Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
δεν τα συζητάμε σε κανένα τραπέζι ρε Στέλιο αυτά...![]()
(τι ώρα τελειώνεις σήμερα από τη δουλειά)
Ο νους σου... στο φαί.
Δεν ημπορώ σήμερις. έχω δουλίτσα ως αργά και μετά έχω φυσικοθεραπεία.![]()
δεν τα συζητάμε σε κανένα τραπέζι ρε Στέλιο αυτά...![]()
(τι ώρα τελειώνεις σήμερα από τη δουλειά)
Ο νους σου... στο φαί.
δεν εννοούσα φαΐ μωρέΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ο νους σου... στο φαί.
κανένα ανθρακούχο νερό έλεγα να πιούμε :rotflmao: :rotflmao:
Εγω παντως καταφερα να του κλεψω ενα ολοκληρο πα'ι'δακι την αλλη φορα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
δεν εννοούσα φαΐ μωρέκανένα ανθρακούχο νερό έλεγα να πιούμε :rotflmao: :rotflmao:
Βεβαια το εκανα νομιζοντας οτι ειναι κοινο πιατο για ολους...![]()
![]()
![]()
Ευτυχως ζω ακομα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
ο τελευταίος που το έκανε αυτό οδηγεί μόνο σκούτερ (δεν έχει αριστερό χέρι)Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Εγω παντως καταφερα να του κλεψω ενα ολοκληρο πα'ι'δακι την αλλη φορα..
Βεβαια το εκανα νομιζοντας οτι ειναι κοινο πιατο για ολους...![]()
![]()
![]()
Ευτυχως ζω ακομα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο τελευταίος που το έκανε αυτό οδηγεί μόνο σκούτερ (δεν έχει αριστερό χέρι)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αφού.. από δω το έχετε από εκεί το φέρνετε... πότε θα πάμε να ρημαδοφάμε; Πότε θέλετε και μπορείτε;![]()
τραβάτε με κι ας κλαίω είσαι ρε φίλεΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Αφού.. από δω το έχετε από εκεί το φέρνετε... πότε θα πάμε να ρημαδοφάμε; Πότε θέλετε και μπορείτε;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τον εκρινες,τον δικασες,τον καταδικασες,τον διαπομπευσες...Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Χεχεχεχε...
ωραία μέρα σήμερα. Ορίστε κυρίες και κύριοι! Από το in.gr.
Πάρτε να έχετε!
Ύποπτος για φοροδιαφυγή είναι ο ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΡΟΣΙ, σύμφωνα με ανακοίνωση της ιταλικής Εφορίας. Οι Αρχές της γειτονικής χώρας προτίθενται να ερευνήσουν τα οικονομικά του Ιταλού πρώην Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο Moto GP, καθώς πιθανολογείται ότι την περίοδο 2000-2004 είχε αποκρύψει έσοδα ύψους 60 εκατομμύριων ευρώ.
Μια ζωή... απατεώνας!!!![]()
και ποιος εισαι ρε μεγαλε εσυ?![]()
ρομπα ξεκουμπωτη![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από monarxis
τον εκρινες,τον δικασες,τον καταδικασες,τον διαπομπευσες...
και ποιος εισαι ρε μεγαλε εσυ?![]()
ρομπα ξεκουμπωτη![]()
Διαπόμπευσα; όχι μετέδωσα είδηση για την ακρίβεια αναμετάδωσα. Με σχόλια δικά μου βεβαίως-βεβαίως!
Ποιος είμαι;
Η... ρόμπα της... γειτονιάς σας...![]()
espresso σελ23......η ζωη του heyden.........
σελ23
Μεγαλωμενος στο τεξας μεσα σε ενα τροχοσπιτο αρμεγοντας αγελαδες και κυνηγοντας σαυρες περασε την παιδικη του ηλικια ο Χειντεν.Η μητερα του που ηταν καουμποισα ειχε μεινει ζωντοχηρα μιας και ο πατερας του που ηταν και αυτος καουμποις τα εφτιαξε με αλλον καουμποι και φυγαν προς την δυση πανω σε ενα αλογο ασπρο που το λεγαν Ντολυ.
Μια μερα στην καλωδιακη μεσα στο τροχοσπιτο και καθως η ζεστη ηταν αφορητη και η σημαια της Αμερικης κυματιζε πανω απο την κεραια του τροχοσπιτου η μανα-χειντεν (πως λεμε μανα-ρειβερ) βλεπει εναν αγωνα τζι πι .Τοτε της τα σκαει (ποιος ξερει μαλλον απο τη ζεστη) γυρνα βλεπει τον γιο της που κυνηγουσε κατι κοτες και εκανε κατι ωραια εσακια καθως απεφευγε τους κακτους και λεει ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ θα παει εκει να πλουτισουμε!
ετσι και εγινε.....πηγε δουλεψε γκαρσονα και του πηρε το πρωτο του μηχανακι και τον εβαζε να κοβει βολτες γυρω γυρω απο του κακτους .....το τι κακτο ειχε φαει στη μαπα απο σαβουρες δε λεγετε για αυτο οταν επιασε τα πρωτα του λεφτα εκανε λιφτινγκ στην μαπα και το αποτελεσμα ειανι αυτο που ξερουμε ολοι (να μοιαζει με τον σποκ απο το σταρ τρεκ)
η συνέχεια στη σελ 24.......
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
σελ23
Μεγαλωμενος στο τεξας μεσα σε ενα τροχοσπιτο αρμεγοντας αγελαδες και κυνηγοντας σαυρες περασε την παιδικη του ηλικια ο Χειντεν.Η μητερα του που ηταν καουμποισα ειχε μεινει ζωντοχηρα μιας και ο πατερας του που ηταν και αυτος καουμποις τα εφτιαξε με αλλον καουμποι και φυγαν προς την δυση πανω σε ενα αλογο ασπρο που το λεγαν Ντολυ.
Μια μερα στην καλωδιακη μεσα στο τροχοσπιτο και καθως η ζεστη ηταν αφορητη και η σημαια της Αμερικης κυματιζε πανω απο την κεραια του τροχοσπιτου η μανα-χειντεν (πως λεμε μανα-ρειβερ) βλεπει εναν αγωνα τζι πι .Τοτε της τα σκαει (ποιος ξερει μαλλον απο τη ζεστη) γυρνα βλεπει τον γιο της που κυνηγουσε κατι κοτες και εκανε κατι ωραια εσακια καθως απεφευγε τους κακτους και λεει ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ θα παει εκει να πλουτισουμε!
ετσι και εγινε.....πηγε δουλεψε γκαρσονα και του πηρε το πρωτο του μηχανακι και τον εβαζε να κοβει βολτες γυρω γυρω απο του κακτους .....το τι κακτο ειχε φαει στη μαπα απο σαβουρες δε λεγετε για αυτο οταν επιασε τα πρωτα του λεφτα εκανε λιφτινγκ στην μαπα και το αποτελεσμα ειανι αυτο που ξερουμε ολοι (να μοιαζει με τον σπορκυ απο το σταρ τρεκ)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ..ΑΑΑΑΨΟΓΗ!!!!!!!!!!!!!
SPOK απο το Σταρ ΤρεκΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
..να μοιαζει με τον σπορκυ απο το σταρ τρεκ....
(ο σπόρκυ ειναι χρήστης του moto.gr![]()
)
κατα τα άλλα αψογο :rotflmao: :rotflmao:![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
SPOK απο το Σταρ Τρεκ
(ο σπόρκυ ειναι χρήστης του moto.gr![]()
)
κατα τα άλλα αψογο :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
το αλλαξα
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
σελ23
ετσι και εγινε.....πηγε δουλεψε γκαρσονα και του πηρε το πρωτο του μηχανακι και τον εβαζε να κοβει βολτες γυρω γυρω απο του κακτους .....το τι κακτο ειχε φαει στη μαπα απο σαβουρες δε λεγετε για αυτο οταν επιασε τα πρωτα του λεφτα εκανε λιφτινγκ στην μαπα και το αποτελεσμα ειανι αυτο που ξερουμε ολοι (να μοιαζει με τον σποκ απο το σταρ τρεκ)
Ναι καθόλου ειδυλλιακή ζωή. Σε ένα ράντζο με τη φύση και τα ζώα.
Ενώ στην Αθήνα ας πούμε που μεγαλώνουμε με το νέφος το θόρυβο και τη μόλυνση και που οι κυρίες του Κολωνακίου δεν ψάχνονται να κάνουν λίφτινγκ ούτε να βρους νεαρούς γκόμενους είναι καλύτερα.
Χίλια συγγνώμη για το σοβαρό ξαφνικά της απάντησης αλλά μου ήρθε στο μυαλό η εικόα και η διαφορά με εδώ και κάπου... μ έπιασε.
Ευτυχώς δε για να ολοκληρώσω που κι εμείς έχουμε τρομεφρούς αγωνιζόμενους στα motogp.![]()
Τεσπα μιν γίνω άλλο πικρόχολος...
Άντε ρε.... που δίνεις σημασία στην Espresso..Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Χίλια συγγνώμη για το σοβαρό ξαφνικά της απάντησης αλλά μου ήρθε στο μυαλό η εικόα και η διαφορά με εδώ και κάπου... μ έπιασε.![]()
![]()
:rotflmao: