κανόνισε να σας είμαι και γω κάτω την Παρασκευή το βράδυ να γίνει ένας ομαδικός τζέρτζελος!!!
κανόνισε να σας είμαι και γω κάτω την Παρασκευή το βράδυ να γίνει ένας ομαδικός τζέρτζελος!!!
Παρασκευη βραδυ φτανω κι εγω...![]()
![]()
![]()
Ελπιζω Μητσο να σε προλαβω!!!
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
μηπως να κανω κ εγω ενα μικρο περασμα;
![]()
Μ'αρεσει που ρωτας....![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Μ'αρεσει που ρωτας....![]()
![]()
![]()
δεν ηξερα αν με θελετε στην παρεα σας
![]()
![]()
αν τα καταφερω παντως θα ειναι την βδομαδα μετα το 15αυγουστο...
για 2-3 μερες
κ ολα αυτα αν τελικα καταφερω να φυγω τελικα με αδεια
![]()
![]()
ΚΑΝΟΝΙΣΤΗΚΕ!!!![]()
![]()
Δευτέρα στις 16:00 αναχώρηση από Πειραιά και άφιξη στα Χανιά 22:05![]()
![]()
![]()
Ελπίζω ο Μακης να με περιμένει στο λιμάνι γιατί αλλιώς θα γυρνάω σαν την άδικη κατάρα!
Επιστροφή έχω κλείσει για Παρασκευή στις 23:45 από Χανιά, άν βρούμε για Σάββατο όμως, έστω και με άλλη εταιρία, τα αλλάζω να μή χάσω το τζερτζελέ!![]()
![]()
ΜΗ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΟΝΟ!![]()
Ε, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Καλημερα αμα θες παμε πυργο τριτη βραδυ 22.00 αναχωρηση και γυρναμε πεμπτη βραδυ , υπαρχει σπιτι αλλα θα ειναι οκογενειακα,λιγο καιρο και σχετικα χαλαρα εκτος απο το βραδυ 15αυγουστο που θα κανουμε με τον zefka πυργιωτικη νυχτα.![]()
Παναγιώτη, σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για την πρόσκλησή σου!!!
![]()
![]()
![]()
Καλά να περάσεις!
![]()
Να εισαι καλα Δημητρη , καλα να περασετε και να κανετε οσο πιο πολλες μαλ@κιες μπορειτε.Ξερεις σαν αγορακια που ειμαστε.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Παναγιώτη, σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για την πρόσκλησή σου!!!
![]()
![]()
![]()
Καλά να περάσεις!
![]()
![]()
![]()
Άμα είσαι φρόνιμο παιδί...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
δεν ηξερα αν με θελετε στην παρεα σας
![]()
![]()
![]()
Δεν σε θέλουμε !![]()
![]()
![]()
και φαντάσου τι κατάρες έχω ν'ακούσω εγώ άμα δεν πάω..Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ελπίζω ο Μακης να με περιμένει στο λιμάνι γιατί αλλιώς θα γυρνάω σαν την άδικη κατάρα!![]()
![]()
Ρε λες ;
Όπως είπαμε Τζιμ !![]()
Και το βράδυ ....λίτσες !![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άμα είσαι φρόνιμο παιδί...![]()
Δεν σε θέλουμε !![]()
![]()
![]()
να μην ερθω τοτε....
![]()
![]()
Ωωωω!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΚΑΝΟΝΙΣΤΗΚΕ!!!![]()
![]()
Δευτέρα στις 16:00 αναχώρηση από Πειραιά και άφιξη στα Χανιά 22:05![]()
![]()
![]()
Ελπίζω ο Μακης να με περιμένει στο λιμάνι γιατί αλλιώς θα γυρνάω σαν την άδικη κατάρα!
Επιστροφή έχω κλείσει για Παρασκευή στις 23:45 από Χανιά, άν βρούμε για Σάββατο όμως, έστω και με άλλη εταιρία, τα αλλάζω να μή χάσω το τζερτζελέ!![]()
![]()
ΜΗ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΟΝΟ!![]()
Ε, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ελέησε ο Θεός και μας στέλνει το Δημητρό!
...αλλα σε κακή περίοδο.
(εχω δυό τριήμερα απο τις 20/8 ρε γμτ.)
ομως που θα πάει θα βρεθούμε ο κόσμος να χαλάσει κι' ας είμαι με τα γαμπριάτικα.
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Έλα εσύ και μη φοβάσαι τίποτα !:oΑρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
να μην ερθω τοτε....
![]()
![]()
θα φροντίσουμε εμείς να σε χαλάσουμε..![]()
![]()
Νικόλα δεν έχεις κανένα ρεπό όλη τη βδομάδα ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
ομως που θα πάει θα βρεθούμε ο κόσμος να χαλάσει κι' ας είμαι με τα γαμπριάτικα.![]()
Θα κανονίσουμε σίγουρα κάτι πριν τις 23:00 το βράδυ πάντως από Τρίτη που θα είναι κι ο Λεωνίδας κάτω, μείνε standby κι άγρυπνος !![]()
![]()
![]()
![]()
Μανώλη, ρε φίλε, είχα κανονίσει απο τις 17/8 να τα πάρω ολα τα ρεπό μαζεμένα (και τα 8). Αυτό απο τον Ιούνιος και ολοι οι συνάδελφοι ηταν ok μ' αυτό ώσπου λίγο πριν τον Αύγουστο μου είπαν μα και μου και δε γίνεται λέει να τα πάρω ολα στο καπάκι γιατί δε θα την παλέψω 17μέρες (α)ρέποτος και διάφορα τέτοια. Εγω τους θύμισα τον Μάιο με τις εκδρομές πως είχα κάνει 17 μέρες σερί κι' ας χτυπιόμουνα σαν τον φούστη για ρεπό αλλα λόγω "περικοπών"Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Νικόλα δεν έχεις κανένα ρεπό όλη τη βδομάδα ;![]()
Θα κανονίσουμε σίγουρα κάτι πριν τις 23:00 το βράδυ πάντως από Τρίτη που θα είναι κι ο Λεωνίδας κάτω, μείνε standby κι άγρυπνος !![]()
![]()
![]()
![]()
δεν είχα ρεπατζή (τον κολλητό μου) γιατί τα $$$ ηταν πολλά για ενα ακόμα μισθό μη χαιρετήσω...
Anyway, κανόνισα 20-21-22 και 25-26-27 τα ρεπό και τα αλλα 2 τα πήρα αναγκαστηκά 8 & 9 του μηνός.
Η κατάσταση στο hotel είναι fucked up τελείως λέμε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!