βρηκε κατω ..τα λεφτα του τα εβγαλε και δε βγήκε απο το κεφάλι μου.και γενικα και εξω τα εχουνε για καλα κρανη.

τωρα αν δε σου κανει η δε το δένεις καλα εχεις προβλημα σε περιπτωση που τη φας τη τουμπα σου....

τωρα για μπουνιες δε ξερω..αλλα καλυτερα να το βγαζεις οταν παιζεις ξυλο. μπορει καποιος που ξερει να σου σπασει τον αυχενα για πλακα.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  2. Kαλημέρα και ευλογημένα MotoGp...
    από BICILINDRICO στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 15:17
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF