Σελίδα 22 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 1217181920212223242526273272122 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Λοιπόν... Αφού δε λέει κανείς τίποτα θα πάρω το λόγο... Ξεκολλήστε από την παραλία, το PC σας νιώθει μόνο του!

Έγινε το σέρβις των 12000 χιλιομέτρων (θυμίζω τα 6000 δικά μου). Το πήγα στο εξουσιοδοτημένο στο Χαλάνδρι, είναι ένας συμπαθής 50άρης ο ιδιοκτήτης/μηχανικός. Το παρέλαβε το πρωί και το πήρα κατά τις 7 το απόγευμα, δυστυχώς λόγω δουλειάς δεν μπόρεσα να πεταχτώ να το δω "λυμένο" (και ήταν αδύνατον να αναβάλλω τη δουλειά, το κέρατό μου). Δε ξέρω αν το ξαναείπα, αλλά μου είχε κάνει εντύπωση που ήξερε τις εργασίες απ'έξω, δεν ήταν στο στυλ "ε να δούμε τι θέλει" κλπ. Πήγε ένα 250άρι ευρούδια βέβαια... Τσουχτερόν. Αλλά ρυθμίστηκαν βαλβίδες, συγχρονίστηκαν πεταλούδες κλπ. Θα μου πείτε, τι άλλο θα σου έλεγε, ότι δε τα έκανε; Τον ρώτησα σε τι κατάσταση ήταν και μου είπε αρύθμιστο (οκ επίσης προβλεπόμενη απάντηση).

Αλλά... Με το που το έβαλα μπροστά, αν μου έκλεινε κάποιος τα μάτια, θα ορκιζόμουν ότι δεν ήταν η μοτοσικλέτα μου. Άλλος ήχος, πολύ πιο "μεταλλικός", πιο μπάσος, πιο... εμ... "κακός" να το πω ή θα με πείτε ψωνάρα; Τέλος πάντων, δε μου πολυάρεσε η αλλαγή, γιατί είμαι εναντίον των πολλών θορύβων αλλά τι να πω, ας το δούμε και μετά γκρινιάζουμε, το πήρα και σιγά σιγά βγήκα στο δρόμο για το σπίτι. Παρατήρηση πρώτη, το κιβώτιο είχε γίνει "βιλούδο". Το διάβαζα στα περιοδικά ότι το φρέσκο λαδάκι το κάνει αυτό, αλλά τέτοια αλλαγή πια... Και το μοτέρ; Σαφώς πιο έντονος ήχος από την εισαγωγή στο άνοιγμα του γκαζιού, αλλά με πολύ λιγότερους κραδασμούς (δε χτυπάει το μπρελόκ σαν τρελλό πλέον στην τιμονόπλακα στις 5000 και δε τους νιώθω έντονα στα μπούτια) και πιο καλό δούλεμα, σαφώς πιο πρόθυμο να ανεβάσει στροφές και πιο πρόθυμο να τις κρατήσει (η έλλειψη κραδασμών που λέγαμε). Κοινώς... Το κανιβάλισα αυτές τις δύο μέρες. Αλλά ένα χαμόγελο ΝΑ. Και τον ήχο... Ε θα τον συνηθίσω. Αφού δείχνει πιο "υγιής" ο κινητήρας, ας είναι. Πάντως δεν είναι ιδέα μου, σήμερα πηγαίναμε με ένα φίλο για φαγητό και μου το είπε και εκείνος, νόμιζε ότι άλλαξα εξάτμιση γιατί ακουγόταν περισσότερο. Περιμένω να δω και την κατανάλωση. Και ΤΩΡΑ καταλαβαίνω τι έλεγε ο φίλος Συμπλέκτης... Όντως έχει πολύ μπλινγκ-ντιγκι-ντριν στο ρελαντί. λέτε να είναι το σημάδι της καλής ρύθμισης; ΟΧΙ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ πλάκα κάνω ρε, μη θυμώσεις. Και επειδή τώρα έχει καλύτερη απόκριση στο γκάζι και πιο γρήγορο επιλογέα, πρέπει να ξανασυγχρονίσω το χέρια μου για να μην κάνω άτσαλες αλλαγές ταχυτήτων.

Οπότε... Για την ώρα λέω χαλάλι τα λεφτά, τουλάχιστον ΟΝΤΩΣ κάτι έγινε στο μοτέρ. Προς το καλύτερο. Την επόμενη φορά θα προσπαθήσω να είμαι εκεί, αν και βαλβίδες κλπ θέλει κάθε δεύτερο σέρβις. Μπήκαν και διάκιδα μπουζί, υποτίθεται ότι κάνουν καλύτερη καύση. Δεν είδα τα παλιά, να δω αν ήταν καθαρά, όπως και δεν είδα και τα λάδια που είχε, αν είχαν γίνει... νερό. Τα καινούρια έλαια αν θυμάμαι καλά είναι ημισυνθετικά Motul. ΟΚ κακώς δεν έκατσα να ρωτήσω τα πάντα, αλλά δε θέλω να κουράζω το μυαλό μου με πράγματα που δεν είναι ακριβώς απαραίτητα... Ίσως αν δεν είχα κεφάλι κουδούνι από την πίεση (και δεν γαμοσταύριζα που ΕΚΕΙΝΗ την ημέρα χάλασε το τραίνο στο Ηράκλειο και έφαγα τη μέρα μου με τα λεωφορεία 2,5 ώρες πήγαινε/έλα Αθήνα-Μαρούσι) να ρωτούσα.

Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι, τη μοτοσικλέτα την αγόρασα με 6200 χιλιόμετρα από το Motoselect που είναι τα μεταχειρισμένα/στοκ τους Σφακιανάκη με προφορική διαβεβαίωση του διευθυντή/υπεύθυνου του μαγαζιού ότι είχε γίνει το σέρβις των 6000 χιλιομέτρων... Αλλά είχε γίνει πράγματι; Η κατάσταση του κιβωτίου σήμερα, σε σχέση με την μοτοσικλέτα όταν την παρέλαβα, καμμία σύγκριση. Που σημαίνει ότι πολύ πιθανόν να μην είπαν αλήθεια, ή να έβαλαν ότι φθηνότερο υπήρχε σε λάδι αφού ήταν για πούλημα... Θα πρέπει να πάω στο Περιστέρι να μάθω κάποια στιγμή. Αν και πλέον, και να μην το έκαναν, ότι χέσιμο και να ρίξω, στο βρόντο θα πάει.

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Αλλαζουν πολλα με το λαδακι οντως...εβαλα τωρα το συνθετικο Castrol Rs4 (10-50) και το κιβωτιο εχει γινει πολυ ελαφρυτερο...λες και ανεβαζει πιο προθυμα ενα πραγμα...ακουγονται ομως πολυ δυνατοτερα οι αλλαγες σε σημειο που αγχωνομαι..τωρα αν βρηκες και καλο μηχανικο για bandit παντρεψου τον...

Αυτον τον καφε-σουβλακια-pizza τι θα γινει θα το κανονισουμε ποτε?
    Και κατι αλλο...δε βρισκω μανιταρια για το Κ7...και μ αρεσουν πολυ τα μανιταρια γμτ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it

Και κατι αλλο...δε βρισκω μανιταρια για το Κ7...και μ αρεσουν πολυ τα μανιταρια γμτ...
    Στην Puig κοίταξες; Κωδικός 4428 για τα μανιτάρια του Bandit 2007, και μετά προσθέτεις το "A" για το μαύρο χρώμα, το "Β" για το λευκό, το "Ν" για το μαύρο, το "R" για το κόκκινο και το "V" για το πράσινο. Εισαγωγέας αν δεν απατώμαι είναι ο Μπαξεβάνης, αλλά τα έχει και το μοτομάρκετ και ο Ξύκης. Για το bandit του 2005, ο κωδικός είναι 3918.

Μπες στην www.puig.tv να τα δεις αν θέλεις.

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Στην Puig κοίταξες; Κωδικός 4428 για τα μανιτάρια του Bandit 2007, και μετά προσθέτεις το "A" για το μαύρο χρώμα, το "Β" για το λευκό, το "Ν" για το μαύρο, το "R" για το κόκκινο και το "V" για το πράσινο. Εισαγωγέας αν δεν απατώμαι είναι ο Μπαξεβάνης, αλλά τα έχει και το μοτομάρκετ και ο Ξύκης. Για το bandit του 2005, ο κωδικός είναι 3918.

Μπες στην www.puig.tv να τα δεις αν θέλεις.

θεεεεενκς ρε φιλε ουτε που μου περασε απ το μυαλο να κοιταξω..

Ερωτηξης:

Ειναι καποιανου "δικου μας" :smilea: ενας μαυρος Ληστης με
    μαυρο bagster, που μαλλον δουλευει, εδω κατω στο Πειραια???

Γιατι το πετυχαινω συχνα και σα παιδι και γω, ολο κατανταω να το
    χαζευω εκει που καθετε και "αναπαυετε" κατω απο τη σκια στο πεζοδρομιο...
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Πειραιά δεν είναι ο Συμπλέκτης; Νομίζω... Και έχει μαύρο Bandit...

Εγώ βλέπω συχνά ένα μπλέ S στη Σαρωνίδα στον κεντρικό, αραγμένο στο πεζοδρόμιο, αλλά μάλλον δεν έχει σχέση με εδώ.

Εχω και 2η ερωτηξης:

(ναι ναι το ξερω, ολο ερωτησεις ειμαι, αλλα παιδι ειμαι και γω να μη ρωταω??? :smilea: )

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μηπος, λεω εγω τωρα, εφ οσων ειμαστε αρκετοι (νταξ δεν ειμαι ακομα αλλα θα γινω
    και γω συντομα ) ατομα με Ληστες, να ζηταγαμε μεσα στα Suzuki να ανοιχτει ενα
    μερος και για μας με τα Bandit??? :wacko:

Οχι τπτ αλλο, αλλα εχουμε βαλει οοοολλλαααααα τα πραγματα που εχουν σχεση με
    τις μηχανες σε ενα τερρρααασστττιιιοο θρεντ, που αμα θελει καποιος να μπει να ψαξει
    κατι, για να δει αν το εχουν ξαναρωτησει πρεπει να κατσει να διαβασει τις τοσες σελιδες... :hypnotize
    Live fast...
    Die Young...

Συμφωνώ, αλλά δε νομίζω ότι είμαστε τόσοι πολλοί που να δικαιολογήσουμε κάτι τέτοιο... Αλήθεια πόσους θέλει; ΛΟΛ μάλλον ανήκουμε στο "δε γεμίζετε ταξί". Δεν είναι πχ σαν το Vstrom που πουλάει 2700 κομμάτια το μήνα.

E ποσοι ειμαστε βρε συ???

Ξερω λιγοι και καλοι, αλλα ποσοι??
    Live fast...
    Die Young...

Εμ.... αν κρίνω από όσους έχουν γράψει εδώ μέσα, καμμιά 10άδα, το πολύ. Λίγοι.

Να υποθέσω ότι είσαι κοπέλα; Μία έχω ακουστά με bandit, είναι και στριφτερή λέει... Μήπως δουλεύεις Μαρούσι; ΛΟΛ έχει πλάκα...

Δυστηχος δεν εχω τη Λησταρχινα μου ακομα...

Αλλα που θα μου παει, συντομα θα την εχω αναμεσα απο τα ποδια μου
    και στα χερια μου και αστα να πανε μετα.... :smilea:
    Live fast...
    Die Young...

πω-πω ζηλεύω... Πόσο καιρό έχω να ακούσω κάτι τέτοιο... :rotflmao:

άντε με το καλό

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty

Μηπος, λεω εγω τωρα, εφ οσων ειμαστε αρκετοι (νταξ δεν ειμαι ακομα αλλα θα γινω
    και γω συντομα ) ατομα με Ληστες, να ζηταγαμε μεσα στα Suzuki να ανοιχτει ενα
    μερος και για μας με τα Bandit??? :wacko:

Οχι τπτ αλλο, αλλα εχουμε βαλει οοοολλλαααααα τα πραγματα που εχουν σχεση με
    τις μηχανες σε ενα τερρρααασστττιιιοο θρεντ, που αμα θελει καποιος να μπει να ψαξει
    κατι, για να δει αν το εχουν ξαναρωτησει πρεπει να κατσει να διαβασει τις τοσες σελιδες... :hypnotize
    Το ειχα ζητησει και εγω πριν κανα χρονο αλλα ημουν μονος μου και με συνδεσανε κανονικα :rotflmao:
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Το ειχα ζητησει και εγω πριν κανα χρονο αλλα ημουν μονος μου και με συνδεσανε κανονικα :rotflmao:

E τωρα πλεων δεν εισαι μονος σου!!!!

Ευκαιρια τωρα που αυξανομαστε σιγα, σιγα να το ξαναζητησουμε
    Live fast...
    Die Young...

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty

E τωρα πλεων δεν εισαι μονος σου!!!!

Ευκαιρια τωρα που αυξανομαστε σιγα, σιγα να το ξαναζητησουμε
    Λογικα, πρεπει να το κανουν. Εδω υπαρχει κατηγορια για τα Suzuki V2 που ειναι 4-5, δεν θα κανουν για μας που ειμαστε 6 ?? :rotflmao:

Ρε μοντερατορες και αντμινιστρατορες , ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ?????
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •