Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 47

Θέμα: ΑΛΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Ρε πάτε καλά; Βγάζετε συμπεράσματα και κάνετε ανάλυση σε μια ταινία του Γαρδέλλη; Έλα αιδοίον στον τόπο σου!!!
    Δηλαδή με αυτήν τη λογική στην άλλη "εξαιρετική" ταινία της εποχής όπου ο Μιχαλόπουλος βιάζει μία ξανθιά και μετά... τα βρίσκουν και τα φτιάχνουν κιόλας... ε τότε να δεις "αγνές" στιγμές. Παντρεύονταν κιόλας μετά!!! Ρε τι ακούω μεσημεριάτικα. Άει ρε παγαίνετε να πιείτε καμιά μπυρωίνι και κανά κρασίσι που θέλετε κι ανάλυση μέσα στον Αύγουστο ελέω... Γαρδέλλη!!!
    Γιατι ρε μπαμια; Σε χαλασε; Εδω μιλαμε για φιλοσοφικη συζητηση υψηλου επιπεδου ρε!

Περα απο την πλακα ομως νομιζω οτι η Μαιρα εχει δικιο. Γιωργο, ατομα σαν ΕΣΕΝΑ ειναι οπως ημασταν οι πιο πολλοι παλια.

Αλλα ξερεις κατι; Η μεγαλυτερη διαφορα του τοτε με το τωρα ειναι οτι τοτε το 80% ηταν στους δρομους και τις αλανες και αλητευανε (με την καλη εννοια) ενω τωρα το 80% εχουν φλωροποιηθει και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι τι κινητο να παρουν, τι μαρκα ζελε κανει το μαλι πιο κοκκαλο, και ποσοι θα τους βλεπουν εκει που θα πανε (βλ. "in" στεκια)!

Και καλα το να βγαινουν σε μαγαζια! Αυτο ειναι θεμιτο! Αλλα και που πανε εξω, ΤΙ κανουν; Μηπως φλερταρουν; Μηπως θα παιξουν και κανενα ξυλο για τα ματια της ξανθουλας που γουσταρανε;

ΚΑΘΕ νεα γενια ειναι πιο "φλωροποιημενη" απο την προηγουμενη. Οπως εμεις ειμασταν ΣΑΦΩΣ πιο φλωροι απο τους μεγαλυτερους μας, ετσι και η σημερινη γενια ειναι ακομα πιο soft... Αλλα σε αυτο δεν φταινε τα παιδια (μονο): οταν τρως την πορτα απο τον καθε λαλακα πορτιερη στα μαγαζια, οταν πας να μιλησεις στην καθε κοτα και αυτη σε κοιταζει σαν να εισαι ο Κουασιμοδος ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ και αυτη η Κλεοπατρα, οταν τα κοριτσακια σημερα απο τα 16 εχουν εμπειριες που τα κοριτσια 20 χρονια πριν δεν εβλεπαν ουτε στα 30, τοτε ΠΩΣ να μην ευνουχιστουν;

Oταν πλεον το μηνυμα της τηλεορασης και ολης της κοινωνιας ειναι "Περνα καλα και Μην σκεφτεσαι, Μην το κουραζεις", οταν οι περισσοτεροι γυρω λειτουργουν με αυτο το δογμα, και οταν για να σταθεις κοντρα στο ρευμα πρεπει να παλευεις ΚΑΘΕ μερα, τοτε πως να ΜΗΝ γινονται οι νεες γενιες ολο και πιο "βολικες";

Που ειναι η μελαγχολια και ο λογος για σκεψη των "Ζεστων Ποτων"; Αν τα βαλεις αυτα τα τραγουδια σημερα σε νεα παιδια και τους αναλυσεις το νοημα τους, θα σου πουν οτι ειναι καταθλιπτικα και "ακου κανα Βερτη καλυτερα".

Βαλτε και οτι η τεχνολογια πλεον ειναι τοσο ευχρηστη και φιλικη που κατανταει να ειναι η συντροφια (ολων) μας, και το μελλον απλα θα φερει ακομα πιο βουτυροπαιδακια....
    Νίκος
    Open Horizons

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Γιατι ρε μπαμια; Σε χαλασε; Εδω μιλαμε για φιλοσοφικη συζητηση υψηλου επιπεδου ρε!

Περα απο την πλακα ομως νομιζω οτι η Μαιρα εχει δικιο. Γιωργο, ατομα σαν ΕΣΕΝΑ ειναι οπως ημασταν οι πιο πολλοι παλια.

Αλλα ξερεις κατι; Η μεγαλυτερη διαφορα του τοτε με το τωρα ειναι οτι τοτε το 80% ηταν στους δρομους και τις αλανες και αλητευανε (με την καλη εννοια) ενω τωρα το 80% εχουν φλωροποιηθει και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι τι κινητο να παρουν, τι μαρκα ζελε κανει το μαλι πιο κοκκαλο, και ποσοι θα τους βλεπουν εκει που θα πανε (βλ. "in" στεκια)!

Και καλα το να βγαινουν σε μαγαζια! Αυτο ειναι θεμιτο! Αλλα και που πανε εξω, ΤΙ κανουν; Μηπως φλερταρουν; Μηπως θα παιξουν και κανενα ξυλο για τα ματια της ξανθουλας που γουσταρανε;

ΚΑΘΕ νεα γενια ειναι πιο "φλωροποιημενη" απο την προηγουμενη. Οπως εμεις ειμασταν ΣΑΦΩΣ πιο φλωροι απο τους μεγαλυτερους μας, ετσι και η σημερινη γενια ειναι ακομα πιο soft... Αλλα σε αυτο δεν φταινε τα παιδια (μονο): οταν τρως την πορτα απο τον καθε λαλακα πορτιερη στα μαγαζια, οταν πας να μιλησεις στην καθε κοτα και αυτη σε κοιταζει σαν να εισαι ο Κουασιμοδος ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ και αυτη η Κλεοπατρα, οταν τα κοριτσακια σημερα απο τα 16 εχουν εμπειριες που τα κοριτσια 20 χρονια πριν δεν εβλεπαν ουτε στα 30, τοτε ΠΩΣ να μην ευνουχιστουν;
    Βαλτε και οτι η τεχνολογια πλεον ειναι τοσο ευχρηστη και φιλικη που κατανταει να ειναι η συντροφια (ολων) μας, και το μελλον απλα θα φερει ακομα πιο βουτυροπαιδακια....

Τότε όμως εμείς... αχ... οι παλιές καλές εποχές... πωπωπω... που τριγυρνούσαμε με το λαδωμένο μαλί τα παντελόνια σωλήνες και τα all star από κάτω... που κοιτάζαμε γυναίκα και μας έπιανε σύγκρυο άσε που όταν τα καταφέρναμε να καταλήξουμε στο πολυπόθητο κρεβάτι έπρεπε να κάνουμε αναδάσωση πρώτα.
    Μην πω για τη μουσική. Θεϊκά πράγματα τότε η δεκαετία του 80.
    Άσε για την ενδυμασία έτσι; Εκτός από τα παντελόνια σωλήνες και τα αθλητικά υπήρχαν επίσης οι.. άσπρες γόβες λουστρίνι για τις γυναίκες τα... κολάν και βέβαια η αμάνικη φανέλα στον άντρα έδινε κι έπαιρνε.
    Τόσο καλά!!!
    Αλλά ε τι να κάνουμε άντρακλεσ εμείς. Δεν ήμασταν φλώροι. Δεν κοιτάμε που μας είχε φάει η μαλακία από την αγαμία η αντρίλα μας μάρανε.
    να μοιράσω και μαντηλάκια για το δάκρυ; Ή να οργανώσουμε καμιά βραδυά με Γαρδελλομιχαλόπουλο για να θυμηθούμε τα παλιά;
    Σοβαρότις... 0!

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    we don't need them...Η υπεροπτικη αληθεια ειναι οτι οι ανθρωποι των προηγουμενων γενεων ηταν τοσο ρηχοι που δεν τους αξιζε να γινουν ειδωλα...και για υτο η δικη μου γενια προτιμησε μαλλον να τους απορριψει ...ειμαστε πολυ μπροστα...τα παιδια της σημερινης γενιας ειναι πολυ μπροστα ...σε αντιθεση με τις προηγουμενες γενιες που ειναι απλα ΠΟΛΥ Π Ι Σ Ω ...ο αλλος ο εξυπνιδης καπου ειπε ο ‘’γινονται πιπες στα σχολεια’’’ απο κει και μετα σιωπη...η προηγουμενες γεννεες κατεφευγαν σε τραμπουκισμους ωστε να εντυπωσιασουν και να καταφερουν να κερδισουν καμια π@πα απο κανα κοριτσακι...και στην αντι περα οχθη το κοριτσακι κοιταζε ποιος ριχνει τις περισσοτερες μπουνιες για να του κανει καμια π@πα...το ...ειδωλα εεεεεεε?????niceeeee…

Δεν τα χρειάζεστε????? Τι λες ρε φιλαράκι???? ποιός μεγαλώνει χωρίς είδωλα?????

Δεν είσαι άνρθωπος εσύ και η γενιά σου????

και πίστεψέ με ήταν καλύτερα να πλακωνονταν στα μπουνίδια παρά στις ενέσεις!!!!

Βλέπω κοριτσακια που ανοίγουν τα πόδια στον πρώτο τυχόντα! Τι ωραία! πόσο εύκολα είναι τα κοριτσάκια! και βέβαια σ' αρέσει! σε βολεύει! Μα είμαι αρκετά μεγάλη για να ξέρω πώς θα νοιώθει αυτό το κοριτσάκι σε 10 χρόνια!

Και τα αγοράκια αντί να προσπαθούν να τις ρίχνουν με αντρικό τρόπο, κοιτάνε για το ποιος έχει το πιο μακρ'ι τσουλούφι και την πιο τρέντι μπλουζα!!! και ψαρώνουν τα κοριτσάκια!!!! Ρε αν το είδωλο του σημερινού αγοριού είναι (όπως κάποιος προείπε), ο τύπος στην διαφήμιση της ΤΙΜ, τότε χαθληκαμε!!!! Θα γίνουμε σαν τη διαφήμηση των goodie's!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Στην Μπλε έκφραση λέω ότι έχεις δίκιο. παιδιά σαν κι εσένα!!! Αλλά αν δεις γύρω σου, θα δεις ότι όλοι προσπαθούν να μοιάσουν σε κάποιον. και στη γενιά μας υπήρχαν αυτά (θέλανε να μιασου στον γαρδέλη!). Απλά πλέον τα πρώτυπα που υπάρχουν είναι πάρα πολύ ρηχά!!!! Εμείς μεαγώσαμε με Κατσιμίχες και Παπακωνσταντίνου (και λέω δύο απλά παραδείγματα!) σήμερα με τι μεγαλώνουν οι νέοι ??? Με Χατζηγιάννη????

Εκεί είναι το πρόβλημα. Ότι πλέον δεν υπάρχουν σωστά πρώτυπα (ή είδωλα όπως θες πές τα!)

Χμμ εγώ πάντως δεν μεγάλωσα με παπακωνσταντίνου και κατσιμίχα.... δόξα το θεό!!!!

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis

Βλέπω κοριτσακια που ανοίγουν τα πόδια στον πρώτο τυχόντα! Τι ωραία! πόσο εύκολα είναι τα κοριτσάκια! και βέβαια σ' αρέσει! σε βολεύει! Μα είμαι αρκετά μεγάλη για να ξέρω πώς θα νοιώθει αυτό το κοριτσάκι σε 10 χρόνια!

Και τα αγοράκια αντί να προσπαθούν να τις ρίχνουν με αντρικό τρόπο, κοιτάνε για το ποιος έχει το πιο μακρ'ι τσουλούφι και την πιο τρέντι μπλουζα!!! και ψαρώνουν τα κοριτσάκια!!!! Ρε αν το είδωλο του σημερινού αγοριού είναι (όπως κάποιος προείπε), ο τύπος στην διαφήμιση της ΤΙΜ, τότε χαθληκαμε!!!! Θα γίνουμε σαν τη διαφήμηση των goodie's!!!!

Μπράβο Ιωάννα! Έβαλες τα πράγματα σε μία τάξη!!!
    Μωρή τρελλή πας καλά κι εσύ; Έχετε ανοίξει κουβέντα μπαρμπάδων και παπούδων το έχετε αντιληφθεί; Και με αφορμή τι; Ένα βιντεάκι του Γαρδέλλη!!!
    Θα πεθάααααανω....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Χμμ εγώ πάντως δεν μεγάλωσα με παπακωνσταντίνου και κατσιμίχα.... δόξα το θεό!!!!

Κρίμα!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Μπράβο Ιωάννα! Έβαλες τα πράγματα σε μία τάξη!!!
    Μωρή τρελλή πας καλά κι εσύ; Έχετε ανοίξει κουβέντα μπαρμπάδων και παπούδων το έχετε αντιληφθεί; Και με αφορμή τι; Ένα βιντεάκι του Γαρδέλλη!!!
    Θα πεθάααααανω....

Ε έτσι κι αλλιώς κι αυτό το thread σε spam θα καταλήξει!!!

Κρίμα!!

Κρίμα δε λες τίποτα....

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Ρε τι ψάχνετε να βρείτε. Κάθε γενιά καλή είναι για αυτούς που την ζούν. Τι να πούν δηλαδή και αυτοι που ζήσανε πολέμους και δεν είχαν να φάνε. Από το 70 και μετά μια χαρά περνάνε οι πιτσιρικάδες τηρουμένων των αναλογιών. Και πάντα οι γηρεότεροι θα έχουν να λένε πόσο καλύτερο ήταν από τους νεότερους. Μάλλον γιατί ζηλεύουν τα νιάτα τους.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Ρε τι ψάχνετε να βρείτε. Κάθε γενιά καλή είναι για αυτούς που την ζούν. Τι να πούν δηλαδή και αυτοι που ζήσανε πολέμους και δεν είχαν να φάνε. Από το 70 και μετά μια χαρά περνάνε οι πιτσιρικάδες τηρουμένων των αναλογιών. Και πάντα οι γηρεότεροι θα έχουν να λένε πόσο καλύτερο ήταν από τους νεότερους. Μάλλον γιατί ζηλεύουν τα νιάτα τους.

Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσς

Πραγματικά χαίρομαι που μεγάλωσα την εποχή που μεγάλωσα!!! Αν μεγάλωνα σε αυτή την εποχή θα είχα χοντρό προβλημα!!!!! Αν στη δικιά μου εποχή δεν δέχονταν μια κοπέλα άβαφτη πόσο μάλλον τώρα που και στο δημοτικό τα κοριτσάκια πάνε σαν κοκέτες!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσς

Πραγματικά χαίρομαι που μεγάλωσα την εποχή που μεγάλωσα!!! Αν μεγάλωνα σε αυτή την εποχή θα είχα χοντρό προβλημα!!!!! Αν στη δικιά μου εποχή δεν δέχονταν μια κοπέλα άβαφτη πόσο μάλλον τώρα που και στο δημοτικό τα κοριτσάκια πάνε σαν κοκέτες!!!!

Αυτό ακριβώς εννοώ ότι ο καθένας περνάει καλά στην εποχή του . Και περνάει καλά απλά γιατί είναι νέος. Δεν έχει να κανει με την εποχή . Θετικά και αρνητικά έχουν όλες οι εποχές. Σαν νέος-νεα κρατάς τα θετικά.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

παπακωνσταντίνου και κατσιμίχα,,,love... drama...drugs...your generation...

Αλλα για πες μας εσυ με τι μουσικα ακουσματα μεγαλωσες
    Ακουω

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Και θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό?
    Δηλαδή εγώ είμαι άτυχος?
    Τι κρίμα να μην μεγαλώσω κι εγώ με τ'αστέρια του fame-story!
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Παλαιό μέλος
    Γιατί την πεφτουμε στα πιτσιρίκια οι γηραιότεροι?

Γιατι δεν ρίχνετε στο τραπέζι το γεγονός πως πλέον οι έφηβοι τρέχουν ένα αγώνα δρόμου απόκτησης διπλωμάτων και πιστοποιήσεων?

Το κακό στην νεολαία δεν είναι ότι έχει λάθος ερεθίσματα και πρότυπα, αλλά ότι δεν έχει την ευχέρια να ζήσει τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια ανέμελα και χωρίς προβληματισμούς για το δύσκολο μέλλον που έρχεται.

Οι π@πες στα σχολεία γινόντουσαν και παλαιότερα, μόνο που δεν είχαμε κινητά με κάμερα να τις τραβήξουμε.

Επίσης, στα δικά μου τα χρόνια τουλάχιστον, στα σχολεία γινόταν η γιορτή του μπάφου ακόμα και στα διαλλείματα. Πολλοί ακούγανε Παπακωνσταντίνου,Κατσιμίχες, καλό ξένο μέταλ και αλλά τέτοια ποιοτικά, αλλά οι περισσότεροι ακούγανε Πυξ Λαξ, Σφακιανάκη, Καρρά και τα σεντόνια της Βισση.

Το μόνο αρνητικό που βλέπω στην νέα γενιά είναι η μεταφορά τους από τις αθλοπαιδιές στην οθόνη του υπολογιστή και στο ιντερνετ, το οποίο και θεωρώ ευχή και κατάρα ταυτόχρονα. Όχι πριν από πολλά χρόνια θυμάμαι κάναμε ουρές μέχρι να αδειάσει μια μπασκέτα για να παίξουμε και τώρα βλέπω όλα τα γηπεδάκια άδεια...

Αυτή η συζήτηση καλό θα ήταν να ξεφύγει από τα πλαίσια της αντιπαράθεσης με τους 19χρονους του φορουμ. Θα μπορούσαν οι μεγαλύτεροι με παιδιά στην εφηβεία να πούν τις εμπειρίες τους σαν γονείς, αλλά και οι υπόλοιποι που σκοπεύουν να κάνουν παιδιά πως σκέφτονται να διαχειριστούν το μεγάλωμά τους.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αλητες μηχανοβιοι
    από idi στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2004, 21:11
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 23/06/2004, 13:24
  3. Αλήτες Μηχανόβιοι...
    από kapeos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2004, 08:34