Για τις Ε21 (ή ΚΑΡΡΑ Κ21): εχει ενας φιλος σε Αφρικα. Χωράνε λιγα πραγματακια, και αυτα μονο σε ρουχο. Οτιδηποτε αλλο λογω του στενου χωρου τις γεμιζει πολυ γρηγορα. Οσο για ποιοτητα, το πλαστικο ειναι πολυ λεπτο και πολυ μαλακο, μοιαζει δλδ πολυ ευπαθες. Και οσο και αν φαινονται πιο λεπτες, εχουν πολυ μικρη διαφορα στο πλατος απο τις 40λιτρες.
Σαν οικονομικη λυση, να αναφερω οτι οι κινεζικες βαλιτσες (SAFEBET κτλ) που πουλαει πχ το πρακτικερ, με 40€ τη 45λιτρη, εχουν ακριβως τις ιδιες βασεις στηριξης με τις GIVI/KAPPA Monokey (μιας και ειναι αντιγραφα αυτων). Η ποιοτητα βεβαια ειναι ΠΟΛΥ χαμηλη, με οτι αυτο συνεπαγεται (βλεπε πιθανη προικοδοτηση των Ε.Ο. με την γκαρνταρομπα μας...)
(εγω δε θα εβαζα ποτε σε ταξιδι με ταχυτητες 140+ βαλιτσα Ciwi Monkeyαλλα ειπα να το αναφερω)
ρε κομάντα να ρωτήσω?
κατ αρχην δεν βρίσκω πουθενά διαθέσιμες βάσεις της givi για το στρωμα!
Έχουνε τελειώσει παντού.
Βρήκα σε ένα μαγαζί μόνο της kappa και μου λέει το παλικάρι ότι ειναι ακριβώς ίδιες με της givi
Είναι αλήθεια η θα έχουμε κανα θέμα?
Για ρίξτε καμια βοήθεια!
Givi = Kappa & Kappa = Givi
Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα![]()
Κωτσο, και εγω ΚΑΡΡΑ εβαλα (βαλιτσες και βασεις). 350χλμ ταξιδι, με 160 τις πηγα με 160 τις εφερα, μια χαρα ειναι!![]()
(ιδιες ακριβως βασεις ειναι, αφου και η τιμη τους αν δεν κανω λαθος ειναι η ιδια)
![]()
![]()
Μια απο τα ιδια ειναι αλλα για ενα περιεργο λογο οι γκιβι ειναι ακριβοτερες απο τις καππα
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Μια απο τα ιδια ειναι αλλα για ενα περιεργο λογο οι γκιβι ειναι ακριβοτερες απο τις καππα
επειδη ηδη εχω τις βαλιτσες Ε41 της givi και εψαχνα και για βασεις παλι της givi.
Δεν θα θελα να προσπαθω με πατεντες να τις κανω να ταιριαξουν βαλιτσες - βασεις!
Thank you all!
![]()
![]()
![]()
![]()
Oι βασεις GIVI και KAPPA ειναι ιδιες. Ισως ειναι λιγο καλυτερες ποιοτικα οι GIVI. Παντως οτι και να παρεις οι Ε41 ταιριαζουν.
FATES WARNING![]()
Ας το πούμε άλλη μία φορά..
Οι Givi και οι Kappa βγαίνουν από το ίδιο εργοστάσιο, από την ίδια εταιρία. Οι Givi είναι οι "ακριβές", οι Kappa οι "φτηνές".
Δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα συμβατότητας, πέρα από το αισθητικό.
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Ας το πούμε άλλη μία φορά..
Οι Givi και οι Kappa βγαίνουν από το ίδιο εργοστάσιο, από την ίδια εταιρία. Οι Givi είναι οι "ακριβές", οι Kappa οι "φτηνές".
Δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα συμβατότητας, πέρα από το αισθητικό.
Τελικα πηρα της kappa 110?!
Δεν ξερω πως ειναι της givi αλλα οι συγκεςκριμένες με παιδεψαν πολυ να μπουνε!
Η δεξιά ηταν οκ πατησε ακριβως. Η αριστερη ηταν πιο κοντη με αποτελεσμα να μην φτανει η τρυπα που πιανει στο πισω πατακι. Εκατσα και λιμαρισα λιγο το σιδερο για να φτασει πιο κοντα η τρυπα και να μπορει να πιασει η βιδα. Επίσης οι βίδες που είχε μέσα οι συσκευασία δεν ταιριάζανε με τις βόλτες από της τρύπες της μηχανής οπότε στερέωσα τις βάσεις με τις βίδες που ειχαν τα πισω χερουλια της μηχανης.
Κατα τα αλλα ολα καλα!
Η μηχανη φαινεται πολυ γαιδουρι με τις βαλιτσες πανω!Βγηκα εθνικη και με 200 κανενα προβλημα!
Ουτε κουναει ουτε χτυπαει τιποτα ουτε κραδασμοι στο τιμονι ολα μια χαρα!
Απλά το νιώθεις οτι σε κόβουνε λιγο!
Απο μεθαυριο και φωτο να ειναι πλυμενη και η μηχανη!
Κώστα 99% η βάση δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα και απλά το πατάκι είχε "κάτσει" απο τις αναβάσεις των συνεπιβατών.
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίσαμε όσοι βάλαμε βάσεις για βαλίτσες αρκετούς μήνες μετά απο την αγορά της μοτοσυκλέτας.
Καλορίζικες και καλά ταξίδια!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
Κώστα 99% η βάση δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα και απλά το πατάκι είχε "κάτσει" απο τις αναβάσεις των συνεπιβατών.
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίσαμε όσοι βάλαμε βάσεις για βαλίτσες αρκετούς μήνες μετά απο την αγορά της μοτοσυκλέτας.
Καλορίζικες και καλά ταξίδια!!!
Βασίλη το ένα σίδερο ήταν πιο κοντό από το άλλο!
Οι βίδες δεν ταίριαζαν!
Οι βαλίτσες E41 thw GIVI μαμάνε!
Εγω λεβεντες εχω τις Kappa εδω και 3,5 χρονια περιπου και ειμαι υπερ-ικανοποιημενος.Στην αρχη ελεγα και εγω για Givi αλλα η τιμη ειναι αλμυρη.Πηρα τις Kappa τις εβαψα στο χρωμα τις μηχανης δειχνουν τζι-τζι και εχουν κουβαλησει πραγματα για δυο για 15 μερες στην Ευρωπη εκ των οποιων ο ενας η γυναικα μου.Καταλαβαινετε...
ιδου
![]()
Only A Biker Knows Why A Dog Sticks Its Head Out Of A Car Window
paides, mia erwtisi poy den exei ginei, epeidi endiaferomai na valw samaria kai oxi sklires valitses tha prepei na valw kai ta kagkela i den xreiazetai?