Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 51

Θέμα: Αγορα Notebook

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
    Ποιος το λεει?
    Εγω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Εγω...

Στον π$%%$#$ο μας

Banned
    Στον π$%%$#$ο μας
    Στο στόμα σας...

Και συγνώμη που πήγα να σου πώ και μια γνώμη μιάς και αυτή είναι άμεσα σε σχέση με τη δουλειά μου...
    Απλά ξεχνάω οτι ο κόσμος έχει και ΠΑΠΑΡΕΣ...

Αφου για αρχή θα ζεστένεται και θα πάρει τις θερμοαπαγωγικές πάστες στο χέρι, θα σου βγάλει board ή cpu και θα τρέχεις...Προσοχή στο πληκτρολόγιο και στον δίσκο...ΠΑΠΑΡΑΚΟ, καλή πρόθεση είχα και έχω...

Μάθε τις διαφορές σε chipset που κατασκευάστηκαν για XP και είναι sVista capable και σε αυτά που ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ με sVista!!!!

Αν το μύνημα προσβάλει κάποιον παρακαλω τους mods να το σβήσουν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Στο στόμα σας...

Και συγνώμη που πήγα να σου πώ και μια γνώμη μιάς και αυτή είναι άμεσα σε σχέση με τη δουλειά μου...
    Απλά ξεχνάω οτι ο κόσμος έχει και ΠΑΠΑΡΕΣ...

Αφου για αρχή θα ζεστένεται και θα πάρει τις θερμοαπαγωγικές πάστες στο χέρι, θα σου βγάλει board ή cpu και θα τρέχεις...Προσοχή στο πληκτρολόγιο και στον δίσκο...ΠΑΠΑΡΑΚΟ, καλή πρόθεση είχα και έχω...

Μάθε τις διαφορές σε chipset που κατασκευάστηκαν για XP, και είναι sVista capable και σε αυτά που ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ με sVista!!!!

Αν το μύνημα προσβάλει κάποιον παρακαλω τους mods να το σβήσουν...

Πασο ρε man το πηρα για χαβαλε

αν και αυτα που λες μου φαινονται τρελα

τεσπα sorry

Banned
    Πασο ρε man το πηρα για χαβαλε

αν και αυτα που λες μου φαινονται τρελα

τεσπα sorry
    Πάσο και εγώ... Την γνώμη μου πήγα να πώ...
    Sorry...

ωραιο post να ανοιξουμε ενα και για το τι μαλακτικο προτεινει ο καθενας για το πλυντηριο ενα για ζωγραφικη και ενα για ποιηση...

ειναι πολυ ωραιο να μπαινεις εδω και να βλεπεις ποσο πολυταλαντα οντα ειναι οι μοτοσυκλετιστες

θα ξανακανω ενα search μηπως βρω κανα ποστ που να ασχολειστε με μηχανες....

συγνωμη για την παρενθεση συνεχιστε...
    φιλικα..........

Αρχικά δημιουργήθηκε από simeon
    ωραιο post να ανοιξουμε ενα και για το τι μαλακτικο προτεινει ο καθενας για το πλυντηριο ενα για ζωγραφικη και ενα για ποιηση...

ειναι πολυ ωραιο να μπαινεις εδω και να βλεπεις ποσο πολυταλαντα οντα ειναι οι μοτοσυκλετιστες

συγνωμη για την παρενθεση συνεχιστε...
    φιλικα..........
    :a019: φιλικα επισης

Φίλε μου στην κατηγορία "Γενικές" θα βρεις γενικές συζητήσεις

Στα "Ανέκδοτα" θα βρεις ανέκδοτα

Στα "Ταξιδιωτικά" θα βρεις προορισμούς, ταξίδια, φωτό από διάφορα μέρη του κόσμου κλπ..

Στις "Αγγελίες" θα βρεις αγγελίες των μελών χωρισμένες σε ΤΡΕΙΣ (3!!) υποκατηγορίες μάλιστα για κάθε γούστο

Στα "Μοντέλα" θα βρεις αυτό που ψάχνεις

Που βλέπεις το στραβό δηλαδή ; Κι απ'την άλλη μ'ένα πισί σε διαβάσαμε και σου απαντάμε..

οπως ειδατε δεν ανεφερα τιποτα για την συζητηση μεχρι τωρα (αν και με ενοχλει που καθε φορα που θελω να δω τα νεα ποστ βλεπω ενα καρο ασχετα) αλλα απο το να κουβεντιαζουμε ακομη και ασχετα μεχρι το μπαινω και να διαβαζω κοντρα γνωσεων περι λαπτοπ και βρισιες εεε ειναι καπως....

αν το παμε ετσι μπειτε στις γενικες σε ενα φορουμ για υπολογιστες και τσακωθειτε για τις μηχανες σας....
    Οσον αφορα για τις κατηγοριεσ του φορουμ οπως αναφερεις ειναι πολυ ωραια χωρισμενες αλλα οπως θα γνωριζεις στις αγγελιες π.χ. δεν ειναι μπακαλικο αλλα αποκλειστικα για πραγματα για μοτοσυκλετες... οπως προσπαθουν να ειναι και οι υπολοιπες...

οσον αφορα το φιλο defiant πολυ καλο το σχολιο του, του προτεινω να το σκεφτει...

οπως ειδατε δεν ανεφερα τιποτα για την συζητηση μεχρι τωρα (αν και με ενοχλει που καθε φορα που θελω να δω τα νεα ποστ βλεπω ενα καρο ασχετα) αλλα απο το να κουβεντιαζουμε ακομη και ασχετα μεχρι το μπαινω και να διαβαζω κοντρα γνωσεων περι λαπτοπ και βρισιες εεε ειναι καπως....
    Πάσο. Καταλαβαίνω τον τρόπο που το παίρνεις εσύ απλά εγώ δεν δίνω και τόση σημασία.

αν το παμε ετσι μπειτε στις γενικες σε ενα φορουμ για υπολογιστες και τσακωθειτε για τις μηχανες σας....
    Οσον αφορα για τις κατηγοριεσ του φορουμ οπως αναφερεις ειναι πολυ ωραια χωρισμενες αλλα οπως θα γνωριζεις στις αγγελιες π.χ. δεν ειναι μπακαλικο αλλα αποκλειστικα για πραγματα για μοτοσυκλετες... οπως προσπαθουν να ειναι και οι υπολοιπες...
    Κι εδώ καταλαβαίνω αυτό που θέλεις να πεις αλλά σκέψου ότι δεν μπορούμε να μιλάμε στις Γενικές και στα Ανέκδοτα μόνο για μοτοσυκλέτες.. Σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες το δέχομαι.

οσον αφορα το φιλο defiant πολυ καλο το σχολιο του, του προτεινω να το σκεφτει...

Κοιτα man ok δεκτα οσα λες, αλλα πες μου

1) ειναι το μονο ασχετο Θρεντ μεσα στο moto.gr?

2) ειναι εντελως ασχετο Θρεντ αφου ολοι pc χρησιμοποιουμε για να μπουμε εδω?

3) μηπως λεω μηπως πρεπει να ξεκολησεις λιιιιιγο απο τις μηχανες και να το δεις ποιο σφαιρικα το θεμα?

αν παρολα αυτα εξακολουθεις να ενοχλεισαι, πες μου να ζητησω να το διαγραψουν

XeRox member......
    Κοιτα man ok δεκτα οσα λες, αλλα πες μου

1) ειναι το μονο ασχετο Θρεντ μεσα στο moto.gr?

2) ειναι εντελως ασχετο Θρεντ αφου ολοι pc χρησιμοποιουμε για να μπουμε εδω?

3) μηπως λεω μηπως πρεπει να ξεκολησεις λιιιιιγο απο τις μηχανες και να το δεις ποιο σφαιρικα το θεμα?

αν παρολα αυτα εξακολουθεις να ενοχλεισαι, πες μου να ζητησω να το διαγραψουν

πςςςςςςςςςΤ...................παιδι..........χαλαρωσε λιγο ρε.........
    μην μας δειρεις κιολα.......
    i'm no supergenius, or are i...???

smells like summertime....

Αρχικά δημιουργήθηκε από l@gos
    πςςςςςςςςςΤ...................παιδι..........χαλαρωσε λιγο ρε.........
    μην μας δειρεις κιολα.......
    Για εσενα σκεφτομουν κατι αλλο

XeRox member......
    Για εσενα σκεφτομουν κατι αλλο

παμε διαμαχες αμα γουσταρςςςς φιΛΛαρακι!!!!!
    (η μηπως σε καποιο απομερο μερος του φουρουμ???)

gay post alert!!!

i'm no supergenius, or are i...???

smells like summertime....

Αρχικά δημιουργήθηκε από l@gos
    παμε διαμαχες αμα γουσταρςςςς φιΛΛαρακι!!!!!
    (η μηπως σε καποιο απομερο μερος του φουρουμ???)

gay post alert!!!

Διαμαχες αλλα μονο εσυ οχι ολο το πληρωμα του πειρατικου :rotflmao:

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2004, 01:45
  2. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2004, 01:18