Βάλε κάποιο φθηνό Ημισυνθετικό λάδι (χρειάζεσαι τα αντιοξειδωτικά πρόσθετα) και άλλαξέ το ακριβώς πριν την ξαναβάλεις μπροστά !!
(για την ακρίβεια, θα την βάλεις μπροστά για κανένα 5άλεπτο πριν την αλλαγή ώστε να ζεσταθεί το λάδι για να τρέξει πιο εύκολα και γρήγορα).
Αν την σκεπάσεις, πρόσεξε η κουκούλα να "αναπνέει" (ύφασμα, σεντόνι, κουβέρτα
κ.λ.π.) για να μην την βρεις "ψωριασμένη" !!
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
άφησα για μια εβδομάδα τη μηχανή με το τεπόζιτο σχεδόν άδειο, και όταν γύρισα, στην πρώτη βόλτα έμεινα από βενζίνη...Αρχικά δημιουργήθηκε από 618RR
β) εκτός από το ντεπόζιτο που ξέρω ότι θα πρέπει να είναι γεμάτο, τι άλλο θα πρέπει (αν πρέπει) να προσέξω;
Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να το αφήνουμε γεμάτο ή υπάρχουν και άλλοι;
Εφόσον έχετε μηχανές με εγκεφάλους και περίεργες ρυθμίσεις (πχ όχι μαμά πρόγραμμα, PC κλπ), έχετε κατά νου ότι μερικές μηχανές άμα δεν έχουν μπαταρία πάνω για κάποιο χρόνο (τον λέει το μάνιουαλ) επαναφέρουν τις αρχικές ρυθμίσεις...
Αρχικά δημιουργήθηκε από vthn
άφησα για μια εβδομάδα τη μηχανή με το τεπόζιτο σχεδόν άδειο, και όταν γύρισα, στην πρώτη βόλτα έμεινα από βενζίνη...
Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να το αφήνουμε γεμάτο ή υπάρχουν και άλλοι;
Ο βασικός λόγος είναι οτι ένα άδειο ντεπόζιτο σκουριάζει (δεν ισχύει για πλαστικά ντεπόζιτα βέβαια) ενώ ένα γεμάτο ντεπόζιτο δεν σκουριάζει.
Άδειασμα?Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Εκτός από άδειασμα τεποζίτου,λειτουργεία μηχανής μέχρι να σβήσει μόνη της,καλό πλύσιμο,αλλαγή λαδιών και αφαίρεση μπαταρίας,τι άλλο πρέπει να προσέξω;
Εγώ γιατί ξέρω, γέμισμα?
Γέμισμα, για να μην σκουριάσει εσωτερικά.
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07: