Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 41

Θέμα: Aντι Καστιγιο

beer drinker Το avatar του/της nakedorange

Aντι Καστιγιο

Οταν εισρεουν στο ταμειο της Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 16 μιλιονια απο το `ξεπουλημα` του καλυτερου παικτη σε προσφορα (για την περσινη περιοδο,μαζι με τον Ριμπο...) Νερι Καστιγιο και η Π.Α.Ε επενδυει τριχες σε λουα-λουα

που περιμενετε να παμε συγγαυροι?

...η ομαδα δεν ειναι του Σωκρατη ουτε του Πετρου ουτε του Λουβαρη

εμεις ειμαστε η ομαδα ,ο κοσμος του Ολυμπιακου...

λουα-λουα σου λεει ... ο αντι Καστιγιο..

άστα να πάνε

σιγά μην χαλάγαν τα λεφτα...

έδινε 5,7 λέει για Νενε ,ήθελε 6

έδινε 6 για Ντελγάδο ήθελε 7

ρε δεν γ@#$στε

αφού είχε πρώτη προτεραιότητα τον Νενε ας έδινε 6 να τον έπαιρνε

π#$@στιες του Σωκρατάτη αστα διάλα
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ...Σε ερώτηση για το τι ξέρει για τον Ολυμπιακό, ο Αφρικανός άσος απάντησε: "Ξέρω πολλά. Ξέρω ότι αγωνίζεται ο ήρωας μου, ο Ριβάλντο"...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ::

...και ομως εχεις δικιο!

desmoriders.gr κρίμα!!! Το avatar του/της nikos33ath
    Μπορει να αποδειχτεί και παλτο,αλλα εχω την αισθηση οτι αυτος ο παιχτης θα κανει ''παπάδες''
    και θα ξεσηκώσει την κερκίδα!
    Εχει μια τρέλα που μου αρέσει,μακάρι να μπορεσουν να τον ''κουλαντρισουν'' λιγάκι.
    καλές και ουσιαστικες μεταγραφες φέτος ο ολυμπιακός,αλλα θα αργησει να δέσει σαν ομάδα!
    αλλαξε όλη η εντεκάδα

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos33ath
    Μπορει να αποδειχτεί και παλτο,αλλα εχω την αισθηση οτι αυτος ο παιχτης θα κανει ''παπάδες''
    και θα ξεσηκώσει την κερκίδα!
    Εχει μια τρέλα που μου αρέσει,μακάρι να μπορεσουν να τον ''κουλαντρισουν'' λιγάκι.
    καλές και ουσιαστικες μεταγραφες φέτος ο ολυμπιακός,αλλα θα αργησει να δέσει σαν ομάδα!
    αλλαξε όλη η εντεκάδα

βάλε οτι δεν έχει και προπονητή

Δεν ειναι κακός ο Sir Takis,αλλα δυστυχώς δεν εχει το κύρος και την πυγμή!
    Το καλό ειναι οτι φέτος δεν εχει και τοσες πολλές βεντέτες να του πάρουν τον αερα!(βλεπε Giovanni,carembe,Rivaldo,castigio kai η παλιά εχει φυγει βλεπε Ανατολάκης,γεωργάτος κτλ)
    Περιμένω απο Χριστούγεννα και μετα η ομάδα να ρολάρει,αλλα δυστυχώς βλέπω να εχουμε αλλο προπονητή μεχρι τότε,γιατι ο κοσμος δεν εχει μαθει να εχει υπομονή!

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos33ath
    Δεν ειναι κακός ο Sir Takis,αλλα δυστυχώς δεν εχει το κύρος και την πυγμή!
    Το καλό ειναι οτι φέτος δεν εχει και τοσες πολλές βεντέτες να του πάρουν τον αερα!(βλεπε Giovanni,carembe,Rivaldo,castigio kai η παλιά εχει φυγει βλεπε Ανατολάκης,γεωργάτος κτλ)
    Περιμένω απο Χριστούγεννα και μετα η ομάδα να ρολάρει,αλλα δυστυχώς βλέπω να εχουμε αλλο προπονητή μεχρι τότε,γιατι ο κοσμος δεν εχει μαθει να εχει υπομονή!
    καλώς είναι ο sir takis για να παίζει με τον Παράσχο και τον Ματζουράκη,αλλά ρε φίλε έλεος,
    στο CL που θα πρέπει να αντιμετωπίσει τα γατόνια τι θα κάνει?

Φίλε μου συμφωνώ,αλλα
    δεν ξεκινάς να φτίαξεις μια ομαδα που να παιζει στην ευρωπη απο την μια μερα στην αλλη.
    να δώσουμε χρονο στον κάθε προπονητη να προσπαθήσει να φτίαξει μια ομαδα.Αν δεν πετύχει ψαχνεις για προπονητη με τα στοιχεια που θέλεις(γνωσεις,τσαμπουκά,οραμα)και οχι προπονητη αμφιβόλου ποιοτητας με μοναδικο κριτηριο να δεχεται τις πιεσεις του καθε παραγοντα και φιλάθλου!
    Να στηριξουμε τον Λεμονή χωρις φωνες γιουχα,βρισιες κτλ
    αν στο τελος της χρονιας δεν ειμαστε ικανοποιημένοι με το θέαμα που παρουσιασε η ομαδα,τοτε το συζητάμε!
    Τοτε πρεπει η διοικηση να παρει τις κατάλληλες αποφασεις
    Ειμαι ικανοποιημένος γιατι για 1η φορά υπαρχει στην ομαδα καποιος που εχει παιξει και ξερει μπάλα(Ivic),ιατι μεχρι περυσι προπονητές και παιχτες εφερνε ο προεδρος,η κερκίδα και κατι κολλητοι!
    Αν και δεν μου αρεσαν τα πρωτα δειγματα,εχω υπομονή

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Ρε παιδιά έλεος!Μπάστα!!!

Λέγεσαι Ολυμπιακός,έχεις προπονητή κάποιον που είναι στα αζήτητα,που είναι παντελώς άγνωστος στην Ευρώπη,που οι παίχτες τον φωνάζουν "Τάκη"....
    και θες να κάνεις πορεία στο C.L. και προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι είναι και καλός;

Γίνεται ποτέ αυτό;Δηλαδή τι περιμένετε,ν' αρχίσουν οι κατραπακιές τύπου Γιούβε και να πέσει το κλάμα τής αρκούδας;
    Ή θα αρκεστείτε αν κερδίσετε τον Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ;

Προπονητής τού Ολυμπιακού ο Λεμονής...αυτό είναι από μόνο του ανέκδοτο ρε παιδιά.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Δεν λέω οτι ειναι καλος!
    Λεω οτι απο την στιγμη που τον επελεξες,στηριξε τον και αστον να δουλεψει!
    Αν στο τελος της χρονιας δεν........
    τοτε με σοβαρα κριτηρια επελεξε αλλον!
    τοσο παραλογο ακουγεται αυτο?

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Το παράλογο Νίκο είναι ότι υποτίθεται ότι,σαν Ολυμπιακός,πάς για το κάτι παραπάνω.Και λέω υποτίθεται γιατί στην πράξη άλλα συμβαίνουν.
    Κι αυτό που βλέπω εγώ να συμβαίνει είναι ότι ο Κόκκαλης αρκείται στα κέρδη τών συμμετοχών τού C.L. και στο Ελληνικό-μπουρδέλο πρωτάθλημα.
    Μού δίνει την εντύπωση τής φιλοσοφίας "Ό,τι αρπάξει ο κώλος μας".Δεν έχει παραπάνω βλέψεις.

Τώρα αν εσύ είσαι τής γνώμης να μείνει ο Λεμονής μερικά χρόνια ώστε να στρώσει η ομάδα και να φανεί το έργο του,να πάω πάσο.
    Απλά πιστεύω ότι το image τής ομάδας θα πέσει πολύ ακόμα.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

εγώ θεωρώ ότι με τις μεταγραφες που έκανε φέτος ο Ολυμπιακός είναι κρίμα να μην έχει έναν καλό προπονητή.

χάνεις μια ευκαιρία
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Το παράλογο Νίκο είναι ότι υποτίθεται ότι,σαν Ολυμπιακός,πάς για το κάτι παραπάνω.Και λέω υποτίθεται γιατί στην πράξη άλλα συμβαίνουν.
    Κι αυτό που βλέπω εγώ να συμβαίνει είναι ότι ο Κόκκαλης αρκείται στα κέρδη τών συμμετοχών τού C.L. και στο Ελληνικό-μπουρδέλο πρωτάθλημα.
    Μού δίνει την εντύπωση τής φιλοσοφίας "Ό,τι αρπάξει ο κώλος μας".Δεν έχει παραπάνω βλέψεις.

Τώρα αν εσύ είσαι τής γνώμης να μείνει ο Λεμονής μερικά χρόνια ώστε να στρώσει η ομάδα και να φανεί το έργο του,να πάω πάσο.
    Απλά πιστεύω ότι το image τής ομάδας θα πέσει πολύ ακόμα.

...δυστυχως εχεις δικιο,καπιοι εθελοτυφλουν στον Ολυμπιακο...γιατι ομως?Το παραπανω που θες να κανεις πως και με ποιους θα το κανεις?

Διοικηση,τεχνικη ηγεσια,ποδοσφαιριστες,κοσμος δεν βρισκουν κωδικα επικοινωνιας(ο καθενας ας επωμιστει το κομματι ευθυνης που του αναλογει...) και οσο θα ισχυει η κατασταση αυτη ΟΜΑΔΑ κυριολεκτικα δεν θα εχουμε...

υ.γ αφου ο Λουλουα-Λουλουα ειναι παικταρας γιατι τον εδωσε η Πορτσμουθ?
    ...γιατι δεν τον πηρε η Ρεαλ,η Μπαγερν,η Μιλαν?

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    εγώ θεωρώ ότι με τις μεταγραφες που έκανε φέτος ο Ολυμπιακός είναι κρίμα να μην έχει έναν καλό προπονητή.

χάνεις μια ευκαιρία

+ 1

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Aντι-αλκοολική καμπάνια 1919 .......
    από arxaios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2010, 05:16
  2. Καστίγιο...
    από idi στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2006, 13:48