Χρονια Πολλα κ Καλα Μαρακι
οτι επιθυμεις κ παντα ευτυχισμενη!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χρονια Πολλα κ Καλα Μαρακι
οτι επιθυμεις κ παντα ευτυχισμενη!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
Μαρία πολύχρονη! Σου εύχομαι τα καλύτερα!
Να σε χαίρεται ο άντρας σου!
Αντρέα να το χαίρεσε το κορίτσι και να ειστε πάντα αγαπημένοι!
![]()
![]()
δεν ειπαμε για τετοιες δουλειες οτι ειναι ο maintenance?Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Ποτε ειπαμε θα ερθεις για μπυρα? Γιατι εχω μια τοστιερα που θελω να συνδεσω με WiFi με το ψυγειο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτος θα βαλει της πριζες και τα καλωδια ρε'συ, εσυ θα ρυθμησεις τα ΙΡ και τα DNSΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
δεν ειπαμε για τετοιες δουλειες οτι ειναι ο maintenance?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
α! καταλαβα. θα πεσει (σε απολυτους αριθμους καφασιων) το κερασμα της αρκουδας.... θα ειναι και η γιαγια?Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Αυτος θα βαλει της πριζες και τα καλωδια ρε'συ, εσυ θα ρυθμησεις τα ΙΡ και τα DNS![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η γνωστη γιαγια? Σε περιπτωση που βαλετε φωτια στο σπιτι?Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
α! καταλαβα. θα πεσει (σε απολυτους αριθμους καφασιων) το κερασμα της αρκουδας.... θα ειναι και η γιαγια?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
το πετυχες!Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Η γνωστη γιαγια? Σε περιπτωση που βαλετε φωτια στο σπιτι?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...που ξερεις, μπορει να χρειαστει και αυτος, για να μην σου πω οτι μπορει να κανει καμμια πατεντα να τραβας καζανακι και να ριχνει μονοξειδιο του ανθρακα αντι νερου! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ωραια, και μετα θα τα ενωσουμε και τους τρεις μαζι με το split.exe και θα οταν θα αναψεις τη τοστιερα θα κανει ping στο printer να παρει μπροστα που θα στειλει 500000000V στο ψυγειο που θα παρει φωτια και τοτε θα αρχισει η τουαλετα να πεταει μονοξειδιο του ανθρακα.. Μια χαρα..Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
το πετυχες!![]()
...που ξερεις, μπορει να χρειαστει και αυτος, για να μην σου πω οτι μπορει να κανει καμμια πατεντα να τραβας καζανακι και να ριχνει μονοξειδιο του ανθρακα αντι νερου! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
xronia pola maria na xerese tin aderfi sou...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
(Ολα θα πανε καλα)
![]()
![]()
![]()
e?Ποτε ειπαμε θα ερθεις για μπυρα? Γιατι εχω μια τοστιερα που θελω να συνδεσω με WiFi με το ψυγειο![]()
ti?Αυτος θα βαλει της πριζες και τα καλωδια ρε'συ, εσυ θα ρυθμησεις τα ΙΡ και τα DNS![]()
...Η γνωστη γιαγια? Σε περιπτωση που βαλετε φωτια στο σπιτι?![]()
![]()
Ωραια, και μετα θα τα ενωσουμε και τους τρεις μαζι με το split.exe και θα οταν θα αναψεις τη τοστιερα θα κανει ping στο printer να παρει μπροστα που θα στειλει 500000000V στο ψυγειο που θα παρει φωτια και τοτε θα αρχισει η τουαλετα να πεταει μονοξειδιο του ανθρακα..
[B]Μια χαρα..[b]
NOMIZEIS????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ωχ.. παντοφλαΑρχικά δημιουργήθηκε από mystique
...
![]()
![]()
![]()
...
![]()
![]()
Ο bart φταιει![]()
![]()
@ vangelis 64
@DimChios
@Tropeas
@ Lupo
@ makis206
@ McGyver
@ Nrgman
@ angel-m
@ Tsakalaki
@ Vezouvios
@ kapeos
@ lilipoua
@ kalesin
@ Λεωνίδας
@ KaTaNaS
@nakkip
@latris mixanis
@VegasKitty
@sober
@Druuna
@apav
@MikeG
@alximistis
@Cpt. Haddock
@dammed_kittin
@costas81
@slacker
@afrotwin
[FONT=century gothic]ευχαριστώ και εσείς να είστε πάντα όρθιοι και υγιείς &
να περνάτε καλά, πολλά φιλιά [/FONT]![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Ωχ.. παντοφλα![]()
![]()
Ο bart φταιει![]()
![]()
εγω ειπα να το αποφυγω ....
@ bartlal
γκουχγκουχμπαρτουλιγκουχγκουχγκουχζιπογιοκγκουχγκο υχγκουχ
![]()
Α καλα.. οταν εισαι μπροστα το κρυβει τωρα.. Προχθες περιμενε να πας για υπνο για να αναψει τσιγαρο με το zippo..Αρχικά δημιουργήθηκε από mystique
εγω ειπα να το αποφυγω ....
@ bartlal
γκουχγκουχμπαρτουλιγκουχγκουχγκουχζιπογιοκγκουχγκο υχγκουχ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()