Peter Fonda?Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Και... ο απόλυτος σεβασμός!!!![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Πήγαινα στη δουλειά κατά τις 7 και το είδα παρκαρισμένο.Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Προχθες εγω θα ημουν
Βασικα αν ειδες αυτο σιγουρα τοτε σιγουρα εμενα ειδες![]()
Μετά έφυγες από Κων/πολεως κ πρέπει να είχες κάτι φορτωμένο, σωστά?
Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά στο μοτόρι!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Peter Fonda?![]()
Στις μοτοσικλέτες ρε αχρείε! Και στην ταινία κατ επέκταση!!! Ορισμένα πράγματα δεν αφήσαν εποχή τυχαία!!! Ασχετίδουλα μοτοσικλετιστή.![]()
Νίκος
Open Horizons
Εγω ηξερα και ποιος ειναι πανω στη μοτοσυκλετα, εσυ δεν καταλαβες ποιο σαμουραι εννουσα που δεν χρειαζεται διαυκρινηση στα κυβικα, που ειναι και ενας θρυλος.. Ασχετιδουλα μοτοσυκλετιστη..Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Στις μοτοσικλέτες ρε αχρείε! Και στην ταινία κατ επέκταση!!! Ορισμένα πράγματα δεν αφήσαν εποχή τυχαία!!! Ασχετίδουλα μοτοσικλετιστή.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Εγω ηξερα και ποιος ειναι πανω στη μοτοσυκλετα, εσυ δεν καταλαβες ποιο σαμουραι εννουσα που δεν χρειαζεται διαυκρινηση στα κυβικα, που ειναι και ενας θρυλος.. Ασχετιδουλα μοτοσυκλετιστη..![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Με συγχωρείτε πολύ. Με τα kawa δεν τα πάω καλά.![]()
μα μιλαμε για ΤΟ καβασακιΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Με συγχωρείτε πολύ. Με τα kawa δεν τα πάω καλά.![]()
ολοκληρο σχεδιο εκδικησης![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
μα μιλαμε για ΤΟ καβασακι
ολοκληρο σχεδιο εκδικησης![]()
![]()
![]()
Όντως εκδίκηση!!! Έχει φάει" κόσμο το συγκεκριμένο...![]()
ψαχνω παλια ΚΤΜια και δε βρισκω......γιατι?????????ας βαλει καποιος εναν δουκα με μεγαλα πρασινα η πορτοκαλη αυτοκολητα![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
για αυτο το βγαλανε και το στειλαν κατα χιλιαδες στην αμερικηΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Όντως εκδίκηση!!! Έχει φάει" κόσμο το συγκεκριμένο...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
για αυτο το βγαλανε και το στειλαν κατα χιλιαδες στην αμερικη![]()
Χεχεχεχε... είσαι κακίστρω...![]()
ρε Στελάρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
... είσαι κακίστρω...![]()
πολύ GAY με φέρνει αυτό
:wacko:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ρε Στελάρα...
πολύ GAY με φέρνει αυτό
:wacko:
Κοίτα ρε που θα με βγει το όνομα στα γεράματα...![]()