Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 161

Θέμα: ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '80!!!

Lacrimosa....

Πάντως, για να μην γινόμαστε σαν τους παπούδες που λεν "εμένα στην εποχή μου...μπλα,μπλα,μπλα..." νομίζω οτι οσοι εχουν μεγαλώσει ΚΑΙ το 60 ΚΑΙ το 70 ΚΑΙ το 80 ΚΑΙ το 90 ΚΑΙ το 2000 κ.λ.π. θα εχουν να θυμουνται ωραιες αναμνησεις απο τα εφηβικα-νεανικα τους χρόνια.. ειναι τα χρονια που υπαρχει ανεμελεια και διψα για ζωη...καθε εποχη εχει τις δικές τισ ομορφιές...

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Lacrimosa....

Πάντως, για να μην γινόμαστε σαν τους παπούδες που λεν "εμένα στην εποχή μου...μπλα,μπλα,μπλα..." νομίζω οτι οσοι εχουν μεγαλώσει ΚΑΙ το 60 ΚΑΙ το 70 ΚΑΙ το 80 ΚΑΙ το 90 ΚΑΙ το 2000 κ.λ.π. θα εχουν να θυμουνται ωραιες αναμνησεις απο τα εφηβικα-νεανικα τους χρόνια.. ειναι τα χρονια που υπαρχει ανεμελεια και διψα για ζωη...καθε εποχη εχει τις δικές τισ ομορφιές...
    εγω συμφωνω με τον lacrimosa.......

εγω για να πω την αληθεια μου δεν την εχω ζησει την εποχη αυτη,αλλα με αυτα που ξερω και εχω ακουσει

για εμενα ειναι η καλυτερη δεκαετια.....μετα και το τελος του 90 πιστευω οτι αλλαξαν πολυ τα πραγματα....η συμπεριφορα των ανθρωπων και πολλα πολλα αλλα....

τωρα υπαρχει αυτο που ειδα σε ενα τοιχο: ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ!!!!
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

δεν ξερω τι ειναι πιο pathetic,
    ο εξωραισμος μιας 10ετιας που κατα κανονα εβαλε τις βασεις για ολα τα σκατα του σημερα απο:
    ανθρωπους που την εζησαν
    ή
    απ αυτους που δεν την εζησαν καν...
    (Τουλαχιστον αυτοι που δεν την εζησαν εχουν και καποια δικαιολογια... )

RETROSUX

Παλαιό μέλος
    lacrimosa :a19:

nikolakiiiiiiiiiiiiii genika milisa to pws leitourgousan ta agorakia pros ta koritsakia....

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lacrimosa
    nikolakiiiiiiiiiiiiii genika milisa to pws leitourgousan ta agorakia pros ta koritsakia....
    Το θέμα ήταν ότι, (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) τα κοριτσάκια ΔΕΝ λειτουργούσαν προς τα αγοράκια ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

naxiotis............METAL!!!!!!!apo ta 13 mou ksekinisa na to latreuw kai akoma sunexizw akathekti!!!!!!!!!!!sigoura me kapoious apo edw mesa pou eimaste panw katw stin idia ilikia sigoura suxnazame sta idia stekia tote....MY WAY(ΓΑΛΑΤΣΙ)--ΕΚΚΙΝΗΣΗ(ΠΑΤΗΣΙΩΝ&ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ)--CRAZY(ΧΑΛΑΝΔΡΙ<διπλα απο...RENEGADE)--ΑΓΚΑΘΙ(ΚΗΦΙΣΣΟ)--ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ(ΧΑΪΔΑΡΙ)!!!!!!!!!τι να πρωτοθυμηθώ......ΧΡΥΣΕΣ ΕΠΟΧΕΣ!!!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    παντως μην υποτιματε τα 90ς στο μεταλ τουλαχιστον! τα παλια στεκια (των 80ς) ηταν ακομα εκει αν εξαιρεσεις ομπρε και 2 -3 αλλα

και εμεις συναυλιες σε γυπεδα και στο ροδον βλεπαμε

ανασα αγκαθι τεξας γκροτα νταντα (αργοτερα δυονισος) underground no name κλπ κλπ

(νταξη ενα ατοπα εκανα ΜΙΑ φορα και πηγα dark sun δε το ξαναεκανα )

και τα συγκροτηματα βγαζαν ακομα διαμαντια δισκους για τους λατρεις του ειδους (βλεπε τι δισκαρες βγαλαν οι slayer )

το μονο που αλλαξε ηταν το μαλλι (τα ρουχα σχεδον μειναν ιδια) που δεν ηταν αφανα με αφελειες και τα παπουτσια που γιναν μαυρα (ευτυχως)

εγω παντως ενω υπηρχα στα 80ς δε τα εζησα γιατι ημουν μικρη η εφηβεια μου ειναι στα 90ς και ομως δεν εχω πολλες διαφορες με τους μια δεκαετια πισω μου ουτε στα μερη ουτε στα πρωσοπα ουτε στη μουσικη η το στυλ
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    μπλα μπλα μπλα

Ρε πεσε κατω και παρε 10, κωλοψαρο που θα μιλησεις κιολας!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Ρε πεσε κατω και παρε 10, κωλοψαρο που θα μιλησεις κιολας!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι θε ρε κουλαδι? αντε τραβα βγαλε το λασποτηρα σου παλιοφλωρακι

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Και εδω ο "παραμυθας" (Νικος Πιαβιος) μας δειχνη πως "πεταγε... " στα 80's...!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	183 
Μέγεθος:	42,3 KB 
ID:	98845
    θελω να ζησω τη ζωη...
    θελω να γνωρισω ανθρωπους...
    θελω... μεγαλυτερο μονιτορ!

four wheels move the body,two wheels move the soul
    KEEP COOL...

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lacrimosa
    Το κατάλαβα αλλα ήθελα να σε πειράξω βρε! :rotflmao:
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

.

peiraxtiri pou eisai esu....

Παντως ειναι τρομερο

Απο 90's δεν θυμαμαι σχεδον τιποτα

Οκ αν μου θυμισει καποιος, θα θυμηθω, αλλα ειναι βασικο οτι δεν θυμαμαι τιποτα απο μονος μου

Εγω εχω φαει κολλημα με ολα αυτα, και εχω ξεσκισει το youtube να ψαχνω video clips 70's-80's

Kc and the sunshine band

Member of THE M.R.A.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Ελα ντε!!

Ρε παιδια...καπου αναφερ8ηκε το Χαλανδρι...Το ''Τζακι'' το 8υμαται κανεις???

Εγω το προλαβα στις μεταλ εποχες του ακομα ...αλλα πολυ πιο ηρεμο...καλα τωρα...αν δεν εχει κλεισει ειναι μονιμως αδειο αντε και με καμαι οικογενεια (!!!??) μεσα!!!

ΤΖΑΚΙ... ?
    CRAZY..?
    OMBRE.. ??
    Victoria ... ????
    Aпό lacrimosa "MY WAY(ΓΑΛΑΤΣΙ)--ΕΚΚΙΝΗΣΗ(ΠΑΤΗΣΙΩΝ&ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ)--CRAZY(ΧΑΛΑΝΔΡΙ<διπλα απο...RENEGADE)--ΑΓΚΑΘΙ(ΚΗΦΙΣΣΟ)--ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ(ΧΑΪΔΑΡΙ)!!!!!!!!!τι να πρωτοθυμηθώ......ΧΡΥΣΕΣ ΕΠΟΧΕΣ!!!"
    Aλήθεια το ΑΛΛΟ ΠΑΝΩ εκεί στη Πετρούπολη πώς το λέγαμε;

βρε ΑΙΙΙΙ στο καλο μεσημεριάτικα με σακατέψατε ψυχο-λογικά(?) και θα αρχίσω τώρα να ψάχνω τίποτς αλμπουμ με GN 250- SUZUKI και τιποτα NWOBHM στο καπάκι !!!

Για να συνέλθω λιγάκι , ΕΕΕΕΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑ !!!!

Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για τον CRS-K και την Africa του.
    από anco στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2005, 11:36
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2005, 09:14
  3. ΑΝΑΚΗΝΩΣΗ για την κινητοποίηση του Σαββάτου.
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2004, 22:48
  4. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 14:48

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ