Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ......R1 2008 MODEL![]()
![]()
![]()
Τωρα μαλιστα σας βγαζω το καπελο........
Ξηροκαμπανο βλεπω :rotflmao:
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ......R1 2008 MODEL![]()
![]()
![]()
Τωρα μαλιστα σας βγαζω το καπελο........
Ξηροκαμπανο βλεπω :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Ναι σου φταίνε τα ΥΑΜΑΗΑ ρε τρελοκομείο επειδή δε χωράνε να περάσουν κάτω απο το Γάιδαρο!!!!
:rotflmao:
![]()
Άλλο μηχανάκι 125 δε θα βάρεγε 160!![]()
Μάλλον φίλε τιταν εχθές ήπιες πολλά μπυρακιακαι δεν θυμάσαι καλά μουλάρι ήταν και όχι γάιδαρος.........
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Και τα άλογα που έχει το μηχανάκι σου μάλλον μουλάρια είναι!Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Μάλλον φίλε τιταν εχθές ήπιες πολλά μπυρακιακαι δεν θυμάσαι καλά μουλάρι ήταν και όχι γάιδαρος.........
![]()
![]()
![]()
![]()
Τρεχτε να σωθειται souzoukobiοι ηρθε η τιταν με το Ρ1 κρυφτε τα Κ7 μι σας περασει![]()
![]()
Από μπλα-μπλα οι Κ7-δες άλλο τίποτα.
Πετυχαίνω τύπο με Ζ750 στην Ποσειδώνος, μετά την προπόνηση εγώ με φόρμες κτλ.
Και με πάει κόντρα (μόνος του) στο φανάρι. Κρανιώνω εγώ, του λέω πατάς ρε μεγάλε, στήσου στο επόμενο φανάρι να σε δω. Πάμε στο φανάρι και λέει
Κάτσε καλά φίλε, γιατί θα φέρω το άλλο.
Ποιο είναι το άλλο?
Έχω ένα Κ7 στο σπίτι βελτιωμένο και θα σε μαμήσω.
Όλοι ένα Κ7 έχετε στο σπίτι και καλά. Τράβα πάρ'το και έλα να μας κλάσεις τα @, με το Κ7 στο σπίτι... Το άφησες μην γαμήσεις τον κόσμο όλο...
Κάθε βράδυ βούτα είμαι. (λέει)
Δεν σε είδα κανένα βράδυ...
Παιδιά με τα Κ7, κατουρήστε και λίγο.
www.clubcsl.com
Λες να ειχε Κ7 αυτος και να κυκλοφορουσε με ζ750?Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Και με πάει κόντρα (μόνος του) στο φανάρι. Κρανιώνω εγώ, του λέω πατάς ρε μεγάλε, στήσου στο επόμενο φανάρι να σε δω. Πάμε στο φανάρι και λέει
Ποιο είναι το άλλο?
Όλοι ένα Κ7 έχετε στο σπίτι και καλά. Τράβα πάρ'το και έλα να μας κλάσεις τα @, με το Κ7 στο σπίτι... Το άφησες μην γαμήσεις τον κόσμο όλο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Και τα άλογα που έχει το μηχανάκι σου μάλλον μουλάρια είναι!
Μουλάρια? γιατί πίνεις ρε ΤΙΤΑΝ αφού βλέπεις ότι σε χαλάει![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Ποιο είναι το άλλο?
Ωραια ιστορια ....... αν πας στα παρατραγουδα....σιγουρα τα εχεις τα ευρωπουλα![]()
![]()
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
Ωραια ιστορια ....... αν πας στα παρατραγουδα....σιγουρα τα εχεις τα ευρωπουλα![]()
![]()
![]()
![]()
Έτσι έτσι κερνάμε και φασολάδα αν δε σας έρχεται...!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Ποιο είναι το άλλο?
Παιδιά με τα Κ7, κατουρήστε και λίγο.![]()
Και άσε άλεξ κατουράμε εμείς τα Κ7....
![]()
Μη λες μλκίες αφού μαζί πίναμε ....Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Α! Το ξέχασα αν δεν είσαι ήδη πιωμένος σε περιμένουμε στις 5,30 στο Μπαλί! για καφέ ή ρακί! Θα είναι και ΜΑΚΗΣ207 και ΜΙΚΕ -ΤΖΙ...Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
![]()
![]()
![]()
Τώρα που είσαι Κρήτη είπα να σου δώσω να κάνεις βόλτα το κ7 αλλά δεν στο δίνω γιατί μετά που θα πας Αθήνα ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΦΩΤΙΑ στο R1Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Α! Το ξέχασα αν δεν είσαι ήδη πιωμένος σε περιμένουμε στις 5,30 στο Μπαλί! για καφέ ή ρακί! Θα είναι και ΜΑΚΗΣ207 και ΜΙΚΕ -ΤΖΙ...ΦΙΩΤΙΑ???????ΧΧΧΜΜΜΜΜ!ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ
![]()
Για έλα από εδώ να κάνεις βόλτα με το πιστόλι :a015: :a015:
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Ρε δεν αφήνεις κι εσύ τα παλαβά με τη μπαχαντέλα να σε πατήσω μέχρι το Μπαλί τ'απογευματάκι ;Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Τώρα που είσαι Κρήτη είπα να σου δώσω να κάνεις βόλτα το κ7 αλλά δεν στο δίνω γιατί μετά που θα πας Αθήνα ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΦΩΤΙΑ στο R1ΦΙΩΤΙΑ???????ΧΧΧΜΜΜΜΜ!ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ
![]()
Άντε και θα κεράσω εγώ τον καφέ![]()
![]()
Μι του κανεις τετοια ρε... θα παρατησει τις διακοπες και θα παει κατευθειαν στι suzukiΑρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Τώρα που είσαι Κρήτη είπα να σου δώσω να κάνεις βόλτα το κ7 αλλά δεν στο δίνω γιατί μετά που θα πας Αθήνα ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΦΩΤΙΑ στο R1ΦΙΩΤΙΑ???????ΧΧΧΜΜΜΜΜ!ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ
![]()
![]()