Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 44

Θέμα: Πίσω βαλίτσα για μικρο ΟN-Off .. Γνώμες !!

Πίσω βαλίτσα για μικρο ΟN-Off .. Γνώμες !!

Ναι ψάχνουμε για βαλιτσάκι .

Απο οτι είδα, το να είναι αποσπωμενο , είναι απαραίτητη ιδιότητα .

Το μάτι μου έπεσε στο E460 - MONOKEY http://www.givi.co.uk/caschi_borse_b...=12121&lang=en

Με τελικό πακέτο το παρακάτω .

Τωρα , επειδή έτυχε να διαβάσω στο φόρουμ για βαλίτσες που έφυγαν πάνω από τις μηχανές στο δρόμο .

Υπάρχει κάποια μαύρη λίστα στο θέμα μάρκες η μοντέλα ?

Δώστε μου εναλλακτικά προτάσεις , για παρόμοια επιλογή .

.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	e81 - metal rack.jpg 
Προβολές:	233 
Μέγεθος:	7,7 KB 
ID:	98662

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Γιατι δεν βλεπεις προς Kappa μερια μιας και παραπλησιας ποιοτητας αλλα πολυ οικονομικοτερη επιλογη.

Με έχει απασχολήσει κι εμένα το θέμα.
    Πρέπει να έχει γερή βάση και σύνδεση, να είναι ΕΛΑΦΡΙΑ και να χωράει πράμα.
    Λοιπόν , έχει η SHAD μια, παλιό μοντέλο , 39 λίτρα, στην οροφή έχει ειδικό χταπόδι για να δένεις κάτι ελαφρύ και ογκώδες. Την είχα αγοράσει στο παρελθόν δυο φορές ,για ένα ΝΧ 650 και ένα ΚΛΕ 500 και άντεξε και στις δυο περιπτώσεις. Θα την ξαναπάρω μάλλον.

Την έχει η ΠΕΡΚΟ στα 80 ευρώ, με τη βάση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
    Με έχει απασχολήσει κι εμένα το θέμα.
    Πρέπει να έχει γερή βάση και σύνδεση, να είναι ΕΛΑΦΡΙΑ και να χωράει πράμα.
    Λοιπόν , έχει η SHAD μια, παλιό μοντέλο , 39 λίτρα, στην οροφή έχει ειδικό χταπόδι για να δένεις κάτι ελαφρύ και ογκώδες. Την είχα αγοράσει στο παρελθόν δυο φορές ,για ένα ΝΧ 650 και ένα ΚΛΕ 500 και άντεξε και στις δυο περιπτώσεις. Θα την ξαναπάρω μάλλον.

Την έχει η ΠΕΡΚΟ στα 80 ευρώ, με τη βάση.
    Ναι, αλλά ...

Κυριάκο επειδή έχεις ήδη βγει στα βαριά έξοδα με το rebuild σου αναφέρω πως έχω μια Kappa 46άρα που κάθεται.

Την πήρα για το CBF και την έβαλα μόνο μια φορά πάνω δοκιμαστικά, δεν με βόλεψε και πήρα την αμέσως επόμενη μέρα ένα tankbag, είναι πραγματικά ολοκαίνουργια κι εδώ και κανα 10μηνο περίπου αναπαύεται συσκευασμένη κι εντελώς αγρατζούνιστη στην αποθήκη μου, με τη βάση και τις βίδες της , τα δυο κλειδιά της, κομπλέ !

Σκεφτόμουν καιρό να τη βάλω στις αγγελίες αλλά είναι απ'τις στιγμές που λες "δε γ@μ.. μπαγκαζιέρα είναι κάπου μπορεί να χρειαστεί αργότερα, απ'την άλλη παίζουν και μεταφορικά για όποιον τη χρειαστεί κλπ κλπ.."

Τώρα όμως η περίπτωση η δική σου είναι πιο σημαντική αφού πιστεύω ότι αξίζει να τη βγάλεις πιο οικονομικά βλέποντας όλα τα έξοδα που έκανες αυτές τις μέρες. Κι απ'την άλλη ίσως καταφέρω να τη δώσω σε κανένα παλικάρι μόλις επιστρέψει απ'τις διακοπές του να γλυτώσουμε τα μεταφορικά μέχρι την Αθήνα τουλάχιστον.

Και το οικονομικό μη σε νοιάζει, εγώ με κανα πενηντάρικο είμαι υπέρευχαριστημένος και συμπληρώνω τα υπόλοιπα να πάρω κανα σετ σαμάρια, υπολόγισε πως την αγόρασα 135ευρώ πριν κανα 10μηνο όπως ξαναείπα (αν θυμάμαι καλά).

Αν σ'ενδιαφέρει μου λες, δεν ζορίζομαι να τη δώσω αλλά αν σε εξυπηρετεί χαλάλι σου !

Αυτή εδώ είναι σε μια φωτό απ'το νετ, αν θέλεις σου βγάζω και φωτό το απόγευμα και στις επισυνάπτω να τη δεις καλύτερα, σε ίδια κατάσταση βρίσκεται πάντως.

Όνομα:	image.jpg 
Προβολές:	215 
Μέγεθος:	13,9 KB 
ID:	98668

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    σε ίδια κατάσταση βρίσκεται πάντως.
    ...χωρίς τα κράνη...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    καππα εχω και εγω!
    (τη φοραω και στο σκουτερ και στο freewind) (οχι στο Ζ αντε απο δω )
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Ενταξει . την παίρνω .

Στείλε μου με ενα ΠΜ έναν λογαριασμό τραπέζης .

Εχει σίγουρα αποσπωμενη βάση !! Ετσιιιιιι ??
    Θα σου βάλω και πέντε ευρώ επιπλέον , για μεταφορά με ΚΤΕΛ .

Ελπίζω να μην σου είναι κόπος να της πας στο ΚΤΕΛ ?

Αυτη είναι ακριβώς ? οχι με ασημή καπάκι !!

.

Όνομα:	kappa-46-large.jpg 
Προβολές:	180 
Μέγεθος:	39,1 KB 
ID:	98728

Και τώρα μπορείτε να γελάσετε με την καρδιά σας για το θέμα συμπτώσεις .

Σήμερα το πρωί στην δουλειά , μου τράβηξε την προσοχή μια βαλίτσα,
    πάνω σε ένα Transalp , και την έβγαλα φωτογραφία με το κινητό μου .

Πρόσεξα οτι η βάση που κουμπώνει , δεν είναι και τόσο συμπαγής , αλλά από την άλλη,
    στην μαστοριά και τις βελτιώσεις , δεν μας πιάνει κανείς, εύκολα !!

.

Όνομα:	dsc00001.jpg 
Προβολές:	174 
Μέγεθος:	18,1 KB 
ID:	98730

Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Ελπίζω να μην σου είναι κόπος να της πας στο ΚΤΕΛ ?
    Κοίτα τώρα να δεις τι γίνεται.. εγώ μένω Χανιά !

Μπορώ όμως να φροντίσω να τη στείλω είτε κατευθείαν σε σένα (πιστεύω ότι θα βγουν πολλά τα μεταφορικά μέχρι το Βόλο), είτε σε κάποιον στην Αθήνα που θα μας κάνει την καλή να στη στείλει με το ΚΤΕΛ και τα βρίσκουμε τι και πως, πρέπει όμως να βρούμε ποιος μπορεί να αναλάβει αυτή την ταλαιπωρία..

-Μπορώ ακόμα να αγγαρέψω ένα απ'τα παιδιά που θα κατέβουν αυτές τις μέρες Κρήτη, καταλαβαίνω ότι πρόκειται για μεγάλη ταλαιπωρία γι'αυτούς όμως.. φαντάσου να κουβαλάνε στο ανέβασμα τα πράγματά τους και να φορτωθούν και μια μπαγκαζιέρα καπέλο..

Να προτείνω κάτι άλλο ; Να ρωτήσω πόσο θα πάνε τα μεταφορικά στη Speedex που συνεργάζεται με την εταιρία που δουλεύω και τα μοιραζόμαστε ; Πως ; Θα κατεβάσω κι άλλο την τιμή, δεν χαλιόμαστε για 5-10 ευρά πάνω κάτω.

Νομίζω ότι θα είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να την παραλάβεις κι ας είναι ο πιο ακριβός. Την πακετάρω, τη στέλνω και το πολύ σε 2-3 μέρες την έχεις στα χέρια σου ! Αν σε βολεύει πες μου και τους ρωτάω το πρωί, τα οικονομικά τα βρίσκουμε μετά.

Λόγω απογευματινής τσάρκας δεν πρόλαβα να την φωτογραφίσω για να δεις την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα, πάντως είναι αυτή που έβαλες στις φωτό κι είναι όντως ολοκαίνουργια, στο μηχανάκι μπήκε για μια μικρή βόλτα μόνο και δεν έμεινε ούτε μία νύχτα έξω φαντάσου !

Θα κάνω μια απόπειρα τώρα μπας και πετύχω καλές φωτό στα σκοτάδια και θα στις επισυνάψω σε λίγο, αν δεν τα καταφέρω σίγουρα θα σε φτιάξω αύριο ! Εντός 15 λεπτών περίμενε ενημέρωσις

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Μετά από 4 χρόνια με ΑΧ και χωρίς υπερβολές 300,000 Χμ με givi 42l σου λέω δεν θα έχεις πρόβλημα . πρόσεχε λίγο με το βάρος γιατί το υπό- πλαίσιο του ΑΧ δεν είναι και ότι καλύτερο. Ίσως χάσεις καμία βίδα ( πλαίσιο – υποπλαισιο ) να το τσεκάρεις και καλό είναι να βάλεις λίγο χρώμα στο σπείρωμα για να μην ξεβιδώνει.
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Για πάμε μια απόπειρα.. περίμενε λίγο, θα βάλω 5-6 φωτό κι η σύνδεση είναι αργήηηηη...

Όνομα:	mprosta.jpg 
Προβολές:	155 
Μέγεθος:	42,6 KB 
ID:	98757

Πάμε πάνω..

Όνομα:	pano.jpg 
Προβολές:	156 
Μέγεθος:	47,8 KB 
ID:	98760

Πιο γρήγορη είναι η καθυστέρηση !!

Από πίσω

Όνομα:	piso.jpg 
Προβολές:	149 
Μέγεθος:	48,0 KB 
ID:	98761

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καθρέφτες για μικρό ΟN-Off .. Γνώμες !!
    από kiriakost στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2007, 17:06
  2. Απορία για πίσω βαλίτσα
    από Mike-Patra στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2007, 13:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας