θα σε δοκιμάσουμε και θα δούμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΜΗ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΟΝΟ!![]()
θα σε δοκιμάσουμε και θα δούμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΜΗ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΟΝΟ!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Για το σπίτι δεν εχω και τόσο πρόβλημα, παίρνω και σκηνή! Μή σας γίνομαι βάρος!![]()
δε θέλω αηδίες
(μπορείς να τη στήσεις στον κήπο μου αν θες να το παίξεις κατασκηνωτής σώνει και καλά :rotflmao: :rotflmao: )
Ξέρω ξέρω.. έχω στείλει ρεπόρτερ και μαθαίνω τον πανικό που περνάτε..Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Η κατάσταση στο hotel είναι fucked up τελείως λέμε...![]()
![]()
![]()
![]()
Τουλάχιστον γι'αυτή τη βδομάδα που θά'ναι ο Δημήτρης κάτω θα τα πούμε κανα μεσημερο-απογευμο-βραδάκι τουλάχιστον έτσι ;
τι σπαμάρουμε εδώ ρε ; αφού θα μιλήσουμε τηλεφωνικά εκείνες τις μέρες:rotflmao:
![]()
![]()
Θα σου ξεράνει τα λουλούδια στο κατούρημα ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
![]()
δε θέλω αηδίες
(μπορείς να τη στήσεις στον κήπο μου αν θες να το παίξεις κατασκηνωτής σώνει και καλά :rotflmao: :rotflmao: )![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν έχει λουλούδια ρε εκεί που θα τη στήσει, αν καταφέρει να ξεράνει την ελιά τι να πωΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Θα σου ξεράνει τα λουλούδια στο κατούρημα ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Με μιας βδομάδας πότισμα ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
δεν έχει λουλούδια ρε εκεί που θα τη στήσει, αν καταφέρει να ξεράνει την ελιά τι να πω![]()
![]()
Ω ρε παραγωγή που θα βγάλει η έρμη η ελιά του χρόνου..
Ούτε λίπασμα δεν θα θέλει !:rotflmao:
από θρούμπες βλέπω να βγάζουμε τσουνάτες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Με μιας βδομάδας πότισμα ;![]()
Ω ρε παραγωγή που θα βγάλει η έρμη η ελιά του χρόνου..
Ούτε λίπασμα δεν θα θέλει !:rotflmao:
Εκανα +1 υποχώρηση γιατί ο κολλητός (αν και δεν έπρεπε γιατί ήξερε τις μέρες που θέλω ρεπό πριν κανονίσει τα περι αρραβώνα) αρραβωνιάζεται στις 17 του μήνα, οπότε η δουλειά πάει για τις 20.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ξέρω ξέρω.. έχω στείλει ρεπόρτερ και μαθαίνω τον πανικό που περνάτε..![]()
Τουλάχιστον γι'αυτή τη βδομάδα που θά'ναι ο Δημήτρης κάτω θα τα πούμε κανα μεσημερο-απογευμο-βραδάκι τουλάχιστον έτσι ;
![]()
![]()
Η δουλειά πάει καλύτερα απο πέρισυ, απλά οι "συναδέλφισες" την έχουν δει πολύ ανώτερες απο τη βραδινή μου βάρδια και πιστεύουν πως αν δουλέψουν 10 μέρες σερί θα τους σπάσει κανα νύχι...![]()
Μεσημερω/Απογευματινή κατάσταση θα τη "στριμώξω" κι' ας παίζω κουτουλιές το βράδυ στο γραφείο.
Υ.Γ: Οτι και να γίνει ΜΗ ΜΕ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΑΣΩ ΥΓΡΑ ΣΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Και στο ελαιοτριβείο αντί για λάδι θα βγάλουν τσικουδιά :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
από θρούμπες βλέπω να βγάζουμε τσουνάτες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
θα μας παρεξηγήσουν γράφε καθαρά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Υ.Γ: Οτι και να γίνει ΜΗ ΜΕ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΑΣΩ ΥΓΡΑ ΣΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Και προς θεού μη μιλήσεις για ούζα !Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
θα μας παρεξηγήσουν γράφε καθαρά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Αμα είναι να μην γίνει πάρτυ τότε τι φοβάσαι τα ούζα; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Και προς θεού μη μιλήσεις για ούζα !![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
και φαντάσου τι κατάρες έχω ν'ακούσω εγώ άμα δεν πάω..![]()
Ρε λες ;
Όπως είπαμε Τζιμ !![]()
Και το βράδυ ....λίτσες !![]()
![]()
![]()
Τσου?....λίτσες?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
![]()
![]()
Πρωτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
δεν έχει λουλούδια ρε εκεί που θα τη στήσει, αν καταφέρει να ξεράνει την ελιά τι να πω![]()
Βγαζω πολύ πράμα να εχεις υπ όψην σου!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: